Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a már nem használt (17 db)

Hogyan kell kitörölni a már nem használt MSN címem?

Ki akarom törölni a régit,mert csináltam egy újat

Legjobb válasz: Hupsz, nem csinált belõle linket, de másold ki a címet, és mûködni fog.

Hupsz, nem csinált belõle linket, de másold ki a címet, és mûködni fog.
nekem nem csinálja.beírom a jelszavam, rákattintok az igen-re, de nem csinál vele semmit.persze ha a nem-re kattintok, azonnal visszalép egyet, de az igen nem reagál.mit csináljak?(a jelszóm jó)
oké, sikerült :)
Felmész erre az oldalra: https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=10&ct=1.. Bejelentkezel azzal a címeddel és jelszavaddal, amit törölni akarsz. Miután bejelentkeztél, utána a bal oldali menübõl válaszd a Beállításokat, majd ott az oldal közepe felé lesz egy További lehetõségek rész, na ott a Fiók megszüntetésére kattints, onnan már értelemszerûen menni fog.
Sziasztok Nekem is kérdésem lenne, csak nem akarok új kérdést nyitni. A saját testvérem csinált új msn fiókokat, tök idegen neveket használ és más embereket szédít vele. Szerintem személyiség zavara van. Meg akarom szüntetni ezeket a hülye címeket amit kitalált. Az e-mail címet még tudom is, de a jelszót nem. így hogy lehet megszüntetni??? Köszi!

2 és fél éves kisfiamnak széklettartási problémái vannak. Normális ez az ő korában? A többi vele egykorú gyerek már nem használ pelenkát, neki még kell. Mitévő legyek? Hogyan tudnám megváltoztatni vagy ez teljesen normális?

teljesen komolyan kérdezem, kétségbe vagyok esve

Legjobb válasz: Szia! Ne legyél elkeseredve, teljesen normális. Egyébként a pisi is még pelusba megy, vagy már próbálkoztatok bilibe/WC-be? Lehet, hogy ez furán hangzik, de nagyon sok kisgyerek azért nem meri elhagyni a pelust, mert a pisit, kakit annyira a magáénak érzi (mint pl. egy kedvenc játékot), hogy nem meri "elengedni". Egyszerûen még nem érett meg a fiad a szobatisztaságra, de tényleg ne aggódj. Itt lesz a nyár, 3 éves koráig még simán leszokhat a pelenkáról!!! Nézd meg az Alexandra v. Libri weboldalán a Nagy bilikönyv c. könyvecskét, szerintem érdemes lenne megvenned, nagyon hasznos lehet a leszoktatásnál!

Szia! Ne legyél elkeseredve, teljesen normális. Egyébként a pisi is még pelusba megy, vagy már próbálkoztatok bilibe/WC-be? Lehet, hogy ez furán hangzik, de nagyon sok kisgyerek azért nem meri elhagyni a pelust, mert a pisit, kakit annyira a magáénak érzi (mint pl. egy kedvenc játékot), hogy nem meri "elengedni". Egyszerûen még nem érett meg a fiad a szobatisztaságra, de tényleg ne aggódj. Itt lesz a nyár, 3 éves koráig még simán leszokhat a pelenkáról!!! Nézd meg az Alexandra v. Libri weboldalán a Nagy bilikönyv c. könyvecskét, szerintem érdemes lenne megvenned, nagyon hasznos lehet a leszoktatásnál!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Ne aggódj, a fiam sem szobatiszta még, szept. végén lesz 3 éves. Mikor nagyon jó idõk voltak (kb. 1 hónapja), kint a kertben már elvonult pisilni, de bent hiába adok rá kisgatyót, még belepisil.A reggeli ébredés után általában WC-be pisil, a kakinál akkor szól, ha már a pelenkában van. Azért én is aggódom néha, hogy ovira szobatiszta lesz-e, de nem merem erõltetni.
Elsõ válaszolóval tökéletesen egyetértek. Nálunk is, amikor egy-egy picit finoman erõltettük, csak rosszabb lett. Nyáron, amikor kint is le lehetett pisilni a fák tövét, sokat javult a helyzet. Aztán az OVI elõtt 3 héttel, szinte egyik napról a másikra teljesen szobatiszta lett a fiam, éjszaka sem pisilt be.

Samsung galaxy mini telefonom van a gps-ért kell és mennyit kell fizetnem? Ha a market-ről töltök le ha ingyeneset töltötk azért hogy használom fizetek? Az email -ért nem kell fizetni ugye?

Legjobb válasz: Ha az internetet használod, akkor a szolgáltatód tarifájának megfelelõen fizetned kell érte. Értem ezt az emailre. A legtöbb - talán az összes- marketen lévõ ingyenes navigáció szintén internetet használ. Vannak fizetõs navigációs programok, amik nem használnak internetet, ezeket kis ügyességgel le tudod tölteni illegálisan, de ingyen.

Ha az internetet használod, akkor a szolgáltatód tarifájának megfelelõen fizetned kell érte. Értem ezt az emailre. A legtöbb - talán az összes- marketen lévõ ingyenes navigáció szintén internetet használ. Vannak fizetõs navigációs programok, amik nem használnak internetet, ezeket kis ügyességgel le tudod tölteni illegálisan, de ingyen.
Ha WiFin keresztül intézed a letöltést és a levelezést, az ingyenes. Ha a Marketrõl Wifin letöltöd a navigátor (GPS) programot az ingyenes. Amikor használod, és csak a készülékbe épített GPS vevõt használod, az ingyenes, de a készülék, ha ezek az opciók nincsenek kikapcsolva GSm-en "segítséget kér" a mûholdak gyorsabb megtalálásához (ez az A-GPS), valamint a pontosabb/gyorsabb navigációhoz a GSM cellainformációkat is tudja használni és ha megteheti, használja is, ez viszont már adatforgalmat generál és azt kell fizetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)


Utorrent-et használok! Hol lehet azt beállítani, hogy ne használja letöltésnél az egész sávszélességet? Mert ha fut a program, böngészni már nem tudok, órákat kell várnom, mire bejön 1-1 oldal! Upc 30 as netem van amúgy!

Legjobb válasz: Az ablakban jobboldalt lent, ahol a seed sebességét mutatja, jobbklikk, és már állíthatod is a limitet. De ha benéztél volna az Options-be, ott is megtalálhattad volna.

Az ablakban jobboldalt lent, ahol a seed sebességét mutatja, jobbklikk, és már állíthatod is a limitet. De ha benéztél volna az Options-be, ott is megtalálhattad volna.

Ha használok hajpakolást akkor balzsamot már nem kell? vagy hogy van ez? Lehet úgy hogy balzsam után pakolás? Vagy az nagyon elnehezítené a hajat?

ti hogy használjátok?

Legjobb válasz: Én csak pakolást használok a samponozás után, serical latte-t. Ezt általában fent hagyom fél óráig, de ha nagyon rohanok, akkor csak átmosom vele, mint egy balzsammal, úgy is teljesen jó.

Én csak pakolást használok a samponozás után, serical latte-t. Ezt általában fent hagyom fél óráig, de ha nagyon rohanok, akkor csak átmosom vele, mint egy balzsammal, úgy is teljesen jó.

A szomszed azt mondja nem kell a teknosnek futes, o a csapi vizet hasznalja evek ota es semmi bajuk. Igaz ez? Es mitol van, hogy beszurkult a pancelja? Mar nem olyan szep mint mikor kaptuk?

A kalcium rakodhat le ra mert az por,es mi haszna ha az egesz ugyis az akvarium aljara szall?Nem volt meg tekink,segitsetek.

Legjobb válasz: Szia! Kisebb korban kb 1éves korukig kell nekik a 28fokos víz. Utána lehet szép lassan csökkenteni. Ha már elmult 5-6éves akkor már télleg nem kell fûtés. Elvan 20-22 fokos szobahõmérsékletû vízben.

Szia! Kisebb korban kb 1éves korukig kell nekik a 28fokos víz. Utána lehet szép lassan csökkenteni. Ha már elmult 5-6éves akkor már télleg nem kell fûtés. Elvan 20-22 fokos szobahõmérsékletû vízben.
Télen a teknõs igényli a fûtést. Nekem most olyan 25 fokra van beállítva. Nyáron, vagyis amikor melegebb van, ki szoktam venni a fûtõt. Ami nagyon fontos egy teknõs tartásánál, az a szûrõ. A teknõsök nagyon gyorsan és sokat emésztenek, hamar koszolódik a víz, ezért -hacsak nem akarok 2 naponta cserélni a vizet - érdemes szûrõt használni. Maga a teknõs sem fog úgy koszolódni. Én 3 hetente cserélem a vizet, olyankor a tekik páncélját is meg szoktam sikálni, hogy szép tiszták legyenek (van egy erre a célra használt fogkeféjük :)
A kérdező hozzászólása: Koszike!AKkor beszerzek egy vizmelegitot, mert azt nem kaptam ajndekba:) .A vizet2-3 naponta csereljuk, de megprobalom a fogkefet is.KOszi
Pártolom az elöttem szolót.:) nekemis votle gy tekim:) de valahogy kimászot:Ovotl ebne nekiegy kõ.de nemoylan nagy.és valahogy kimászott.)máogsem tudom hogyan csinálta:D
Azért szorúlt be a teknõsöd a páncéljába, mert meghízott. Az én teknõsöm is cspi vízben van, és nincs fûtése. Az akváriumában van egy nagy kõ amire ha fázik kimegy, a követ megvilágítottam egy lámpával, így bíztosítom neki a meleget.

Samsung Galaxy S2-öt bátyám oda adta nekem mert már 1 éve nem használja de a telefonzárat nem tudjuk feloldani. Hogyan kell feltörni?

Legjobb válasz: Teleofon zár? :) Uhmm... Lopott telefonnál ez nem elég. Amgy egy wipe data/facory reset

Teleofon zár? :) Uhmm... Lopott telefonnál ez nem elég. Amgy egy wipe data/facory reset
A képernyõzárra gondolsz, amit be kell rajzolni, vagy a kártyazárra? Kártya nélkül indítsd el, majd nyomj a vészhívás gombra. *#*#4636#*# Ha sikerül ezt a kódot begépelned és lenyomod a hívás indítást, akkor visszaállítja gyári beállításokra! Ha csak a kártyazár, akkor simán megcsinálhatod menübõl a teljes visszaállítást! Szerintem.

Használt már küzületek valaki rizskrémet? Milyen? Hogy kell elkészíteni vele az ételt? Most rendeltem neten, mert a 6 hós babám ki nem álhatja a burgonyát.

Legjobb válasz: http://netbio.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=3487&cikk=NetB.. erre gondolsz??? Irtó ízetlen, én csak arra használtam ,hogy tartalmasabbá tegyem a gyümölcs adagját tízóraira, ,ert csak magában a gyümölcspéptõl nem lakott jól. Felöntöd a dobozon látható mennyiségû vízzel és kicsit melegíted. Rajta van a dobozon h hogyan kell fõzelékhez adni, meg gyümölcshöz. Elvileg önmagában is adható tejpép gyanánt, de én az ellenségemnek sem kínálgatnám.

http://netbio.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=3487&cikk=NetB.. erre gondolsz??? Irtó ízetlen, én csak arra használtam , hogy tartalmasabbá tegyem a gyümölcs adagját tízóraira, , ert csak magában a gyümölcspéptõl nem lakott jól. Felöntöd a dobozon látható mennyiségû vízzel és kicsit melegíted. Rajta van a dobozon h hogyan kell fõzelékhez adni, meg gyümölcshöz. Elvileg önmagában is adható tejpép gyanánt, de én az ellenségemnek sem kínálgatnám.
Én rizslisztet vettem a Tescóban, azt szoktam használni. 1 kiló 300 forint körül van.
Nekem Olaszból hordja a férjem és így használjuk: megfõzök kb. fél liter vízben répát, cukkinit és burgonyát, ennek a levét használom fel a rizskrémhez (kb 200 ml lébe 3-4 ek. rizspor vagy kukoricapor), belekeverem még az elturmixolt zöldségeket, teszek bele bébiétel husit, kávéskanálnyi oliva olajat, reszelt parmezán sajtot, és kész! Még nem igazán szereti, de már tátja a száját és pár kanálkával elfogad.
A kérdező hozzászólása: igen ez az.most rendeltem, de elég drága a posta költség, boltba meg nem tudom hol árulják.Kipróbálom. köszönöm! :)
Szia Én holle rizspelyhet használok. Nagyon jó. Bioboltban vettem 1400ft-ért.
A kérdező hozzászólása: 11 kerület környékén, még nem láttam bioboltban sajna holle cuccokat :(

Hogyan töröljem magam? Van egy email cimem és nem használom már egy éve, és nem tudom a jelszavamat sem már, szeretném a myvipröl törölni magam de nem tudom mert ahhoz be kell lépjek a régi emailcimemre.

Legjobb válasz: Hàt nem tudom, mert email megvàltoztatàsnàl is küldenek levelet a régi cimre is! Nem törlöd magad, nem jelentkezel be, azt kész! Ird ki; hogy màr ne keressenek vagy valami ilyesmi!

Hàt nem tudom, mert email megvàltoztatàsnàl is küldenek levelet a régi cimre is! Nem törlöd magad, nem jelentkezel be, azt kész! Ird ki; hogy màr ne keressenek vagy valami ilyesmi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!