Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell discoban (26 db)

Hogyan kell discoban ismerkedni?

Még nem voltam ilyen helyen, de az egyik barátn?m megígértette velem, hogy elmegyek vele, és szeretnék bepasizni. Milyen ruhát vegyek fel? Nagy baj, ha nem tudok táncolni?

Legjobb válasz: Hát az biztos, hogy nem velem fogsz ismerkedni arany virág szálam. :D "Mert aki discoba jár pasizni, Nem fog, csak fagyizni. Jó nagy dákó járja majd át, Gyk-ra fog jönni sírni, hogy átb*szták." Elnézést, de sokadik ilyen kérdés, és már kikívánkozott belõlem. Tiszteletem!

Hát az biztos, hogy nem velem fogsz ismerkedni arany virág szálam. :D "Mert aki discoba jár pasizni, Nem fog, csak fagyizni. Jó nagy dákó járja majd át, Gyk-ra fog jönni sírni, hogy átb*szták." Elnézést, de sokadik ilyen kérdés, és már kikívánkozott belõlem. Tiszteletem!
Disco-ba? Nem az a legjobb hely az ismerkedésre. Bár attól függ, mit akarsz a pasitól.
ha nem egyéjszakás kalandra vágysz ne a legrövidebb ruhád huzd fel. kicsit lazán, elegánsan mégis nõiesebb ruhákat vegyél fel. elég ide egy pántnélküli felsõ, sok kiegészitõ, ilyesmi:)
Egy kis mentés! Discoban is lehet ismerkedni, nem mindenki olyan gyökér ott sem, legalábbis a mi környékünkön! Igazából ha csak ismerkedsz akkor nincs gond, új barátokat szerezni, új embereket megismerni, és esetleg késõbb az Õ társaságukkal discon kívül találkozni, úgy pasizni az szerintem egyértelmûen mehet! Persze igen, ott vannak a disco patkányok akik ráhajtanak mindenre ami mozog, na azokkal vigyázz, és NE menj ki senkivel "beszélgetni"...
4. komolyabb helyek, mint pl.? u.i:jó volt a vers :D :D
Ne discoba ismerkedj, ott nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam inni, nagyon nem bírom az italt, egy kis pohár pezsgõtõl is becsíptem karácsonykor :D
Kapcsolatért ne a disco-ba menj. Ott fõleg akkor ismerkedj, ha testi szükségleteidet akarod kielégíteni. 25/N
Ha kapcsolatot akarsz, nem a legjobb helyen keresed. Viszont akkor normálisan öltözz, ne TÚL kihívóan és ne add magad könnyen egy piáérrt és egy-két szép szóért.
A verses vagyok... kapcsolatot szerintem nem a discoban fogsz találni... legalábbis én kapcsolatot szeretnék így 16 éves fejjel, de nem megyek ezért szórakozóhelyre, hanem inkább komolyabb helyeken nézek szét, hátha normálisabb lányt találok :D
A kérdező hozzászólása: Egy kapcsolatot akarok. (Csak nem olyat mondjuk mint ami a legtöbb ismerõsömnek van: le se szállnak egymásról, minden nap találkoznak, stb. Nincs is saját életük...)
Ha be akarsz pasizni, akkor mindegy, csak kicsi és szûk ruha legyen. (Egyben ribancnak is fognak nézni, de gondolom ez nem zavar.)
A kérdező hozzászólása: Egy kapcsolatot akarok. (Csak nem olyat mondjuk mint ami a legtöbb ismerõsömnek van: le se szállnak egymásról, minden nap találkoznak, stb. Nincs is saját életük...) istenem milyen fennkölti szavak egy 16 éve szájából!nincs is saját életük.Elárulom, neked sincs még saját életed, anyád és apád pénzén mész bulizni, azon iszod magad részegre és veszik neked a cigit, vagy esetleg fogalmuk sincs róla.Neked még nincs saját életed, és a legnagyobb gond az, hogy 16 éves korodban csak azzal vagy elfoglalva hogy bepasizzak, de nem ám úgy hogy szerelem legyen belõle, csak egy kettyintés, mert hiszen nagylány vagyok, saját életem van, saját gondolkodásom. Gratulálok!Majd akkor lesz saját életed ha tanulsz, és lesz rendes munkád és fenn tudod magad tartani.Akkor mondhatod hogy a saját életed.Addig meg csak egy élõsködõ vagy.

Hogyan kell disco-ban táncolni?

Soha sem voltam még ilyen helyen, de a barátok már régóta hívnak, és én is el szeretnék menni. De nem tudom, hogy ott egyáltalán mit kell csinálni, meg hogy mit hogyan. Félek, hogy az emberek esetleg kinevetnek.

Legjobb válasz: ahogy akarsz , csak rázod magad mint egy hülye .. ennyi .. mindenki ezt csinálja xD nehogy az hidd hogy profi táncosokkal vannak tele a disco-k x)

ahogy akarsz , csak rázod magad mint egy hülye .. ennyi .. mindenki ezt csinálja xD nehogy az hidd hogy profi táncosokkal vannak tele a disco-k x)

Hogyan kell discoban vagy ilyen "kelletni" magunkat, hogy felfigyeljenek ránk a pasik? Hogy lássák rajtam, h vevő lennék a közeledésükre.

Szóval, hogyan "mutatja" egy lány, hogy azért van ott, hogy pasizzon? Hogyan viselkedjek, hogy észrevegyék ezt, és felkeltsem az érdekl?désüket?

Legjobb válasz: há szoble neki

há szoble neki
Nem kell kelletni magad, egy discoban eleve azt feltételezi mindenki, hogy azért vagy ott, mert pasizni akarsz. Azok a csajok, akik tényleg csak a barátnõikkel akarják jól érezni magukat és ezért mennek discoba, nekik is el kell hajtani a férfiakat, mert úgyis odajönnek (kb. mindegy hogy nézel ki). 25L
meg a zsirredokkel...!!!!b Viccen kivul!!!
tangás vagyok komolyra fordítva a szót, az elõzõ hozzászólással kapcsolatban a szerelmem bulizgatott a barátnõivel régen, nem akart pasizni, csak szórakozni, és egyfolytában el kellett a hapsikat zavarniuk. Amióta velem van, csak velem mehet szórakozni, megbízom benne, de akkor is, nem szeretem ha körüludvarolják. És az sem elhanyagolható, hogy veszélyes is így szórakozni, valamit az italukba raknak, vagy akármi lehet. Te is vigyázz magadra.
Elmondom én, hogy mi a mai szórakozóhelyes ismerkedésekkel a gond !!! Született úgyis nemrég egy jó mondás, hogy: a Szórakozóhelyek a mai fiatalok társkeresõ turkálói. Milyen igaz. Bár hangos zenében nem olyan jó ismerkedni, nyílván ott csak a szimpátia dõl el, részletes ismerkedés késõbb... DE ! Könnyebb lenne, ha mindig ilyen "szinglibuli" jellegû lenne minden buli. Karszalaggal megkülönböztetve, hogy ki az, aki kívánja hogy rástratoljanak, és ki az aki már foglalt, és csak a zenéért megy oda... Ha már meg vannak az emberek különböztetve, máris könnyebb elindulni, kiszûrni a ZÖLDeket... mérlegelni, a szabad ZÖLDEK közt ki az aki nekem a legjobban bejönne. NA ÉS EGY MÁSIK ! Aki ismerkedni akar.... Az ne csinálja már azt: lányok, hogy pl. 10 fõs lánykörön belül táncolok szorosan, el sem mozdulunk egymás mellõl... Egy fiú nemfog odamenni, kiszakítani titeket a körbõl... Tényleg ez a magányos, szétszórt iszogatás a pultnál, pult-támasztás, feltûnõ dolog, jobban odamegy a fiú egy magányos lányhoz. De ugyanez vonatkozik a fiúkra is ! Ne szorosan 10 fõs fiúkörben legyenek, mert õket meg egy lány sem fogja így bebombázni magát a körbe, és leszólítani. Ez a magányos pult-támasztás jó ötlet, plusz a karszalagos rendszer.
Ha csak dugni akarsz akkor a discoban nem kell kelletni magadat mert meg fog találni egy fiú mindenképpen. De ha egy normális kapcsolatot szeretnél akkor ne a discoban ismerkedj. Az a hely nem a mély beszélgetésekre való. Oda könnyû kapcsolatot megy keresni az ott lévõk 80%-a
Szerintem egyáltalán ne csinálj semmit csak érezd jól magad!Egy lány ne kellese magát, ne alacsonyodj le a ribancok szintjére
A kérdező hozzászólása: azt hiszem, tényleg meg kellene gondolnom ezt a discóban való ismerkedés dolgot így a hozzászólásaitok alapján. 15-ös válaszoló, tényleg gyakori az olyasmi, hogy a lányok italába tesznek valamit? hallottam már én is ilyesmit régebben, de azt hittem, hogy csak "városi legenda". eszembe sem jutott, hogy ilyen valóban megtörténhet. lehet, hogy csak elmegyek, körülnézek, hogy mégis hogyan mennek a dolgok ott. legfeljebb csak szimplán jól érezném magam, ha tényleg odajönne néhány srác - nem feltétlenül kell egybõl mindenbe belemenni, ugye? :D ez a "szinglik" megjelölése tényleg jó ötlet lenne, mert én attól félek sokszor, mikor mondják, hogy ismerkedjek (hétköznapi helyeken is), flörtöljek, mosolyogjak stb., hogy akkor olyan srácra fogok rámosolyogni, akinek már van barátnõje, és az olyan ciki. köszi a választ mindenkinek!
Dehogy kell belemenni az elsõbe. Ne is hagyd magad. A fiúk a discoban extrém módon rámenõsek is tudnak lenni. Van egy olyan érzésem hogy fiatal vagy te még a discohoz. Ne ott ismerkedj. A vége az lessz hogy megdugnak és másnap már a nevedet sem tudják. Ha mégis mész akkor lehetõleg olyanbarátnõkkel menj akik már voltak többször is.
pedig a tangával garantáltan sikert aratnál, felfigyelnének rád
hizz meg! Latod, az a tuti!!....
A kérdező hozzászólása: 7es válaszolónak köszi szépen :) nincsenek is igazán "k.rvás" ruháim, uh most megnyugtattál, h ezek nélkül is mûködhet a dolog :) 9es: egy szál tangában, ja :D milyen helyekre jársz te?
Iszogass egyedül a bárpultnál és tûnj magányosnak én biztos lecsapnék rád :$
Elég szánalmas ha egy lánynak "kelletni" kell magát.
A kérdező hozzászólása: miért szánalmas? fogalmam sincs, hogy mûködik az ilyen, még nem voltam úgy sehol, hogy na most pasizni fogok. ezért kérdeztem. bocs a tapasztalatlanságomért. ha esetleg lenne még valakinek ötlete, azt megköszönném :D
Én biztos nem mennék oda hozzád, mert a magadfajta iszonyat felszínes és csak a legjobbképûbb, legmagasabb fickókkal hajlandó ismerkedni meg dugni. Na csá rib @nc!
Pl. meztelenül táncol, belevizel a szomszéd poharába stb.
Nem kell k*rvának kinézned!!! Öltözz fel csinosan, hogy legyen önbizalmad és vonzónak érezd magad. Táncolj, mosolyogj közben, és ha valaki megtetszik, akkor próbálj a közelébe jutni és tánc közben nézz a szemébe, mosolyogj rá! Ha tetszel neki, venni fogja a lapot. Nekem ez mindig bejött, pedig sosem voltam vékony, és nem volt ki a fél p*csám a ruhámból!
A kérdező hozzászólása: 5ös válaszolónak: egyáltalán nem ismersz, fogalmad sem lehet, felszínes vagyok-e. még nem voltam ilyen helyzetben, ha tudnál olvasni, talán te is felfogtad volna :D és egyébként "csak a legjobbképûbb, legmagasabb fickókkal hajlandó ismerkedni meg dugni" - ha valaki neked nem tetszik, akkor te sem fogsz vele ismerkedni meg dugni, nem? aki azt mondja, hogy megy neki az ilyesmi vonzalom nélkül is, az hazudik. ja, és tényleg nem állnék össze egy pattanásos, kövér kertitörpével, mint amilyen te lehetsz a hozzászólásod agressziója alapján :) a 6os válaszolóhoz hasonló kommentre számítottam is :D troll :D
ha még nem voltál így, akkor most elárulom, hogy kell csinálni, menj egy szál tangában, mindenki úgy megy, aki ismerkedni akar.
Nem kell discoba menned. Elég ha írsz nekem. Kölcsönös szimpátia esetén a többi nem lesz gond.

Hogy kell discoban felszedni egy csajt?

Mondjuk addig a részig ügyes vagyok, hogy táncolunk. Utána?

Legjobb válasz: Meghívod valamire, beszélgetsz vele kicsit, táncolsz vele kicsit, és ezt folytatod amíg le nem fekszik veled.

Meghívod valamire, beszélgetsz vele kicsit, táncolsz vele kicsit, és ezt folytatod amíg le nem fekszik veled.
Eddig rendben van. Utána megvárod, amíg leesik és erre te gyorsan felszeded. Ha nem akarna semmi pénzért leesni, kicsit rá lehet segíteni.
Táncolj vele és mosolyogj rá.
partydrog.. xDD mostanában annyira elterjedt ez. személy szerint én taszítónak találom...

Hogyan kell discoban/buliban táncolni? 16/l

Ha linkeltek akkor lécci normális videót,(persze jöhet vicces is de akkor a mellé egy normálisat is) De az is jó ha leírjátok!

Legjobb válasz: XD szerintem elég hülye kérdés fõleg egy lánytól... rázd a segged a ritmusra :)))

XD szerintem elég hülye kérdés fõleg egy lánytól... rázd a segged a ritmusra :) ))
Dobd ki a melled, puncikádat, és egybõl táncba visznek, vagy szobára.
A kérdező hozzászólása: vicces...
http://www.youtube.com/watch?v=5ICPG82Higo így kell táncolni aranyom xD Ha tényleg érdekel amúgy írd le az msn címed ide , és megtanítalak
de igaz

Hogy kell egy lányhoz odamenni DISCO-ban hogy ne blokkoljak le, mikor megszólítom? Miket kell neki mondani?

Kérem segítsetek! Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: szia! leszopsz? elõtte persze inni kell eleget és nem blokkolsz le. ezért disco a disco..

szia! leszopsz? elõtte persze inni kell eleget és nem blokkolsz le. ezért disco a disco..
Semmit nem kell mondani. Odamész, megfogod, és vagy belemegy, vagy nem.
Az enyémmel mi a baj? Én így csinálom.
elsõ kettõnek igaza van.
inkább az elöbbi...
Nem akar-e sétálni??? LOL. Ennél azért gyorsabban a lényegre térhetsz. Na várjál.. Te most ismerkedni akarsz vagy dugni?
Errol egy vicc jutott eszembe: Fiu a lanynak a disco-ban: - Kimegyunk kicsit setalni a diszko ele? - De esik az eso! - Nem baj, terdelhetsz a cipomre.
Ismerkedni meg ne a diszkóba menjen. Oda szórakozni járnak az emberek. Mondjuk a kérdezõ szóhasználatából látszik hogy nem egy partiarc. Így azt tanácsolom neki, hogy nappal, nyugodtabb környezetben ismerkedjen. Ha meg egy kiszemelt miatt megy a diszkóba... Hát õt is nappal keresse meg, mert a csaj tuti nem azért ment a diszkóba hogy hátha ott találkozik a leendõ lovagjával...
A kérdező hozzászólása: Ne értsd félre kérlek! Te úgy érted, hogy táncolok körülötte aztán megfogom hátulról és késõbb megkérdezem nem akar e sétálni stb...?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kommentelõnek írtam!
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat szeretnék, értelmes kulturált emberektõl! Köszönöm!
Lájkolom a viccet :D Te meg srác tényleg ne disco-ban akarj barátnõt találni. Ott egy estére vagy annál rövidebb alkalomre szedhetsz fel csajt. Nem beszélgetni meg sétálni. Sajna ilyen világ van. :) Engem ugyan nem zavar.

Hogyan kell a discoban táncolni?

Hellosztok!

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ezt nem kell tanulni...állj be a tükör elé és egy neked tetszõ zenére kezdj el mozogni!Nézd meg, hogy milyen a mozgásod,ha neked tetszik akkor nincs mit tenni irány a disco!Tuti tipp ha pasizni is akarsz nem csak táncolni, akkor egy kis csipõmozgást is vihetsz bele...sõt szerintem jól is áll egy csajnak!És jó szórakozást!!!

Szia!Szerintem ezt nem kell tanulni...állj be a tükör elé és egy neked tetszõ zenére kezdj el mozogni!Nézd meg, hogy milyen a mozgásod, ha neked tetszik akkor nincs mit tenni irány a disco!Tuti tipp ha pasizni is akarsz nem csak táncolni, akkor egy kis csipõmozgást is vihetsz bele...sõt szerintem jól is áll egy csajnak!És jó szórakozást!!!
vagy kezdetben nézd, hogy mások hogy csinálják, aztán találd meg a saját stílusod!bele fogsz jönni, meglátod!a végére már nem arra fogsz figyelni, hogy táncolsz, meg hidd el, a többiek sem!:) ügyi leszel, majd meglátod!
Nincs megszabva hogy kell táncolni, otthon is tudod gyakorolni, barekod a zenét és elkezded magad illegetni, vagy nézel tv-t aztán ott vannak akik táncolnak ellopsz onnan pár ötletet, de csak mozognod kell valahogyan. :P
Érezd és ereszd át a zenét. Aztán a mozgás már magától jön. Le a figurákkal!
Szia.Ha úgyakarsz táncolni mint a klippekben felejtsd el!Érezd a ritmust, és ha egy kicsit mozogsz már valami.Érkezéskor igyál valami alkoholtartalmú italt (pl vilmost 1-2t)És megjön majd a hangulat.Nem kell lerészegedni, csak érezd jól magad!
pont ezt a kérdést akartam kiírni :D kösz a válaszokat :D

Hogy kell buliban. Discoban táncolni? 13/L

Legjobb válasz: Egy ilyen lánynak NEM a discoban a helye:P

Egy ilyen lánynak NEM a discoban a helye:P
csak az a lényeg, hogy a pics#dat rázzad, mert attól izgulnak fel a kanok.
Akkor elõbb döntsd el, hogy és mire, aztán segíthetünk.
Istenem... legalább a kategórát találnák el... Egyébként semmi küldönös; mozogni kell a primtív ritmusra. Akár otthon gyakrolhatod is a dolgot.
Neked még sehogy...
Ahogy érzed! Csak hallgasd a zenét a többi meg megy magától. Vagy figyeld a többieket, õk mit csinálnak!
A kérdező hozzászólása: hát nem úgy értem h ilyen discóc hanem mittomé mondjuk 1 sulis bulin...
riszáljad így is...úgy is!!! :P
Rázd ahogy jól esik. Úgyse sokáig maradsz bent, hamar kivisznek majd...
risza :)

Hogyan kell egy discoban ismerkedni?

Hogyan kérjek fel egy lányt, igyak meg vele egy italt, kérjem el a számát esetleg hívjam el egy randira ha ismeretlenr?l van szó?

Legjobb válasz: Leginkább sehogy, már ha nem csak egy éjszakában gondolkodsz. De ha hosszabb távon, akkor a discot felejtsd el, mert nagyon minimális a siker esélye. De persze ha szerencsejátékos vagy, akkor csak hajrá.

Leginkább sehogy, már ha nem csak egy éjszakában gondolkodsz. De ha hosszabb távon, akkor a discot felejtsd el, mert nagyon minimális a siker esélye. De persze ha szerencsejátékos vagy, akkor csak hajrá.
leitatod. wcben lefog szopni. aztán lehány.majd te is õt. aztán megdugod gyorsan, hogy azért még se maradj ki a jóból, és h növeld az általad megdugott nõk számát. aztán kitántorogsz, haza mész, és hétfõ reggel a suliban (egyéb helyen) elújságolod haverjaidnak, h te miet kúrtál :D és persze felteszed ezt a kérdést : "na oszt vótá fennt szombaton?! " :'DDD
Csá, kõ kóla?! Szép a cipõd, dugunk? Mégegy [insert random szeszesitalnév]-ért lesz0psz a wc-be? stb, stb... Túl nagy komolyságot ne várj a diszkóktól, max egy szép adag herpeszt, HIV-et vagy hasonlót.
micsoda válaszok......xD röhögtem egyet :D discoban tényleg nem lehet ismerkedni..
Már hogyne lehetne ismerkedni discoban?Én is ott jöttem össze a párommal!Tippek:odamész hozzá miközben táncol, bókolgatsz, milyen jól táncol, aztán hogy hívják és ha tetszel neki akkor õ is fog kérdezõsködni...
Ha táncol akkor menj oda hozzá és kérdezd meg tõle, hogy nem bánna e ha csatlakoznál hozzá. Ha azt mondja, hogy nem bánja akkor közbe dumálhatok is látni fogod rajta hogy nyerõ vagy e nála vagy sem. Utána leültök dumálni (kérdezd meg hogy hozhatsz e valamit neki italt vagy bármit).Utána kicsit menjetek el sétálni közben kicsit megismered.Ha neked is bejön a csaj nem csak kinézetre akkor menjetek valahova érezzétek magatokat jól az este Pl (vissza a discoba vagy hívd meg egy sütire vagy üljetek be valahova)Ha indultok haza felé kérdezd meg tõle, hogy haza kisérheted e. Ha haza kisérted természet szerûen búcsúz el tõle ne nyomulj rá, de elõtte kérdezd meg hogy, hogy érezte magát veled az este és hogy van e még kedve találkozni veled ha azt mondja igen akkor (nyerõ vagy nála) és kérd el a telefon számát és búcsúz el tõle semmi puszi stb.. csak mond neki milyen nagyszerûen érezted vele magad. Ne hivd fel másnap várj egy napot és utánna hívd fel és beszéljetek meg 1 randit 3-4 randinál elcsattanhat egy csók.Ha elõtte vagy még a discóban elcsattan és több is van, akkor ne hogy szerelmes legyél bele mert az a lány olyan is. Az adandó alkalomnál megcsal az ilyen lányok csak arra jók tudod mire gondolok.

Legyszi linkeljetek par videot hogy hogyan kell pl discoban vagy akarmilyen szorakozohelyen tancolnixD (? )

Legjobb válasz: Ez most komoly? Táncolj úgy ahogy jön, nem kell senkit utánozni, az csak nagy égés.

Ez most komoly? Táncolj úgy ahogy jön, nem kell senkit utánozni, az csak nagy égés.
A kérdező hozzászólása: Oke de megis van valami alap amit utanozni kell:D
lany vagyok, es mivel nalam osztonos a popsi risza igy nincs gondom :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!