Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az újonnan (8 db)

A kérdező hozzászólása: sajnos azt sem tudom, hogy csinálta, mire nyomott rá :-(((
Milyen böngészõrõl van szó?
A kérdező hozzászólása: Explorer

Valóban igaz az hogy 2010-től az újonnan vásárolt 50ccm motorra is kell rendszám?

Legjobb válasz: Nálunk Erdélyben 2007 óta minden motorkerékpárra rendszám kell, legyen 50 köbcenti, vagy 990 köbcenti.

Nálunk Erdélyben 2007 óta minden motorkerékpárra rendszám kell, legyen 50 köbcenti, vagy 990 köbcenti.
ezt akarták de nem lett belõle semmi..
Ezt akarták azért, hogy lehessen adót fizettetni rá, meg lehessen mûszaki vizsgára vinni a babettát is.
Valószínûleg 30-60 napos próbát kaptál csak.
Az MS-Office nem része a Windowsnak. Használj inkább LibreOffice-t vagy OpenOffice-t.


Nincs.
asszem nincs
Biztos, hogy nincs.
Miért egyszerûbb itt megkérdezni, mint 1 perc alatt elolvasni a kézikönyvet?
ha Lítiumos aksija van akkor nem kell

Hogyan kell benyújtani az érettségi után a felvételihez az újonnan szerzett eredményeket és bizonyítványokat?

Most érettségiztem, tettem nyelvvizsgát is. Milyen kérelemmel, írással lehet elküldeni a "csomagot", hogy azt számolják a felvételinél? Van erre valami kérelem/el?írás?

Legjobb válasz: www.felvi.hu Én most e-felvételizek, szóval nincs postázás, de itt mindent megtalálsz vagy írhatsz levelet

http://www.felvi.hu Én most e-felvételizek, szóval nincs postázás, de itt mindent megtalálsz vagy írhatsz levelet
Nem kell semmi kérelem. Lefénymásolod az érettségi bizonyítványt, a nyelvvizsga bizonyítványt, és a 12. év végi bizonyítványt. Mindegyiknek a hátuljára írd fel a regisztrációs kódodat, amit a jelentkezés során kaptál. Rakd borítékba, és add fel. Ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
A fénymásolatokat szeretik ha hiteles. Ehhez nem kell mást tenned, mint az iskolatitkárral lemásoltatni és az iskolapecsétjével hitelesíteni. Legalább is mikor nekem kellett akkor így kérték.
A bizonyítványokat mikor kapjuk meg?Együtt a simát meg az érettségit?Ha nem akkor külön-külön kell küldeni vagy együtt?
Mi egyszerre kaptuk az ev vegi bizit az erettsegi bizivel, de van, ahol mar a ballagas utan kiosztjak. Postazni lehet kulon is, de szerintem egyszerubb es olcsobb egy boritekba rakni, a lenyeg, hogy minden bent legyen julius 9.-ig.

Hogyan kell kimosni az újonnan vett babaágynemű-garnitúrát, amely nem külön huzatos?

Legjobb válasz: A betétet egy-egy öltéssel több helyen vard hozzá a huzathoz, így nem fog megtekeredni.(utánna kibonthatod)lehet kapni baba ruhákhoz mosószert.

A betétet egy-egy öltéssel több helyen vard hozzá a huzathoz, így nem fog megtekeredni.(utánna kibonthatod)lehet kapni baba ruhákhoz mosószert.

Az új Mercedes Citaro buszokra az van írva, hogy a BKK szolgáltatója a VT-Transman, és az ilyen buszokat vezetõ sofõrök szürkében vannak. Õk újonnan felvett sofõrök, vagy eddig is a BKV-nál dolgoztak, csak most szürkében kell lenniük?

Legjobb válasz: Részben a BKV-tól átvett sofõrök, részben máshonnan vagy újonnan felvett emberek. Utolsó: ez a cél, a verseny erõsítése a buszágazatban, de sok a buktató, így nem egyértelmû, hogy a magánszolgáltatók elterjedése jó dolog-e. Mindenesetre finanszírozási szempontból jobb: a BKV nem hitelképes, míg a többi szolgáltató az.

Részben a BKV-tól átvett sofõrök, részben máshonnan vagy újonnan felvett emberek. Utolsó: ez a cél, a verseny erõsítése a buszágazatban, de sok a buktató, így nem egyértelmû, hogy a magánszolgáltatók elterjedése jó dolog-e. Mindenesetre finanszírozási szempontból jobb: a BKV nem hitelképes, míg a többi szolgáltató az.
Õk a VT-Transman dolgozói, a buszok a VT-Transman buszai õk pedig alvállalkozói a BKK-nak.
És, ha egy vonalon most már ezek a buszok járnak, akkor a régi BKV-s sofõröket kirúgják?:O
Miért rúgnák ki? Az addig azon vonalon dolgozó buszokat sem selejtezik, azok majd dolgoznak más vonalon. Bár most volt egy 200 fõs leépítés. Sõt ha nagyon utópisztikus akarnék lenni, akkor azt sem tartanám kizártnak, hogy egyre több vonalat játszanak majd át a VTnek és a Nógrád Volánnak, a BKV buszüzletága meg szépen lassan megy a levesbe. Na akkor tényleg lenne leépítés ( vagyis inkább egyik cégtõl elmennének a másikhoz ).

Volna egy motowell crogen rs robogóm amit újonnan vettem most lesz majd az első kötelező szerviz 1000km. mit néznek ott át rajta meg mit szervizelnek rajta és hogy azért kell-e valamit fizetni?

Legjobb válasz: 13000ft körül kell fizetni.Nekem sok mindent átnéztek,rá tudsz keresni mi tartozik az 1000km-es kötelezõ szervizbe

13000ft körül kell fizetni.Nekem sok mindent átnéztek, rá tudsz keresni mi tartozik az 1000km-es kötelezõ szervizbe


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!