Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell divx filmet, hogy (6 db)

Hogyan kell kiírni divx filmet, hogy lejátsza az asztali dvd lejátszó?

Természetesen tud lejátszani divxet mert rá van írva.de van amikor csak 30. próbálkozásra játsza le van amikor els?re.hogyan kell jól kiírni?

Legjobb válasz: Akkor nem igazan az irassal van a baj mert ha a divx filmeket lejatszani es ha tobszori probalkozasra megnyissa akkor nem a cd evel van a baj hanem a dvd ed nem igazan mukodik jol..

Akkor nem igazan az irassal van a baj mert ha a divx filmeket lejatszani es ha tobszori probalkozasra megnyissa akkor nem a cd evel van a baj hanem a dvd ed nem igazan mukodik jol..
A kérdező hozzászólása: úgy szoktam hogy neroval adat dvd készítése.van amikor elsõre lejátsza van amikor csak sokadszor.
Nos, ha a DVD lejátszód DIVX "képes", akkor a kiírt lemezeket elsõre olvasnia kellene. Ha mégsem olvassa ennek ellenére, célszerû a divx filmet DVD formátumba átkonvertálni. Javaslom pl. a ConvertXtoDVD nevû programot, mely egy avi filmet kb. 1, max. 2 órán belül jó minõségû DVD formátumba konvertál. És ha ezt kiírod DVD-re, mindenképpen olvasnia kell!
A kérdező hozzászólása: és ha átkonvertáltam dvd formátumba akkor azt milyen módon írjam ki?ilyet még nem csináltam soha. köszönöm!
dvd videóként ird ki!!!és nekem pl.van úgy hogy azért nem olvas divx-et, mert a lejátszón nincs olyan codec.ezért is lehet hogy nem viszi a divx-et.konvertáláshoz én a winavi video converter 8-at!
Ha véletlenszerûen olvassa be akkor nem a kódolással van probléma! Talán tisztítólemez kéne...

Hogyan kell divx-be kiírni egy filmet neroval?

hogy betudja olvasni a divx lejátszóm

Legjobb válasz: Rendes adat lemezt írsz, amin a tartalom az adott avi fájl.

Rendes adat lemezt írsz, amin a tartalom az adott avi fájl.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor át kell konvertálni avi-ra a divx filmet?
Semmit nem kell konvertálni.Az AVI egy formátum, a DIVX pedig egy kiterjesztés.

Ha egy divx fílm több részben van letőltve, hogy kell kiírni hogy egyben játsza le?

Legjobb válasz: Ha letöltöd a filmet,pl:winrar programmal tudod kicsomagolni.Rákattintasz a fájlra,majd a "kibontás ide" menüre kattintasz,beállítod hova szeretnéd kicsomagolni,(asztal vagy dokumentumok stb.)És a winrar egybe tömöríti neked,úgy bontja ki a fájlt.

Ha letöltöd a filmet, pl:winrar programmal tudod kicsomagolni.Rákattintasz a fájlra, majd a "kibontás ide" menüre kattintasz, beállítod hova szeretnéd kicsomagolni, (asztal vagy dokumentumok stb.)És a winrar egybe tömöríti neked, úgy bontja ki a fájlt.
utána meg már csak ki kell írnod.
Ha nem rar archívumokban van, hanem a divX film van több darabban, akkor azt tudod egyesíteni pl. FormatFactory (haladó/videó egyesítés), vagy VirtualDub programokkal.
Asztali lejátszó: ha 1 könyvtár alatt van az összes AVI fájl, akkor sorrendben le is játssza (automatikusan) Ha a gépeden játszod mondjuk Media Player Classic HC-vel (Home Cinema), a menüben beállítod: Lejátszás - Lejátszás után - Play next in the folder Amúgy összefûzésnél meg van az esélyed, hogy az asztali lejátszó nem fogja vinni, mert 1.5G-nál nagyobb a mérete a fájlnak
A kérdező hozzászólása: Köszi


Letoltottem magyar feliratot egy filmhez, de nem nyitja meg a divx lejatszo, es mas lejatszo se. Kell valamilyen codec hozza, vagy mi a baj, mit kell csinaljak, hogy megnyissa?

Legjobb válasz: Szia a feliratot nevezd át a film cimére (ugyanaz legyen a neve mint a filmnek)és a formátuma legyen srt (ha nem az nevezd át)és akkor atomatikusan megnyitja a filmel együtt

Szia a feliratot nevezd át a film cimére (ugyanaz legyen a neve mint a filmnek)és a formátuma legyen srt (ha nem az nevezd át)és akkor atomatikusan megnyitja a filmel együtt
Eddig le tudtad játszani a filmeket? Milyen lejátszót használsz? Van amihez szükséges, van amihez nem codec...Ha nincs akkor tegyél fel egyet>ffdshow pl. Egy mappába az avi, és srt, és ahogy már mondta az elõttam szóló így nézzen ki: > xyz.avi és xyz.srt < vagyis a kiterjesztés kivételével betûrõl-betûre egyezenek meg...ekkor lesz felirat(99%).
Ez a film egy natúr avi. semmi több. Le kellene játszani a mindennek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
mpeg benne van a windowsba amúgy meg 640*480 elég kis felbontás
640x480 nem kis felbontás. Most néztem meg egy minõségi rílízt, és 624x352 a felbontása, mégis tök jó minõsége marad ha rárakom full monitorra.

1280x692 felbontású avi filmet milyenre kell konvertálnom, hogy DivX-es DVD-lejátszóm le tudja játszani?

Panasonic DMR EH53 készülékem támogatja a DivX-et. Milyen formátumú az 1280x693-as avi?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!