Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell az óvszert (75 db)

Hogy kell az óvszert felhúzni?

Szóval van az óvszer csomagolása. AZ egyik oldalán a márkája van, a másik oldalán a lejárati dátuma. És ugye úgy kell felhúzni, hogy amikor kiveszem a csomagolásból, akkor a csomagolásnak a márkát hírdetõ oldalának kell fent lennie, a lejárati dátumnak pedig lent?

Legjobb válasz: öcsém én már majdnem 25 vagyok, de még soha nem húztam :DD Mekkora noob vagyok :D

öcsém én már majdnem 25 vagyok, de még soha nem húztam :DD Mekkora noob vagyok :D
De a csomagoláson azok a rejtélyes rajzok azt mutatják hogyan húzd fel a gyökerek kedvéért.
Kívül kell görgetni, komolyan olyan nehéz ez?
20 vagyok nem húztam fel egyszer se, mert mindig a csajom huzta fel, v anélkül csináltam :D
le kell nyelni, és fél óra múlva ránõ a faszodra
Bicskával fúrj rá lyukat, úgy könnyû felhúzni.
amikor kiszeded, lesz egy kör alakú baszás ugye (ez a feltekert gumi, és egy kúp szerû, puha a közepén ami kiáll a síkjából (az eseményhorizontból. ha fizikában otthon vagy) ez a tasak ugye az ondótartály vagymifene. adni fogja magát az iránya. a kúpos részt úgy tedd, mintha mondjuk bele akarnál hugyozni vagy valami. vagy mintha levegõ jönne a farkadból és azzal felakarnád fújni a kottont mint egy lufit. tehát az egész mintha a farkad meghosszabítása lenne egy nagyon vékony kis, lezárt zacskóban. na nemtom ennél értelmesebben:D aztán a többi le van írva. ráteszed a farkadra, összenyomod a kúpos tartály részt, hogy ne legyen benne levegõ és végiggörgeted a feltekert gumit a farkadon, miközben végig finoman szorítod a kúpos ondó tartályt, hogy ne menjen bele a makkod félig, vmint ne menjen bele levegõ.
A büdös életbe' nem jutott még eszembe a csomagolást hesszölni. Amerre legurul a széle, az a jó.

Hogy kell az óvszert úgy feltenni, hogy ne maradjon alatta levegő?

Sziasztok! Nálunk a suliban nem volt erről bemutató, pedig elvileg másoknak volt. Nem láttam még hogyan kell az óvszert használni. Elég alap dolog. Valaki felvilágosítana erről? 17/L

Legjobb válasz: Fölteszed és kiszúrod a végét, úgy kimegy belõle.

Fölteszed és kiszúrod a végét, úgy kimegy belõle.
befogod a végét (spermazsák), ráhelyezed a péniszre, és szépen rágörgeted.
Kerdezd anyadat.
Egyébként szokott lenni hozzá használati útmutató, meg ha google-be beírod, akkor is tutira találsz ezret.
A kérdező hozzászólása: anyámmal nem olyan a kapcsolatom, ha meg itt van ez az oldal, kihasználom azt, amire ki lett találva.
Ezt a srácnak kell tudnia nem neked, vagy te akarod felhúzni magadra az óvszert?
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem árt, ha a csaj is tudja...
A kérdező hozzászólása: Jajj, de viccesnek gondolja magát valaki... -.-

Hogyan kell az ovszert a fiúra huzni?

tegnap lefeküdtem a brátommal ésmegkért hogy húzzam fe neki. Aggodom hogy jol csináltam e.

Legjobb válasz: Szõke!!!

Szõke!!!
szerintem nem lehet elcseszni, hacsak nem kifordítva húztd fel, de ezt kétlem :) nem volt levegõs amikor ráhúztad nemde? meg gondolom az aktus során sem történt vele semmi gond, nem szakadt ki ilyesmi de legközelebb olvasd el a a tájékoztatót http://www.egymasert.com/index2.php?option=com_content&do_pd..
1. Tépje le a fólia egyik oldalát, majd óvatosan vegye ki az óvszert a csomagból. Az óvszer anyaga erõs, egy éles köröm vagy ékszer azonban kiszakíthatja azt. (Szóval készítsd ki szépen jó elõre és próbálj megnyugodni, lenyugtatva barátnõd/barátod mielõtt kibontod, nehogy baja legyen. :-))) 2. Az óvszert csak merev hímvesszõre húzza fel, mégpedig azélõtt, hogy partnere testéhez ért volna. Ily módon megelõzhetõ a nem kívánt terhesség vagy több, nemi úton terjedõ betegség. (Dícséretes, hogy átlagos méretû péniszt raktak a képre, sõt, talán kisebbet az átlagnál, hogy nehogy kisebbrendûségi komplexusod legyen. :-)) 3. Helyezze a hímvesszõ végére az óvszert, úgy, hogy a feltekert rész kívülre essen. Egyik kezével szorítsa össze az óvszer spermazsákját, hogy ne maradjon alatta levegõ, és helyet hagyjon a spermának. (Na ez az utolsó mondat egy nagyon fontos mozzanat! De tényleg! Sok haverom ennek az elhagyása miatt idegeskedett... mert szépen kiszakadt az óvszerûk a nagy lövéskor.) 4. A másik kezével tekerje le az óvszer hátralévõ részét a hímvesszõ tövéig. A magömlést követõen húzza ki a hímvesszõt a hüvelybõl, az óvszert rajta tartva. 5. Az óvszert csak akkor távolítsa el, ha a hímvesszõt teljesen kihúzta a hüvelybõl. A hímvesszõt és az óvszert tartsa távol a hüvelytõl, elkerülve ezzel a sperma hüvelybe jutását. - Csak óvszerhez ajánlott síkosító anyagot használjon. - Ne használjon olaj alapanyagú síkosító anyagot, pl. masszázsolaj, testápoló olaj, bébiolaj, vaj, margarin, vazelin, stb., mivel ezek az anyagok károsíthatják a latex óvszereket. - A lehúzott óvszert zsebkendõbe csomagolva dobja a szemétbe, soha ne a WC-be. - Egyes, hímvesszõn vagy hüvelyen alkalmazott gyógyszer befolyásolhatja az óvszer hatékonyságát, ezért forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez. - Az óvszert csak egyszer használjuk. - A terméket tartsa száraz, hûvös helyen és óvja a közvetlen napfénytõl. - Az óvszer használata nem jelent 100 %-os védelmet a nem kívánt terhesség vagy nemi úton terjedõ betegségek ellen. - Amennyiben ön allergiás a latex termékekre, kérjük, az óvszer használata elõtt forduljon orvosához. - Az óvszer hüvelyi közösülésre alkalmas. Ettõl eltérõ használat esetén az óvszer elszakadhat. - A LifeStyles óvszerek helyes használatával csökkenthetjük a terhesség, a HIV/AIDS és a nemi úton terjedõ betegségek kockázatát, de egyik fogamzásgátló módszer sem nyújt 100 %-os védelmet. - Ha védekezés nélkül közösült, vagy biztos abban, hogy nem a megfelelõ fogamzásgátlási módot alkalmazta, mielõbb keresse fel orvosát vagy családtervezési tanácsadóját. (Van ilyen Magyarországon ingyen?) - Figyelem: a Nonoxynol-9 sikosítóval ellátott óvszer csak hüvelyi közösülésre alkalmas, ezen kívül nem használható naponta több alkalommal. (Ezt olvassátok el mégegyszer!!!!) - Mindig ellenõrizze a lejárati idõt. Ha a lejárati idõ eltelt vagy ha a fólia sérült, ne használja fel az óvszert. Remélem tudtam segíteni:)
jesszus.....-_-
szted aki ilyen kérdést tesz fel az végig olvassa amit te leirtál mert sztem nem az túl hosszú neki és nincsenek benne képek.xDxD
1. Ne legyen levegõs, 2. figyeljetek lecsúszik-e, 3. figyeljetek a sérülésekre és a lejárati idõre. Ha arra voltál kíváncsi, hogy szájjal hogyan akkor nem tudok mit mondani, kérdezd meg a barátnõidet, vagy gyakorolhatsz banánon is.:P

Szerintetek mennyire kell, hogy szorítson az óvszer?

Amikor óvszert húzok fel, akkor igencsak elszorítja a farkam tövét, és szex végére már "belevésõdik" a nyoma. 56 mm-es átmérõjút használok.

Legjobb válasz: Hú szerintem ez nagyon szoros!Bár ha úgy érzed nem probléma,akkor nem gond. Szexshopban próbálj venni 1-el nagyobbat,hátha az kényelmesebb.

Hú szerintem ez nagyon szoros!Bár ha úgy érzed nem probléma, akkor nem gond. Szexshopban próbálj venni 1-el nagyobbat, hátha az kényelmesebb.
Ha nem faj akkor jo igy, a lenyeg hogy ne csusszon le :)
Mekkora a pocsod? Hasznalj kicsit nagyobb meretet.
A kérdező hozzászólása: 17, 5-18 cm hosszú és 5, 5 cm átmérõ (16 cm kerülete)

Hogy lehet eldönteni, merre kell az óvszert letekerni?

Ránézésre nem látszik világosan. És nem akarom, hogy fordítva próbálva küls? felére el?nedv kerüljön.

Legjobb válasz: De, látszik az. Megfogod az egyik kezeddel a közepét, a másik kezeddel a szélét, és érezni fogod.

De, látszik az. Megfogod az egyik kezeddel a közepét, a másik kezeddel a szélét, és érezni fogod.
csak egyfele lehet. Ha megfogod a feltekert részen, akkor érezni fogod.
többnyire spermaölõs síkosító van rajtuk, ha fordítva akarod is elõször felhûzni, kb lehetetlen h ettõl teherbe essen:D egyszer én is jártam így :$
úgy kell állnia, hogy a letekerhetõ rész legyen kívül, ne belül.. másképp hogy akarod letekerni?
van ám hozzá használati utasítás, képekkel :)
Szerintem még ne akard semerre tekergetni, nagyon fiatal vagy ahhoz.
Annyira nem túl bonyolult. Nézz végig a társadalmon, melyik az az egyetlen, igen intelligens réteg, amelyik nem tudja, hogyan kellene használni terhesség elkerülésére.
Felkapcsolod a villanyt és felveszed a szemüveget. Akkor mindent látsz. Azt is, hogy hová kell letekerni.
lehet látni hogy merre pöndörödik :D kb úgy mint a malac kunkorija :D
Ám a letekerést lehet xarul is csinálni. Csak azt kell legörgetni ami még fel van tekeredve, nem az egész cuccost rángatni.
Alapjáraton ha kiveszed a koton vége a jó irányba fog mutatni, csak rá kell húzni. De ha ez még kérdéses akkor talán még nem kéne semmi olyat csinálni amihez óvszerre van szükséged.
Nem tudom, ehhez sajnos egyetem kell!

Hogyan kell helyesen felhúzni az óvszert?

Lehet, hogy hülye kérdés, de én legalább kérdezek. :) (Én vagyok a lány.) Megvan ugye a használati utasítás (

Legjobb válasz: Elég sz.r videó. Nem kell, hogy a fityma alá menjen az óvszer. Nem kell elõre húzni az óvszert a fitymával együtt felhelyezés közben, hogy a maradék gumit is legörgesd. Megy az egy mozdulattal is. Ha merev a pénisz, akkor autmatice hátrahúzódik a bõr. Felhúzod úgy, hogy hátul is maradjon, szépen legörgeted. Majd a spermazsákot finoman összenyomod, hogy nem-e maradt még benne levegõ és kész, mehet a játék. Persze szex közben alágyûrõdhet a gumi a fitymának, de nem kell ezt demonstrálni. Hamarabb kiszakad attól, hogyha ennyit piszkálod kézzel (körömmel) felhelyezés közben, mint ha csak a hüvelyben súrlódna (=ettõl nem szakad, csak ha kevés a síkosítás).

Elég sz.r videó. Nem kell, hogy a fityma alá menjen az óvszer. Nem kell elõre húzni az óvszert a fitymával együtt felhelyezés közben, hogy a maradék gumit is legörgesd. Megy az egy mozdulattal is. Ha merev a pénisz, akkor autmatice hátrahúzódik a bõr. Felhúzod úgy, hogy hátul is maradjon, szépen legörgeted. Majd a spermazsákot finoman összenyomod, hogy nem-e maradt még benne levegõ és kész, mehet a játék. Persze szex közben alágyûrõdhet a gumi a fitymának, de nem kell ezt demonstrálni. Hamarabb kiszakad attól, hogyha ennyit piszkálod kézzel (körömmel) felhelyezés közben, mint ha csak a hüvelyben súrlódna (=ettõl nem szakad, csak ha kevés a síkosítás).

Az óvszert meddig kell lehúzni? A pénisz tövéig? Miért van az, hogy kicsit feljebb csúszik? És az óvszer végén meg kell hagyni azt a kis helyet (vagy hogy mondjam másképp) vagy teljesen rá kell húzni a makkra?

Legjobb válasz: Igen a pénisz tövéig kell felhuzni,és hagyd ki azt a kis helyet,mert elélvezéskor oda fog gyülni az ondo...gondolkozz! Mi lenne ha nem hagyod meg? xdd

Igen a pénisz tövéig kell felhuzni, és hagyd ki azt a kis helyet, mert elélvezéskor oda fog gyülni az ondo...gondolkozz! Mi lenne ha nem hagyod meg? xdd
A kérdező hozzászólása: gondolom kifolyna..és miért van az, hogy feljebb csúszik az óvszer? (Durex classicon próbáltam), mert a méret az megfelel.
olvasd el a leírását!
A leírásban minden benne van, édes szívem. Hogy merev péniszre kell, hogy a végén lévõ tasak az ondógyûjtõ rész, estébé. Nem véletlenül mellékelik.

Hogyan kell felhelyezni az óvszert tökéletesen és hogyan segítsek a páromon, hogy tovább bírja a szexet? (A folytatásban még pár "kifejtő" kérdés. )

A barátommal már szeretkeztünk párszor, de abbahagytuk,mert voltak aggályaink és most ezekre szeretnék rákérdezni.:)

Legjobb válasz: Töröljétek meg a kezeteket, akkor nem lesz gond. Ennyitõl nem fogsz teherbe esni. A hátrahúzott bõrön túl kell görgetni. Néha kicsit nehézkes, de azért sikerülnie kell. Ha nem megy, akkor keressetek nagyobb óvszert. A tövéig le kell görgetni (pár centi nem számít), szóval ne csak a makkon fityegjen a gumi. Miért lesz vége? Elmegy, vagy lekonyul?

Töröljétek meg a kezeteket, akkor nem lesz gond. Ennyitõl nem fogsz teherbe esni. A hátrahúzott bõrön túl kell görgetni. Néha kicsit nehézkes, de azért sikerülnie kell. Ha nem megy, akkor keressetek nagyobb óvszert. A tövéig le kell görgetni (pár centi nem számít), szóval ne csak a makkon fityegjen a gumi. Miért lesz vége? Elmegy, vagy lekonyul?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sokat segített máris.:) Egyszerûen kettõt-hármat mozdul és elmegy. Próbáltuk úgy, hogy elõjáték és szex, de nem jött be. Legközelebb pedig úgy, hogy 2-3× elment már elõtte és úgy próbáltuk, de azt mondja, hogy annyira kíván, hogy nem bírja. Hogyan tudnánk elnyújtani?
Esetleg próbáljátok meg elõször vastagabb gumival, hátha abban kevesebbet érez. Ha abban tovább bírja, akkor hátha ad neki egy löketet (lelkileg), hogy igen is megy neki. Meg ha érzi, hogy nemsoká elmegy, akkor hagyja abba, és foglalkozzon veled egy kicsit. Maszturbálásnál meg gyakoroljon...mikor épp elmenne, akkor hagyja abba.
A kérdező hozzászólása: Én is szoktam neki javasolni, hogy vegye ki, csináljunk addig mást, aztán folytassuk, de valamiért nem akarja. Szerinted beválhatna? Erõltessem ezt jobban? Egyszer próbáltuk ki, hogy egymás után kis szünetekkel csináltuk és akkor jobban bírta. Sõt! Kifejezetten sokáig ment, több pózban is tudtuk csinálni. Megnyugodhatott és nem izgult annyira?
De miért nem akarja? Nem akarja, hogy neked jobb legyen? Szerintem igen, ezt kellene kicsit erõltetni... Ha mindig 20 mp után elmegy, akkor mitõl fejlõdne?

Még mivel kell védekeznem az óvszeren kívűl hogy tutira ne essen teherbe a barátnőm?

Legjobb válasz: Az óvszer elég szokott lenni. Most biztos attól parázol, hogy kiszakad. Elõfordult már, de nem gyakori. Ha pedig mégis elõfordul, akkor a párod elmegy az orvosához, és kap esemény utáni tablettát. De nem fog kiszakadni nyugi. Márkás óvszert vegyél azok azért meg vannak csinálva. Nekem még egy sem szakadt ki pedig nem vagyok már 20 éves.

Az óvszer elég szokott lenni. Most biztos attól parázol, hogy kiszakad. Elõfordult már, de nem gyakori. Ha pedig mégis elõfordul, akkor a párod elmegy az orvosához, és kap esemény utáni tablettát. De nem fog kiszakadni nyugi. Márkás óvszert vegyél azok azért meg vannak csinálva. Nekem még egy sem szakadt ki pedig nem vagyok már 20 éves.
A kérdező hozzászólása: Azt hallottam hogy amit a gyógyszertárban lehet venni az a jó óvszer.Nem?
Szerintem neked egy jól célzott lövéssel kéne védekezned, ha a csaj meghal, nem esik teherbe, ha meg te halsz meg még kevesebb rá az esély.
A legtutibb védekezés: a csaj szed tablettát, te óvszert húzol és mikor elélvezel, kihúzod :D
Neked? Semmivel.
Nem kell feltétlenül tabletta. Vannak más fogamzásgátló eszközök is, ha nagyon féltek akkor javaslom pl a pesszáriumot, de azért ha jól használjátok, akkor az óvszer is elég.
Ha nem dugod meg akkor töled tutira nem fog teherbe esni.
Egy, az ország másik végébe szóló vonatjeggyel. :D
A kérdező hozzászólása: Akk max a csaj szedjen be tablettát?
Te inkább még ne szexelj.

Hogyan kell helyesen használni az óvszert?

Mindenki azt mondja hogy helyesen kell kasználni az óvszert... de mit jelent helyesen használni az óvszert?

Legjobb válasz: Pl. hogy felhúzáskor nagyon vigyázol, hogy nehogy az esetlegesen már ondós, elõváladékos péniszrõl ondósejt a pénisz külsejére kerüljön. Illetve le kell görgetni tövig, hogy nehogy lecsússzon. Ha ezekre figyel az ember, és nem szakad ki az óvszer (ezt elképzelni sem tudom, hogy történthet normál használat közben), nem lehet baj.

Pl. hogy felhúzáskor nagyon vigyázol, hogy nehogy az esetlegesen már ondós, elõváladékos péniszrõl ondósejt a pénisz külsejére kerüljön. Illetve le kell görgetni tövig, hogy nehogy lecsússzon. Ha ezekre figyel az ember, és nem szakad ki az óvszer (ezt elképzelni sem tudom, hogy történthet normál használat közben), nem lehet baj.
a spermatartályt összek kell nyomni a két ujjadal mert ha levegõs akkor kiszakadhat szex közben
Amikor kiveszed, akkor is ügyelj rá, hogy ne csússzon le és nem follyon ki belõle az ondó, jobb még olyankor kivenni amikor még valamellyes merev a péniszed, nem lankadt le teljesen, mert ilyenkor még nem csúszik le olyan könnyen. Amikor húzod ki fogd az óvszert a péniszed tövéhez, hogy ne csússzon le. HA pedig a párod húzná fel ügyeljen a körmére, nehogy kiszakítsa.
Mindegyiken van használati útmutató, ábrával.
A legfontosabb, hogy ne szakadjon ki, mert ha ez megtörténik, semmit se ért az egész!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!