Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell azonosítót csinálni (3 db)

Hogyan kell msn azonosítót csinálni?

Legjobb válasz: elõször is kell egy email cím, aztán ide kattintasz: https://accountservices.passport.net/reg.srf?sl=1&lc=1033 és követed az utasításokat. ha a már meglévõ címedet akarod használni, akkor yes..., ha új, hotmailes címet akarsz, akkor no... elvileg bármilyen mailcímmel mûködnie kell. (elvileg) ezzel feliratkozol, kapsz egy megerõsítõ mailt, és már használhatod is a címedet. kb 5 perc, ha perfekt angol vagy, és gyorsan gépelsz, akkor 2. hajrá

elõször is kell egy email cím, aztán ide kattintasz: https://accountservices.passport.net/reg.srf?sl=1&lc=1033 és követed az utasításokat. ha a már meglévõ címedet akarod használni, akkor yes..., ha új, hotmailes címet akarsz, akkor no... elvileg bármilyen mailcímmel mûködnie kell. (elvileg) ezzel feliratkozol, kapsz egy megerõsítõ mailt, és már használhatod is a címedet. kb 5 perc, ha perfekt angol vagy, és gyorsan gépelsz, akkor 2. hajrá
Ha pedig kicsit sem tud angolul, javaslom, hogy a magyar nyelvû regisztrációs oldalt használja: https://accountservices.passport.net/reg.srf?fid=RegCredOnly.. Talán egyszerûbb :)

Facebook azonosítóval regisztráció. De hogyan kell egy ilyen alkalmazást csinálni?

Hali!

Legjobb válasz: Itt mindent megtalálsz hozzá: https://developers.facebook.com/

Itt mindent megtalálsz hozzá: https://developers.facebook.com/
A kérdező hozzászólása: prühühû! alig értem mit csinálnak abban a tutorailban! legyen szíves valaki magyarázza el! HEEELP!

Hogy tudom +változtatni az msn azonosítómat, v mindenképp újat kell csinálnom?

Legjobb válasz: meglehet de nemtom hol vlhol az msn messangerren en kell nyomkodni.

meglehet de nemtom hol vlhol az msn messangerren en kell nyomkodni.
100% hogy nem lehet..
Sehogy. Új fiókot kell létrehoznod. -ReapeR-23/F
nemtudod megváltoztatni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!