Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az anyagot varrás előtt (1 db)

Hogyan kell beavatni az anyagot varrás előtt?

Van egy csomó avatatlan maradék darab pamutvásznam. Lehet együtt avatni a különböz? színeket és kb hány fokos legyen a víz?

Legjobb válasz: 40 fok elég, de a színeket ne keverd össze.

40 fok elég, de a színeket ne keverd össze.
Én úgy tudom a legmelegebb vízben amiben majd mosni fogod. Hasonló színeket lehet együtt (piros, narancs) de ami gyanús, hogy eresztheti a színét azt nem kéne mással összemosni.
A meleg és hideg vizes öblögetés váltakozásával jó eredményt érünk el.
Én csak engedek kb 40 fokos vizet egy lavórba, belenyomkodom az anyagot, kb 10 perc múlva pedig centrifugázom. Úgy tedd össze õket, ahogy mosnád is: pirosat pirossal, sötéteket együtt, fehéreket együtt stb.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy illesszem össze a plafonnál a gipszkartont? 1 v 2?

http://kepfeltoltes.hu/130329/hhh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

9

Miért nem ég a gázcirkó?

Segítséget kérnék, mert behányt a cirkónk. Vegyes kazánnal is lehet vele tüzelni, de fánk nincs. Az őrláng már begyullad, de a többi nem akar. Férjem szétszedte, kitakarította, de semmi. Most nincs pénzünk megcsináltatni, viszont annyira hideg van itthon, megfagyok. Aki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.

6

Mosdócsapot szerelek. Hogy tudnám elérni, hogy ne folyjon ki a víz onnan ahol becsatlakozik?

Szépen összeszereltem a csaptelepet és rákötöttem a hálóra annak rendje és módja szerint. A mosdó alól ami megy fel rugalmas cső ami becsatlakozik a csaptelepbe alulról, na az szivárog. ott ahol be kell csavarni. a tömítőgyűrűk oké mindkettő. rá kéne húzni sokkal jobban (kicsit nehézkes hozzáférni)?

ja és az a csavaró ami nyitja zárja a mosdó alatt a szelepet elkopott (fogóval tekere jobb híján)m hol tudok hozzá venni csavarót (vagy bármi olyan ötlet érdekelne, ami működik-pl. egy régi mosógomb gombját farigcsátam át ami meg is fogta egy darabig, de elkopott)

10

Milyen típusú lézeres távolságmérőt, illetve lézeres szintezőt ajánlotok?

Kérem, csak olyanok írjanak, akik használtak már ilyen műszereket és van releváns véleményük, google találatokat légyszi ne másoljon be ide senki. Köszi! :)

6

Házi vízművem gyakran bekapcsol, a tartályba 1, 5 légkör van. Mi az oka a sűrű kapcsolásnak?

6

6os fúrószárhoz 6os tipli kell?

4

S. O. S = a többi lent!?

Sziasztok !
Tanácstalan vagyok abban a kérdésben, hogy ha szeretnék kisütni gyurmát akkor muszáj kisüthető gyurmát vennem hozzá?
Tudom nem valami épp eszű kérdés :) De mi történne ha csak sima egyszerű gyurmával próbálnám ki ? Volt már valaki közületek aki kipróbálta rendes gyurmát ksütni? Egyáltalán lehetséges ez ?

5

Lehet bútorlapnak az éleit lekerekiteni?

Sziasztok!

Tervezek vágatni bútorlapot a Praktikerben. Mivel nem túl közel van, ezért kérdezem, van arra szerintetek mód, h. élfólia előtt lekerekitsék az éleket v. ez nem megoldható?

Köszi!

10

Hogyhívják azt az álványt amire a disznót felhúzzák szétszedéshez?

10

Mitől tud beragadni az erkélyajtó zsanérja?

Nem egy mai darab, de nem is őskövület, három zsanér tartja. Az a problémám, hogy ha megpróbálom kinyitni, az alsó, és a felső mozog rendesen, de a középső meg sem mozdul. Fújtam már csavarlazítóval, de semmi hatás. Valakinek valami ötlete van esetleg?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!