Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell discoban táncolni (11 db)

Hogyan kell disco-ban táncolni?

Soha sem voltam még ilyen helyen, de a barátok már régóta hívnak, és én is el szeretnék menni. De nem tudom, hogy ott egyáltalán mit kell csinálni, meg hogy mit hogyan. Félek, hogy az emberek esetleg kinevetnek.

Legjobb válasz: ahogy akarsz , csak rázod magad mint egy hülye .. ennyi .. mindenki ezt csinálja xD nehogy az hidd hogy profi táncosokkal vannak tele a disco-k x)

ahogy akarsz , csak rázod magad mint egy hülye .. ennyi .. mindenki ezt csinálja xD nehogy az hidd hogy profi táncosokkal vannak tele a disco-k x)

Hogyan kell discoban/buliban táncolni? 16/l

Ha linkeltek akkor lécci normális videót,(persze jöhet vicces is de akkor a mellé egy normálisat is) De az is jó ha leírjátok!

Legjobb válasz: XD szerintem elég hülye kérdés fõleg egy lánytól... rázd a segged a ritmusra :)))

XD szerintem elég hülye kérdés fõleg egy lánytól... rázd a segged a ritmusra :) ))
Dobd ki a melled, puncikádat, és egybõl táncba visznek, vagy szobára.
A kérdező hozzászólása: vicces...
http://www.youtube.com/watch?v=5ICPG82Higo így kell táncolni aranyom xD Ha tényleg érdekel amúgy írd le az msn címed ide , és megtanítalak
de igaz

Hogyan kell a discoban táncolni?

Hellosztok!

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ezt nem kell tanulni...állj be a tükör elé és egy neked tetszõ zenére kezdj el mozogni!Nézd meg, hogy milyen a mozgásod,ha neked tetszik akkor nincs mit tenni irány a disco!Tuti tipp ha pasizni is akarsz nem csak táncolni, akkor egy kis csipõmozgást is vihetsz bele...sõt szerintem jól is áll egy csajnak!És jó szórakozást!!!

Szia!Szerintem ezt nem kell tanulni...állj be a tükör elé és egy neked tetszõ zenére kezdj el mozogni!Nézd meg, hogy milyen a mozgásod, ha neked tetszik akkor nincs mit tenni irány a disco!Tuti tipp ha pasizni is akarsz nem csak táncolni, akkor egy kis csipõmozgást is vihetsz bele...sõt szerintem jól is áll egy csajnak!És jó szórakozást!!!
vagy kezdetben nézd, hogy mások hogy csinálják, aztán találd meg a saját stílusod!bele fogsz jönni, meglátod!a végére már nem arra fogsz figyelni, hogy táncolsz, meg hidd el, a többiek sem!:) ügyi leszel, majd meglátod!
Nincs megszabva hogy kell táncolni, otthon is tudod gyakorolni, barekod a zenét és elkezded magad illegetni, vagy nézel tv-t aztán ott vannak akik táncolnak ellopsz onnan pár ötletet, de csak mozognod kell valahogyan. :P
Érezd és ereszd át a zenét. Aztán a mozgás már magától jön. Le a figurákkal!
Szia.Ha úgyakarsz táncolni mint a klippekben felejtsd el!Érezd a ritmust, és ha egy kicsit mozogsz már valami.Érkezéskor igyál valami alkoholtartalmú italt (pl vilmost 1-2t)És megjön majd a hangulat.Nem kell lerészegedni, csak érezd jól magad!
pont ezt a kérdést akartam kiírni :D kösz a válaszokat :D

Hogy kell buliban. Discoban táncolni? 13/L

Legjobb válasz: Egy ilyen lánynak NEM a discoban a helye:P

Egy ilyen lánynak NEM a discoban a helye:P
csak az a lényeg, hogy a pics#dat rázzad, mert attól izgulnak fel a kanok.
Akkor elõbb döntsd el, hogy és mire, aztán segíthetünk.
Istenem... legalább a kategórát találnák el... Egyébként semmi küldönös; mozogni kell a primtív ritmusra. Akár otthon gyakrolhatod is a dolgot.
Neked még sehogy...
Ahogy érzed! Csak hallgasd a zenét a többi meg megy magától. Vagy figyeld a többieket, õk mit csinálnak!
A kérdező hozzászólása: hát nem úgy értem h ilyen discóc hanem mittomé mondjuk 1 sulis bulin...
riszáljad így is...úgy is!!! :P
Rázd ahogy jól esik. Úgyse sokáig maradsz bent, hamar kivisznek majd...
risza :)

Discoban hogy kell táncolni egy olyan csajjal aki rendesen "riszálja" magát?

Hali,

Legjobb válasz: ha szemben álltok akkor elég ha csak jobbra-balra lépegetsz, és csinálsz vmit a kezeddel, hogy ne lógjon csak úgy, ha háttal van neked akkor mind1, úgyse látja :D

ha szemben álltok akkor elég ha csak jobbra-balra lépegetsz, és csinálsz vmit a kezeddel, hogy ne lógjon csak úgy, ha háttal van neked akkor mind1, úgyse látja :D
A kérdező hozzászólása: ha szemben állunk akkor, hogy pontosabban? hogy azért ne nézzen ki hülyén?!
elvezd, ahogy razza ! :D
ha szembe vagytok egymással akkor mondjuk fogd meg a derekát és mozogj vele együtt, tedd a lány kezét a nyakadba, a tiedet ugyanúgy a derekára, vagy esetleg lejjebb :P és olyan tényleg elég ha csak jobbra-balra lépegetsz ha háttal vagytok egymásnak akkor mondjuk húzd közel magadhoz, és ugyanúgy foghatod a derekát, mint ahogy az elõzõnél leírtam és ahogy a csaj mozog, te csak simulj hozzá és érezd vele a ritmust :P én így táncolt egy sráccal legutóbb és hát kellemes este lett belõle..:D remélem segítettem vmennyit! 19/L
A kérdező hozzászólása: #4-es köszi!

Nem vagyok egy nagy táncos, leírjátok, hogy egy disco-ban hogyan is kell táncolni egy fiúnak?

Legjobb válasz: Erre igazából nincs szabály, csak érzéssel.De ha nagyon nincs ritmusérzéked nézz videókat,nekem bejött ;)

Erre igazából nincs szabály, csak érzéssel.De ha nagyon nincs ritmusérzéked nézz videókat, nekem bejött ;)
jo kerdes, h hova :) ) csizmaba beengednek. ha csaj vagy, gondolom tudsz feneket razni ;)
A kérdező hozzászólása: Az túl ribis... és amúgy sem tudok. Meg ahhoz jó fenék kéne.De a csizmára köszi a választ.

Hogyan kell egy olyan csajjal discoban táncolni, akitől szeretnék további kapcsolatot, de már ismerem valamilyen szinten, de ugye még nem a barátnőm?

Legjobb válasz: .nem nyúlkálsz a ruhája alá, hívd meg valamire, majd este kisérd el egy darabig, és beszélgessetek jó sokat.

.nem nyúlkálsz a ruhája alá, hívd meg valamire, majd este kisérd el egy darabig, és beszélgessetek jó sokat.
A kérdező hozzászólása: De hogyan táncoljak vele?
Átöleled, megfogod a kezét, és ha komolyabbat akarsz tõle, akkor nem tapenolod, és talán meg se csókolod, mert szerintem az discoba nem túl romantikus. Mondjuk én elég ritkán járok ilyen helyekre, akkor is a barátnõimmel, de kb ezek azok a dolgok, amitõl komolyabban vennék egy fiút. És a legfontosabb, hogy amikor csak tudtok beszélgessetek is, ne végig csak a táncteremben nyomorogjatok

Hogy kell táncolni a discoban/iskolai bulikban? 16/F

Shuffingolni tanulok internetr?l, de az nem igazán discoba való...valami jó tánc David Guetta, Black Eyed Peas és ezekhez hasonló zenékhez kéne.

Legjobb válasz: Egy uccányi fehér az orrba, és belédtáplálják a Jackson géneket!

Egy uccányi fehér az orrba, és belédtáplálják a Jackson géneket!
két lábon !
A kérdező hozzászólása: Addig én is tudom xd Na valaki normális válasz/link ?

Hogyan kell táncolni a discoban?

Fiú vagyok.

Legjobb válasz: Szélel szenbem

Szélel szenbem
De hülye választ írtam akkoribban:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!