Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a testtömegindexet (2 db)

Hogyan kell kiszámolni a testtömegindexet? Én 168 cm és 70kg vagyok!

Legjobb válasz: google BMI, de sztem ha nem vagy teljesen tipikus alkat, akkor semmit sem ér

google BMI, de sztem ha nem vagy teljesen tipikus alkat, akkor semmit sem ér
Google jó barátod..am http://www.testtomeg-index.b74.hu/
fogyjál le 60 kilóra kb az az ideális neked

Hogyan kell kiszámolni a testtömegindexet? Mit jelent a kijött szám?

Legjobb válasz: a testömeg index egy akkora baromság mint a ház. Ha valakin van 50 kiló izom, és 5 % zsír sem, akkor a testtömeg indexe olyan mint aki 130 kiló csak hájasan. VAgyis nem ez a lényeg, hanem a testzsír arány az izomzathoz képest!!! miért van az hogy az összes testépítõn nincs zsír, de a testtömeg indexük mindegyiknek rossz, hát ezért!!! nem is foglakoznak vele, mert felesleges, az átlagembernek is az!!! a testzsírszázalék a fontos!!

a testömeg index egy akkora baromság mint a ház. Ha valakin van 50 kiló izom, és 5 % zsír sem, akkor a testtömeg indexe olyan mint aki 130 kiló csak hájasan. VAgyis nem ez a lényeg, hanem a testzsír arány az izomzathoz képest!!! miért van az hogy az összes testépítõn nincs zsír, de a testtömeg indexük mindegyiknek rossz, hát ezért!!! nem is foglakoznak vele, mert felesleges, az átlagembernek is az!!! a testzsírszázalék a fontos!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!