Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az LH tesztet És (2 db)

Hogyan kell használni az LH tesztet? És ha veszek akkor mi van ráírva a dobozra?

Legjobb válasz: szia én pont tegnap vettem már nem elõszr. az van ráírva, hogy ovulációs teszt, én a dm-ben vettem és 2300 Ft volt, és 5 db van benne. nem biztos, hogy elsõre elég lesz egy ciklusra neked. ez egy vizelet csepegtetõs teszt, és kimutatja, hogy van-e pé-d. Van olyan is ami rápisilõs, de ez szerintem megbízhatóbb. Ja és, ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a ciklus 12. napján kell elkezdeni a tesztelést. És, ha van két csík, amibõl a teszt csík erõsebb, vagy ugyanolyan, mint a control csík, akkor van pé-d és lehet akciózni. Sok sikert.

szia én pont tegnap vettem már nem elõszr. az van ráírva, hogy ovulációs teszt, én a dm-ben vettem és 2300 Ft volt, és 5 db van benne. nem biztos, hogy elsõre elég lesz egy ciklusra neked. ez egy vizelet csepegtetõs teszt, és kimutatja, hogy van-e pé-d. Van olyan is ami rápisilõs, de ez szerintem megbízhatóbb. Ja és, ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a ciklus 12. napján kell elkezdeni a tesztelést. És, ha van két csík, amibõl a teszt csík erõsebb, vagy ugyanolyan, mint a control csík, akkor van pé-d és lehet akciózni. Sok sikert.
Annyit füznék hozzá az elõttem szólohoz, hogy délután vagy este csináld meg a tesztet és kb 2 órával elõtte már ne igyál sok folyadékot. Sok sikert!

Az LH tesztet hogy kell használni? Hol lehet beszerezni és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Használata: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Drogériában, illetve patikában lehet kapni, ovulációs teszt néven. Ö db kb 3000-3500 Ft. Vaterán sokkal olcsóbb: 5 db 500 Ft.

Használata: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Drogériában, illetve patikában lehet kapni, ovulációs teszt néven. Ö db kb 3000-3500 Ft. Vaterán sokkal olcsóbb: 5 db 500 Ft.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!