Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell anyagcserét (2 db)

Hogyan kell az anyagcserét serkenteni?

Legjobb válasz: Zöldtea, sok rost, sok folyadék, 100%-os rostoslé, napi 1 kefír.

Zöldtea, sok rost, sok folyadék, 100%-os rostoslé, napi 1 kefír.
Gyakori (kis mennyiségû!) étkezéssel és mozgással. Mind a kettõ serkenti az anyagcserét. A reggeli ezért is nagyon fontos. Ha kihagyod, lassul az anyagcseréd.

Ébredés után mennyit kell enni reggelire ahhoz, hogy beinduljon az anyagcserém?

Pl.2 adb tk.abonett kevés mozarella sajttal és zöldséggel elég? Azért ennék csak ennyit, mert ébredés után kb.2-,2;5 órával reggeliznék úgy igazából,mert csak így tudom megoldani. Mit gondoltok?Javaslat?

Legjobb válasz: Ébredés után a legjobb reggeli valami könnyû és szénhidrát dús étel, hogy a szervezet feltöltse a szénhidrát tartalékait, amik az éjszaka során kimerültek. A tiéd egy jó választás. De készíthetsz magadnak pirítóst is kis light vajjal plusz tea (cukor nélkül).

Ébredés után a legjobb reggeli valami könnyû és szénhidrát dús étel, hogy a szervezet feltöltse a szénhidrát tartalékait, amik az éjszaka során kimerültek. A tiéd egy jó választás. De készíthetsz magadnak pirítóst is kis light vajjal plusz tea (cukor nélkül).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!