Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a telefonos (15 db)

Egyetemi puskázási lehetőségek. Hallottam, hogy van a telefonos megoldás, hogy lefényképezem az oldalakat mert nekünk fél év anyagából (60 oldal) kell zh-t írni és ki mit ajánl puskázási módszerre? Mert kis fecniket ennyiből nem lehet írni

Ötletek várok:)Vagy esetleg a word programot próbálta már valaki a telefonján?

Legjobb válasz: Androidos telefonon megy a word-hoz hasonló program ahol jól meg tudod csinálni , esetleg lehet táblázatba, és akkor lapozni. .vagy ha csak kulcszavakat írsz még könnyebb.

Androidos telefonon megy a word-hoz hasonló program ahol jól meg tudod csinálni , esetleg lehet táblázatba, és akkor lapozni. .vagy ha csak kulcszavakat írsz még könnyebb.
Egyáltalán mért akar valaki egyetemen puskázni? Elvileg azért mennek oda az emberek hogy tanuljanak...
A kérdező hozzászólása: Közgazdaságtan a tantárgy elég nehéz és fél év után már többet nem tanuljuk ezért szeretnék valami megoldást persze természetes tanulni fogok de azért a tudat, hogy van e segítség jó:)
Még szerencse, hogy ezer oldalakat kell tanulnom, így nincs gondom a puskázási módszer megtalálásával......
60 oldal? Ne szenvedj már bakker. Annyi idõ alatt simán megtanulhatod, amennyit b.szakodsz vele.
A kérdező hozzászólása: Nem nem hagytam ki:) DE attól még nem kell azt hinni, hogy rajtam kívül senkik sem puskázik mindenki amikor mód és lehetõsége van mint nálunk érettségin igen is éltek a lehetõséggel tény, hogy ritka de azért elõfordul csak sokan nem mondják el mert szégyen szerintük nyilván nem az egész anyagot puskázzuk ki de egy egy olyan témát ami már nagyon nem megy azt kiírjuk valahogy de az anyag 80 %át már tudom ketteshez bõven elég de ha tudok igen is élni fogok a lehetõséggel Pl: mint tavaly a tanár elõvette az újságot és végig olvasott 60 diákból 59 pedig puskázott(jogászok)
Pedig nem ártana, ha egy kicsit tanulnál, mert nagyon durva, ahogy írsz... Talán kihagytad az általánost?
Tudom, hogy sokan puskáznak. És nem csak te vagy gáz, hanem az összes ilyen ember. És tudod az is baromi nagy gáz, hogy helyen írni meg fogalmazni nem tudsz, de egyetemre jársz. A magyar oktatás szégyene, hogy ennyi ésszel felvesznek vkit. Remélem legalább fizetõsön vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem is tudod mennyien csinálják az elsõsök közül tudom ilyen volt van és lesz nyilván aki orvos lesz az nem fog elég hülyeség lenne már de aki csak irodista annak meg felesleges olyan száraz anyagot tudnia amit sosem fog az irodában mondjuk használni(statisztika vagy szocilógia)
Egyébként képzeld el, orvosira járok. Nekem is volt egy rakás tárgyam, amit soha a büdös életben nem fogok használni. De attól még vettem a fáradtságot arra, hogy megtanuljam.
Inkáb szedd össze magad. Szánalmas dolog a puskázás egyetemen.
Fõleg, hogy ha elsõs akkor kemény 1 hete van suli.
Azért vigyáz mert ha elkapnak ki is rúghatnak a suliból. Ez nem középiskola, ahol csak kapsz egy egyest.
Fél év alatt 60 oldal?O.O nekünk egy hét alatt van annyi. Ennyit simán meg lehet tanulni
A kérdező hozzászólása: Akkor elsõnek a számítógépen a word be szerkesztem meg utána töltöm a telefonra a word-be vagy a telon a wordben kell majd megszerkeszteni?
A kérdező hozzászólása: Sajnos baba-s a telefonom:(
16. már bocs, de nem nyelvtan óra van. amúgy jó módszer hogy a táblára jó erõsen rányomod a táblára a krétát és ráírod az anyagot, aztán halványan letörlöd.

Lehet hülye kérdés, de telefonos faxgépbe hogy kell behelyezni a dokumentumot?

A szöveges rész fejjel lefelé, felém fordítva, vagy a dokumentum üres oldala legyen felém fordítva? Fontos lenne tudnom, mert életemben először kéne csinálnom, de nem akarom elszúrni.

Legjobb válasz: Rajta van mind1iken ,hogy szöveggel le vagy fel kell belerakni.

Rajta van mind1iken , hogy szöveggel le vagy fel kell belerakni.


A Sims3ban (telefonos) hogy kell fözni?

Már megvettem a hozzávalókat de nemértem a lényegét. A két csíknak egyszerre kell beérnie?:o

Hogyan kell beállítani XP-nél a telefonos internetet?

tehát kaptam telefonszámot felhasználónevet meg jelszót, de hova kell beírni?

Legjobb válasz: Kábeles vagy mobilnet ez? Mobiltelefon vagy USB modem? Nem mindegy.

Kábeles vagy mobilnet ez? Mobiltelefon vagy USB modem? Nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: mobiltelefon
Hívd fel a szolgáltató ügyfélszolgálatát, el fogják magyarázni (én is így tettem).

Hogyan kell használni (pontról pontra leírva) a Gmail levelezőprogram telefonos funkcióját?

Állítólag rendelkezik ilyennel, csak még nem tudok kiigazódni a programban.

A facebookon a telefonos belépés hogyan működik? Kell érte fizetni?

Be vannak jelölve cégek, szalonok. Ezek képeit persze nem ismerem fel és persze, hogy ezek jönnek fel. Vagy tömegkép és benne ezer ember bekarikázva és ki tudja ki felé bökk a kép. Ez aztán a szűrés. :)

Legjobb válasz: Elõször is. Attól függ hogy telefonnettel? Magyarországon az egyik szolgáltatónál ingyenes a 0.facebook ez elég fapados és béna is mert nincs kép, se semmi szinte. HA wifire vagy kapcsolódva akkor nem kerül pénzbe.

Elõször is. Attól függ hogy telefonnettel? Magyarországon az egyik szolgáltatónál ingyenes a 0.facebook ez elég fapados és béna is mert nincs kép, se semmi szinte. HA wifire vagy kapcsolódva akkor nem kerül pénzbe.

Hogyan kell megosztani 2 gép között a telefonos modemes internetet?

Lehetséges egyáltalán valahogy?

Legjobb válasz: nem lehet, mert betárcsázós, és nem lehet 2 gépen egyszerre betárcsázni, esetleg routerrel, de az meg csak ADSL-tõl felfele támogatja a modemeket

nem lehet, mert betárcsázós, és nem lehet 2 gépen egyszerre betárcsázni, esetleg routerrel, de az meg csak ADSL-tõl felfele támogatja a modemeket

A telefonos változatban a minecraft-nál hogyan kell ládát készíiteni?

Tudom hogy azt fogját?k mondani hogy a gépen sokkal jobb még minden de nekem nagyon laggol... Szóval tudtok segíteni a telefonos, androidos változatában? Köszi

Legjobb válasz: Háát a Google a barátod! ;) Ott minden van!

Háát a Google a barátod! ;) Ott minden van!
Azt hiszem, ott nem lehet craftolni.
A kérdező hozzászólása: A frissítés után most már lehet .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!