Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az urtica urens (13 db)

Hogyan kell szedni az urtica urens homeós bogyót?

Tényleg több tejem lesz t?le?

Legjobb válasz: "Tejserkentés homeopátiváal Urtica Urens CH5 vagy D6 naponta 2-szer 5 golyó. Ricinus Communis CH5 vagy D6 naponta 2-szer 5 golyó Lac Caninum CH9 naponta 2-szer 5 golyó Alfalfa D6 szoptatás elõtt 15 perccel (szinte azonnali tejcsorgást okoz) Érdemes a szereket egyesével próbálni 3 napon át 3-4-szer 5 golyóval, ha hatástalan akkor váltani a következõ szerre. A fenit adagolás a fenntartó kezelésre vonatkozik. 3 hetente érdemes egy hét szünetet tartani és egy másik hatásos szerrel próbálkozni. Egy napon belül is lehet váltakozva szedni a szereket. kúra szerû alkalmazása a fenti szereknek: Urtica Urens vagy Ricinus Communis – 5 napos k*ra 1-2. nap: 3-szor 5 golyó 3-4. nap: 2-szer 5 golyó 5. nap: 1-szer 5 golyó 5 hetes kúra 1. hét: napi 1-szer 5 golyó Aconit (szorongás-, feszültségoldó) 2. hét: napi 2-szer 5 golyó Urtica Urens CH5 vagy D6 (eredetileg D12-t javasolnak, de mivel tejserkentésre csak alacsony pontenciában adható szer, így javítottam) 3. hét: napi 2-szer 5 golyó Alfalfa D6 vagy 2-szer 3 golyó D12 4. hét: napi 2-szer 5 golyó Urtica Urens CH5 vagy D6 5. hét: napi 2-szer 5 golyó Alfalfa D6 vagy 2-szer 3 golyó D12"

"Tejserkentés homeopátiváal Urtica Urens CH5 vagy D6 naponta 2-szer 5 golyó. Ricinus Communis CH5 vagy D6 naponta 2-szer 5 golyó Lac Caninum CH9 naponta 2-szer 5 golyó Alfalfa D6 szoptatás elõtt 15 perccel (szinte azonnali tejcsorgást okoz) Érdemes a szereket egyesével próbálni 3 napon át 3-4-szer 5 golyóval, ha hatástalan akkor váltani a következõ szerre. A fenit adagolás a fenntartó kezelésre vonatkozik. 3 hetente érdemes egy hét szünetet tartani és egy másik hatásos szerrel próbálkozni. Egy napon belül is lehet váltakozva szedni a szereket. kúra szerû alkalmazása a fenti szereknek: Urtica Urens vagy Ricinus Communis – 5 napos k*ra 1-2. nap: 3-szor 5 golyó 3-4. nap: 2-szer 5 golyó 5. nap: 1-szer 5 golyó 5 hetes kúra 1. hét: napi 1-szer 5 golyó Aconit (szorongás-, feszültségoldó) 2. hét: napi 2-szer 5 golyó Urtica Urens CH5 vagy D6 (eredetileg D12-t javasolnak, de mivel tejserkentésre csak alacsony pontenciában adható szer, így javítottam) 3. hét: napi 2-szer 5 golyó Alfalfa D6 vagy 2-szer 3 golyó D12 4. hét: napi 2-szer 5 golyó Urtica Urens CH5 vagy D6 5. hét: napi 2-szer 5 golyó Alfalfa D6 vagy 2-szer 3 golyó D12"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok.

Meddig lehet szedni tejszaporításra az Alf Alfa D6-ot ill. az Urtica Urens CH5-öt? És hogy kell szedni pontosan?

Nem akarok ellenkez? hatást kiváltani vele.

Legjobb válasz: Az elsõt nem ismerem. Az urtica urens-t kúraszerûen a legjobb szedni. Az elsõ 3 napban 3x5 bogyó. Majd 2 napig 2x5 bogyó, végül 2 napig 1x5 bogyó. Utána szünet pár napig, és kezdheted újra ha szükséges.

Az elsõt nem ismerem. Az urtica urens-t kúraszerûen a legjobb szedni. Az elsõ 3 napban 3x5 bogyó. Majd 2 napig 2x5 bogyó, végül 2 napig 1x5 bogyó. Utána szünet pár napig, és kezdheted újra ha szükséges.

Hogyan kell vegyesen szedni az Urtica Urenst és a Ricinus Communist? Egyik nap ez, másik nap a másik, vagy egyszer az Urtica, aztán a Ricinus és így felváltva?

Legjobb válasz: Nyugodtan szedheted mindkettõt egyszerre. Ha azonos higításúak (gondolom, 5Ch-s mindkettõ, ha tejserkentésre akarod használni) , akkor egyszerre is elszopogathatod. NApi 3*5 golyócskát szedj, vagyis egy alkalommal 5-5 golyócskát a két szerbõl. Elõtte-utána 1/2 órával ne egyél-igyál, mert tiszta nyálkahártyáról kell felszívódnia. És ha érzed, hogy több a tejed, azonnal hagyd abba!!! Ha újra csökken, megint szedheted, de folyamatosan ne szedd, mert ellenkezõ hatást érhetsz el vele!

Nyugodtan szedheted mindkettõt egyszerre. Ha azonos higításúak (gondolom, 5Ch-s mindkettõ, ha tejserkentésre akarod használni) , akkor egyszerre is elszopogathatod. NApi 3*5 golyócskát szedj, vagyis egy alkalommal 5-5 golyócskát a két szerbõl. Elõtte-utána 1/2 órával ne egyél-igyál, mert tiszta nyálkahártyáról kell felszívódnia. És ha érzed, hogy több a tejed, azonnal hagyd abba!!! Ha újra csökken, megint szedheted, de folyamatosan ne szedd, mert ellenkezõ hatást érhetsz el vele!


Hogyan kell szedni az urtica urens 5 ch tablettát? Hatásos? Eddig a more milk tablettát szettem, csak az jóval drágább. Van olyan hatása mint a more milk tablettának?

Legjobb válasz: Nem tudom,csak annyit tudok az urtica-rõl,hogy egy hétnél tovább nem szabad szedni,mert akkor ellentétes lesz a hatása.Ismerõsömnek pl csak 3 napig szabad,mert õ már a negyediken észreveszi,hogy ellentétesre fordul.Ugyanakkor segít neki.Próbáld ki,veszteni nem veszthetsz sokat.

Nem tudom, csak annyit tudok az urtica-rõl, hogy egy hétnél tovább nem szabad szedni, mert akkor ellentétes lesz a hatása.Ismerõsömnek pl csak 3 napig szabad, mert õ már a negyediken észreveszi, hogy ellentétesre fordul.Ugyanakkor segít neki.Próbáld ki, veszteni nem veszthetsz sokat.
Nekem a more milk hatásosabb volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azt viszont nem tudom, hogy hogyan, milyen adagokban kell szedni?
2*5-ot. De nekem nem hat.

A Humana szoptatós teagranulátumból mennyi a napi ajánlott fogy. Adag? Az Urtica Urens homeos. Golyócskát, hogy kell szedni kúrába?

Nincs ráírva és nem akarom, hogy az ellenkez?jét váltsa ki ha túl sokat iszom!

Legjobb válasz: Urtica Urensbõl napi 2-szer 5 golyócska, elõtte, utánna fél óráig ne egyél, ne igyál, és ne moss fogat. A szert fémektõl, és sugárzó dolgoktól legalább 1 m távol tárold.

Urtica Urensbõl napi 2-szer 5 golyócska, elõtte, utánna fél óráig ne egyél, ne igyál, és ne moss fogat. A szert fémektõl, és sugárzó dolgoktól legalább 1 m távol tárold.

Hogyan kell adagolni az Urtica Urens bogyókat? Hány x 5 db a napi limit?

Ezzel sikerült Nektek tejet növelni? Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Napi 2x5-öt szedtem, reggel és este. Már nem tudom pontosan, mennyi idõnek kell eltelnie, de mentolos fogrémet nem szabad használni mielõtt beveszed, mert nem fog hatni. Pár napon belül lehetett érezni a hatását. Sõt annyira, hogy be is durrant tõle a mellem, és abba kellett hagynom :-((( Üdv, és minden jót Neked!

Szia! Napi 2x5-öt szedtem, reggel és este. Már nem tudom pontosan, mennyi idõnek kell eltelnie, de mentolos fogrémet nem szabad használni mielõtt beveszed, mert nem fog hatni. Pár napon belül lehetett érezni a hatását. Sõt annyira, hogy be is durrant tõle a mellem, és abba kellett hagynom :-((( Üdv, és minden jót Neked!
JA, és igen, lehet folyamatosan szedni, amíg helyre nem áll a tej mennyisége, és igen, az 5-öst!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megpróbálom.
5 ch 3x5 golyó, 5 napig.
A kérdező hozzászólása: És lehet folyamatosan szedni? Semmi nincs ráírva :( 5 ch, gondolom ez sem mindegy.
Én 3*3-at szedtem és kecskerutafû teát ittam.
napi 2x5db, szopi közben.én még ittam a görögszéna mag teát, az nekem nagyon bejött. napi 4 csészét.

Hogyan kell szedni az urtica urens 5 ch-t? Lehet egyszerre mind az 5 bogyót pl reggel? Nem vettem hozzá speckó fogkrémet, meddig nem lehet fogat mosni utána mentholossal?

És ha beindítja a tejet, mikor kell abbahagyni, És hogyan? Fokozatosan csökkenteni?

Legjobb válasz: Naponta 1x5 golyó, egyszerre, mindegy, hogy a nap mely szakaszában. Elõtte és utána legalább 20-20 perc teljen el, amíg nem mosol fogat (a fogkrém teljesen mindegy) s nem iszol, eszel. Ha beindult a tej, abba kell hagyni, s ha újból apadna, megint kúraszerûen szedni, ugyanúgy 1x5öt. Én is szedtem a szülés után közvetlenül, egy hengerrel elfogyott, azóta nem kellett, mert van tejem rendesen. üdv: 4 hetes kislány anyukája

Naponta 1x5 golyó, egyszerre, mindegy, hogy a nap mely szakaszában. Elõtte és utána legalább 20-20 perc teljen el, amíg nem mosol fogat (a fogkrém teljesen mindegy) s nem iszol, eszel. Ha beindult a tej, abba kell hagyni, s ha újból apadna, megint kúraszerûen szedni, ugyanúgy 1x5öt. Én is szedtem a szülés után közvetlenül, egy hengerrel elfogyott, azóta nem kellett, mert van tejem rendesen. üdv: 4 hetes kislány anyukája
Én 3*5-öt vettem be!
Szia! Általánosságban a ch5 alacsony potenciálnak számít, így a napi adagolása 2-4 alkalom, ha ezt erõsen túlléped, akkor fordulhat elõ, hogy az ellenkezõ hatást éred el, mint amit szeretnél. Minden homeopátiás szer használata után min. fél órát kell várni az evés, ivással, mivel az erõsebb illatanyagok közömbösítik a hatásukat. A homeopátiás termékekhez nem lehet hozzászokni, így nincs olyan, hogy X. naponként szünetet kell tartani. Az urtica urens ch5-öt 2-3*5 napi adagban szokták javasolni, hogy meddig, azt majd neked kell kikísérletezned, valakinek folyamatosan kell szednie, valakinek úgy jobb, ha 3-4 naponként beiktat egy nap szünetet.
Én 3*3at szedtem és így is jó volt.Nem csak a fogkrém a lényeg:minden mentolos, kámforos dolog pl rágó, cukor, illóolaj...

Lehet egyszerre szedni a ricinus communist és az urtica urens? Ha igen, hogyan, mennyit? Mennyi idő kell átlagban, hogy hassanak a tejtermelésre?

Legjobb válasz: igen de csak a 5ch-sat és ha belövellt-beindult a tej azonnal hagyd abba,mert elapasztja! Én napi 3*5öt szedtem és nagyon jó volt csak nem tudtam ,hogy abba kell hagyni ha beindul,mert apaszt és majdnem elment a tejem,de beindítani jól beindította.7hetes baba mamája

igen de csak a 5ch-sat és ha belövellt-beindult a tej azonnal hagyd abba, mert elapasztja! Én napi 3*5öt szedtem és nagyon jó volt csak nem tudtam , hogy abba kell hagyni ha beindul, mert apaszt és majdnem elment a tejem, de beindítani jól beindította.7hetes baba mamája
Jah és én is egyszerre szedtem, egy idõben vettem be.
Ma vettem én is ricinus communist !! Tehát ilyen jó csodaszer?? És meddig kell szedni? hogyan? És a tejem is tápláló lesz tõle? Milyen lesz tõle a tejcim?? üdv egy 6 hetes babó anyukája , aki kétcségbe van esve mert már tápszerezem is a manómat!! Mert nem sok a tejcim!! Pedig iszom laktoherbet is , szedek elevitet is!!
Nekem ma a gyógyszertárban azt mondták hogy az 5 ch-s nem apasztja el , azt lehet nyugodtan szedni , a 15 ch fölöttiek na azok igen , sõt ha el akarod apasztani a tejedet akkor kell kérni 15 ch fölöttit!!a ricinus communisról beszélek

Hogyan kell szedni az urtica urens 5 ch homo bogyót?

a gyógyszertárban ezt kaptam,mert nem volt abból, amit használok, de ezt nem tudták megmondani...(furi), hogy kell alkalmazni.. tud valaki segíteni benne?? nem találtam leírást sem róla.. el?re is köszi

Legjobb válasz: 2x5 golyócskát kell elszopogatni naponta, elõtte-utána 20 percig ne egyél és ne igyál, hogy a felszívódás rendesen megtörténjen. Itt sok hasznos dolgot találsz a homeopátiás szerekrõl és használatukról:http://homeopatia.info.hu

2x5 golyócskát kell elszopogatni naponta, elõtte-utána 20 percig ne egyél és ne igyál, hogy a felszívódás rendesen megtörténjen. Itt sok hasznos dolgot találsz a homeopátiás szerekrõl és használatukról:http://homeopatia.info.hu
bevétel elõtt és a golyók elolvadása után nem szabad se inni se enni fél óráig. napi 2* reggel este kell 5-5 golyócskát a nyelv alá tenni és megvárni míg elolvad.
A kérdező hozzászólása: szupi, nagyon szépen köszönöm a válaszokat, akkor így csinálom:)

Hogy kell szedni az Urtica urenst? Kell szünetet tartani?

Legjobb válasz: 2x vagy 3x 5 golyó a nyelv alá, elõtte és utána fél órát nem szabad enni, inni. Én nem tartottam szünetet, folyamatosan sok tejem volt, bár a sikerhez biztosan hozzájárult a két mellbõl szoptatás, a szopi utáni fejés + a laktoherb tea, na és a sok pihenés :)

2x vagy 3x 5 golyó a nyelv alá, elõtte és utána fél órát nem szabad enni, inni. Én nem tartottam szünetet, folyamatosan sok tejem volt, bár a sikerhez biztosan hozzájárult a két mellbõl szoptatás, a szopi utáni fejés + a laktoherb tea, na és a sok pihenés :)
Maximum 2 hétig lehet egyfolytában szedni a homeos szereket. Kezd úgy, hogy eleinte minden szopikor szopogass, kb napi 5 alkalommal, utána csökkentsd, ha látod, hogy gyarapodik a tejmennyiség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!