Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az LH tesztet (4 db)

Hogyan kell használni az LH tesztet? 7 db-os Gabrielt vettem. Általában 28-30 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Itt olvashatsz róla: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Sok sikert!

Itt olvashatsz róla: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Sok sikert!
Nekem is ilyen tesztem van.Az én ciklusom 25-27 naposak, és a 11. naptól kezdtem tesztelni.A 13. napon lett pozitív.Ha lehet minden nap egy idõben, az esti(kb.18:00)órákban csináld meg a teszteket!Sok sikert! Puszi!
A kérdező hozzászólása: Neked ez az 1. ciklus, hogy használod? Mikor kell nem megjönnie?
Nekem pont most 4-én jött meg.Meddõségi központba járok 1 hónapja(már 3 éve nem jön a baba) és kellett tesztelnem a vérvételek miatt.Mindíg este 6-kor csináltam meg a 11. naptól kezdve.A 13.napon lett pozitív.

Az LH tesztet hogy kell használni? Hol lehet beszerezni és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Használata: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Drogériában, illetve patikában lehet kapni, ovulációs teszt néven. Ö db kb 3000-3500 Ft. Vaterán sokkal olcsóbb: 5 db 500 Ft.

Használata: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Drogériában, illetve patikában lehet kapni, ovulációs teszt néven. Ö db kb 3000-3500 Ft. Vaterán sokkal olcsóbb: 5 db 500 Ft.

Hogyan kell használni az LH tesztet? És ha veszek akkor mi van ráírva a dobozra?

Legjobb válasz: szia én pont tegnap vettem már nem elõszr. az van ráírva, hogy ovulációs teszt, én a dm-ben vettem és 2300 Ft volt, és 5 db van benne. nem biztos, hogy elsõre elég lesz egy ciklusra neked. ez egy vizelet csepegtetõs teszt, és kimutatja, hogy van-e pé-d. Van olyan is ami rápisilõs, de ez szerintem megbízhatóbb. Ja és, ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a ciklus 12. napján kell elkezdeni a tesztelést. És, ha van két csík, amibõl a teszt csík erõsebb, vagy ugyanolyan, mint a control csík, akkor van pé-d és lehet akciózni. Sok sikert.

szia én pont tegnap vettem már nem elõszr. az van ráírva, hogy ovulációs teszt, én a dm-ben vettem és 2300 Ft volt, és 5 db van benne. nem biztos, hogy elsõre elég lesz egy ciklusra neked. ez egy vizelet csepegtetõs teszt, és kimutatja, hogy van-e pé-d. Van olyan is ami rápisilõs, de ez szerintem megbízhatóbb. Ja és, ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a ciklus 12. napján kell elkezdeni a tesztelést. És, ha van két csík, amibõl a teszt csík erõsebb, vagy ugyanolyan, mint a control csík, akkor van pé-d és lehet akciózni. Sok sikert.
Annyit füznék hozzá az elõttem szólohoz, hogy délután vagy este csináld meg a tesztet és kb 2 órával elõtte már ne igyál sok folyadékot. Sok sikert!


Az LH tesztet hogyan kell használni jóstesztként?

Milyennek kell lenni ha van baba? Függ a napszaktol du vagy de kell öket csinálni?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml

Én nem ajánlanám, nekem nem jött be. egészen konkrétan: átvert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!