Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a még (5293 db)

Hogyan kell a mega zipperből áthelyezni a fájlokat?

Most töltöttem le 2 bet?típust, és "be akarom üzemelni " ?ket.A bet?típust mega zipper fájlban jött le, és ki akartam másolni bel?le a ttf. formátumú dokumentumot, de nem sikerült? Tudtok valami megoldást rá?

Legjobb válasz: Rájöttem, hogy ki kell csomagolni...:)

A kérdező hozzászólása: Rájöttem, hogy ki kell csomagolni...:)

Hogyan kell a zúzát meg pucolni? Vagy egyáltalán meg kell pucolni mert volt ahol azt írtam hogy csak meg mosni kell? !

Legjobb válasz: Nézd át õket egyenként,mert van amelyiken rajta marad olyan sárga hártya,ott az érdesebb részén,azt kell lehúzni.

Nézd át õket egyenként, mert van amelyiken rajta marad olyan sárga hártya, ott az érdesebb részén, azt kell lehúzni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Jobb minden "konyhakésznek" mondott terméket alaposan átvizsgálni, megmosni, mert okozhatnak meglepetéseket. a zúzában félig megemésztett takarmányt is találtam már, a csirkemájon epét, a fagyos halon pikkelyeket, homokot és belsõrészeket.a kacsaszív között kukoricaszemeket ! Nagyon nagyvonalún dolgoznak, szóval az csak mese habbal, hogy valami konyhakész és egybõl mehet a fazékba. És a zúzára igaz, amit elõttem is írtak, hogy jól ki kell fordítgatni és a sárga hártyát teljesen kiszedni belõle.
A kérdező hozzászólása: Sikerült átnézni, bár nem fõznék több több kilóból :DD köszönöm neked a választ :)
Én honnan tudjam?:D Csak 12 vok
bazeg elsõXXD lány vagy kinyitod a szádat és kalimpálsz.. mármint nyelvvel:D kézzel is mehet, csak az komikusan néz ki:D nem kell aggódni, az elsõ csókban az a romantikus, hogy béna:D ha normális a pasi, akkor csak plusz aranyosnak fog tartani, ha picit bénázol:D arra figyelj, hogy ne nyálazz össze mindent, meg csak vákumnál nyisd a szádat (mm hülyén veszi ki magát, ha a másik fél nem nyitja a száját, te meg összenyalod:D)


Club marianon hogy kell a magyar oldalra bemenni? Join36? vagy join/36 vagy hogy? :s pls mondjátok meg!

Legjobb válasz: jéé!! te is játszol ojant?! mert éniisss!! klasz kis game,d emár néha unom, amúgy meg nem tudom h kell bemenni! mért belehet menni magyar oldalra? ezt nem is tudtam?? de hogyan?? AM én sok magyarral össze szoktam ott futni

jéé!! te is játszol ojant?! mert éniisss!! klasz kis game, d emár néha unom, amúgy meg nem tudom h kell bemenni! mért belehet menni magyar oldalra? ezt nem is tudtam?? de hogyan?? AM én sok magyarral össze szoktam ott futni
A kérdező hozzászólása: Hát belehet menni... és nem tudom már hogy hogy kell beírni hogy join36 vagy join636 mert egyikkel se hozza be..:/
/join36
Programnyelv _ismerete_ szükséges, hogy programot tudj írni.
Igen, gyakorlatilag egy programmal készítessz egy másikat. Turbo Pascal kb. a 286-os gépekkel egyidõs, meglehetõsen lassú. Nem tartalmazza a mai utasításkészleteket, pl az SSE. Microsoft Visual Studio C# Express-t ajánlanám néked. És így kell programozni benne: http://aries.ektf.hu/wiki3/show/mprog1_ea
Vagy ha már mindenképpen Pascal nyelven akarsz programozni, akkor Delphi.
A Microsoftnak van egy mostanában indult rendszere, amivel már egy középfokú informatika érettségi után is lehet programozni. Ajánlom hogy tedd fel a Win 8 developer preview-et a fejlesztõi eszközös változatot(dupla rétegû dvd vagy pendrive kell legalább, szerintem 50-40 giga hely neki a vinyón), tanulj meg angolul (ALAP!!!4), a Microsoft oldalán az információkat meg is rágják helyetted :P.
Kedves hozzászólók, mibõl gondoljátok, hogy a kérdezõ pascalt akar tanulni, amikor azt sem tudja, mi az? Úgy tûnik inkább, hogy már az informátora is hasonlóan tájékozott ember lehetett, oszt' véletlenül pont a TP-ról hallott harangozni... Nyugodtan ajánlgathattok bármi egyebet, amivel össze lehet ábdálni valami programot. Kedves kérdezõ! Drága ugy halottad nyugodjék békében, a magam részérõl kedvencemet, a Rapid-Q Basicet ajánlom, ezzel ugyanis kezdettõl Windowsban programozhatsz, nem muszáj DOS-ban/konzolablakban szívnod: http://rapidq.phatcode.net/download/index.shtml A program õsrégi, de ma is kitûnõen használható, szerintem kibontva sem több öt megánál. Arra bõven elég, hogy megtapasztald, milyen mûködõképes programot írni (illetve ezerszer többre is). Némi angoltudás nem árt. Egyébként pedig kismillió programnyelv létezik, a Turbo Pascal csak egy (elavult) a sok közül. Rá kell keresni mondjuk a "free programming languages" szavakra, és százszámra jönnek elõ. Csak pascalból is találsz egy halommal, sok közülük jóval naprakészebb a TP-nál.
Fordítóprogram kell hozzá (angolul compiler).
Szabadidõprogram kell hozzá meg egy jó szex utána levezetésképpen. Csak hogy be ne kockulj.
Hát TP semmiképpen sem! Én inkább a C++ -t ajánlanám mert én is ezt tanulom, és nagyon hamar meg lehet írni az elsõ programodat. Szerintem ez a legjobb prog. nyelv. Vedd meg a Tanuljuk meg a C++ programozási nyelvet 24 óra alatt címû könyvet és kezdd el. Tölts le valamilyen fordítóprogramot (Code::Blocks, Visual C++) és tanulj sokat. Nézz fórumokat, forráskódokat és menni fog!

Dell Inspiron 1545 laptoppal hogy kell a wifi nethez kapcsolódni? Amikor még Ubuntu volt rajta, könnyen ment, de xp-vel nemtom, hogy kell.

Legjobb válasz: kellet letörölnöd:P am meg vezérlõpultba a kapcsolatoknál azt hiszem bal oldalt van valami olyasmi hogy vezetéknélküli házózatokhoz kapcsolódás.

kellet letörölnöd:P am meg vezérlõpultba a kapcsolatoknál azt hiszem bal oldalt van valami olyasmi hogy vezetéknélküli házózatokhoz kapcsolódás.
elõzõhöz: amugy meg a wifi kártya diverével is lehet és célszerübb is szerintem.
A kérdező hozzászólása: és azzal hogy kell? :D http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?o.. innen kell letölteni valamit? De melyiket?
Én most a 1525-rõl írok éppen. :) Felraktad a wifi xp-s drivert??? Nálam nincs semmi extra. A csuszka be van kapcsolva a gép oldalán és egyszerüen csatlakozik magától.
A kérdező hozzászólása: de ezek közül melyiket töltsem le?
Az operációs rendszer nem számít. Melyik office verziót használod?
A kérdező hozzászólása: tehát hogy microsoft meg ilyenek?
Igen. Micosoft Office 2003, 2007, 2010? Melyik?
Különben mindegy. Megnyitod a Word programot. Ha látható a vonalzó, akkor a függõleges és vizszintes vonalzó képzeletbeli metszéspontjánál van egy kis négyzet, amiben a tabulátor jelzõ található. Rámész az egérrel. Kiválasztod a neked megfelelõ tabulátorjelet(Ha kattintgatsz, változtatja, hogy hogyan igazítsa a szöveget.), majd a vízszintes vonalzón a megfelelõ helyen kattintva kirakja neked. Ezután már csak a Tab billentyût kell használnod.
A kérdező hozzászólása: de nekem felül nem látszik a vonalzó
A jobboldali görgetõsáv fölött van egy gomb. Ott tudod bekapcsolni. (Bal egérgombbal rákattintasz.)
A kérdező hozzászólása: köszi, megmutatta a tanár!

Hogyan tanulhatnám meg, hogy hogy kell a lányokkal bánni?

Sok helyen olvastam már, hogy a lányokkal nem úgy kell bánni, mintha férfi/fiú ismerõssel beszélgetnél, másképp lehet õket szórakoztatni, másképp kell velük beszélni és ehhez hasonlók.Namost ezeket hogyan tanulhatnám meg, hogy hogy kell viselkedni egy lány társaságában, hogy kell szórakoztatni õket? 17 éves srác vagyok, általánosban nemigen foglalkoztam a lányokkal, most pedig gépész suliba járok, egy lány osztálytársam sincs.Egy lehetõségem van úgymond gyakorolni, ez pedig a táncpartnerem a szalagavatós táncon, akivel egyáltalán nem ismerjük egymást.

Legjobb válasz: Némileg úgy kell velük beszéllni ahogy másokkal szoktál de nem szabad disznó vicceket elõhozni náluk... több kérdésért Privát üzenetbe :D

Némileg úgy kell velük beszéllni ahogy másokkal szoktál de nem szabad disznó vicceket elõhozni náluk... több kérdésért Privát üzenetbe :D
Próbálj viccelõdni, ha megnevetteted szinte nyert ügyed van. kérdezd meg mi a hobbija. A disznó vicceket mellõzd. bánj vele finoman, mint egy porcelánbabával. legyél kedves, vedd észre ha nincs jó kedve, és ha ilyen van kérdezd meg mi a baj, és ne cseszegesd.

Új gép vásárlás esetén amelyiken van operációs rendszer pl. jog tiszta vista. Hogy kell a particiorol DVD-re biztonsági mentést csinálni. Honnan kell? Vagy hol van az a mappa amit ki kell írni lemezre. Meg köszönném ha valaki le írná részletesen.

Legjobb válasz: Üdv! Attól függ, hogy mit szeretnél kiírni.. De szerintem Te magára az operációs rendszerre gondolsz! Azt csak így spontán nem tudod kiírni mert azt majd úgy sem fogod tudni késõbb újratelepíteni. De ha adtak hozzá DVD-t amin rajta van akkor egy cseppet sem kell aggódni.

Üdv! Attól függ, hogy mit szeretnél kiírni.. De szerintem Te magára az operációs rendszerre gondolsz! Azt csak így spontán nem tudod kiírni mert azt majd úgy sem fogod tudni késõbb újratelepíteni. De ha adtak hozzá DVD-t amin rajta van akkor egy cseppet sem kell aggódni.
Amúgy ha azt akarod hogy meglegyen neked a szoftver magában akkor meg kell vásárolnod vagy külön le töltöd az internetrõl de hát azt csak 30 napig tudod használni. De ha olyat akarsz csinálni hogy már felraktad a programokat meg mindent és így akarod ezt lementeni egy DVD-re akkor ezt lazán megteheted.
A netrõl bármikor leszedhetsz egy olyan operációs rendszert, ami jobb, mint az eredeti... Az újabbak már az eredetiség teszteken is átmennek simán. Meg van linux is, ami teljesen ingyenes mindenkinek.

Letöltöttem a need for speed most wanted-et feltelepítettem, van virtual clone driverem meg daemon tools de akármeikkel olvastatom be mind2 azt írja, hogy kell a cd valami tanács?

Legjobb válasz: Mármint a játék írja ki, hogy kell cd? Mert akkor meg kell crackelni az indító speed.exe-t. Írd fölül az eredetit egy crackelttel.

Mármint a játék írja ki, hogy kell cd? Mert akkor meg kell crackelni az indító speed.exe-t. Írd fölül az eredetit egy crackelttel.
Ha mar illegalisan toltesz le, legalabb az info fajlt elolvashatnad. A most wanted nem kedveli a mountolgatast, ezert kell melle megvalami...
Vedd meg.
Crack mappa nincs hozzá?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!