Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a még nem (1975 db)

Hogy hol lehet jegyet vnni Budapesten a Nyugatinál? Úgy tudom hogy autómata van. Azt hogyan kell használni? Még nem láttam ilyet. Köszönöm a vállaszokat előre is

Legjobb válasz: Ha a villamos felõl jössz, akkor ne a fõbejáraton gyere, hanem a Meki felõl. (nem kell lemenni az aluljáróba!) Ott végigmész és bal oldalon fogod meglátni a jegypénztárakat. Ha a vonatok felõl jössz, akkor pedig a 17. vágánnyal szemben vannak üveg ajtók (sokan járnak arra) menj be, kb. 15-20 méter és akkor jobb oldalon lesznek a jegypénztárak. Remélem megértettél :)

Ha a villamos felõl jössz, akkor ne a fõbejáraton gyere, hanem a Meki felõl. (nem kell lemenni az aluljáróba!) Ott végigmész és bal oldalon fogod meglátni a jegypénztárakat. Ha a vonatok felõl jössz, akkor pedig a 17. vágánnyal szemben vannak üveg ajtók (sokan járnak arra) menj be, kb. 15-20 méter és akkor jobb oldalon lesznek a jegypénztárak. Remélem megértettél :)
A kérdező hozzászólása: szerintem megtalálom:) köszi a segítséget:)

Hogyan kell smárolni? Még nem volt meg az első csók de félek, hogy amikor arra kerülne a sor bepánikolnék. Csak normális válaszokat! 15/F

Els?,csók

Legjobb válasz: hidd el abban a pillanatban nem fogsz pánikolni de annyi hogy adsz egy puszit a szájára utána mégegyet de ezuttal kinyitod kicsit a szád és a nyelved átdugod a szájába :) és forgatod a nyelve körül, ennyi :)

hidd el abban a pillanatban nem fogsz pánikolni de annyi hogy adsz egy puszit a szájára utána mégegyet de ezuttal kinyitod kicsit a szád és a nyelved átdugod a szájába :) és forgatod a nyelve körül, ennyi :)
amit sokszor elrontanak, az az ó, hogy nem nyitják ki a szájukat kellõképp :)
Elõször én is be voltam parázva és idegesített, hogy mindenki azt mondta, hogy majd jön magától. 1.szájra puszi 2.szájra puszi csak kicsit kinyitod a szád 3.nagyobbra nyitod a szád átdugod a nyelved aztán vissza 4. átdugod a nyelved és elkezded "forgatni" a nyelved a szájában Mivel fiú vagy, a "csóktörvény" szerint a nyelvest neked kell kezdened :) de ez végülis mindegy Ha 100%-os akarsz lenni öleld át a lány derekát és hagyd hogy hozzád simuljon :D
A kérdező hozzászólása: Most akkor a szájában, vagy a nyelve körül forgassam?
a nyelve körül
szerintem elsò csóknál még ne használd a nyelved ..csókold meg és kész!! (: sok sikert 17/L
Én honnan tudjam?:D Csak 12 vok
bazeg elsõXXD lány vagy kinyitod a szádat és kalimpálsz.. mármint nyelvvel:D kézzel is mehet, csak az komikusan néz ki:D nem kell aggódni, az elsõ csókban az a romantikus, hogy béna:D ha normális a pasi, akkor csak plusz aranyosnak fog tartani, ha picit bénázol:D arra figyelj, hogy ne nyálazz össze mindent, meg csak vákumnál nyisd a szádat (mm hülyén veszi ki magát, ha a másik fél nem nyitja a száját, te meg összenyalod:D)


ha jól emlékszem kell nekik pár nap hogy feldolgozzák az utalást

Mp3gain nevű programot hogyan kell használni? Még menteni sme tudok vele. Vagy a programmal van valami gond vagy én vagyok béna nem tudom, de valaki írja már meg legalább azt hogyan kell vele menteni.

Legjobb válasz: Hozzáadod a fájlt vagy mappát,amit vizsgálni akarsz.A program alapból 89dB-re van belõve.Ehhez mérten fogod látni az egyes hangsávok eredeti hangerejét és azt,hogy ahhoz a 89dB-hez mennyivel kell erõsíteni vagy halkítani.Ha neked nem jó a 89dB,akkor megtudod adni az egyéni beállításodat is.Ezek után felül az "Album erõsítés"-re kell kattintani a változás végrehajtásához.A program a változásokat az eredeti mappában hajtja végre.Tehát vigyázni kell,mert a régi fájlokat felülírja.Ez a mentés módja.

Hozzáadod a fájlt vagy mappát, amit vizsgálni akarsz.A program alapból 89dB-re van belõve.Ehhez mérten fogod látni az egyes hangsávok eredeti hangerejét és azt, hogy ahhoz a 89dB-hez mennyivel kell erõsíteni vagy halkítani.Ha neked nem jó a 89dB, akkor megtudod adni az egyéni beállításodat is.Ezek után felül az "Album erõsítés"-re kell kattintani a változás végrehajtásához.A program a változásokat az eredeti mappában hajtja végre.Tehát vigyázni kell, mert a régi fájlokat felülírja.Ez a mentés módja.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi

Heloztok cry sis 3 rajangogtol szeretném meg kérdezni hogy hogyan kell a 22 es páját át vinni mert amikor ki jön aza kigyo robot aminek 3 pörgös tüzelö fegyvere van? Nem tudom meg ölni! Néztem a joutubon másoknak fény van a karokon de nekem semi

hiába lövöm 1 oriig is a karját vagy bár miét nem hal meg semien fegyvertöl sem! Agaszto

Legjobb válasz: 1. Ez neked mióta HARDVER? 2. Úgy kell hogy veszel egy pár nyelvtankönyvet és megtanulsz helyesen írni!

1. Ez neked mióta HARDVER? 2. Úgy kell hogy veszel egy pár nyelvtankönyvet és megtanulsz helyesen írni!
Nem akarok bunkó lenni, de elõször helyesírási kéziszótárral, költsd a pénzed.

Telom Headseadét őssze forasztotam de nem müködik miér? Hangszóróra rá forasztotam a vezetéket azt a hogy kell de meg se szólal?

Legjobb válasz: Kép? Honnan tudod, hogy úgy forrasztottad, ahogy kell? Mivel telefon headset, szinte biztos, hogy Litze huzal van benne. Ezt nem csak úgy simán kell forrasztani, mivel vékony lakkszigetelésû szálakkal van tele. http://users.atw.hu/mesterfogasok/szerzok/ujsagcikkek/001lit..

Kép? Honnan tudod, hogy úgy forrasztottad, ahogy kell? Mivel telefon headset, szinte biztos, hogy Litze huzal van benne. Ezt nem csak úgy simán kell forrasztani, mivel vékony lakkszigetelésû szálakkal van tele. http://users.atw.hu/mesterfogasok/szerzok/ujsagcikkek/001lit..
A kérdező hozzászólása: köszi :) )

Hogyan kell a sorbarendezéses feladatokat megcsinálni a vizsgákon? Mikre kell figyelni, ha nem értem meg az egész szöveget? Hallgatásnál milyen tippek vannak, ha nem értem meg?

Legjobb válasz: Milyen vizsgára gondolsz, mucikám? Mert nekem a sorbarendezésrõl a programozás jutott eszembe, de talán valami nyelvi vizsgára gondolhattál, bár nem derül ki, hogy érettségi vagy nyelvvizsga... Az értelmes kérdésfeltevés sokat segít, hogy értelmes válaszokat kaphassál!

Milyen vizsgára gondolsz, mucikám? Mert nekem a sorbarendezésrõl a programozás jutott eszembe, de talán valami nyelvi vizsgára gondolhattál, bár nem derül ki, hogy érettségi vagy nyelvvizsga... Az értelmes kérdésfeltevés sokat segít, hogy értelmes válaszokat kaphassál!
A kérdező hozzászólása: érettségire gondoltam. Ebben a feladatban van egy szöveg, amit darabokra szedtek és ezt összekeverték. Az eredeti szöveget kell rekonstruálni.
A kérdező hozzászólása: erre gondoltam mucikám:)
A mondatok tartalmán kívül az azokat bevezetõ kötõ- illetve egymásra utaló szavak is segítenek. Pl.: Also után valami korábban elhangzotthoz hasonló következik. On the contrary után valami az elõzõvel ellentétes, That's why után valami, ami az elõzõbõl következik, és így tovább.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!