Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell csinálni az orális (7 db)

Valaki letudná írni részletesen, hogy hogy kell csinálni az orális szexet? Lány 19

Legjobb válasz: Az orális szex a legintimebb és egyben a legkielégítõbb szexuális aktus, melynek során nem csak intenzív gyönyörrel, de a legmélyebb bizalommal is megajándékozod párodat. Legyél a forró játék legnagyobb mestere, és lepd meg mennyei örömmel párodat! Izgató ingerek A maximális élvezet kedvéért - és, hogy a gyönyör ne következzen be túl hamar - lassan munkálkodj, és minél gyakrabban váltogasd az ingereket. A leghatásosabb az erõs fogás sok nedvességgel, ezért ajkad mindig tartsd nedvesen. Tûzforró orális technikák Kérdések » Pornósan » Így élvezd » 3 lépésben » Tökéletesen » Vérforraló 69 » Férfibolondító » Kínos pillanatok » Elõször ingereld párodat a pénisz körüli terület izgatásával: játszadozz a szeméremszõrzettel, masszírozd, csókolgasd és nyalogasd a comb belsõ részét, majd vezesd körbe nyelved a pénisz és a herezacskó közelében. Fogd meg a herezacskót, finoman húzd, cirógasd és nyomd össze a bõrt a hátsó, legérzékenyebb területen. Ha nem ódzkodsz tõle, bátran vedd a szádba, és térképezd fel domborulatait a nyelveddel, amivel csodálatos érzést okozhatsz kedvesednek. A száj gyönyöre Vedd kézbe párod péniszét, majd kezdd nyalogatni egész nyelveddel, majd csak a hegyével, felváltva. Ne feledd, partnered nemi szervének nem kell teljesen keménynek lennie ahhoz, hogy élvezze az orális kényeztetést. Nagyon megerõsítõ tudat a férfi számára, ha az orális szex minden szakaszában azt érezheti, hogy testét és gyönyörét egyaránt megbecsülöd és élvezed. Miután a legapróbb részletig bejártad az egész péniszt, koncentrálj a makkra: nyelveddel és száddal körözz férfiasságának hegye körül, közben pedig ne feledkezz meg a kezedrõl se! Ütemesen húzogasd a kezed a pénisz tövénél, mozgasd nyelvedet a makk körül, majd vedd a szádba párod legérzékenyebb testrészét: ez a pillanat annál izgatóbb lesz kedvesed számára, minél tovább kitartod az elõzõ fázist. Fokozatosan vedd egyre jobban a szádba a péniszt, amilyen mélyen csak tudod, úgy, hogy az ne legyen kellemetlen számodra, és szívd erõsen. Ezt követõen lassan csúsztasd szádat visszafelé, de idõnként állj meg, és szorítsd össze jobban ajkaid. Varázsfuvola Próbálj játszani a gyönyör hangszerén, miközben felváltva használod a szádat és az ujjaid: fogd meg erõsen a pénisz tövét, hogy a bõr visszahúzódjon, és haladj csigavonalban a hímvesszõn. Ha pedig kezed éppen nem foglalatoskodik párod nemi szervével, simogasd a fenekét vagy a combját, és játssz a heregolyókkal. Ahogy fokozódik a férfi vágya, általában jobban kedveli a közösülést utánzó erõs, simogató kéz-, illetve szájmozdulatokat, azonban vigyázz arra, hogy a csúcs felé közeledve párod ne hatoljon túl mélyen a szádba. Kezeddel tartsd magad kényelmes távolságban párod csípõjétõl, a gyönyör után pedig kényeztesd kedves simogatással. Cikkünk a Káma-Szútra a természetben címû könyv alapján készült. Innen másotam ki : http://www.femina.hu/kapcsolat/oralis_szex_igy_csinald

Az orális szex a legintimebb és egyben a legkielégítõbb szexuális aktus, melynek során nem csak intenzív gyönyörrel, de a legmélyebb bizalommal is megajándékozod párodat. Legyél a forró játék legnagyobb mestere, és lepd meg mennyei örömmel párodat! Izgató ingerek A maximális élvezet kedvéért - és, hogy a gyönyör ne következzen be túl hamar - lassan munkálkodj, és minél gyakrabban váltogasd az ingereket. A leghatásosabb az erõs fogás sok nedvességgel, ezért ajkad mindig tartsd nedvesen. Tûzforró orális technikák Kérdések » Pornósan » Így élvezd » 3 lépésben » Tökéletesen » Vérforraló 69 » Férfibolondító » Kínos pillanatok » Elõször ingereld párodat a pénisz körüli terület izgatásával: játszadozz a szeméremszõrzettel, masszírozd, csókolgasd és nyalogasd a comb belsõ részét, majd vezesd körbe nyelved a pénisz és a herezacskó közelében. Fogd meg a herezacskót, finoman húzd, cirógasd és nyomd össze a bõrt a hátsó, legérzékenyebb területen. Ha nem ódzkodsz tõle, bátran vedd a szádba, és térképezd fel domborulatait a nyelveddel, amivel csodálatos érzést okozhatsz kedvesednek. A száj gyönyöre Vedd kézbe párod péniszét, majd kezdd nyalogatni egész nyelveddel, majd csak a hegyével, felváltva. Ne feledd, partnered nemi szervének nem kell teljesen keménynek lennie ahhoz, hogy élvezze az orális kényeztetést. Nagyon megerõsítõ tudat a férfi számára, ha az orális szex minden szakaszában azt érezheti, hogy testét és gyönyörét egyaránt megbecsülöd és élvezed. Miután a legapróbb részletig bejártad az egész péniszt, koncentrálj a makkra: nyelveddel és száddal körözz férfiasságának hegye körül, közben pedig ne feledkezz meg a kezedrõl se! Ütemesen húzogasd a kezed a pénisz tövénél, mozgasd nyelvedet a makk körül, majd vedd a szádba párod legérzékenyebb testrészét: ez a pillanat annál izgatóbb lesz kedvesed számára, minél tovább kitartod az elõzõ fázist. Fokozatosan vedd egyre jobban a szádba a péniszt, amilyen mélyen csak tudod, úgy, hogy az ne legyen kellemetlen számodra, és szívd erõsen. Ezt követõen lassan csúsztasd szádat visszafelé, de idõnként állj meg, és szorítsd össze jobban ajkaid. Varázsfuvola Próbálj játszani a gyönyör hangszerén, miközben felváltva használod a szádat és az ujjaid: fogd meg erõsen a pénisz tövét, hogy a bõr visszahúzódjon, és haladj csigavonalban a hímvesszõn. Ha pedig kezed éppen nem foglalatoskodik párod nemi szervével, simogasd a fenekét vagy a combját, és játssz a heregolyókkal. Ahogy fokozódik a férfi vágya, általában jobban kedveli a közösülést utánzó erõs, simogató kéz-, illetve szájmozdulatokat, azonban vigyázz arra, hogy a csúcs felé közeledve párod ne hatoljon túl mélyen a szádba. Kezeddel tartsd magad kényelmes távolságban párod csípõjétõl, a gyönyör után pedig kényeztesd kedves simogatással. Cikkünk a Káma-Szútra a természetben címû könyv alapján készült. Innen másotam ki : http://www.femina.hu/kapcsolat/oralis_szex_igy_csinald
Millió videó van fent az interneten.... Sõt leírásokat is találsz, ha beírod a Google-be. Nem egy bonyolult dolog :D És ha rám hallgatsz, nem a GYIK-en keresed meg a választ..
keress rá itt és 1000 meg 1000 ilyen megválaszolt kérdést fogsz találni
egy csomó leírás van, csakhogy minden pasinak más a kedvence az egyik partnerem pl. azt szerette ha a makkját szívogattam a másik teljesen lelankadt tõle, õt nem izgatta a harmadik azt szerette ha egyszerre a kezemmel és a számmal is izgattam a negyedik a mélytorkozásért volt oda az ötödik utálta ha a heréit pisztergáltam mert csiklandos volt a hatodik csak kézzel szerette mert neki a makkja volt csikis a hetedik azt szerette ha úgy nyaltam a makkját mint õ a p.unciimat a nyolcadik meg, ha oldalt menve nyalogattam a rúdját. egyszerû: meg kell kérdezni a pasitól mi a kedvence, mit szeret. vagy csinálni és közben kérdezni hogy így tetszik-e. ja és: tilos fogazni
Tartok órát ha érdekel,
Ja, azt én is!! ;-)
A kérdező hozzászólása: jaj köszi nem kell!

Lányok, hogyan kell elkezdeni az első orális kényeztetést a fiúnak? Mit kell csinálni?

Milyen pózban a legjobb? Fekve? Mit kell csinálni, hogy még véletlenül se fájjon neki? Milyen érzés? Le kell nyelni? Bocsi a sok kérdésért... :D és normális válaszokat légyszi. 19/l

Legjobb válasz: Nos, Férfi vagyok. Elõször is szerintem úgy jó, ha a fiú ül, kicsit hátra dõlve. Még ruhában vagy alsóban. Kezeddel megmasszírozod, hogy kemény legyen, idõnként a heréit is masszírozd, de ne szorongasd, mert rögtön kizökkenhet . Ajkaddal, fogaiddal óvatosan a makkját masszírozhatod, de semmiképpen ne harapj. Leveszed az alsóját, és mindezt közvetlenül folytatod. elõször a makkját megnyalogatod, majd néha mélyre (amíg neked is jó) engedve, egyre nagyobb részt veszel a szádba. Idõnként visszatérsz a makkra. És persze közben néha óvatosan játszol a heréivel. A fiúk élvezik, ha a spermájukat lenyeled. Semmi bajod nem lesz tõle, a szervezet képes megemészteni, és nem leszel tõle terhes :-) Ezt csak azért írom mert egyes lányok írtóznak tõle.

Nos, Férfi vagyok. Elõször is szerintem úgy jó, ha a fiú ül, kicsit hátra dõlve. Még ruhában vagy alsóban. Kezeddel megmasszírozod, hogy kemény legyen, idõnként a heréit is masszírozd, de ne szorongasd, mert rögtön kizökkenhet . Ajkaddal, fogaiddal óvatosan a makkját masszírozhatod, de semmiképpen ne harapj. Leveszed az alsóját, és mindezt közvetlenül folytatod. elõször a makkját megnyalogatod, majd néha mélyre (amíg neked is jó) engedve, egyre nagyobb részt veszel a szádba. Idõnként visszatérsz a makkra. És persze közben néha óvatosan játszol a heréivel. A fiúk élvezik, ha a spermájukat lenyeled. Semmi bajod nem lesz tõle, a szervezet képes megemészteni, és nem leszel tõle terhes :-) Ezt csak azért írom mert egyes lányok írtóznak tõle.
[email protected]ál rá neki egy nagyot a seprûnyéllel kezdésnek.
Ha legelõször csinálod, szerintem kényelmesebb fekve. Óvatosan nyalogasd elõször a makkját közben masszírozhatod a heréit vagy a péniszét is. Nem kell kapkodni, ha lassan csinálod még izgalmasabb lesz neki is. :) Aztán az ajkaid közé veheted a makkját és szívhatod is egy kicsit minél több nyállal. A lényeg, hogy a fogaidat felejtsd el, mert az fájdalmas lenne. Ha már belelendültél mehet mélyebbre is ritmusosan, ahogy neked jó. Irányíts te, a pasi csak dõljön hátra és élvezze!
Még kiegészítés az elsõ válaszhoz: a végén hogy hova élvez az mindegy, ha pornósabb kedvetekben vagytok akkor az arcodra vagy a testedre, lehet szádba is amit vagy lenyelsz vagy nem, illetve zsepibe is.
elsõ két válaszolónak igaza van így kell de azért nézz meg 1 pornó filmet azon láthatod is
Férfiként mondom: Akkor nyeld le, ha le akarod nyelni, ha kívánod a másikat annyira, hogy még az ondóját is le akarod nyelni. Mert elég kiábrándító és lohasztó, amikor a csaj fintorogva, összegyûrt arccal nyeli le, és látod, hogy a legnagyobb kín számára a téma. Szóval, ha nem kéri, és te nem akarod, nem kötelezõ. Ha kéri, de nem akarod, akkor sem kötelezõ.
nézz egy kis pornót, tökéletes oktatómûsor a szopásban XD amúgy meg naná, hogy engedd neki! igy a kölcsönös ;)
Igen is cikizlek, mert ezt nem vadidegeneknek kell leírnia, amúgy sem kell leírni, ezt helyben a kis párocskáddal kell megtanulnod! Errõl szól egy kapcsolat. Nem értem mit gondolsz....Azt, hogy mindenki remek szopó és nyalótechnikával születik? Hát nem. Kísérletezz a szerelmeddel! De ha ennyire nehezen megy, eleve gáz...
Probléma dettó, én is totál bénának érzem magam, ráadásul még rá is görcsölök, ami látszik rajtam... A barátom nem erõlteti a dolgot, de így meg sem tudom igazán tanulni... pfff. És engedd, ha jól csinálják, szuper érzés.

Hogyan kell jól csinálni az orális szexet? Hogyan csináljam a kezemmel és a számmal egyszerre, hogy jó legyen?

Nagyon szívesen kényeztetném így a barátomat, egyszer már csináltam is, de úgy vettem észre, hogy nem volt igazán jó. Tetszett neki, de nem volt az igazi, úgy gondolom.

Legjobb válasz: Minden pasinak máshogy jó (legalábbis vannak jelentõs eltérések). Kérdezd meg a párod, õ hogy szereti. Valszeg többre fogsz menni vele, mint a mi 5leteinkkel.

Minden pasinak máshogy jó (legalábbis vannak jelentõs eltérések). Kérdezd meg a párod, õ hogy szereti. Valszeg többre fogsz menni vele, mint a mi 5leteinkkel.
Elõször csak a száddal csináld, majd kapcsolódj be a kezeddel, fogd meg marokkal a tövét és felfelé húzogasd a kezed ugy hogy közbe rászorítasz neki egy kicsit (de csak felfelé, mintha az lenne a célod hogy a makkjába pumpáld a vért)! A száddal is abba az irányba haladj amelyikbe a kezeddel. Hidd el, nagyon fog neki tetszeni!!!
Szerintem nem kaptad a legjobb valaszokat. Szerintem eleinte simogasd a kezeddel a peniszet mindenhol, s kozben a hasat s a mellet, a fiuk is szeretik azt. Aztan kezdjed nyaldosni a nyleveddel s hagyjad hogy nezze mert az nagyon izgatja a ferfiakat en is az vagyok) kozbe ra is nezhetsz. Aztan fald be de vigyazz hogy a fogaiddal ne erj hozza a peniszhez csak a szaddal csinald. A bort huzd le a kezeddel s ugy szopjad a makkjat, kozben hasznalhatod a kezedet is pl simogasd a golyoit vagy a melkhasat. Ha ezt mind betartod nagyon fogja levezni garantalom:D Sok sikert!!!
alkoss kb-ra egy akkora kört a mutatoujjaddal, és tedd a szádhoz, és igy engem szokott a barátnõm koelégíteni! Nagyon várom a kövit!
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom hogy õt lenne a legkönnyebb megkérdezni, de nem az a fajta aki szeret ilyenrõl beszélni. szerintem... köszi az eddigieket!

Az orális sex mennyire fontos egy pasinak? Hogyan kell jól csinálni?

Legjobb válasz: Nekem fontos, de természetesen ez oda-vissza dolog :) Mostanság ha gumit húz az ember legalább orálisan had élvezze a dolgokat :) A jól csinálás pedig nem megfogalmazható minden pasi másképp szereti :) 21/F

Nekem fontos, de természetesen ez oda-vissza dolog :) Mostanság ha gumit húz az ember legalább orálisan had élvezze a dolgokat :) A jól csinálás pedig nem megfogalmazható minden pasi másképp szereti :) 21/F
én tegnap csináltam elöször mindent . szerintem ez érzés hogyan kell, csak a fogadat hagyd ki, ez a fontos.. ja és én fuldokoltam pedig nem mind a 18 cm ment be a számba
Teljes hosszában kell játszani vele, és dolgozzon a nyelv. A tövig technika nem negatív. :)
„fuldokoltam pedig nem mind a 18 cm ment be a számba” Mert elõre kell nyújtani a nyelved, és ellazítva engeded, hogy mélyre csússzon.
Fontos! Imádom csinálni, a legjobb dolog puncit nyalni Imádom kapni is
NEKEM CICANYELVES PUNCIM VAN ÉS MIKOR AZ AJKAIMAT SZIVJA VAGY JÁATSIZK VELE MÉG JOBB... EDDIG UTÁLTAM A PUNCIM, DE SZERINTEM HA NEM LENNE ILYEN ÉLVEZNÉN, DE NEM ENNYIREEEEEE
Fontos a pasiknak. Nekik nincs többféle orgazmusuk, úgyhogy ez jelenti a változatosságot, hogy a szádban vagy a puncidban (vagy esetleg a popsidban) mehetnek el. Továbbá még egy fontos dolog, hogy azokon a napokon, amikor megvan, és nem lehet szexelni, a száddal akkor is ki tudod elégíteni a párodat. ;)

Ha egy nőt orálisan kiakarok elégíteni, akkor mik azok a dolgok amikre figyeljek, és hogyan kell jól csinálni?

nyelvemet meg az ujjamat hogyan használjam jól?

Legjobb válasz: majd a csaj elmondja, mindenki máshogy szereti

majd a csaj elmondja, mindenki máshogy szereti
Igaza van az elso komentesnek!

A barátnöm nem akarja nekem orálisan csinálni én csinálom neki, de ha mondom neki hogy én csinálom ö meg nem akkor azt mondja hogy jó akkor neki se kell, mit kéne tennem?

Lehet ennyire rosszul csinálom hogy nem is hiányozna neki? :(

Legjobb válasz: - én piát javasolnék. :D - szokasd rá tudat alatt ^^ nyalóka és pálcikás jégkrém mindig legyen a háznál, meg banán. :D - tedd féltékennyé sz.gépen hagyott blowjob videó :D

Ha nem akarja csinálni, akkor hiába erõlteted úgysem fogja, max kényszerbõl, de akkor még azt a picike kedvét is elveszed ami addig volt. Ha megmondod neki, hogy ha nem csinálja, akkor te sem és arra azt mondja hogy akkor nem érdekli, valszeg azért mondja mert nem igényli annyira! Tapasztalat
- én piát javasolnék. :D - szokasd rá tudat alatt ^^ nyalóka és pálcikás jégkrém mindig legyen a háznál, meg banán. :D - tedd féltékennyé sz.gépen hagyott blowjob videó :D
utsónak: - hát jah ... evvan ^^" kérdezõnek: - valahol minden opció helyes, de te ismered a barátnõdet és te tudod, mennyire érzékeny és ezt mennyire fejezi ki, esetleg valahogy feltéveszthetnéd erre a fórumra, találna magának olyan témát, ami nõi szemszögbõl vizsgálja az orális megoldást, tuti elolvasná :D
mondd meg neki h kapja már be oszt csõ...na jó, csak vicc volt:) beszéljéte meg h ez tök jó dolog, örömet okozni egymásnak!
próbáld megbeszélni vele, hogy miért, de semmiképp se eröltesd... én is ilyen vagyok... nehezen oldódom a szexben, de már fejlõdöm... de tudod egy lány csak jobban befordul, ha erölteted, lehet hogy van benne valami, amit fel kell oldani, valamilyen görcs, amit együtt tudtok megoldani... nekem például elõkerült egy emlék egy bizonyos "kedves" nagybácsiról, aki gyerek koromban...
Miért kell erõltetni az orális szexet? Ha az egyik fél nem akarja, akkor a másik se erõltesse. Ha tényleg szereted a barátnõdet nem kényszeríted olyanra amit õ nem akar, és megpróbálod elfelejteni a cumizást. Én sem szeretem orálisan kielégíteni a barátomat, nem is próbáltam még de nem is akarom. Õ nem is igényli. Lelehet pontozni nyugodtan, marhára lesz_rom a toplistát vagy hogy hány %-osak a válaszaim, a lényeg hogy a szexben minden megengedett amit mind2 fél akar!
figyelj, minden nap van egy ilyen kerdes. ezt csak ti tudjatok ketten megoldani. Ha nem akarja, nem tudod ra kenyszeriteni addig amig el nem jut arra a szintre, hogy mar o si akarja. Es nem, nem termeszetes, hogy minden lany csinalja. Az rajtad all, hogy csinalod e neki. Miora vagytok egyutt, mennyire szeretitek egymast Ha szereted, oromet akarsz neki okozni, ha ezt latja, egy ido mulva, o is viszonozni akarja es ne ugy mond neki, hogy ahllod, minek nem csinalod te is? Mindig figyelj arra, hogy tiszta legyel ott lennt, az is jo, ha az elejen megcsokolja csak. ha ez idegesit benne, akkor mond meg neki.
Nem szép a barátnõd hozzáállása. Mi az, hogy így áll hozzá, hogy jó, akkor neki se kell. Pl. ha azt mondanád neki, hogy felejtse el a szexet, akkor olyan könnyen beleegyezne? Nem jó az ilyen kapcsolat! Nem ellenetek írok most, de hidd el, hogy még téged egyszer befordít ez a kapcsolat ha így marad, mert a vágyaidat nem kapod meg, nem élheted ki és nem fogod tudni, hogy miért vagy feszült. Ha oldottabb egy kapcsolat a szexbenn, akkor mindkét fél sokkal kiegyensúlyozottabb és feloldottabb egymással szemben. Nekem volt ilyen csal az életemben és alig akart bármit is csinálni. Úgy könyörögtem neki, hogy legyen valami. Hát meg is látszik már rajtam, hogy mit tett velem a csaj. Nem tudom pár csajnak miért elég cak az, hogy beteszik nekik a kukit, pár ki be tologatás aztán jóvan és nem is kell nekik több. De ha ezt megmondod a szemükbe, akkor még õk vannak felháborodva és azzal támadnak, hogy nekünk pasiknak meg miért kell ez vagy az a szexben és miért nem tudunk a vágyaink nélkül létezni.
Vesd be ellenük a saját fegyverüket. Beszéld meg vele, hogy miért nem, az "azért, csak, mert" válaszok nem elfogadhatóak, addig ne hagyd békén. És mond neki, hogy ez számodra nagyon fontos, de látod, hogy õ nem tud téged elfogadni így és nem ért meg. :P
Egyrészt ez a csaj önzõ, másrészt meg leszarom típusú, harmadrészt pedig magasról tesz arra, ami neked is jó lenne nem csak neki. Hagyd ott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!