Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a windows-t (105 db)

Hogyan kell a windows-t úgy feltelepíteni hogy a driverek is feltelepüljenek?

Nem régiben feltelepítettem a windows 7 home preiumot de nem települtek fel.MOst vissza akarom rakni az xp-t de félek hogy megin nem fognak feltelepülni a driverek.(torrentes windows xp pro.-ről van szó)

Legjobb válasz: A driverek egy része települ windows 7-ben, xp-ben nem nagyon. Neked kell telepíteni kézzel, az alaplap gyártó honlapján minden driver megtalálható. Ugyan így a vga kártya, nyomtató stb. típus alapján rá lehet találni.

A driverek egy része települ windows 7-ben, xp-ben nem nagyon. Neked kell telepíteni kézzel, az alaplap gyártó honlapján minden driver megtalálható. Ugyan így a vga kártya, nyomtató stb. típus alapján rá lehet találni.
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés a internet driver magától települ mer ha nem akk gondolom másik géprõl kell letölteni minden drivert?
XP-nél általában éppen az egyik driver, ami nem szokott "magától" feltelepülni, a hálózati kártya, illetve a wifi. Ha esetleg megvan a géphez (alaplaphoz) adott CD, azon rajt van. Ha már nincs meg, akkor egy másik gépen a gyártó honlapjáról kell letölteni. Arra figyelni érdemes, hogy némelyik (sok) drivernél nem mindegy, hogy melyik Windows verzióhoz kell (XP, Vista, 7, 8). Az operációs rendszer telepítése után az Eszközkezelõben tudod megnézni, mihez nincs telepítve illesztõprogram (driver).
Az xphez kár egyedül hozzáfognod, de már a win7es telepítés se vt szerencsés húzás...

Hogy kell a Windows-t csökkentett módban indítani?

Legjobb válasz: bootoláskor kell valamit nyomni. asszem f8, de valahol f2, vagy f4-et, vagy talán még a del aztán feljön egy menü, hogy normál, vagy csökkentett mód.

bootoláskor kell valamit nyomni. asszem f8, de valahol f2, vagy f4-et, vagy talán még a del aztán feljön egy menü, hogy normál, vagy csökkentett mód.
elinditod f8 és ott irj csökkentett mod :)
*irja
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :)
Újraindítás, amíg fekete a monitor, nyomogasd az F8-at, aztán Csökkentett mód. Rákérdez, igen és kész.
F8 ÉS RÁ KÉRDEZ ÉS INDITOD CSÖKKENTETMÓD PARANCS SORRAL DE, HA VAN NET HOZZÁ FÉRÉS AKKOR CS-MÓD HÁLÓZATI PARANCS SORRAL ÉS, AZ INTERNETRÕL HOZZÁ SZEDI ÉS KIJAVITJA A SÉRÜLT FÁJLOKAT

Hogy kell a Windows Xp-t frissíteni? Ha szükséges, hogy kell újratelepíteni?

Nagyon amat?r vagyok.Köszi a választ.

Legjobb válasz: elindítod a gépet, majd berakod a windows-os CD-t, majd a windows telepitése gomb, majd ott kiválasztod, hogy mit akarsz: frissíteni, vagy ujratelepíteni. Amûgy nem kell pánikolni, mindent leír a progi, csak tudni kell h mit akarsz csinálni. remélem segitettem.

elindítod a gépet, majd berakod a windows-os CD-t, majd a windows telepitése gomb, majd ott kiválasztod, hogy mit akarsz: frissíteni, vagy ujratelepíteni. Amûgy nem kell pánikolni, mindent leír a progi, csak tudni kell h mit akarsz csinálni. remélem segitettem.
Újratelepítés leírása>>>http://ikportal.extra.hu/index.php?option=com_content&task=v.. ...viszont újratelepítés elõtt érdemes megnézni, megvannak-e a géped driverei, mert újrahúzás után elég munkaigényes összeszedni õket. Ha nincsenek meg, érdemes begyûjteni még telepítés elõtt. Frissíteni automatikusan frissül a Windows, vagy Start/Minden prg/Windows Update Egy újratelepítést azért elsõre valami barátod mellett tanulmányozz...:)


Hogyan kell a Windows Movie Maker-t magyarra állitani?

Legjobb válasz: Ha magyar a Windows, akkor magyar a Movie Maker is, legalábbis az új, live-nál. Régebbinél szerintem meg a telepítõ nyelve határozza meg, hogy milyen lesz, azt kell letölteni, amelyikre szükséged van, késõbb nem tudod változtatni.

Ha magyar a Windows, akkor magyar a Movie Maker is, legalábbis az új, live-nál. Régebbinél szerintem meg a telepítõ nyelve határozza meg, hogy milyen lesz, azt kell letölteni, amelyikre szükséged van, késõbb nem tudod változtatni.
A kérdező hozzászólása: Azért köszi a választ :(
A kérdező hozzászólása: Egyszer csak beléptem és már magyar volt :DD

A gépem azt írja ki, hogy aktiválni kell a Windows-t, de nem tudom. Mit csináljak? (Windows XP)

Kb 1 hónapja kaptam ezt a gépet, már kész volt, egy ismerősöm feltelepített rá minden szükséges programot, illetve az operációs rendszert is. Egy hete azt írta ki, aktiválni kell a Windows rendszert, megteszem-e most, én pedig az igenre kattintottam minden nap. Ma már nem engedi használni a gépem, hiába akarom aktiválni, nem csinál semmit, folyton visszalép a felhasználóváltásba. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Igen ez akkor van ha nem eredeti, az internetrõl lelehet tölteni az aktiváló kódot (persze nem legálisan) de sajnos nem tudom honnan!

Igen ez akkor van ha nem eredeti, az internetrõl lelehet tölteni az aktiváló kódot (persze nem legálisan) de sajnos nem tudom honnan!
bemész: sajátgép/c:/ /windows/ system32/ oobe/ images/ és ott van egy product kulcs kép. AZON LÉVÕ KÓDDAL TÖBBET NEM KELL AKTIVÁLNI de a fogyisok kedvéért leírom: 22222-22222-22222-22222-22222
#4 Bocsi de looser vagy, ha az eredeti windowst töröd. Fel kell hívni a microsoftot és megoldják. A problémára már többen válaszoltak. Az igazi nyilván az lenne, ha eredeti lenne. Venni sajna már nem lehet XP-t. Egyébként az, hogy egy hónapja kaptad az mit takar? Új a gép? Mert akkor inkább win 7 szvsz. Olyat beszerezhetsz pl innen: http://www.ipon.hu/webshop/product/microsoft_windows_7_home_..
Ha sehogy sem enged be, akkor lehet csak az újratelepítés marad. Vagy a telepítõlemezzel kell csinálni egy javítást, hátha akkor beenged egy kicsit, csak hogy lehessen valamit kezdeni ezzel a gonddal. De ha gyakorlatlan vagy, akkor kérdezd meg az ismerõsödet aki telepítette a Windowst.
A kérdező hozzászólása: Bocs az elõzõért, behülyült a gép. Szóval azt akartam írni, hogy a csökkentett mód sem jön be, ugyan úgy kéri, hogy aktiváljam a rendszert.
A kérdező hozzászólása: Értem, ás azt hogy tudnám rátenni a gépre? Amit most használok, az nem az, amivel a probléma van, azzal semmibe sem tudok belépni.
Igen, azt is lehet, ha nem szükséges, hogy eredetiként viselkedjen. Ha letöltesz egy ilyet, csökkentett módba be tudsz lépni, és fel tudod tenni, csak utána nem fog eredetiként viselkedni a rendszer, azaz windows update és társai tudni fogják, hogy kalóz.
A kérdező hozzászólása: Értem, ás azt hogy tudnám rátenni a gépre? Amit most használok, az nem az, amivel a probléma van, azzal semmibe sem tudok belépni.
Nekem hasonló volt, elértem a legális telepítõ cd-vel a max telepítésszámot vagy ilyesmi értéket. Emiatt nem fogadta el az eredeti kódot sem aktiváláshoz, azt írta hogy kell új kód és kész. Úgyhogy rákerestem a neten az XP crack-re, egy WPAKill nevû programmal sikerült is orvosolni a problémát. Azóta nem panaszkodik semmire.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor újra kell telepíteni... Használni sajnos egyáltalán nem tudom, hiszen be sem tölt a felhasználó.
XP-t nem lehet rendesen törni, VL verziót kell felrakni.
Nekem is ugyanez lett a baja a gépemnek. Kérdezõ, neked sikerült valahogy megoldanod? Ha igen, akkor leírod, hogyan? Sajnos az én gépemre xp-nél újabbat nem is lehet már telepíteni, a win7-et nem bírná. Úgyhogy még venni sem tudnék...

Hogyan kell a Windows Live Essentials-t rendesen telepíteni?

Tudna valaki segítséget nyújtani abban, hogy hogyan kell a Windows Live Essentials-t rendesen telepíteni? Már két napja ezzel a vacakkal bajlódom, de semmi eredmény sajnos. A gépem automatikusan leszedte ezt a frissítést, és javasolta a telepítését. Én telepítettem is, de a folyamat végén állandó hibákat ír ki, hogy semmit sem sikerült frissítenie az új verzióra, és próbáljam meg újból. Meg is tettem, de szintén semmi. Letöröltem ezt az egészet, majd újra telepítettem, de az eredmény megint csak ez volt. Hiba, hiba, hiba. Amit kiír a telepítés végén: Telepítés részletei: A Windows Live Essentials nem telepíthet?. A telepítés újbóli elindításához kattintson az Ismét gombra. Nem sikerült frissíteni a legújabb verzióra. Nem sikerült a következ? programok telepítése: Mail, Fotótár és Movie Maker, Writer, Windows Live Mesh, Családbiztonság, Messenger kísér?, Messenger, Outlook Connector Pack Mivel az egyik program frissítése közben hiba történt, a rendszer egyik programot sem frissítette. Hiba: 0×80040609 Forrás: Messenger Ha valaki tudna ebben segíteni nekem, nagyon örülnék! Igazából nekem csak az MSN az ami nagyon fontos, mert azt munkára használom!

Legjobb válasz: Innen letöltheted: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/windows-live-2009--14-0..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de azt írja, hogy nincs ilyen oldal. :(
A kérdező hozzászólása: Meg van! Köszönöm szépen! :)
:D
hát Google a barátod:D
Nekem nem törölt bele semmi a Windows-ba, mégis ha bekapcsolom a gépet csak betûket meg számokat látok. Ugráló malacokat, csecsenföldi patkányokat nem nagyon látok a képernyõn. Szóval kicsit fogalmazd meg jobban a kérdésedet.
A kérdező hozzászólása: Kiírja a CPU-t meg a Memorit és + a press endtoenter setup de erre nem reagál!
1. A nod32 nem törölt bele a Windowsba, nem is szokása. 2. Amit te látsz azt a BIOS írja ki és jó lenne ha a fölötte lévõ ERROR-ral kezdõdõ sort írnád ide le, hogy tudjunk segíteni. 3. A Windows XPt ugyanúgy kell feltelepíteni, mint eddig, és ugyanúgy is fog kelleni mindig, mivel már nem adnak ki újabb verziót, így újabb telepítõt sem hozzá... Te is ugyanúgy fel tudnád telepíteni, csak juss túl a BIOS üzenetén...
A kérdező hozzászólása: De a vírus a windows-ba volt és a nod letörölte azzal együtt! Kiírja a CPU teljesítményét meg a memóriáját és mielõtt ezt kiírni meg kell nyomni a tab-ot, ha megnyomtam ezt írja ki amit fent leírtam + meg a press DEL to enter SETUP
Ha ilyen, akkor bekerültél a Mátrixba......:D http://www.softpedia.com/screenshots/Michal-Matrix-screen-sa..
Akkor nézd meg a következõket: Be van-e dugva akármi a gépbe, ami USB-vel csatlakozik? Pendrive, telefon stb. okozhat BIOS fagyást induláskor. Állítottál-e át valamit a BIOSban? Ha igen akkor az alaplapodon reszetálhatod a BIOSt alapállapotba, benne van a könyvében. Új hardware-t tettél-e a gépbe? Az is lehet az oka... CDrõl be tudod-e indítani a géped? Próbáld ki... Az egered, monitorod, billentyûd rendesen érintkezik-e? A NOD32 semmiképpen nem okozhatta a problémád...

Hogyan kell a windows xp-t pendrive-ra telepíteni?

Megoldható, hogy nem írom ki az XP telepít? cd-jét, hanem a gépemr?l telepítem a windows egy pendrive-ra és onnan indítani egy másik gépet?

Legjobb válasz: Nem oldható meg.

Nem oldható meg.
Egyrészt pendrive-ról baromi lassú lenne az az oprendszer, másrészt ha egyik gépen feltelepíted akkor a másikon valószínûleg nem fog menni...

Typhoon 5500 xl pda-t német pda-n hogyan kell a windowst magyaritani?

Legjobb válasz: Biztos vagy benne, hogy lehet ilyet csinálni?

Biztos vagy benne, hogy lehet ilyet csinálni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!