Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az újonnan (9 db)

A kérdező hozzászólása: sajnos azt sem tudom, hogy csinálta, mire nyomott rá :-(((
Milyen böngészõrõl van szó?
A kérdező hozzászólása: Explorer

Motowell yoyo 4t-ben milyen folytás van ha újonnan megveszem, hogyan kell azt belõle kiiktatni?

Legjobb válasz: Nincs benne "folytás", nincs is ilyen szó a magyar nyelvben! :)

Nincs benne "folytás", nincs is ilyen szó a magyar nyelvben! :)
A Motowell Elenot 4T-ben elektronikus fojtás van. 4000 forintért adnak hozzá nyitott elektronikát, amivel 65-70 lesz a végsebessége. 70-es henger szettet lehet hozzá venni 30ezer pénzért és 5000-ért fel is rakják a Babo-motornál.
szia, ha még érdekel a dolog, nekem is most Yoyo-m van és nálam a kipufogómban volt a fojtás :)
Hát ezt elb*sztad egy kicsit :D Azért az az 1 év jó lett volna, mert bizony elõjöhet pár dolog. A lényeg: ezt otthon nem tudod megcsinálni. Amúgy könnyen kiderül ha van benne, egyszerûen nem megy többet 45-nél. Elsõsorban elektronika szabályozza le õket. Van amit levisznek 25-re, Hollandiában vagy hol használják, jogsi kategóriák miatt, nem érdekes. Aztán ha jól tudom a légszûrõ is fojtva van, tehát nem tud annyi levegõt szívni, amennyi kellene a tovább pörgetéséhez. Ezt sem tudod otthon megcsinálni, ehhez is alkatrész kell elsõsorban. Garanciálisan ezt sem csinálnák meg neked, úgyhogy szerintem vidd vissza legalább ennyire a szervizbe, hidd el megéri, fõleg az ilyen "szupererõs" négyütemû 50-es ami még ráadásul fojtva is van, hát mennyi erõ lehet benne...
Nekem sem erõsségem a nyelvtan fõleg nem a j/ly, de nem lehetne végre rendesen leírni pontos j-vel? Folytás szó nincsen van helyette folyik, folyó, folyás, de nem folytás!
Kérdezzél meg egy szerelõt a szervizben!Biztosan elárulja neked.
A kérdező hozzászólása: Azt már néztem, de ilyesmit nem találtam benne.
Én csak a régi motorok határolóját ismerem.Ez a karburátorban volt a gázdugattyú útját határolta le.Esetleg megnézheted nincs e benne.
A kérdező hozzászólása: De akkor rosszul tettem fel a kérdést. Már a tulajdonomban van a motor, de mivel nem vittem vissza 500 km után olajcserére hanem magamnak cseréltem le az olajat saját kezûleg itthon, így a garancia elszállt a motorról. És amikor megvettem megemlítették azt is hogy, valamilyen "folytást" is ki kellesz belõle venni, az elsõ olajcserével egyidejûleg, így ha lehetséges akkor azt is megcsinálnám magamnak itthon.
"milyen folytás van ha újonnan megveszem, " Kérdésedbõl nem az derül ki, hogy te már boldog tulajdonosa is vagy!
Nemtudom pont milyen FOJTÁST építettek a motowellekbe. Az elsõ kommentelõ nem azt mondta, hogy a fojtás szó nem használatos a robogók világában hanem azt, hogy a fojtást j-vel írjuk nem pedig ly-ala!!
A kérdező hozzászólása: Valamilyen (folytás) pedig van benne, legalábbis azt mondták. A garancia pedig már elugrodt, azért is tettem fel ilyen kérdést, hogy megamnak meg tudjam csinálni.
Elõször be kéne járatnod.Nem széthajtani! Amíg garanciális nem ajánlatos bele piszkálni.
A variátort is lehet cserélni, 70-es hengerrel és másik variátor tárcsával 90 körül lesz a végsebessége és sokkal jobban gyorsul. cserébe nem 2 litert fog enni százon, hanem 4-5 litert.

Valóban igaz az hogy 2010-től az újonnan vásárolt 50ccm motorra is kell rendszám?

Legjobb válasz: Nálunk Erdélyben 2007 óta minden motorkerékpárra rendszám kell, legyen 50 köbcenti, vagy 990 köbcenti.

Nálunk Erdélyben 2007 óta minden motorkerékpárra rendszám kell, legyen 50 köbcenti, vagy 990 köbcenti.
ezt akarták de nem lett belõle semmi..
Ezt akarták azért, hogy lehessen adót fizettetni rá, meg lehessen mûszaki vizsgára vinni a babettát is.


Valószínûleg 30-60 napos próbát kaptál csak.
Az MS-Office nem része a Windowsnak. Használj inkább LibreOffice-t vagy OpenOffice-t.
Nincs.
asszem nincs
Biztos, hogy nincs.
Miért egyszerûbb itt megkérdezni, mint 1 perc alatt elolvasni a kézikönyvet?
ha Lítiumos aksija van akkor nem kell

Hogyan kell benyújtani az érettségi után a felvételihez az újonnan szerzett eredményeket és bizonyítványokat?

Most érettségiztem, tettem nyelvvizsgát is. Milyen kérelemmel, írással lehet elküldeni a "csomagot", hogy azt számolják a felvételinél? Van erre valami kérelem/el?írás?

Legjobb válasz: www.felvi.hu Én most e-felvételizek, szóval nincs postázás, de itt mindent megtalálsz vagy írhatsz levelet

http://www.felvi.hu Én most e-felvételizek, szóval nincs postázás, de itt mindent megtalálsz vagy írhatsz levelet
Nem kell semmi kérelem. Lefénymásolod az érettségi bizonyítványt, a nyelvvizsga bizonyítványt, és a 12. év végi bizonyítványt. Mindegyiknek a hátuljára írd fel a regisztrációs kódodat, amit a jelentkezés során kaptál. Rakd borítékba, és add fel. Ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
A fénymásolatokat szeretik ha hiteles. Ehhez nem kell mást tenned, mint az iskolatitkárral lemásoltatni és az iskolapecsétjével hitelesíteni. Legalább is mikor nekem kellett akkor így kérték.
A bizonyítványokat mikor kapjuk meg?Együtt a simát meg az érettségit?Ha nem akkor külön-külön kell küldeni vagy együtt?
Mi egyszerre kaptuk az ev vegi bizit az erettsegi bizivel, de van, ahol mar a ballagas utan kiosztjak. Postazni lehet kulon is, de szerintem egyszerubb es olcsobb egy boritekba rakni, a lenyeg, hogy minden bent legyen julius 9.-ig.

Hogyan kell kimosni az újonnan vett babaágynemű-garnitúrát, amely nem külön huzatos?

Legjobb válasz: A betétet egy-egy öltéssel több helyen vard hozzá a huzathoz, így nem fog megtekeredni.(utánna kibonthatod)lehet kapni baba ruhákhoz mosószert.

A betétet egy-egy öltéssel több helyen vard hozzá a huzathoz, így nem fog megtekeredni.(utánna kibonthatod)lehet kapni baba ruhákhoz mosószert.

Az új Mercedes Citaro buszokra az van írva, hogy a BKK szolgáltatója a VT-Transman, és az ilyen buszokat vezetõ sofõrök szürkében vannak. Õk újonnan felvett sofõrök, vagy eddig is a BKV-nál dolgoztak, csak most szürkében kell lenniük?

Legjobb válasz: Részben a BKV-tól átvett sofõrök, részben máshonnan vagy újonnan felvett emberek. Utolsó: ez a cél, a verseny erõsítése a buszágazatban, de sok a buktató, így nem egyértelmû, hogy a magánszolgáltatók elterjedése jó dolog-e. Mindenesetre finanszírozási szempontból jobb: a BKV nem hitelképes, míg a többi szolgáltató az.

Részben a BKV-tól átvett sofõrök, részben máshonnan vagy újonnan felvett emberek. Utolsó: ez a cél, a verseny erõsítése a buszágazatban, de sok a buktató, így nem egyértelmû, hogy a magánszolgáltatók elterjedése jó dolog-e. Mindenesetre finanszírozási szempontból jobb: a BKV nem hitelképes, míg a többi szolgáltató az.
Õk a VT-Transman dolgozói, a buszok a VT-Transman buszai õk pedig alvállalkozói a BKK-nak.
És, ha egy vonalon most már ezek a buszok járnak, akkor a régi BKV-s sofõröket kirúgják?:O
Miért rúgnák ki? Az addig azon vonalon dolgozó buszokat sem selejtezik, azok majd dolgoznak más vonalon. Bár most volt egy 200 fõs leépítés. Sõt ha nagyon utópisztikus akarnék lenni, akkor azt sem tartanám kizártnak, hogy egyre több vonalat játszanak majd át a VTnek és a Nógrád Volánnak, a BKV buszüzletága meg szépen lassan megy a levesbe. Na akkor tényleg lenne leépítés ( vagyis inkább egyik cégtõl elmennének a másikhoz ).

Volna egy motowell crogen rs robogóm amit újonnan vettem most lesz majd az első kötelező szerviz 1000km. mit néznek ott át rajta meg mit szervizelnek rajta és hogy azért kell-e valamit fizetni?

Legjobb válasz: 13000ft körül kell fizetni.Nekem sok mindent átnéztek,rá tudsz keresni mi tartozik az 1000km-es kötelezõ szervizbe

13000ft körül kell fizetni.Nekem sok mindent átnéztek, rá tudsz keresni mi tartozik az 1000km-es kötelezõ szervizbe


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!