Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az Outlook Expresst, (8 db)

Hogyan kell megcsinálni a fiókomat az Outlook Expressben?

Mindig egy hibaüzenetet ír ki. Gondolom valamit valahol be kellene állítani, csak nem tudom, hogy hogyan. A szolgáltatótól megkaptam az e-mail címem, és a jelszavamat, de mégsem jön össze. Amikor küldés-fogadást csinálnék ennyi a reakció: "A(z) "POP3” állomás nem található. Ellen?rizze, hogy helyesen adta meg a kiszolgáló nevét. Fiók: \\\\\\'Zsani\\\\\\', Kiszolgáló: \\\\\\'POP3\\\\\\', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 11001, Hibaszám: 0x800CCC0D"

Legjobb válasz: http://www.t-online.hu/dokumentumok/outlook_express_tonline_.. /www.t-online.hu/dokumentumok/outlook_express_tonline_levele zes.pdf A t-online honlapján megtalálod! Mind a küldésnél, mind a fogadásnál mail.t-online.hu -t kell beírni!

http://www.t-online.hu/dokumentumok/outlook_express_tonline_.. /www.t-online.hu/dokumentumok/outlook_express_tonline_levelezes.pdf A t-online honlapján megtalálod! Mind a küldésnél, mind a fogadásnál mail.t-online.hu -t kell beírni!
Bocs, rosszul másoltam be a linkeket: Az elsõnek a vége: a 'http:/, már a másik linkhez tartozik! Remélem kiigazodsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, sikerült megoldanom! Mûködik :-)

Hogyan kell beállítani az Outlook Expresst, hogy tudjak fényképet küldeni?

mert nem tudok elektronikus postaval fenykepet kuldeni.

Legjobb válasz: Menj az új üzenet irásra, majd van egy ikon egy gemkapocs asszem (thunderbirdet használok probálok vissza emlékezni az outlookra :D ) ami a csatolás. kattints rá és elõurgik egy ablak ahol tallózól és kiválasztod a képet amit küldeni akarsz, majd ismét ok és máris csatoltad. ird be a cimzettet és ennyi. Remélem nem hagytam ki semmit

Menj az új üzenet irásra, majd van egy ikon egy gemkapocs asszem (thunderbirdet használok probálok vissza emlékezni az outlookra :D ) ami a csatolás. kattints rá és elõurgik egy ablak ahol tallózól és kiválasztod a képet amit küldeni akarsz, majd ismét ok és máris csatoltad. ird be a cimzettet és ennyi. Remélem nem hagytam ki semmit
De... Az elõzõ válaszoló egy fontos tényezõt kihagyott: Nem mindegy, hogy MILYEN MÉRETÛ fényképet akarsz küldeni. Ugyanis sok postafiók ebbõl a szempontból (hálistennek...) korlátos. Azaz meghatározott méret felett nem tudsz csatolmányt küldeni SMTP szerveren keresztül. (Ez általában 1-5 MB) Ezen kívül még hiba lehet az is, ha a szerver idõtúllépési határértéke "alacsonyra" van állítva és lassú a kapcsolatod. Ekkor gond lehet a küldéssel.

Hogy lehet beállítani az outlook expresst freemailra. Úgy már sikerült, hogy tudtam a leveleket fogadni, de küldeni nem. GTS Datanet a netszolgáltatóm. Mit kell beállítani és hogyan?

Legjobb válasz: Az smtp szolgáltatót kell még beállítanod ott kell beírnod ahol beállítod a bejövõ posta fiókat smtp.datanet.hu

Az smtp szolgáltatót kell még beállítanod ott kell beírnod ahol beállítod a bejövõ posta fiókat smtp.datanet.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Hogy kell beállítani az Outlook Expresst Windows Mobile alatt, hogy ne törölje az üzeneteket amikor egy másik levelet kapok?

Ha érkezik egy levél akkor az el?z? levelek eltünnek. Beállításoknál nem találtam erre utaló lehet?séget. Esetleg registry?

Legjobb válasz: ott lehet a kutya elásva hogy be van állítva hogy az utolsó X nap leveleit tartsa meg / töltse le vagy valami ilyesmi.

ott lehet a kutya elásva hogy be van állítva hogy az utolsó X nap leveleit tartsa meg / töltse le vagy valami ilyesmi.

Hogy kell beállítani az Outlook Express-t a gmail.com levelező kezeléséhez?

Legjobb válasz: 1.) Lépj be a Gmail oldaladra 2.) Kattints a beállításokra a jobb felsõ sarokban 3.) Válaszd az átirányítás, és POP fület 4.) Engedélyezd a POP-ot 5.) Kövesd az utasításokat a 3. pont alatt látható beállítási útmutató szerint. Ha a POP-ot már engedélyezted, akkor elég ha letöltöd, és elindítod a gmailconfig.exe programot. Ha nem találod, írj egy privátot, és elküldöm!

1.) Lépj be a Gmail oldaladra 2.) Kattints a beállításokra a jobb felsõ sarokban 3.) Válaszd az átirányítás, és POP fület 4.) Engedélyezd a POP-ot 5.) Kövesd az utasításokat a 3. pont alatt látható beállítási útmutató szerint. Ha a POP-ot már engedélyezted, akkor elég ha letöltöd, és elindítod a gmailconfig.exe programot. Ha nem találod, írj egy privátot, és elküldöm!
A kisdobos ahol tud segít!
A kérdező hozzászólása: Hálás köszönet a rendkívül gyors és részletesen leírt segítségért. Leírásod alapján egyszerûen megoldható volt az átirányítás. Kösz!!!

Hogyan kell visszatenni a kimentett levelezést az újra telepített Outlook Expressbe?

Kimentettem a levelezésemet, kett? identitásom volt. Az újratelepítés után simán bemásoltam az identitiesbe, de nem hozta el?, amikor megnyitottam. Hogy csináljam?

Legjobb válasz: ha két identitás volt az már eleve gond, mert az két külön levelezést tartalmaz visszamásolásnál ne az egész identitás mappát másold vissza, mert nem azt fogja olvasni az Outlook, hanem inditsd el, és létrehoz magának egy identitást, és abba a könyvtárba másold át a fájlokat remélem érhetõ

ha két identitás volt az már eleve gond, mert az két külön levelezést tartalmaz visszamásolásnál ne az egész identitás mappát másold vissza, mert nem azt fogja olvasni az Outlook, hanem inditsd el, és létrehoz magának egy identitást, és abba a könyvtárba másold át a fájlokat remélem érhetõ
Importálás, Más programból, OE6, megadod a mappát ahol a kimentett dbx-ek vannak.
A kérdező hozzászólása: Magyarán csináljam meg a két fiókot újra, és a megfelelõt a megfelelõbe másoljam, csak a dbx-eket?

Outlook express? Hogyan, hol kell azt beállítani, hogy a hozzárendelt e-mail címek tárhelyén ne törölje ki az e-maileket? Így van most beállítva, de az lenne jó, ha nem törlödnének ott sem az e-mailek.

Legjobb válasz: A beérkezõ levelek kiszolgálójához IMAP protokollt kell beállítani, általában a POP3 az alapértelmezett, amely letölti a leveleket és törli õket a szerverrõl. Az IMAP protokoll szinkronban tarja a helyi és szerveren lévõ leveleid, ha törlöd a gépedrõl, törlõdni fog a szerverrõl is.

A beérkezõ levelek kiszolgálójához IMAP protokollt kell beállítani, általában a POP3 az alapértelmezett, amely letölti a leveleket és törli õket a szerverrõl. Az IMAP protokoll szinkronban tarja a helyi és szerveren lévõ leveleid, ha törlöd a gépedrõl, törlõdni fog a szerverrõl is.
POP3 protokollal is megoldható hogy megmaradjanak a levelek a szerveren. Eszközök -> Fiókok -> Duplakatt az adott fiókra -> Speciális -> "Az üzenetek egy-egy másolata maradjon a kiszolgálón" elé pipa.
Így még jobb.
A kérdező hozzászólása: Köszi, sikerült!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!