Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az Elevitet Meg lehet (1 db)

Hogyan kell használni az Elevitet? Meg lehet szakítani a szedését?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ három hónapra mondta a doki, hogy szedjem. Utána már nem kell, még ezt a dobozt végig szedem, ami van, aztán abab hagyom.

Nekem az elsõ három hónapra mondta a doki, hogy szedjem. Utána már nem kell, még ezt a dobozt végig szedem, ami van, aztán abab hagyom.
Az Elevitet a tervezett terhesség elõtt egy hónappal el lehet kezdeni szedni és a terhesség és szoptatás teljes idõtartama alatt szedhetõ. Az Elevit csökkenti a terhesség korai szakaszában a gyakori émelygést, hányást és hányingert.
Napi eggyet kell bevenni.Nekem a doki 7hónapos koromig javasolta a szedését, de hallottam olyanról is hogy a terhesség létrejötte elött is jó ha szeded egy hónapig(persze ki tudja elöre mikor esik teherbe)és uttánna még három hónapig javasolt.De a dokid biztos meg tudja mondani a véreredményeid alapján hogy mit javasol:)
Én az Elevitet annyira nem javaslom, inkább a Gravidát válaszd szerintem. Árban azt hiszem 200 forint eltérés van, ugyanazokat a vitaminokat tartalmazza, de kicsit eltérõ arányban. Az Elevittõl komolyan mondom, hogy óriásbébik születnek. Persze nem rossz, ha egy csecsemõ szép, nagy, de nem kell túlzásokba esni, mert ha nagyon nagy, akkor nehézségeid lehetnek a szülésnél.
Én most várom harmadik gyermekemet az elsövel nem szedtem elevitet a másodikkal végig szedtem és ösz visz 10deka külömbség van köztük.Eggyik sem "óriásbaba".ûHa ugy érzed hogy elég vitamint és ásványianyagot stb viszel be a szervezetedbe akkor ne szedd csak az elején te döntessz:) 27hetes kismama:)
Bocsi, nem van hanem volt a külömbség a súlyúk közt:)
Én is elkezdtem szedni az elevitet, napi 1 db-ot veszek be, mert nem tudok egyszerûen annyi vasat, folsavat....stb. bevinni a szervezetembe, amennyire most szükségünk van a babával. Már csak azért sem, mert egy csomó mindentõl rosszul vagyok, meg nem kívánom. Én minimum az elsõ 3 hónapban akarom szedni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez már biztos? Nem dolgozhatok?

Ma voltam orvosnál és azt mondta h nem dolgozhatok már és ráírta a papíromra is h fenyegető vetélés.16 hetes vagyok.

10

38+4 napos terhes vagyok. Ma voltam Nst-én, egyre több a jóslófájás reggel óta keményedek kisebb nagyobb kihagyásokkal, a méhszáj értékem 1000. Szerintetek hamarosan elindul valami?

Az Nst most nagyon kacifántos lett.

2

Ez a szívpulzálás lehetett?

Voltam dokinál a kb 6+4 hetes vagyok. Múlthéten voltam, de ma vissza kelet menni, mert jövőhéten nem tudok menni. Uh-n annyit mondott ha bent tartom a levegőt akkor látom hogy néha megmozdul és kb 7-8 mm-es.Gondolom ez a szívpulzálás....

8

Mikor vált láthatóvá a baba mocorgása/rugása nálatok? És mikor kezdett el a hasatok tetején rugdosni?

6

Ha egy egyedülálló nő idegen spermadonortól inszemináció vagy lombik útján teherbe esik, utána nem kívánt terhességre hivatkozva elvetetheti azt?

12

Milyen teát ihatok?

Milyen teákat ihatok terhesség alatt? Ilyen főzött, filteres teára gondolok! :)

7

11 héten nektek volt ilyen?

Amint terhes lettem, elmaradt a menzeszem.
De azóta is van egy kis színtelen folyásom. Azt mondta a doki, hogy ez rendben van. Biztonság kedvéért kaptam gombaellenes intimgélt.

Az előbb voltam pisilni, és a folyásom most egy picit olyan... bézs színű volt. Nem barna, nem véres, de sötétebb.

Mitől lehet? Nektek volt hasonló?

10

Kínosabb kérdés, mit tegyek?

Nagyon valószínű,hogy a hétvégén megszületik a kisbabám előrehozott császárral.
Ez a hétvége viszont a nagyomnak(4,5 éves)apás 7vége.
Minduntalan eddig arról volt szó,hogy telefonálunk neki ha történik valami,de attól félek akkor nem akar tovább apjánál lenni ha meghallja a hírt.És azt apja nem nézné jó szemmel.A járható út az volna ha vasárnap előbb kérném haza,de akkor nem telefonálhatunk neki úgy ahogy megígértük.Ez mindhármunk számára fontos,nem szeretném ha kihagyva érezné magát.

5

Védőnő lakóhely szerinti?

A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!

7

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!