Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a napi 10 (45 db)

Nem tudjuk. Üdv: Igyek-szem, a sietõ indián.
Igen általában azon a napon kell bevenni, mert a játszótér olyankor zárva tart :( de ez egyátalán nem baj :)
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat szeretnék...
Azért ajánlott a vérzés elsõ napján elkezdeni a fogamzásgátló szedését, mert így már elsõ szemtõl kezdve akár védelmet nyújthat, de ha te nem a vérzés elsõ napján kezdet el szedni, akkor reméljük, hogy használsz még kiegészítõ védekezést. Ugyanis nem lesz úgy még védekezõ hatása egybõl a gyógyszernek.
A kérdező hozzászólása: elsõ napján kezdtem el szedni! csak a tájékoztatóban ugyvan hogy ha nekem szerdán jön meg akkor a szerdait vegyem be..de én az elsõ szemet vettem be ami "hétfõ"...és hogy az baj e vagy nem?
Szia, Az nem baj, bevehetted volna a péntekit is. A napok csak segítségként vannak rajta. Például nekem így azért könnyebb látni, hogy bevettem-e már a mait vagy sem. De teljesen lényegtelen, hogy hogyan szeded. Szedheted minden másodikat is sormintában. A lényeg, hogy mindennap bevedd közel azonos idõben.
6-os! Feltéve, hogy EGYFÁZISÚT szed! Ha pl.: háromfázisút, mint a Tri-Regol, akkor cs.szheti, ha úgy szedi.
A kérdező hozzászólása: Jolvan akkor:) köszönöm! Egyfázisút szedek!
Kedves 7-es, a többfázisú tablettákon viszont nem napok vannak, hanem számok. Tuti, hogy a kérdezõ egyfázisút szed.

Mit csináljak? Fáj hátul a vesémnél, több napja van hogy véres a vizetelem, 10 percenként kell pisilni mennem, az elmúlt néhány hónapja folyamatosan mindig felfázok.

Orvosnál is voltam már ezzel de nem mondd semmit, nem tudom mit tegyek :S Ti mit tanácsolnátok? 16/L

Legjobb válasz: s.o.s urológia. Vesemedence gyulladásod lehet aminek elég súlyos szövõdményei vannak.

s.o.s urológia. Vesemedence gyulladásod lehet aminek elég súlyos szövõdményei vannak.
Veseköved is lehet. A páromnak is így kezdõdött. De ha nem görcsölt be, akkor vesemedence-gyulladás. Menj vissza a háziorvoshoz, és kérjél beutalót hasi ultrahangra. Ha nincs veseköved, akkor menj nõgyógyászhoz. De elvileg egy vesemedence-gyulladást a házi orvosnak is tudni kellene kezelni, mert "csak" antibiotikumok kellenek rá.
Addig is, amíg orvoshoz jutsz: Igyál több liter teát naponta(medveszõlõ levél tea hatékonyabb erre, ha elfogadod a gyógynövényeket), az átmossa, tisztítja a vesédet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, megpróbálom megfogadni a tanácsokat:)
Ez vagy vesegyulladás, vagy hólyaghurut, ami már igen komoly. Ha máshol nem tudnak okosat mondani irány az ügyelet. Nagyon szenvedhetel. Nehogy valami ronda coli baci nagyobb bajt csináljon, kérlek ne halogasd.
Egyértelmûen a vesével miért kellene nõgyógyászhoz menni? Ha tönkremegy a veséd az probléma a gyerekvállalásban. Urológia kell minél elõbb.
Persze, hogy veszélyes.keress rá a neten és olvasd el, hogy egy kis felfázástól mekkora bajod lehet.
sajnos tényleg lehet úgyhogy minél elõbb orvos aki remélhetõleg kikezel
A kérdező hozzászólása: nõgyógyásznál már voltam, azt mondták h ilyenekkel az urolóia foglalkozik, de ez télleg lehet ilyen súlyos h esetleg késõbb nem lehet gyerekem???:O
Irány egy magán nõgyógyász aki tutira foglalkozik is veled.igaz pénzbe kerül de így még van esélyed a szülésre amit majd egyszer biztos akarni fogsz
Ne csak próbáld megfogadni a tanácsokat hanem menj is orvoshoz és tartsd be az utasításait!!!!!!

Figyelnem kell a babám mozgását, mert nem túl aktív a drágám. Hogyan kell számolni a napi 10-et?

Úgy értem, ha egy óráig semmi, majd rúg egyet, de csak egyetlen egyet az számít? Vagy csak ha legalább egy percig mozgolódik folyamatosan.

Legjobb válasz: Szia. Ha egyet rúg egy mozgás, de ha folyamatosan mozog 1-2 percig az is egynek számít. A lényeg, hogy valamennyi idõ teljen el a két mozgás között. Üdv, 40 hetes kismama

Szia. Ha egyet rúg egy mozgás, de ha folyamatosan mozog 1-2 percig az is egynek számít. A lényeg, hogy valamennyi idõ teljen el a két mozgás között. Üdv, 40 hetes kismama

Hogyan kell számolni a napi 10 magzatmozgást?

Ugy értem,hogy egy rugás 1-nek számít vagy ha egyszer megmozdul a kismanóm többször az számít egy rúgásnak?Köszönöm a válaszokat egy tapasztalatlan 30 hetes kismama!

Legjobb válasz: Szia! Nekem azt mondta az orvosom,hogy egy rugás 1-nek számit. Én mindig ugy számoltam,mind a két fiamnál.

Szia! Nekem azt mondta az orvosom, hogy egy rugás 1-nek számit. Én mindig ugy számoltam, mind a két fiamnál.
szia!Minden mozzanat 1nek számít.
Szerintem lehet erezni hogy a baba rendesen mozog nem kell szamolni. Mi van ha pl csak 7, 8 vagy 9 szamolok, akkor aggodnom kellene?
x-0, 3x-0, 25x-0, 4x=10 Baloldalt elvégzed a kivonást 0, 05x=10 x=200 Ft Eredetileg 200 forintja volt.
A kérdező hozzászólása: Koszi

Rettenetes szar estém van, mert holnap el kell utaznom és 10 napig távol leszek a páromtól. Hogyan érhetném el, hogy ne tragédiaként éljem ezt meg?

Legjobb válasz: mi örülünk, ha 10 naponta látjuk egymást, szal ne siránkozz. gondolj arra, milyen jó lesz viszont látni

mi örülünk, ha 10 naponta látjuk egymást, szal ne siránkozz. gondolj arra, milyen jó lesz viszont látni
Gondolj arra, hogy én jelenleg csak hónaponta találkozok a párommal, és mégsem köttem fel magam
Úristen, 10 egész nap? Nemáááááár... Tönkre fog menni a kapcsolatotok... (Irigyellek, hogy ez a legnagyobb gondod.)
Jó Neked, hogy van párod! :D
10 napig önálló leszel, ennek örülj. Nem vonzó, ha nincs életed.
10 nap nem a világ! Tudom, hogy nehéz, de ne legyél magad alatt! Vannak, akik jóval hosszabb ideig nem lehetnek együtt. Sajnos mi is a párommal ritkábban találkozunk, örülünk ha 2 hetente tudunk találkozni. Pesten dolgozik, én meg egy kisebb városban. Mind a ketten van, hogy még hétvégén is dolgozunk (igaz ez nálam fordul elõ hamarabb, mert én kereskedelemben dolgozom). Szóval föl a fejjel, gyorsan eltelik az a pár nap! Addig is ott a telefon...sok megoldás van arra, hogy tartani tudjátok a kapcsolatot addig, amíg nem láthatjátok viszont egymást! Kitartást! :) )
Ha holnap utazol ma miért nem vagy vele? Beszéljetek naponta telefonon. Gondolom amiért elutazol le fog kötni, és hamar eltelik 10 nap.

Ha júni.10. én volt peteérésem, akkor elvileg 24. én kell megjönnie? Azt olvastam hogy mindig a pé utáni 14. napon jön meg, ez igaz?

Ebben a hónapban 10.-t írt a ciklus.hu, akkor ezek szerint 24.én kell megjönni. Akkor most csak 24 napos lesz a ciklusom? Mindig 14. napra jön meg pé után?

Legjobb válasz: Nem mindig, 12-16 nap lehet az ovuláció utáni/luteális szakasz, illetve ezt mondják "normálisnak".

Nem mindig, 12-16 nap lehet az ovuláció utáni/luteális szakasz, illetve ezt mondják "normálisnak".
akkor elölrõl: mi lesz a bemenet és mi legyen a kimenet
1. tárolod a hõmérsékleteket egy tömbben 2. végigmész a tömbön, és kiszámolod az átlagot 3. végigmész a tömbön, és megszámolod hány elem nagyobb mint az átlag
Elsírom magam :( program homerseklet; var i, atlag, nagyobb: integer; napok: array[1..14] of byte; begin atlag := 0; nagyobb := 0; Randomize; for i := 1 to 14 do begin napok[i] := Random(11) + 15; atlag := atlag + napok[i]; WriteLn('A(z) ', i:2, '.nap homerseklete: ', napok[i], ' fok'); end; atlag := atlag div 14; WriteLn('Az atlaghomerleklet: ', atlag, ' fok'); for i := 1 to 14 do if napok[i] > atlag then Inc(nagyobb); WriteLn('Az atlaghomersekletnel magasabb homersekletu napok szama: ', nagyobb); end.
GreenTea Ha 2vel egészíted ki az étrended, akkor reggel és edzés után. De tudnod kell, hogy így nagyon hamar el fog fogyni! Étrended legyen!!!
Visszatért! :D Am ha dextrózt nem is teszel bele, fruktózt tehetnél ám. Gondolj bele, veszel egy 4 kilósat, felütök 4 kiló fruktózzal, lesz 8 kiló édes jumbod :D
jah és keverj bele pontosan 733g dextrózt mert a 7es és a 3as a népmesében jelentõs számok ezért a jumnbo hatását szinergikusan erõsítik. 1hét múlva olyan kemény leszel mint a kád széle
:DDD
azt kérte, hogy a szõlõcukrot hanyagoljuk! na tegyél bele dextrózt, az hiányzik belõle, de abból 300g-t!
És a 300g szõlõcukrot ne felejtsd el!:)
GreenTea Pihenõnapon szerintem elég lenne 1 adag is és az reggel!
felszívsz egy 23G-s tûvel egy jó nagy fecskendõbe egy adagot és a bal herédbe beszúrod napi 3x.Ez a sima Jumbo adagolása. A göröngyös Jumbot(ami nem sima) jobb herébe kell adni vagy beöntéssel felküldeni.(legalább 20bar-os slaggal)
Szerintem is bõven elég pihenõnapon az 1 adag, vagy csináld úgy hogy reggel 2, 5 kanál és délután 2, 5 kanál
jumbo tele van cukorral.edzés után és reggel.semmiképp nem ajánlom este, különben faja kis zsírpárnáid lesznek nagyon hamar(nemtoom milyen cukor van benne de tényleg hízlal)
Üdv újra itt h4xOr!
Edzésnapokon még csapj hozzá 300g dextrózt, pihenõnapokon mehet reggel-este 700g is hozzá. :D Amúgy a Jumbo hátulján rajta van hogy hogyan kéne adagolni, és szerintem a honlapján is megtalálod.. (Edzés után 220g, 5 adagolókanál)
Milyen algád van? Mivel szûröd az aksid? Én a szûrõre gyanakodnék az algásodás miatt elsõ körben..
Ez egy elég gyenge fény. Ha mellette algád van, akkor komoly gond van a vízminõséggel. Vagy a szûrésed gyenge, vagy a halad sok, vagy a talajod lehet tele trutyival. A fénycsõ helyett jobb lenne egy 865-ös, de önmagában ennek nem kéne bajnak lennie. Ilyen gyenge fénynél a hosszú világítási idõ is rendben van.
A kérdező hozzászólása: Sötétbarna alga, majdnem fekete kis tüskés szerü szõrpamacsok :) sajnos a nevét nem tudom, de rátelepedett a növényekre is, és a 3d háttérre, szóval csúnya. szürõ Hailea HL-BT700 Szivacs és aktív szén szûrõanyagot is tartalmaz. - teljesítmény: 690l/h - ajánlás: max. 250 literes akváriumhoz
A kérdező hozzászólása: Hal szerintem nem sok. 6 guppi 3 molly és 2 anci
Ez ecsetalga. Elég rusnya jószág. Igazából sem a fény, sem a szûrés nem variál rajta sokat. Stabil CO2 adagolással meg lehet tõle szabadulni, de neked erre semmi szükséged, és nagyon drága. Érdemes lenne easy carbot venned, és a napi adagot fecskendõvel mindig a fertõzött helyekre nyomni. Ez segít valamit, de teljesen eltüntetni nem fogja.
A maradék folyamatos lerágásra pedig be szokott válni a crossocheilus siamensis.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!