Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a porszívós orrszívót, (2 db)

Hogyan kell használni a porszívós orrszívót, hova kell dugni a tartozékát? Elektromos orrszívót vegyek, megéri?

Living Lab-ot láttam!

Legjobb válasz: a mienk olyan, hogy a mûanyagos végét kell a porszívó gégecsövébe dugni, az üveg végét a baba orrába és bekapcsolni a porszívót. de nem nagy szívóerõre, közepesre vagy ahogy jónak látod. Mi a Brendonban vettük, Csöpi a márkája és 1500 ft.- volt.

a mienk olyan, hogy a mûanyagos végét kell a porszívó gégecsövébe dugni, az üveg végét a baba orrába és bekapcsolni a porszívót. de nem nagy szívóerõre, közepesre vagy ahogy jónak látod. Mi a Brendonban vettük, Csöpi a márkája és 1500 ft.- volt.
Nekünk bevált a porszívós. A porszívó csövébe kell csatlakoztatni. Nem szív erõsen csak a hangja erõs. Használtam elekrtomosat is, semmit nem ért. Mondjuk az új poszívómra nem megy rá, mert annak vastagabb a csöve, így a régin használjuk még szerencse, hogy megtartottam.
Én nagyon NEM ajánlom!!!! Az elektromos orrszívó használata annyira tönkreteszi a gyermek orrnyálkahártyáját, hogy aztán mindig erre lesz szüksé..ráadásul valószínüleg stresszben lesz , mert végigüvöltik..a sógornõm azt használt pont LIVING lAB-ot és azóta a 3 éves kislány állandóan szenved az orrával . Én vettem sima kézi szívót, anyám is ezt használta nálam 600ft volt és ha nem lesz jó, akkor esetleg , de én nem szeretném az elektromost használni. Egyébként a porszívó csövére kell rávezetni és alacsony fokozaton kezdeni a szívást..ha egyfokozatú 1400w-os a porszívód, akkor óvatosan, mert az erõs egy kicsit.
Nekünk is a Csöpi márkájú van és nincs vele semmi problémánk. Annyit tegyél csak meg, hogy mielött használnád vegyél a patikában Sterimár orrsprayt amivel be kell fújni a picúr orrába, hogy fellazítsa a bent lévõ váladékot és utána nem túl erõs fokozatra állítva a porszívót le lehet könnyedén szívni. Semmi baja nem lesz a babának tõle, én magamon is kipróbáltam, tényleg csak a hangja lehet egy pici számára maximum ijesztõ, illetve a mi babánknak csak az nem tetszett hogy le kellett ehhez fogni õt, hogy ne ficánkoljon.

Hogy kell használni a porszívós orrszívót?

Tehát be kell fogni a másik orrlyukat is mikor szívom,vagy nem?Azt tudom ,hogy szakaszosan kell szívogatni neki amíg ki nem ürül...csak szürcsögünk és nem szív semmit ki,pedig használok sós oldatot is..mit tegyek?Hogy csináljam,hogy jó legyen?

Legjobb válasz: Jól használod! Mikor a lányom meg volt fázva én hiába szívtam neki óránként soha nem tudtam kiszívni neki rendesen. Amíg a babát nem zavarja az evésben ne is eröltesd a szívást. Legalább is nekem a doki ezt mondta. Próbáld ki a sterimar sprayt, meg a csecsemõ nasyvin orrcseppet. Jobbulást

Jól használod! Mikor a lányom meg volt fázva én hiába szívtam neki óránként soha nem tudtam kiszívni neki rendesen. Amíg a babát nem zavarja az evésben ne is eröltesd a szívást. Legalább is nekem a doki ezt mondta. Próbáld ki a sterimar sprayt, meg a csecsemõ nasyvin orrcseppet. Jobbulást
A kérdező hozzászólása: Van gyógyszertári sós oldatom, nekem ezt javasolták, uaz az összetevõje mint amiket te írtál, csak olcsóbb.Nem érzem, hogy zavarná, csak szörcsög, hörög..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!