Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell csinálni az (1093 db)

Hogy kell csinálni az olvasztott sajtot?

Legjobb válasz: Sztem a kérdezõ sajtöntetet akar csinálni. Ennek az elkészítése engem is érdekelne.

Sztem a kérdezõ sajtöntetet akar csinálni. Ennek az elkészítése engem is érdekelne.
de az olvasztott sajt akkor sem sajtöntet.. http://www.mimi.hu/gasztro/sajtmartas.html itt sokféle sajtöntet recept van, nincs kedvem egyesével kimásolgatni.
Megolvasztod a sajtot.
felkockázod és beteszed a mikróba. vagy ha olyan a kaja, akkor ráteszed a cucc tetejére és beteszed a sütõbe, bár így inkább megpirul.
ne haragudj, de nem értelek.. mibõl akarsz olvasztott sajtot csinálni, ha nem jók az eddigi válaszok?
A kérdező hozzászólása: jólvan, h(lyék vagytok

Hogyan építhetek házilag távirányítós repülőt? Hogy kell csinálni azt az izét ami az elemet tárolja?

Legjobb válasz: Vegyél modellboltban RTF (ready to fly) készletet, azokba már csak fel kell tölteni az akkut és repülnek.

Vegyél modellboltban RTF (ready to fly) készletet, azokba már csak fel kell tölteni az akkut és repülnek.
Fogsz néhány darab lécet és csinálsz egy kis dobozt belõle. Fura, hogy házi repülõ építésnél az elemtartó a legnagyobb probléma.
Távirányítós repülõt....ugyan úgy mint egy távirányítós kisautót csak ennél ismerni kell némi aerodinamikai alapfogalmat és számításukat. Nem nagy dolog...egyetemen tanítják is:-))

Valaki letudná írni részletesen, hogy hogy kell csinálni az orális szexet? Lány 19

Legjobb válasz: Az orális szex a legintimebb és egyben a legkielégítõbb szexuális aktus, melynek során nem csak intenzív gyönyörrel, de a legmélyebb bizalommal is megajándékozod párodat. Legyél a forró játék legnagyobb mestere, és lepd meg mennyei örömmel párodat! Izgató ingerek A maximális élvezet kedvéért - és, hogy a gyönyör ne következzen be túl hamar - lassan munkálkodj, és minél gyakrabban váltogasd az ingereket. A leghatásosabb az erõs fogás sok nedvességgel, ezért ajkad mindig tartsd nedvesen. Tûzforró orális technikák Kérdések » Pornósan » Így élvezd » 3 lépésben » Tökéletesen » Vérforraló 69 » Férfibolondító » Kínos pillanatok » Elõször ingereld párodat a pénisz körüli terület izgatásával: játszadozz a szeméremszõrzettel, masszírozd, csókolgasd és nyalogasd a comb belsõ részét, majd vezesd körbe nyelved a pénisz és a herezacskó közelében. Fogd meg a herezacskót, finoman húzd, cirógasd és nyomd össze a bõrt a hátsó, legérzékenyebb területen. Ha nem ódzkodsz tõle, bátran vedd a szádba, és térképezd fel domborulatait a nyelveddel, amivel csodálatos érzést okozhatsz kedvesednek. A száj gyönyöre Vedd kézbe párod péniszét, majd kezdd nyalogatni egész nyelveddel, majd csak a hegyével, felváltva. Ne feledd, partnered nemi szervének nem kell teljesen keménynek lennie ahhoz, hogy élvezze az orális kényeztetést. Nagyon megerõsítõ tudat a férfi számára, ha az orális szex minden szakaszában azt érezheti, hogy testét és gyönyörét egyaránt megbecsülöd és élvezed. Miután a legapróbb részletig bejártad az egész péniszt, koncentrálj a makkra: nyelveddel és száddal körözz férfiasságának hegye körül, közben pedig ne feledkezz meg a kezedrõl se! Ütemesen húzogasd a kezed a pénisz tövénél, mozgasd nyelvedet a makk körül, majd vedd a szádba párod legérzékenyebb testrészét: ez a pillanat annál izgatóbb lesz kedvesed számára, minél tovább kitartod az elõzõ fázist. Fokozatosan vedd egyre jobban a szádba a péniszt, amilyen mélyen csak tudod, úgy, hogy az ne legyen kellemetlen számodra, és szívd erõsen. Ezt követõen lassan csúsztasd szádat visszafelé, de idõnként állj meg, és szorítsd össze jobban ajkaid. Varázsfuvola Próbálj játszani a gyönyör hangszerén, miközben felváltva használod a szádat és az ujjaid: fogd meg erõsen a pénisz tövét, hogy a bõr visszahúzódjon, és haladj csigavonalban a hímvesszõn. Ha pedig kezed éppen nem foglalatoskodik párod nemi szervével, simogasd a fenekét vagy a combját, és játssz a heregolyókkal. Ahogy fokozódik a férfi vágya, általában jobban kedveli a közösülést utánzó erõs, simogató kéz-, illetve szájmozdulatokat, azonban vigyázz arra, hogy a csúcs felé közeledve párod ne hatoljon túl mélyen a szádba. Kezeddel tartsd magad kényelmes távolságban párod csípõjétõl, a gyönyör után pedig kényeztesd kedves simogatással. Cikkünk a Káma-Szútra a természetben címû könyv alapján készült. Innen másotam ki : http://www.femina.hu/kapcsolat/oralis_szex_igy_csinald

Az orális szex a legintimebb és egyben a legkielégítõbb szexuális aktus, melynek során nem csak intenzív gyönyörrel, de a legmélyebb bizalommal is megajándékozod párodat. Legyél a forró játék legnagyobb mestere, és lepd meg mennyei örömmel párodat! Izgató ingerek A maximális élvezet kedvéért - és, hogy a gyönyör ne következzen be túl hamar - lassan munkálkodj, és minél gyakrabban váltogasd az ingereket. A leghatásosabb az erõs fogás sok nedvességgel, ezért ajkad mindig tartsd nedvesen. Tûzforró orális technikák Kérdések » Pornósan » Így élvezd » 3 lépésben » Tökéletesen » Vérforraló 69 » Férfibolondító » Kínos pillanatok » Elõször ingereld párodat a pénisz körüli terület izgatásával: játszadozz a szeméremszõrzettel, masszírozd, csókolgasd és nyalogasd a comb belsõ részét, majd vezesd körbe nyelved a pénisz és a herezacskó közelében. Fogd meg a herezacskót, finoman húzd, cirógasd és nyomd össze a bõrt a hátsó, legérzékenyebb területen. Ha nem ódzkodsz tõle, bátran vedd a szádba, és térképezd fel domborulatait a nyelveddel, amivel csodálatos érzést okozhatsz kedvesednek. A száj gyönyöre Vedd kézbe párod péniszét, majd kezdd nyalogatni egész nyelveddel, majd csak a hegyével, felváltva. Ne feledd, partnered nemi szervének nem kell teljesen keménynek lennie ahhoz, hogy élvezze az orális kényeztetést. Nagyon megerõsítõ tudat a férfi számára, ha az orális szex minden szakaszában azt érezheti, hogy testét és gyönyörét egyaránt megbecsülöd és élvezed. Miután a legapróbb részletig bejártad az egész péniszt, koncentrálj a makkra: nyelveddel és száddal körözz férfiasságának hegye körül, közben pedig ne feledkezz meg a kezedrõl se! Ütemesen húzogasd a kezed a pénisz tövénél, mozgasd nyelvedet a makk körül, majd vedd a szádba párod legérzékenyebb testrészét: ez a pillanat annál izgatóbb lesz kedvesed számára, minél tovább kitartod az elõzõ fázist. Fokozatosan vedd egyre jobban a szádba a péniszt, amilyen mélyen csak tudod, úgy, hogy az ne legyen kellemetlen számodra, és szívd erõsen. Ezt követõen lassan csúsztasd szádat visszafelé, de idõnként állj meg, és szorítsd össze jobban ajkaid. Varázsfuvola Próbálj játszani a gyönyör hangszerén, miközben felváltva használod a szádat és az ujjaid: fogd meg erõsen a pénisz tövét, hogy a bõr visszahúzódjon, és haladj csigavonalban a hímvesszõn. Ha pedig kezed éppen nem foglalatoskodik párod nemi szervével, simogasd a fenekét vagy a combját, és játssz a heregolyókkal. Ahogy fokozódik a férfi vágya, általában jobban kedveli a közösülést utánzó erõs, simogató kéz-, illetve szájmozdulatokat, azonban vigyázz arra, hogy a csúcs felé közeledve párod ne hatoljon túl mélyen a szádba. Kezeddel tartsd magad kényelmes távolságban párod csípõjétõl, a gyönyör után pedig kényeztesd kedves simogatással. Cikkünk a Káma-Szútra a természetben címû könyv alapján készült. Innen másotam ki : http://www.femina.hu/kapcsolat/oralis_szex_igy_csinald
Millió videó van fent az interneten.... Sõt leírásokat is találsz, ha beírod a Google-be. Nem egy bonyolult dolog :D És ha rám hallgatsz, nem a GYIK-en keresed meg a választ..
keress rá itt és 1000 meg 1000 ilyen megválaszolt kérdést fogsz találni
egy csomó leírás van, csakhogy minden pasinak más a kedvence az egyik partnerem pl. azt szerette ha a makkját szívogattam a másik teljesen lelankadt tõle, õt nem izgatta a harmadik azt szerette ha egyszerre a kezemmel és a számmal is izgattam a negyedik a mélytorkozásért volt oda az ötödik utálta ha a heréit pisztergáltam mert csiklandos volt a hatodik csak kézzel szerette mert neki a makkja volt csikis a hetedik azt szerette ha úgy nyaltam a makkját mint õ a p.unciimat a nyolcadik meg, ha oldalt menve nyalogattam a rúdját. egyszerû: meg kell kérdezni a pasitól mi a kedvence, mit szeret. vagy csinálni és közben kérdezni hogy így tetszik-e. ja és: tilos fogazni
Tartok órát ha érdekel,
Ja, azt én is!! ;-)
A kérdező hozzászólása: jaj köszi nem kell!

Elektromos gitáron hogy kell csinálni azt a síkító hangot? Annyit hallottam róla hogy az üveghangot kell nyújtani. Valaki letudná írni a teknikáját?

Legjobb válasz: csak torzítós gitáron mûködik a dolog. kellemes módszer: floyd rose-tremolód van. felhang helyén(pl. 3,5,7,9,12,15,17,19,21,24 stb. bund felett) hozzáérsz a húrhoz és megpengeted. már eleve sikító hangja lesz, de hogy a szomszédok végképp meg akarjanak ölni, a floyd rose tremolót felhúzod, esetleg még rángatod is. kevésbé kellemes módszer(ha nincs FR-tremolód): lefogsz egy hangot, és úgy pengeted meg, h mesterséges felhang legyen(pengetéskor hüvelykujjal jó helyen hozzáérsz), hasonlót eredményez, itt szomszédidegesítést a hang nyújtásával lehet végezni.

csak torzítós gitáron mûködik a dolog. kellemes módszer: floyd rose-tremolód van. felhang helyén(pl. 3, 5, 7, 9, 12, 15, 17, 19, 21, 24 stb. bund felett) hozzáérsz a húrhoz és megpengeted. már eleve sikító hangja lesz, de hogy a szomszédok végképp meg akarjanak ölni, a floyd rose tremolót felhúzod, esetleg még rángatod is. kevésbé kellemes módszer(ha nincs FR-tremolód): lefogsz egy hangot, és úgy pengeted meg, h mesterséges felhang legyen(pengetéskor hüvelykujjal jó helyen hozzáérsz), hasonlót eredményez, itt szomszédidegesítést a hang nyújtásával lehet végezni.
az elsõ floyd rose-os verziót dive bomb-nak hívják, a második verziót pedig squeal-nek... kiegészíteném annyival a másodikat, hogy a hüvelykujjad feléd esõ felével, (tehát ami a húr felé esik) kell pengetés közben jó helyen hozzáérni a húrhoz...és nem csak üveghangok helyén lehet, hanem szinte bárhol squelezni...a jó helyet ki kell tapasztalni, minden gitáron máshol van...

Hogy kell csinalni az elsot?

Az elso alkalommal amikor sexel egy ferfi akkor mivel csinalja gumival vagy nelkule?

Legjobb válasz: Ez csak tévhit, nem kell oda gumi....Jó a Tescos szatyor is.Az elsõ alkalomra az is tökéletesen megfelel ne aggódj.

Ez csak tévhit, nem kell oda gumi....Jó a Tescos szatyor is.Az elsõ alkalomra az is tökéletesen megfelel ne aggódj.
Akarsz gyereket vagy nem? OMG... -.-"
XDDD neked sem osztottak elég észt úgy látom...-.-"
Az utolsóra hallgass igaza van!!!
ez változó. van aki azzal van aki nem. Aki nem gumival általában annak kb. 9 hónap múlva érkezik az ajándék.
ha egy másik "férfi"-val sexel akkor nem kell...
A kérdező hozzászólása: ti meg fogamzasgatlorol nem halottatok?
A leg jobb ha elõre megbeszélitek.
Elsõ alkalommal a férfi nem tud ejakulálni annyi ondót, sõt szinte semmit se, hogy a terhességet megkockáztassa, tehát NEM kell gumi.
tudtommal ez igy van mindenkinél, nem kell beállitani

Hogy kell csinalni azt a kanalgorbitos nemhozzaeros "mutatvanyt"?

Legjobb válasz: Görbülj! Ezt kell kiabálni.

Görbülj! Ezt kell kiabálni.
kalapács esetleg fogó vagy egy hü.ye netes oldalon kérdezz utána.
Egyszer tv2 n mutatta egy bûvész az õ verzióját. Elõkészített kanál, amit elõtte jó sokszor meghajlít (úgy erõbõl két kézzel), utána az elfáradt anyagot már könnyedén elhajlítja egyetlen ujjal is. (csak nehéz eltalálni, hogy meddig bírja az anyag a nyüstölést)
ja bocs, benéztem, az hozzáérõs, akkor marad a kameratrükk :D
Úgy, hogy azt mondod, hogy MUKODJ! Oszt mukodik...amúgy nem hiszek benne :D
Adobe After Effects CS5
"egy hü.ye netes oldalon kérdezz utána." pipa Amúgy, uaz lehet, mint amit fentebb írt vki (sokszor meghajlítani elõtte, stb.), utána meg mágnes (kanál anyaga nem mind1).
"Nem a kanál görbül, hanem, te magad." :-) De ha belegondolsz rájösz az igazságra. "THERE IS NO SPOON"
erõ öcskös

Hogy kell csinálni az almás kacsát? Mivel kell fűszerezni?

Legjobb válasz: Nem tudok neked konkrét receptet írni, de én biztosan a hagyományos fûszereket használnám: só, bors, fehérbors, illetve szeretem kacsánál a rozmaringot, az az almához is illik!

Nem tudok neked konkrét receptet írni, de én biztosan a hagyományos fûszereket használnám: só, bors, fehérbors, illetve szeretem kacsánál a rozmaringot, az az almához is illik!
Elõzõ vagyok: Ja, és mindenképp borban sütném.

Hogy kell csinálni az egy lábas guggolást, hogy jó seggem legyen?

Olyan válaszokat nem szeretnék kapni, hogy pl. csinálj kitörést jó sokat stb. Engem csak az egylábas guggolás érdekel!

Legjobb válasz: Egy lábra állsz, a másikat kicsit elõre nyújtod és leguggolsz. Lefele még könnyû,fölfele nem annyira. Fõleg, ha valaki nem edz és egybõl ezt akarja :D

Egy lábra állsz, a másikat kicsit elõre nyújtod és leguggolsz. Lefele még könnyû, fölfele nem annyira. Fõleg, ha valaki nem edz és egybõl ezt akarja :D
Egylábasra nem sok variáció van. Max még a normál egy lábas guggoláson kívül tudod úgy hogy kapaszkodsz valamibe, és hátrább engeded a segged, hogy a guggoló lábad sípcsontja függõleges legyen amikor leguggolsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!