Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a sörélesztő tablettát (3 db)

Hogyan kell szedni a sörélesztő tablettát?

Most vettem el?ször. Azt olvastam, hogy jót tesz a hajnak, a körömnek, és a b?rnek is. Kell szünetet tartani, vagy szedhetem folyamatosan? Mennyi id? múlva látszik meg a hatása? Olyanok véleménye érdekel, akik már szedtek ilyet...

Legjobb válasz: Már egy hónapja szedem. Próbáltam a magyar fajtát, amibõl 3x5t kell bevenni és az olaszt, amibõl 3x3at. Nem volt olyan nap, hogy rendesen bevettem volna annyit, amennyit ír, de nem is baj, túlzásba se kell venni a vitaminokat. Reggel-este általán beveszem az adagot, de elõfordult, hogy csak reggel. A bõrõm nagyon csúnya, tág pórusokkal, szóval azon változtatni nemigen változatott, a hajam vége töredezik és hajvégápoló olajat használok rá, az segít, viszont a körmeim gyönyörûek!! Kiskoromban rágtam õket, aztán a mai napig megmaradt a piszkálgatása mert igencsak gyengék és betörnek... De amióta szedem, komolyan szebbek! Megnõnek hosszúra, még én is meglepõdtem! Szóval megéri használni! Szerintem nemfeltételnül szükséges szünet, fõleg ha nem napi 9/15 szemet veszel be!

Már egy hónapja szedem. Próbáltam a magyar fajtát, amibõl 3x5t kell bevenni és az olaszt, amibõl 3x3at. Nem volt olyan nap, hogy rendesen bevettem volna annyit, amennyit ír, de nem is baj, túlzásba se kell venni a vitaminokat. Reggel-este általán beveszem az adagot, de elõfordult, hogy csak reggel. A bõrõm nagyon csúnya, tág pórusokkal, szóval azon változtatni nemigen változatott, a hajam vége töredezik és hajvégápoló olajat használok rá, az segít, viszont a körmeim gyönyörûek!! Kiskoromban rágtam õket, aztán a mai napig megmaradt a piszkálgatása mert igencsak gyengék és betörnek... De amióta szedem, komolyan szebbek! Megnõnek hosszúra, még én is meglepõdtem! Szóval megéri használni! Szerintem nemfeltételnül szükséges szünet, fõleg ha nem napi 9/15 szemet veszel be!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Én nagyon soknak találtam ezt a napi 3x5 tablettát, ezért 2x1-et szedek. Remélem nekem is segít legalább a körmömön...

A sörélesztő tablettát mennyi ideig kell szedni, hogy hasson, és muszáj napi 15 szemet beszedni?

Március eleje óta szedem a Söréleszt? tablettát, de soknak tartom a 15db-ot naponta, mivel 150dbos, és akkor 10napra lenne elég. Igy napi 3 szemet szedek. Mennyi ideig kell szednem? Vagy ezt is kúraszerüen kell? Elég az a 3szem?

Legjobb válasz: Elég az a 3 szem is több, mint a semmi. Nemtudom mire szeded, én is szedtem, fáradékonyságra, nekem nem segített sokat. Nem muszály folyamatosan szedni. Szerintem ha márciustól semmi változást nem észlelsz, hagyd abba a szedését, mert felesleges.

Elég az a 3 szem is több, mint a semmi. Nemtudom mire szeded, én is szedtem, fáradékonyságra, nekem nem segített sokat. Nem muszály folyamatosan szedni. Szerintem ha márciustól semmi változást nem észlelsz, hagyd abba a szedését, mert felesleges.
A kérdező hozzászólása: igazából a hajamra szedem, szerintem szebb lett azóta, bár nemtudom. Azthiszem, gyorsabban is nõ. De sajnos nem mértem le, mennyi volt anno.
amit én vettem sörélesztõt arra napi 6 volt írva, de én csak napi 2-t szedtem és nekem hatott (én leginkább a gyenge körmöm miatt szedtem és erõsödött is:D) de ha nekem március óta semmi akkor tényleg felesleges...:/
A kérdező hozzászólása: Te milyen márkájút szedtél?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!