Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a tejsavas (2 db)

Milyen gyakran kell használni a tejsavas irrigátort? Vagy hogyan javasolt milyen időnként?

mivel javasolta nekem a n?doki mivel kezeltem magam hüvelykrémmel.

Legjobb válasz: http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/nogyogyas.. Itt találsz róla cikket. Ha az orvos javasolta, használd nyugodtan, vannak olyan esetek, amikor pl. a hüvely ph.-ját vissza kell állitani. Ha nem vagy benne biztos, mert létezik egy pár fajta tejsavas szer, kérdezz rá a gyógyszertárban. Én a lactacydot használom néhanapján.

http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/nogyogyas.. Itt találsz róla cikket. Ha az orvos javasolta, használd nyugodtan, vannak olyan esetek, amikor pl. a hüvely ph.-ját vissza kell állitani. Ha nem vagy benne biztos, mert létezik egy pár fajta tejsavas szer, kérdezz rá a gyógyszertárban. Én a lactacydot használom néhanapján.
Dokik kifejezetten ellenezni szoktak mindenféle irrigálást.
Soha, sehogy. Ne tedd tönkre a hüvely természetes állapotát.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem mert gyakori hüvelygombám és folyásom van most kezeltem magam egy krémmel amit felkel juttatni a hüvelybe és egy hétig fent kell hagyni.ezért javasolta az orvosom az öblítést.Amúgy még soha nem használtam csak az õ javaslatára.csak kíváncsi voltam a véleményekre.
A kérdező hozzászólása: milyen árban van?
Nem akarok hülyeséget irni, azt hiszem a szer 1300 körül van, az irrigáló pedig külön, de ha az van otthon, akkor nem kell venned.

Hogyan kell csinálni a tejsavas hüvelyöblítést?

Másodszor jelentkezik nálam a hüvelygomba, s vettem ilyet a gyógyszertárban. De felspriccelek magamnak, és...? Kicsit várni kell úgy, vagy kinyomni, vagy hagyni ott bent hogy majd kifolyik? Hogyan? És egy alkalommal többször?

Legjobb válasz: Ki kell nyomni lassan és forgatni is, hogy mindenhova érjen elegendõ a szerbõl. Egyébként nekem nem mulasztotta el soha a hüvelygombát önmagában (pl. Canesten mindig kellett hozzá vagy ha erõsebb volt, akkor amit a doki felírt) , csak csillapította + segített elmulasztani és megelõzésnek nagyon jó.

Ki kell nyomni lassan és forgatni is, hogy mindenhova érjen elegendõ a szerbõl. Egyébként nekem nem mulasztotta el soha a hüvelygombát önmagában (pl. Canesten mindig kellett hozzá vagy ha erõsebb volt, akkor amit a doki felírt) , csak csillapította + segített elmulasztani és megelõzésnek nagyon jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!