Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az adót (440 db)

Hogyan kell az adobe photoshop cs3 ban egy megszerkesztett képet elmenteni előre köszönöm?

Legjobb válasz: http://help.adobe.com/hu_HU/Photoshop/10.0/WSfd1234e1c4b69f3..

A kérdező hozzászólása: de nem jó v miért
miben szertnéd menteni? jpg, png gif, tif stb... és mi a nem jó? mit ír ki a program? (...nem triál, verziót használsz és közben lejárt a próbaidõ? akkor szokta ezt a jelenséget produkálni, hogy dolgozni lehet a programmal, csak a mentés van letiltva... (-bukta-, hogy vedd meg...! ha-ha-ha...)
Ctrl-Shift-S

Szeretnék videót nézni youtubeon, de kiírja azt hogy kell az adobe flash player. Letöltöttem de még mindig kiírja. Mit csináljak ilyenkor?

Legjobb válasz: Válasz a lenyiló menüböl 1. operácios rendszert 2. böngészöt http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

Válasz a lenyiló menüböl 1. operácios rendszert 2. böngészöt http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/
A kérdező hozzászólása: bocsi kiderült hogy csak az explorerem nem játsza le a youtube videót.a mozillám lejátsza. eddig fordítva volt. egyre hülyébb ez a gép:S
Letöltés-Böngészö bezárása-Adobe Flash telepítése-Böngészö újraindítása

Hogyan kell az adót, és a nyugdíjpénzt az államfelé befizetni?

Legjobb válasz: Fel kell hivni a apeh.et ( uj nevén NAV ) és kérni kell a befizetéshez csekket. Amikor felhivja õket készitse elõ az adókártyát , mert az adószámot kérik.. Telefonszámok: http://www.apeh.hu/kapcsolat

Fel kell hivni a apeh.et ( uj nevén NAV ) és kérni kell a befizetéshez csekket. Amikor felhivja õket készitse elõ az adókártyát , mert az adószámot kérik.. Telefonszámok: http://www.apeh.hu/kapcsolat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.


Hogyan kell az Adobe stock photos cs3-at használni?

letöltöttem de nem igazán értem hogy hogy tudom használni.küldjetek lécci oldalcimet ami leirja hogy hogyan kel használni,vagy lécci irjátok le.köszi

Ezt hogy kell megoldani? ádám és brigi zsebében összesen 3700ft van. Brigi zsebében 100ft-tal több van mint az ádám zsebében lévő pénz ötszöröse. Melyikük zsebében mennyi pénz van?

Legjobb válasz: Brigi zsebében: 5x + 100 Ádám zsebében: x ====== 5x+x+100=3700 6x=3600 x=600 Brigi zsebében: 3100 Ft. Ádám zsebében: 600 Ft. 3100+600=3700 Ft Úgy bírom, hogy ezeket a matek példákat lehetetlen módon írják le. Kábé szerintem érthetetlen ez a feladat így. Ezért át fogalmaztam: Brigi zsebében 100 Ft-tal több van az Ádám zsebében lévõ pénz ötszörösénél. Lehet, hogy csak pár képzõt, szót változtattam, de nekem így sokkal érthetõbb. Ami fent van, úgy nem is értem.

Brigi zsebében: 5x + 100 Ádám zsebében: x ====== 5x+x+100=3700 6x=3600 x=600 Brigi zsebében: 3100 Ft. Ádám zsebében: 600 Ft. 3100+600=3700 Ft Úgy bírom, hogy ezeket a matek példákat lehetetlen módon írják le. Kábé szerintem érthetetlen ez a feladat így. Ezért át fogalmaztam: Brigi zsebében 100 Ft-tal több van az Ádám zsebében lévõ pénz ötszörösénél. Lehet, hogy csak pár képzõt, szót változtattam, de nekem így sokkal érthetõbb. Ami fent van, úgy nem is értem.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm, Isten áldjon !
Biztosan adnak, tõlem még tömés elõtt is megkérdezi a doki, hogy kérek e érzéstelenítõt.
Ha magándokihoz mész akkor 100%, hogy kapsz szurit. Ha államiba akkor mindenféleképpen kérd, bár nekem a sima tömésnél is mindig adtak, szóval szerintem fognak.
19:32-es És mire volt jó? Melyik fáj jobban az injekció 1 mp-ig, vagy az ideg kiölése?
Nekem is volt olyan, hogy érzéstelenítõ nélkül gyökérkezelték a fogamat. Ettõl én nem tartom magamat erõsnek, nem volt jó, nagyon fájt, kb. 2 órán át sírtam, de túléltem. Amúgy igen, kérni kell az érzéstelenítést. 18/L
Miért ne? Nem mindenkinek egyforma a fájdalomküszöbe! Fájt nagyon, de végülis túléltem!
Ideget öltek érzéstelenítés nélkül?? Lehetetlen. A karfát letörted volna.
Az elsõ fogaimat gyökérkezelték és nem adtak.
Fordítva. Adnak külön kérés nélkül is.
Nem adnak, ha nem kérsz.
Tuti hogy adnak . a gyökérkezelés biztosan nem lenne kellemes érzéstelenítõ nélkül . tömés elõtt is adnak ..
Mire volt jó? Egyszerûen nem kérdezte, hogy kérek-e injekciót! Bennem meg fel sem merült.

Az Adobe Gaming SDK-t hogy kell használni Adobe Flash Pro CC-vel?

telepíteni, másolni vagy a programon belül kell valahol beállítani???

A sims3 álomállásokban a divattervezői szakmában hogyan kell az adott vendégedet felöltöztetned? Nekem csak az öltözködési paneleket adja be de nemtudom h kell őket felöltöztetni! Hogyan kell?

A sims3 álomállásokban a divattervezői szakmában hogyan kell az adott vendégedet felöltöztetned??nekem csak az öltözködési paneleket adja be de nemtudom h kell őket felöltöztetni!Hogyan kell??

Legjobb válasz: Ezzel a kieg.gel jött egy tárgy. A szépségszalonban ott van. Nagy tükör, mellette szekrények. Arra kattints rá, menj arra, hogy ajánlja fel, hogy megszépíti.. és válaszd ki azt a simet, persze csak, ha õ is ott van a szalonban.

Ezzel a kieg.gel jött egy tárgy. A szépségszalonban ott van. Nagy tükör, mellette szekrények. Arra kattints rá, menj arra, hogy ajánlja fel, hogy megszépíti.. és válaszd ki azt a simet, persze csak, ha õ is ott van a szalonban.
A kérdező hozzászólása: tudom h megszépíteni kell de belemegy abba h smink, ruha, meg haj...és ha bele megyek a ruhába akkor nem adja ki a ruhákat csak h hétköznapi, ünnepi meg a többi...de ruhákat nem ad ki

Külföldi adóvisszaigénylés! Melyik formanyomtatványt kell letöltem a HMRC oldaláról, hogy visszaigényeljem az adómat? Mit kell csatolni és hova kell küldenem?

Aki csinált ilyet mostanában, segítsen! Köszönöm.

Legjobb válasz: Ha mar a HMRC oldalon vagy, akkor keress ra a tax return-re vagy a tax return form-ra. Mar en se tudom pontosan. Regen csinaltam utoljara... :)

Ha mar a HMRC oldalon vagy, akkor keress ra a tax return-re vagy a tax return form-ra. Mar en se tudom pontosan. Regen csinaltam utoljara... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!