Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az intim (25 db)

Hogyan kell az intim tornát csinálni?

Legjobb válasz: A Kriston tornáról van szó. Kapható kazetta, az alapján meg lehet tanulni.Nagyon egyszerû és hatásos kb. 3 hónap után

A Kriston tornáról van szó. Kapható kazetta, az alapján meg lehet tanulni.Nagyon egyszerû és hatásos kb. 3 hónap után
én ezt is megnézném a helyedben: http://www.intim-torna.hu/main.html

Mit ér el az ember intim tornázástol? Hol lehet találni neten olyat, hogyan kell tornázni intim tornát?

ahoz,hogy jo legyen a sex a párommal,állitolag intim tornáznom kéne,mert számomra kicsi neki a pénisze,de állitolag velem van a baj,intim tornát javasoltak,de sehol nem találok neten olyat,hogyan kell tornázni intim tornát.és miért jo az egy olyan embernek aki nem tud jol sexelni kis pénisszel?kérlek segitsetek,jo legyen a párommal a sex.mert ez miatt nem akarom elvesziteni.

Legjobb válasz: nem veled vana baj, a kis péniszt más sem érzi, ha ezt a barátod mondta akkor kedves tõle. Azt éred el az intimtrnával hogy feszesebb lesz a hüvelyfalad, szûkbb is, jobb lesz az orgazmusod tõle, intenzívebb, ha rendszeresen csinálod akkor nem fogsz 50 évesen bepisilni(inkontinencia olvass utána) és könnyebben fogsz szülni. állítólag.:D Kegel gyakorlatoknak hívják így keress rá, naponta 10 percig befeszíted elernyeszted a hüvelyizomzatod, nem tudom pontosan milyen ütemben meg hogy úgyhogy nézed meg pontosan neten. nem egy nap után lesz javulás de pár hét után már biztosan.

nem veled vana baj, a kis péniszt más sem érzi, ha ezt a barátod mondta akkor kedves tõle. Azt éred el az intimtrnával hogy feszesebb lesz a hüvelyfalad, szûkbb is, jobb lesz az orgazmusod tõle, intenzívebb, ha rendszeresen csinálod akkor nem fogsz 50 évesen bepisilni(inkontinencia olvass utána) és könnyebben fogsz szülni. állítólag.:D Kegel gyakorlatoknak hívják így keress rá, naponta 10 percig befeszíted elernyeszted a hüvelyizomzatod, nem tudom pontosan milyen ütemben meg hogy úgyhogy nézed meg pontosan neten. nem egy nap után lesz javulás de pár hét után már biztosan.
Szerintem a párodnak is kéne vennie egy sexuális felvilágosító órát.Ott talán eltudják magyarázni, h hogyan szerezzen nagy örömöt egy kisebb pénisszel.Egyébként meg olvassatok utána a neten is(google).Sok tanács van ilyen problémákra. Egyébként meg amit én személyesen javaslok, h sex elõtt legyen hosszabb az elõjáték és az aktus alatt a párod egyszerre izgassa a csiklód és a hüvelyed.
A kérdező hozzászólása: a párom nem tudja, hogy nekem nem elég a pénisze, ö nem érti, mért nem tud a csucsra vinni, mint eddigi barátnöit.nem a párom mondta, hogy intim tornázzak, hanem itt javasolták, de nem tudtam mi értelme annak.de rákeresek, köszi a választ, csak találok valamit ami tud segiteni nekem.amugy nem volt életem során, tán 2 pasi aki a farkával ki is elégitett, nekem a vastag és hosszu az ideál ezért mondták, hogy velem lehet a probléma:( és akkor javasoltál az intim tornát.
A kérdező hozzászólása: sex elött hosszu elöjáték megtörtént, de annak mi értelme?attol még nem tudok a farkával elmenni sajnos:( és ez miatt nem akarom, hogy rossz legyen a kapcsolatunk.mert szeretem, és jo lenne vele a sex, mert elég sokáig birja, de egyszerüen nem tudok a péniszével elmenni.nekem nagyon rossz ez igy, mert ö csak akkor érzi jol magát sex közben, ha látja és érzi is ha egy nö a csucson van.sokan mondták, szinleljem, hogy a csucson vagyok, de azt nem lehet, mivelhogy azt egy pasi érzi ha elmegy a nö.legalábbis tudtommal.
Igen, én is hallottam, hogy az intimtornától csökken az esélye az idõskori vizeletcsepegésnek és fejleszthetõ az orgazmus készség. Csak annyit kell tenned hogy, mikor vécén vagy többször különbözõ utemenként leállítod a vizelést, majd úgy teszel, mintha valamit be akarnál húzni a hüvelyedbe, befelé itányítod, majd aztán kifelé, mintha ki akarnál tolni valamit. Az ütemezést én sem tudom.
A kérdező hozzászólása: megnéztem ezt a Kegel gyakorlatot.hát remélem valami összejön igy, hogy ha ezeket csinálom.köszönöm a tanácsokat, és ha valami változás lesz utánna, leirom ide, majd nézzetek vissza.de ha van aki még tud hasonlo dolgot és tudna segiteni, nyugodtan irjon, addig én Kegel gyakorlatozok:)
A kérdező hozzászólása: köszi a linket, ez nagyon jo, lépésröl lépésre.....remélem igy minden ok lesz velem.
Én amióta az eszemet tudom pisilés közben meg-meg állítom a csurgást, többször egy pisi alatt. Lehet ettõl van 2-3 percenként orgazmusom szex közben:) )?

Az intim mosakodógélt csak a nemiszerv körényékén kell használni, vagy "be is kell nyúlni", hogy hatásos legyen? (Nivea intimo)

Legjobb válasz: Sehol nem "kell" használni, többet árt, mint használ. Bármit mond a reklám, felborítja a hüvely egyensúlyát, aztán jön a fertõzés. A Kinder csoki is csak csoki marad, és nem lesz egészségesebb a belerakott állítólagos 1 pohár tejtõl. Ne dõlj be a reklámoknak. Benyúlni meg kifejezetten tilos, bármi legyen az, szappan, lemosó.

Sehol nem "kell" használni, többet árt, mint használ. Bármit mond a reklám, felborítja a hüvely egyensúlyát, aztán jön a fertõzés. A Kinder csoki is csak csoki marad, és nem lesz egészségesebb a belerakott állítólagos 1 pohár tejtõl. Ne dõlj be a reklámoknak. Benyúlni meg kifejezetten tilos, bármi legyen az, szappan, lemosó.
Nekem sokat segít a használata, bárki bármit mond. Sokkal frissebbnek érzem magam tõle és fertõzésem sincs azóta, amióta használom. A folyásom is negyedére csökkent.
nem szabad! csak ártassz vele magadnak. sõt! egy ideig én is használtam ilyet külsõleg, de nagyon furcsa volt, mintha vékonyította volna a bõröm (tudom hülyén hangzik, de nem tudom jobban megfogalmazni :P ) abbahagytam és most nem érzem így. nem jók ezek a szerek, átverés!
Soha semmivel nem szabad a hüvelyt kimosni.
vmi ellen akarod h hatásos legyen?metr ha hüvelygombád van, akkor aztán ez semmit nem ér... sztem nem "kell" benyúlni, ezek kifejezetten azoknak készülnek, akik érzékenyek mondjuk az átlagos tusfürdõkre.ez kíméletesebb.
Külsõ nemi szervek tisztítására ajánlott, benyúlni velük tilos!
A kérdező hozzászólása: Tudtam, hogy nem szabad semmilyen szappannal, de az intimmosakodóban nem voltam biztos, szóval nem. Köszönöm a válaszokat!
A hüvelyt belülrõl semmivel sem szabad tisztítani, még tiszta vízzel sem! Felborulhat a hüvelyflóra egyensúlya, aztán jön a hüvelygomba. Az intim szappan a külsõ nemi szervek lemosására való.

Hogyan kell használni az intim zuhanyt? És fájdalmas vagy van utánna valami rossz érzés?

Azt tudom hogy anális szex elött szokták használni.

Legjobb válasz: Intim zuhanyt a hüvelyben kell használni. Anális szex elõtt beöntés kell. Gyógyszertárban tudsz venni hozzá cuccot.

Intim zuhanyt a hüvelyben kell használni. Anális szex elõtt beöntés kell. Gyógyszertárban tudsz venni hozzá cuccot.
Az intim zuhany a hüvely tisztántartására van, heti max 3alkalommal használható. Van egy mûanyag üveg hozá, aminek van egy szára, és a szár végén apró lukak, mint egy slag. Az üveget feltöltöd az intim zuhany folyadék és víz meglfelelõ arányával, rácsavarod a "slag" részét, majd felhelyezed magadnak mint egy vibrátort, és megnyomod a mûanyag üveget, ami általa folyadék kimossa a hüvelyed, és kifolyik belõle. Tehát ajánlatos zuhanyozás, fürdés közben végezni a folyamatot. Beöntõ szettet is lehet kapni gyógyszertárban, de ilyet is használhatsz ha akarsz anál szex elõtt, de semmiképp ne ugyanazt használd a hüvelyedbe és az anál területre. De én pl nem szoktam semmit használni anál elõtt sem, hisz két ember kapcsolata szoros, ha iylet tesz, és tudjuk, hogy mire számítsunk. Az análból kivett dolgokat úgysem tesszük máshova utána, mert baromira fertõzésveszélyes, hanem megyünk, és megmossuk.
A kérdező hozzászólása: De itt vki azt írta hogy anál elött kell. :S ezt már tényleg nem vágom. De köszike.:)

Azt hallottam hogy van olyan intim törlő amit betét/tampont cserélésnél kell használni hogy tisztán tartsuk "ott"?

Olyasmi mint az illatos kéztörl?. Van egyáltalán ilyen? És ha igen, hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Igen, van intim törlõkendõ, de ne illatosítottat használj, mert az is okozhat hüvelygombát. :)

Igen, van intim törlõkendõ, de ne illatosítottat használj, mert az is okozhat hüvelygombát. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nem tudod véletlenül hogy hol lehet venni olyat?
DM, Rosmann és egyéb drogériákban :)

Hogyan kell végezni a Kriston-féle intim tornát? Mivel növelhetném még az esélyét annak, hogy orgazmusom legyen?

Legjobb válasz: Az intim torna részletes leírása egy egész könyv. Nagyon sokféle gyakorlat van, ez nem olyan, hogy három mondatban összefoglalható, szerezd meg a könyvet, érdemes! :)

Az intim torna részletes leírása egy egész könyv. Nagyon sokféle gyakorlat van, ez nem olyan, hogy három mondatban összefoglalható, szerezd meg a könyvet, érdemes! :)
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy itt nálunk nem beszerezhetõ a könyv. :( Pedig nagyon jól jönne.

Mire való az intim dezodor és hogyan kell használni? Hol lehet ilyet kapni és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nem! Van kifejezetten intim dezodor is. Én az Avonnál rendeltem, olyan 500Ft körül van. Gondolom a feladata az, mint más dezodornak, szagok eltüntetése, frissességnyújtás.

Nem! Van kifejezetten intim dezodor is. Én az Avonnál rendeltem, olyan 500Ft körül van. Gondolom a feladata az, mint más dezodornak, szagok eltüntetése, frissességnyújtás.
intim dezodornak minõsülnek a különféle intim törlõkendõk, melyek tejsavat tartalmaznak és segítenek az intim részek tisztán tartásához. Kellemes illatuk van. Léteznek különbözõ intim mosakodó gélek, habok stb 8 lacracid femina, nivea intimo stb stb) Drogériákban (ahol a betétek, tamponok vannak) megtalálhatóak 500-1000 ft körüli áron, de gyógyszertárakban is hozzá lehet jutni.
Elõttem szólok leírtak mindent a kérdésedre válaszolva, én viszont csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon nem ajánlott ilyeneket használni!! A hüvelynek megvan a természetes környezete, nem lenne szabad beleavatkozni. Persze úgy teszel ahogy jónak látod, én csak errõl is tájékoztatni akartalak, hátha így másként gondolod.
Aki rendelte az intim dezodort! Milyen?
Szerintem igenis jó dolog az intim dezodor, irritációtól nem igazán kell tartani, mert direkt olyanra csinálják, hogy kímélõek és gyengédek. Kétféle létezik, van amit belül lehet használni, annak ilyen csöve is van, bár nem tudom hol kapható, de képet a neten biztos találsz róla. És van az elterjedtebb, ami külsõ használatra van. Ebbõl én a Vionell márkájút nagyon ajánlom, de a többi is biztos jó.

Az intim mosakodó gélt hogyan kell használni? Hüvelyen belül is?

Legjobb válasz: Nem, belül nem kell, csak kívül! Ugyanúgy, mint a szappant, vagy a tusfürdõt. A belsõ mosást irrigálásnak nevezik, de ahhoz másabb szer kell, ill. fel kell hígítani, eszköz kell hozzá stb. De terhesen ezt ne csináld, kiv. persze ha az orvosod mondta.

Nem, belül nem kell, csak kívül! Ugyanúgy, mint a szappant, vagy a tusfürdõt. A belsõ mosást irrigálásnak nevezik, de ahhoz másabb szer kell, ill. fel kell hígítani, eszköz kell hozzá stb. De terhesen ezt ne csináld, kiv. persze ha az orvosod mondta.
Szia. A gélt tényleg csak kivûl, de nekem a védõnõm azt is mondta, hogy nem lehet terhesen az összes fajtát használni, az intimzuhanyt pedig egyáltalán ne használjam.
Azt csak és kizárólag szigorúan kívül , hetente max 3X, de terhesen nem is ajánlák. VAn intimzuhany, amit belül lehet, de terhesen tilos!

Hogyan kell használni az [email protected] frissítő intim sprayt? Pontosan hová kell vele fújni?

Legjobb válasz: a tarkódra...-.- kb 10-20 cm távolságról fújj rá.Csak külsõleg!

a tarkódra...-.- kb 10-20 cm távolságról fújj rá.Csak külsõleg!
Nehogy belefújj a lukba, csak külsõleg használd.
Intim spray elég gázos - ha érted mire gondolok:) Nos, és intim habot használok kb 2 éve (terhesség alatt is, most is), heti rendszerességgel, és magamon is érzem, h tisztább vagyok, bátrabban megyek usziba, nem szedtem össze semmi a terhesség alatt sem. 1 flakon hab kb fél évig elég, szóval még gazdaságos is... Inkább az intim habot ajánlanám, mert az mosakodás közben tutti "jó" helyre kerül, ellentétben a spray-el:P

Az intim lemosót miért, mikor és hogyan kell/lehet használni?

Legjobb válasz: Én nem használnám, tökreteszi és felboritja a hüvelyflóra egyensúlyát,utána lehet elkapni sokkal könnyebbenn mindenféle fertõzéseket. Nõgyógyászok nem is javasolják.

Én nem használnám, tökreteszi és felboritja a hüvelyflóra egyensúlyát, utána lehet elkapni sokkal könnyebbenn mindenféle fertõzéseket. Nõgyógyászok nem is javasolják.
Intim lemosót használni nem kell. Csak lehúzás. Melegvíz , szappan. Ja és a tisztasági betét is marhaság. (Arra a pici illatosítottra gondolok)
Én direkt rákérdeztem az orvosomnál, azt mondta hogy a drogériákban kapható lemosók jók...
a tisztasági betét azért vna, hogy megóvja fehérnemût. amúgy azért kell használni, hogy ne szedj össze hüvely gombát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!