Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a you (39 db)

Hogyan kell a You Tube csatornámhoz Google AdSense fiókot TÁRSÍTANI?

Csak mert a létrehozás az megy, a többi nem...

Hogy kell a you-tuberól letölteni videot?

Bocs, hogy ilyen hülye kérdést teszeke föl de régebben tudtam, most meg nem:( kérlek segírótsetek és ne szidjatok a tudatlanságom miatt. én is tudom.

Legjobb válasz: A mai nap már volt itt kiírva 2-3 kérdés. Nézz körül.

A mai nap már volt itt kiírva 2-3 kérdés. Nézz körül.
Beírod google-ba: 'Youtube videó letöltés' és az elsõ... KÖNYÖRGÖM! Írd már be legalább ide a keresõbe mielõtt kérdezgetsz.
A kérdező hozzászólása: oké, oké. köszi a segítséget.

Hogy kell a You Tube -ra zenét feltölteni?

Zeneszámot szeretnék feltölteni úgy,hogy majd egy képet lehetne látni miközben játszódik. De nem jövök rá hogy kell :G

Legjobb válasz: Például: Elindítod a Windows Movie Maker-t, beteszel egy képet, illetve egy zenét, a képet ráhúzod az idõsávra, az a zenét alá, a képet pedig megnyújtod annyira, hogy az egész zene végéig tartson. Majd fájl/filmfájl mentése (nem mentés vagy mentés másként) és lemented valamilyen formátumba (például avi) és ezt feltöltöd a YouTube-ra.

Például: Elindítod a Windows Movie Maker-t, beteszel egy képet, illetve egy zenét, a képet ráhúzod az idõsávra, az a zenét alá, a képet pedig megnyújtod annyira, hogy az egész zene végéig tartson. Majd fájl/filmfájl mentése (nem mentés vagy mentés másként) és lemented valamilyen formátumba (például avi) és ezt feltöltöd a YouTube-ra.
A kérdező hozzászólása: A movie maker nincs meg de letöltöm és megpróbálom. köszi
Ott lesz az, mert ha nincs meg, akkor nem Windows-od van, arra meg nem tudod letölteni. XP-n: Start->Minden p.->Kellékek Vistan: Start->Minden p. 7-en nem tudom, de a keresõ megtalálja neked.


Hányan kell, hogy megnézzék a You tube-ra feltöltött videómat, hogy pénzt kapjak érte?

Legjobb válasz: Elég sok dolgon múlik ez, szóval nem lehet csak szimplán azt mondani, hogy 5000 nézõ=100 forint. De több tízezer nézõ kell, hogy egyáltalán egy kevés pénz legyen belõle.

Elég sok dolgon múlik ez, szóval nem lehet csak szimplán azt mondani, hogy 5000 nézõ=100 forint. De több tízezer nézõ kell, hogy egyáltalán egy kevés pénz legyen belõle.
De ahhoz elõbb partnernek kell lenned!
A kérdező hozzászólása: Milyen partner?
Pl, ha játékvideókat csinálsz, akkor egy idõ után felkeres a TGN. A TGN egy youtube partner.
Socialblade.com, írd be a csatornád, és ha már kiírja, hogy 'apply for partner' akkor már õ kínálja fel. Illetve még keresheted a YouTube-ot is partnerségi ügyben. Konkrét nézettség azt hiszem nincs megadva, ha õk "sikeresnek" vélik a csatornád, látnak benne jövõt akkor fognak támogatni. Amúgy ha hiszed ha nem, a feliratkozók sokkal többet számítanak mint a nézettség, de eleinte természetesen a nézettségedet nézik csak, késõbb meg inkább a feliratkozóidat. :)

Hogy kell fuck you jelet írni a facebookon?

Bocs ha hülyének t?nik a kérdés!

Legjobb válasz: .I..

.I..
Chat-en " midfing " , de csak rendes gépen mûködik laptopon nem.
Nekem laptopon is megy...
csajok... -.- :DD
save2pclight a program neve.Vagy djsmp3.com, music4you.hu

Az alábbi két angol mondat helyes? "you are telling me to" és a "you telling me to"? Elvileg ugyanazt jelenti, csak egyik helyen van ARE, a másik mondatban pedig nincsen és nem tudom eldönteni, hogy az are feltétlenül kell-e, vagy sem.

Legjobb válasz: You are telling me to do my homework (pl) helyesen ot van az are! ugyanis ott a be a fõige (persze ragozva) are nélkül nem jó a mondat, persze megérteni megértik, de ha úgy akarnám lefordítani a mondatot, hogy nyelvtanilag tükrözze a hibát, akkor a két mondat kb ez: Arra utasítasz, hogy megcsináljam a leckét te utasítás engem, hogy csináljam meg a leckét

You are telling me to do my homework (pl) helyesen ot van az are! ugyanis ott a be a fõige (persze ragozva) are nélkül nem jó a mondat, persze megérteni megértik, de ha úgy akarnám lefordítani a mondatot, hogy nyelvtanilag tükrözze a hibát, akkor a két mondat kb ez: Arra utasítasz, hogy megcsináljam a leckét te utasítás engem, hogy csináljam meg a leckét
Elsõsorban ezek még nem mondatok, ahoz be kellene fejezni.:D Na de a kötözködést félretéve, az elsõ a helyes. Úgy hivják, hogy present continuous(folyamatos jelen) és egy éppen most történõ cselekvést ir le. kijelentõ módban be létige + v1 + -ing.
Elsõsorban ezek még nem mondatok, ahoz be kellene fejezni.:D Na de a kötözködést félretéve, az elsõ a helyes. Úgy hivják, hogy present continuous(folyamatos jelen) és egy éppen most történõ cselekvést ir le. kijelentõ módban be segédige + v1 + -ing.
létige helyett segédige...boccs a duplaposztért
You are telling me to... - helyes You telling me to... - helytelen! You tell me to... - így lenne helyes a második. Simple present: You tell Present perfect: You are telling
"Present perfect: You are telling" Hülyeséget írtam, bocsánat. Ez Present Continuous, nem perfect. :) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek! A mondatos megállapítás pedig jogos.:P

Színkódok, videó beillesztés is érdekelne. + még a [you] te, hogyan kell írni mikor bb kódban van a "you" és a te nevedet látod a helyén?

Legjobb válasz: Színkódba tudok segíteni, mégpedig HTML színkódokba. Itt van rengeteg: http://hu.wikipedia.org/wiki/HTML-sz%C3%ADnk%C3%B3dok

Színkódba tudok segíteni, mégpedig HTML színkódokba. Itt van rengeteg: http://hu.wikipedia.org/wiki/HTML-sz%C3%ADnk%C3%B3dok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!