Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a windows update (3 db)

Hogyan kell letölteni a windows live messenger 8.5? mert futtatom és mindig ki irja hogy telepítsem a windows update agent 5.8. 02469

windows live messenger 8.5 hogyan kell letölteni mert futtatom és mindig ki irja hogy telepítsem a windows update agent 5.8.02469

Legjobb válasz: Ugyanez a problémám volt, csakhogy nem tudtam telepíteni a windows update agent 5.8-at. Viszont amikor innen töltöttem le, akkor nem volt gond: http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=d7.. Fogalmam sincs, hogy miért mûködik most. Hogy ez telepítette-e a windows update agent-et, amirõl fogalmam sincs, hogy mi, vagy miért, de amit innen letöltöttem, az hibátlanul mûködik hála az égnek. Egy próbát megér.

Ugyanez a problémám volt, csakhogy nem tudtam telepíteni a windows update agent 5.8-at. Viszont amikor innen töltöttem le, akkor nem volt gond: http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=d7.. Fogalmam sincs, hogy miért mûködik most. Hogy ez telepítette-e a windows update agent-et, amirõl fogalmam sincs, hogy mi, vagy miért, de amit innen letöltöttem, az hibátlanul mûködik hála az égnek. Egy próbát megér.
Egyszerûen beírod a google-ba és letöltöd, telepíted, és reset, és már jó is..
A kérdező hozzászólása: véletlen volt hogy ide nyitotam:P
ha már ide nyitottad, akkor hívd el randira a google-t, legyél hozzá kedves, súgd a fülébe a keresõszavakat, és gyengéden mivel látom elsõ alkalom, és még szûz vagy, kattints a keresés gombra. a microsoft weblapja immáron orgazmus szerû sebességgel tárul eléd.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló köcce de már probáltam ennyire hülye nem vok köszi 2 válaszoló
A kérdező hozzászólása: azt irja h távolitsam el az msn ujabb verzioját a régi telepitésére de nem találom az uj msn-t amit ki kell törölnöm

Hogyan kell telepíteni a windows update 5.8. 02469-et, és honnét?

mert amikor probálunk msn-re bejelentkezni, azt irja ki hogy telepíteni kell az ujabb verziót, mikor letelepítjük, akkor meg ezt irja ki hogy windows update 5.8.02469-et is telepítsük, de nemtalálok olyan oldalt ahhonnét lehetne

Legjobb válasz: Googlebe beírod Windows Update agent és rákeresel megtalálja...ha nem, ActiveX vezérlõre keresel rá...úgy fog mûködni de tessék itt egy direct link!: http://www.msw.hu/letoltes/186/windows_update_agent_3_0_32bi.. sok sikert!Letöltöd és telepíted!

Googlebe beírod Windows Update agent és rákeresel megtalálja...ha nem, ActiveX vezérlõre keresel rá...úgy fog mûködni de tessék itt egy direct link!: http://www.msw.hu/letoltes/186/windows_update_agent_3_0_32bi.. sok sikert!Letöltöd és telepíted!
A kérdező hozzászólása: köszike:)
Eredeti a windowsod?
A kérdező hozzászólása: igen, eredeti Windows 7.
Engedélyezed neki leállításkor? Mellesleg csak a legfontosabbakat telepíti õ maga. Azt is ritkán.
A kérdező hozzászólása: minden engedélyezve van, 2 hónapos gép, és nem Frissítette még magát automatikusan...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!