Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell divx (18 db)

Hogyan kell divx dvd-t írni nero burning rom-mal? Mikre kell kattintani?

Melyikre menjek? (dvd-video, dvd-rom...stb) egymenetes, többmenetes? nem értem.... Segítesz?

Legjobb válasz: http://heri.uw.hu/nero.htm videó: http://dvdx.hu/index.php?option=com_collection&Itemid=335&ta..

Hogyan Kell DivX formátumú filmeket DVD-re írni?

Torrentröl szedtem le ?ket és ki akartam írni, de azt írja ki hogy nem másolható meg érvénytele :S

Legjobb válasz: Adatlemezként. Semmi különös, hozzáadod, írás, ennyi.

Adatlemezként. Semmi különös, hozzáadod, írás, ennyi.
A kérdező hozzászólása: közsi szépen, már sikerült is!! :)
Zsivesen....:)

Hogyan kell divx-be kiírni egy filmet neroval?

hogy betudja olvasni a divx lejátszóm

Legjobb válasz: Rendes adat lemezt írsz, amin a tartalom az adott avi fájl.

Rendes adat lemezt írsz, amin a tartalom az adott avi fájl.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor át kell konvertálni avi-ra a divx filmet?
Semmit nem kell konvertálni.Az AVI egy formátum, a DIVX pedig egy kiterjesztés.


any video converter
Format Factory... free, mindent mindenbe konvertál, a kezelése 1szerû, mint a raklap...
A kérdező hozzászólása: Akkor az pont nekem való :D

Hogyan kell kiírni divx filmet, hogy lejátsza az asztali dvd lejátszó?

Természetesen tud lejátszani divxet mert rá van írva.de van amikor csak 30. próbálkozásra játsza le van amikor els?re.hogyan kell jól kiírni?

Legjobb válasz: Akkor nem igazan az irassal van a baj mert ha a divx filmeket lejatszani es ha tobszori probalkozasra megnyissa akkor nem a cd evel van a baj hanem a dvd ed nem igazan mukodik jol..

Akkor nem igazan az irassal van a baj mert ha a divx filmeket lejatszani es ha tobszori probalkozasra megnyissa akkor nem a cd evel van a baj hanem a dvd ed nem igazan mukodik jol..
A kérdező hozzászólása: úgy szoktam hogy neroval adat dvd készítése.van amikor elsõre lejátsza van amikor csak sokadszor.
Nos, ha a DVD lejátszód DIVX "képes", akkor a kiírt lemezeket elsõre olvasnia kellene. Ha mégsem olvassa ennek ellenére, célszerû a divx filmet DVD formátumba átkonvertálni. Javaslom pl. a ConvertXtoDVD nevû programot, mely egy avi filmet kb. 1, max. 2 órán belül jó minõségû DVD formátumba konvertál. És ha ezt kiírod DVD-re, mindenképpen olvasnia kell!
A kérdező hozzászólása: és ha átkonvertáltam dvd formátumba akkor azt milyen módon írjam ki?ilyet még nem csináltam soha. köszönöm!
dvd videóként ird ki!!!és nekem pl.van úgy hogy azért nem olvas divx-et, mert a lejátszón nincs olyan codec.ezért is lehet hogy nem viszi a divx-et.konvertáláshoz én a winavi video converter 8-at!
Ha véletlenszerûen olvassa be akkor nem a kódolással van probléma! Talán tisztítólemez kéne...

Ha egy divx fílm több részben van letőltve, hogy kell kiírni hogy egyben játsza le?

Legjobb válasz: Ha letöltöd a filmet,pl:winrar programmal tudod kicsomagolni.Rákattintasz a fájlra,majd a "kibontás ide" menüre kattintasz,beállítod hova szeretnéd kicsomagolni,(asztal vagy dokumentumok stb.)És a winrar egybe tömöríti neked,úgy bontja ki a fájlt.

Ha letöltöd a filmet, pl:winrar programmal tudod kicsomagolni.Rákattintasz a fájlra, majd a "kibontás ide" menüre kattintasz, beállítod hova szeretnéd kicsomagolni, (asztal vagy dokumentumok stb.)És a winrar egybe tömöríti neked, úgy bontja ki a fájlt.
utána meg már csak ki kell írnod.
Ha nem rar archívumokban van, hanem a divX film van több darabban, akkor azt tudod egyesíteni pl. FormatFactory (haladó/videó egyesítés), vagy VirtualDub programokkal.
Asztali lejátszó: ha 1 könyvtár alatt van az összes AVI fájl, akkor sorrendben le is játssza (automatikusan) Ha a gépeden játszod mondjuk Media Player Classic HC-vel (Home Cinema), a menüben beállítod: Lejátszás - Lejátszás után - Play next in the folder Amúgy összefûzésnél meg van az esélyed, hogy az asztali lejátszó nem fogja vinni, mert 1.5G-nál nagyobb a mérete a fájlnak
A kérdező hozzászólása: Köszi

Hogyan kell egy fájlt divx fájl-á átalakítani?

Próbáltam átalakító programmal,de 2 óra alatt az átalakítás 10%-nál tartott csak, és az összesen 1.7GB-os fájl addigra már 4GB-os volt. próbáltam online átalakítóval az egy fél órás anyagot 3 perc alatt átalakít és a fájlméret nem hogy nő hanem még csökken,de sajnos 30 percnél többet nem lehet vele átalakítani. köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Format Factory. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html Mindent aviba>kimenet beállításai>bitarányt állítsd 1024-re>fájl hozzáadása/kiválasztod mit akarsz konvertálni/ok>indítás.Nem tudom milyen géped van,ha gyenge a proci akkor elkínlódhat vele egy ideig.

Format Factory. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html Mindent aviba>kimenet beállításai>bitarányt állítsd 1024-re>fájl hozzáadása/kiválasztod mit akarsz konvertálni/ok>indítás.Nem tudom milyen géped van, ha gyenge a proci akkor elkínlódhat vele egy ideig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Hát igen elég gyenge a gép.

Hogy kell DvD divxet aktiválni online?

kaptam egy dvdt ami pendis meg minden és ahoz h lejátsza a divxet ki írt egy aktiváló kótod amit ha halahova beírok akkor kapok egy ideot amit le kell játszani rajta és onnantól viszi de el vagyok akadva vele.pls valaki segítsen

Feliratot hogyan kell "elfogadtatni" a DivX-el?

Never Back Down 2. részéhez akarok normális feliratot találni, letöltöm, beteszem a divxes fájlal egy mappába és semmi. Úgyanugy angolul felirat nélkül megy a film..

Legjobb válasz: Dobd bele a lejátszóba film indítást követõen

Dobd bele a lejátszóba film indítást követõen
vagy a kiterjesztés elõtti nevet változtasd úgy hogy azonos legyen: valami257.avi valami257.srt

Lg optimuson hogy kell engedélyezni a divx lejátszást?

pls részletesen

Legjobb válasz: Ha alapból nem viszi akkor tölts le Marketrõl egy gyárinál jobb videólejátszót pl.: Vplayer, Rock player, xyflash

Ha alapból nem viszi akkor tölts le Marketrõl egy gyárinál jobb videólejátszót pl.: Vplayer, Rock player, xyflash


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!