Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az urtica urens 5 (4 db)

Hogyan kell szedni az urtica urens 5 ch tablettát? Hatásos? Eddig a more milk tablettát szettem, csak az jóval drágább. Van olyan hatása mint a more milk tablettának?

Legjobb válasz: Nem tudom,csak annyit tudok az urtica-rõl,hogy egy hétnél tovább nem szabad szedni,mert akkor ellentétes lesz a hatása.Ismerõsömnek pl csak 3 napig szabad,mert õ már a negyediken észreveszi,hogy ellentétesre fordul.Ugyanakkor segít neki.Próbáld ki,veszteni nem veszthetsz sokat.

Nem tudom, csak annyit tudok az urtica-rõl, hogy egy hétnél tovább nem szabad szedni, mert akkor ellentétes lesz a hatása.Ismerõsömnek pl csak 3 napig szabad, mert õ már a negyediken észreveszi, hogy ellentétesre fordul.Ugyanakkor segít neki.Próbáld ki, veszteni nem veszthetsz sokat.
Nekem a more milk hatásosabb volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azt viszont nem tudom, hogy hogyan, milyen adagokban kell szedni?
2*5-ot. De nekem nem hat.

Hogyan kell szedni az urtica urens 5 ch-t? Lehet egyszerre mind az 5 bogyót pl reggel? Nem vettem hozzá speckó fogkrémet, meddig nem lehet fogat mosni utána mentholossal?

És ha beindítja a tejet, mikor kell abbahagyni, És hogyan? Fokozatosan csökkenteni?

Legjobb válasz: Naponta 1x5 golyó, egyszerre, mindegy, hogy a nap mely szakaszában. Elõtte és utána legalább 20-20 perc teljen el, amíg nem mosol fogat (a fogkrém teljesen mindegy) s nem iszol, eszel. Ha beindult a tej, abba kell hagyni, s ha újból apadna, megint kúraszerûen szedni, ugyanúgy 1x5öt. Én is szedtem a szülés után közvetlenül, egy hengerrel elfogyott, azóta nem kellett, mert van tejem rendesen. üdv: 4 hetes kislány anyukája

Naponta 1x5 golyó, egyszerre, mindegy, hogy a nap mely szakaszában. Elõtte és utána legalább 20-20 perc teljen el, amíg nem mosol fogat (a fogkrém teljesen mindegy) s nem iszol, eszel. Ha beindult a tej, abba kell hagyni, s ha újból apadna, megint kúraszerûen szedni, ugyanúgy 1x5öt. Én is szedtem a szülés után közvetlenül, egy hengerrel elfogyott, azóta nem kellett, mert van tejem rendesen. üdv: 4 hetes kislány anyukája
Én 3*5-öt vettem be!
Szia! Általánosságban a ch5 alacsony potenciálnak számít, így a napi adagolása 2-4 alkalom, ha ezt erõsen túlléped, akkor fordulhat elõ, hogy az ellenkezõ hatást éred el, mint amit szeretnél. Minden homeopátiás szer használata után min. fél órát kell várni az evés, ivással, mivel az erõsebb illatanyagok közömbösítik a hatásukat. A homeopátiás termékekhez nem lehet hozzászokni, így nincs olyan, hogy X. naponként szünetet kell tartani. Az urtica urens ch5-öt 2-3*5 napi adagban szokták javasolni, hogy meddig, azt majd neked kell kikísérletezned, valakinek folyamatosan kell szednie, valakinek úgy jobb, ha 3-4 naponként beiktat egy nap szünetet.
Én 3*3at szedtem és így is jó volt.Nem csak a fogkrém a lényeg:minden mentolos, kámforos dolog pl rágó, cukor, illóolaj...

Hogyan kell szedni az urtica urens 5 ch homo bogyót?

a gyógyszertárban ezt kaptam,mert nem volt abból, amit használok, de ezt nem tudták megmondani...(furi), hogy kell alkalmazni.. tud valaki segíteni benne?? nem találtam leírást sem róla.. el?re is köszi

Legjobb válasz: 2x5 golyócskát kell elszopogatni naponta, elõtte-utána 20 percig ne egyél és ne igyál, hogy a felszívódás rendesen megtörténjen. Itt sok hasznos dolgot találsz a homeopátiás szerekrõl és használatukról:http://homeopatia.info.hu

2x5 golyócskát kell elszopogatni naponta, elõtte-utána 20 percig ne egyél és ne igyál, hogy a felszívódás rendesen megtörténjen. Itt sok hasznos dolgot találsz a homeopátiás szerekrõl és használatukról:http://homeopatia.info.hu
bevétel elõtt és a golyók elolvadása után nem szabad se inni se enni fél óráig. napi 2* reggel este kell 5-5 golyócskát a nyelv alá tenni és megvárni míg elolvad.
A kérdező hozzászólása: szupi, nagyon szépen köszönöm a válaszokat, akkor így csinálom:)


Hogyan kell adagolni az Urtica Urens bogyókat? Hány x 5 db a napi limit?

Ezzel sikerült Nektek tejet növelni? Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Napi 2x5-öt szedtem, reggel és este. Már nem tudom pontosan, mennyi idõnek kell eltelnie, de mentolos fogrémet nem szabad használni mielõtt beveszed, mert nem fog hatni. Pár napon belül lehetett érezni a hatását. Sõt annyira, hogy be is durrant tõle a mellem, és abba kellett hagynom :-((( Üdv, és minden jót Neked!

Szia! Napi 2x5-öt szedtem, reggel és este. Már nem tudom pontosan, mennyi idõnek kell eltelnie, de mentolos fogrémet nem szabad használni mielõtt beveszed, mert nem fog hatni. Pár napon belül lehetett érezni a hatását. Sõt annyira, hogy be is durrant tõle a mellem, és abba kellett hagynom :-((( Üdv, és minden jót Neked!
JA, és igen, lehet folyamatosan szedni, amíg helyre nem áll a tej mennyisége, és igen, az 5-öst!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megpróbálom.
5 ch 3x5 golyó, 5 napig.
A kérdező hozzászólása: És lehet folyamatosan szedni? Semmi nincs ráírva :( 5 ch, gondolom ez sem mindegy.
Én 3*3-at szedtem és kecskerutafû teát ittam.
napi 2x5db, szopi közben.én még ittam a görögszéna mag teát, az nekem nagyon bejött. napi 4 csészét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!