Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell csinálni az orális szexet (3 db)

Valaki letudná írni részletesen, hogy hogy kell csinálni az orális szexet? Lány 19

Legjobb válasz: Az orális szex a legintimebb és egyben a legkielégítõbb szexuális aktus, melynek során nem csak intenzív gyönyörrel, de a legmélyebb bizalommal is megajándékozod párodat. Legyél a forró játék legnagyobb mestere, és lepd meg mennyei örömmel párodat! Izgató ingerek A maximális élvezet kedvéért - és, hogy a gyönyör ne következzen be túl hamar - lassan munkálkodj, és minél gyakrabban váltogasd az ingereket. A leghatásosabb az erõs fogás sok nedvességgel, ezért ajkad mindig tartsd nedvesen. Tûzforró orális technikák Kérdések » Pornósan » Így élvezd » 3 lépésben » Tökéletesen » Vérforraló 69 » Férfibolondító » Kínos pillanatok » Elõször ingereld párodat a pénisz körüli terület izgatásával: játszadozz a szeméremszõrzettel, masszírozd, csókolgasd és nyalogasd a comb belsõ részét, majd vezesd körbe nyelved a pénisz és a herezacskó közelében. Fogd meg a herezacskót, finoman húzd, cirógasd és nyomd össze a bõrt a hátsó, legérzékenyebb területen. Ha nem ódzkodsz tõle, bátran vedd a szádba, és térképezd fel domborulatait a nyelveddel, amivel csodálatos érzést okozhatsz kedvesednek. A száj gyönyöre Vedd kézbe párod péniszét, majd kezdd nyalogatni egész nyelveddel, majd csak a hegyével, felváltva. Ne feledd, partnered nemi szervének nem kell teljesen keménynek lennie ahhoz, hogy élvezze az orális kényeztetést. Nagyon megerõsítõ tudat a férfi számára, ha az orális szex minden szakaszában azt érezheti, hogy testét és gyönyörét egyaránt megbecsülöd és élvezed. Miután a legapróbb részletig bejártad az egész péniszt, koncentrálj a makkra: nyelveddel és száddal körözz férfiasságának hegye körül, közben pedig ne feledkezz meg a kezedrõl se! Ütemesen húzogasd a kezed a pénisz tövénél, mozgasd nyelvedet a makk körül, majd vedd a szádba párod legérzékenyebb testrészét: ez a pillanat annál izgatóbb lesz kedvesed számára, minél tovább kitartod az elõzõ fázist. Fokozatosan vedd egyre jobban a szádba a péniszt, amilyen mélyen csak tudod, úgy, hogy az ne legyen kellemetlen számodra, és szívd erõsen. Ezt követõen lassan csúsztasd szádat visszafelé, de idõnként állj meg, és szorítsd össze jobban ajkaid. Varázsfuvola Próbálj játszani a gyönyör hangszerén, miközben felváltva használod a szádat és az ujjaid: fogd meg erõsen a pénisz tövét, hogy a bõr visszahúzódjon, és haladj csigavonalban a hímvesszõn. Ha pedig kezed éppen nem foglalatoskodik párod nemi szervével, simogasd a fenekét vagy a combját, és játssz a heregolyókkal. Ahogy fokozódik a férfi vágya, általában jobban kedveli a közösülést utánzó erõs, simogató kéz-, illetve szájmozdulatokat, azonban vigyázz arra, hogy a csúcs felé közeledve párod ne hatoljon túl mélyen a szádba. Kezeddel tartsd magad kényelmes távolságban párod csípõjétõl, a gyönyör után pedig kényeztesd kedves simogatással. Cikkünk a Káma-Szútra a természetben címû könyv alapján készült. Innen másotam ki : http://www.femina.hu/kapcsolat/oralis_szex_igy_csinald

Az orális szex a legintimebb és egyben a legkielégítõbb szexuális aktus, melynek során nem csak intenzív gyönyörrel, de a legmélyebb bizalommal is megajándékozod párodat. Legyél a forró játék legnagyobb mestere, és lepd meg mennyei örömmel párodat! Izgató ingerek A maximális élvezet kedvéért - és, hogy a gyönyör ne következzen be túl hamar - lassan munkálkodj, és minél gyakrabban váltogasd az ingereket. A leghatásosabb az erõs fogás sok nedvességgel, ezért ajkad mindig tartsd nedvesen. Tûzforró orális technikák Kérdések » Pornósan » Így élvezd » 3 lépésben » Tökéletesen » Vérforraló 69 » Férfibolondító » Kínos pillanatok » Elõször ingereld párodat a pénisz körüli terület izgatásával: játszadozz a szeméremszõrzettel, masszírozd, csókolgasd és nyalogasd a comb belsõ részét, majd vezesd körbe nyelved a pénisz és a herezacskó közelében. Fogd meg a herezacskót, finoman húzd, cirógasd és nyomd össze a bõrt a hátsó, legérzékenyebb területen. Ha nem ódzkodsz tõle, bátran vedd a szádba, és térképezd fel domborulatait a nyelveddel, amivel csodálatos érzést okozhatsz kedvesednek. A száj gyönyöre Vedd kézbe párod péniszét, majd kezdd nyalogatni egész nyelveddel, majd csak a hegyével, felváltva. Ne feledd, partnered nemi szervének nem kell teljesen keménynek lennie ahhoz, hogy élvezze az orális kényeztetést. Nagyon megerõsítõ tudat a férfi számára, ha az orális szex minden szakaszában azt érezheti, hogy testét és gyönyörét egyaránt megbecsülöd és élvezed. Miután a legapróbb részletig bejártad az egész péniszt, koncentrálj a makkra: nyelveddel és száddal körözz férfiasságának hegye körül, közben pedig ne feledkezz meg a kezedrõl se! Ütemesen húzogasd a kezed a pénisz tövénél, mozgasd nyelvedet a makk körül, majd vedd a szádba párod legérzékenyebb testrészét: ez a pillanat annál izgatóbb lesz kedvesed számára, minél tovább kitartod az elõzõ fázist. Fokozatosan vedd egyre jobban a szádba a péniszt, amilyen mélyen csak tudod, úgy, hogy az ne legyen kellemetlen számodra, és szívd erõsen. Ezt követõen lassan csúsztasd szádat visszafelé, de idõnként állj meg, és szorítsd össze jobban ajkaid. Varázsfuvola Próbálj játszani a gyönyör hangszerén, miközben felváltva használod a szádat és az ujjaid: fogd meg erõsen a pénisz tövét, hogy a bõr visszahúzódjon, és haladj csigavonalban a hímvesszõn. Ha pedig kezed éppen nem foglalatoskodik párod nemi szervével, simogasd a fenekét vagy a combját, és játssz a heregolyókkal. Ahogy fokozódik a férfi vágya, általában jobban kedveli a közösülést utánzó erõs, simogató kéz-, illetve szájmozdulatokat, azonban vigyázz arra, hogy a csúcs felé közeledve párod ne hatoljon túl mélyen a szádba. Kezeddel tartsd magad kényelmes távolságban párod csípõjétõl, a gyönyör után pedig kényeztesd kedves simogatással. Cikkünk a Káma-Szútra a természetben címû könyv alapján készült. Innen másotam ki : http://www.femina.hu/kapcsolat/oralis_szex_igy_csinald
Millió videó van fent az interneten.... Sõt leírásokat is találsz, ha beírod a Google-be. Nem egy bonyolult dolog :D És ha rám hallgatsz, nem a GYIK-en keresed meg a választ..
keress rá itt és 1000 meg 1000 ilyen megválaszolt kérdést fogsz találni
egy csomó leírás van, csakhogy minden pasinak más a kedvence az egyik partnerem pl. azt szerette ha a makkját szívogattam a másik teljesen lelankadt tõle, õt nem izgatta a harmadik azt szerette ha egyszerre a kezemmel és a számmal is izgattam a negyedik a mélytorkozásért volt oda az ötödik utálta ha a heréit pisztergáltam mert csiklandos volt a hatodik csak kézzel szerette mert neki a makkja volt csikis a hetedik azt szerette ha úgy nyaltam a makkját mint õ a p.unciimat a nyolcadik meg, ha oldalt menve nyalogattam a rúdját. egyszerû: meg kell kérdezni a pasitól mi a kedvence, mit szeret. vagy csinálni és közben kérdezni hogy így tetszik-e. ja és: tilos fogazni
Tartok órát ha érdekel,
Ja, azt én is!! ;-)
A kérdező hozzászólása: jaj köszi nem kell!

Hogyan kell jól csinálni az orális szexet? Hogyan csináljam a kezemmel és a számmal egyszerre, hogy jó legyen?

Nagyon szívesen kényeztetném így a barátomat, egyszer már csináltam is, de úgy vettem észre, hogy nem volt igazán jó. Tetszett neki, de nem volt az igazi, úgy gondolom.

Legjobb válasz: Minden pasinak máshogy jó (legalábbis vannak jelentõs eltérések). Kérdezd meg a párod, õ hogy szereti. Valszeg többre fogsz menni vele, mint a mi 5leteinkkel.

Minden pasinak máshogy jó (legalábbis vannak jelentõs eltérések). Kérdezd meg a párod, õ hogy szereti. Valszeg többre fogsz menni vele, mint a mi 5leteinkkel.
Elõször csak a száddal csináld, majd kapcsolódj be a kezeddel, fogd meg marokkal a tövét és felfelé húzogasd a kezed ugy hogy közbe rászorítasz neki egy kicsit (de csak felfelé, mintha az lenne a célod hogy a makkjába pumpáld a vért)! A száddal is abba az irányba haladj amelyikbe a kezeddel. Hidd el, nagyon fog neki tetszeni!!!
Szerintem nem kaptad a legjobb valaszokat. Szerintem eleinte simogasd a kezeddel a peniszet mindenhol, s kozben a hasat s a mellet, a fiuk is szeretik azt. Aztan kezdjed nyaldosni a nyleveddel s hagyjad hogy nezze mert az nagyon izgatja a ferfiakat en is az vagyok) kozbe ra is nezhetsz. Aztan fald be de vigyazz hogy a fogaiddal ne erj hozza a peniszhez csak a szaddal csinald. A bort huzd le a kezeddel s ugy szopjad a makkjat, kozben hasznalhatod a kezedet is pl simogasd a golyoit vagy a melkhasat. Ha ezt mind betartod nagyon fogja levezni garantalom:D Sok sikert!!!
alkoss kb-ra egy akkora kört a mutatoujjaddal, és tedd a szádhoz, és igy engem szokott a barátnõm koelégíteni! Nagyon várom a kövit!
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom hogy õt lenne a legkönnyebb megkérdezni, de nem az a fajta aki szeret ilyenrõl beszélni. szerintem... köszi az eddigieket!
nézz egy kis pornót, tökéletes oktatómûsor a szopásban XD amúgy meg naná, hogy engedd neki! igy a kölcsönös ;)
Igen is cikizlek, mert ezt nem vadidegeneknek kell leírnia, amúgy sem kell leírni, ezt helyben a kis párocskáddal kell megtanulnod! Errõl szól egy kapcsolat. Nem értem mit gondolsz....Azt, hogy mindenki remek szopó és nyalótechnikával születik? Hát nem. Kísérletezz a szerelmeddel! De ha ennyire nehezen megy, eleve gáz...
Probléma dettó, én is totál bénának érzem magam, ráadásul még rá is görcsölök, ami látszik rajtam... A barátom nem erõlteti a dolgot, de így meg sem tudom igazán tanulni... pfff. És engedd, ha jól csinálják, szuper érzés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!