Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a már nem (1084 db)

Szeretném a Facebook Messengert letölteni, de a Market nem találja! Talán csak a Google Playen van fent? És akkor hogyan kell a Market helyett Google Playt felrakni?

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro-m van és szeretném feltelepíteni a Facebook Messengert rá, de a Market nem találja. Lehetséges, hogy csak a Google Playen van fent? Elvileg fel lehet erre a típusú telefonra is telepíteni, szóval ezért nem értem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A Facebook Messenger rendszerkövetelménye legalább 2.2 android, ha neked még Market van, akkor valószínûleg régebbi rendszer van a telefonodon, ezért nem találod (csak azok az alkalmazások jelennek meg, amik kompatibilisiek a telóval, hardverrel, szoftverrel). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.o..

A Facebook Messenger rendszerkövetelménye legalább 2.2 android, ha neked még Market van, akkor valószínûleg régebbi rendszer van a telefonodon, ezért nem találod (csak azok az alkalmazások jelennek meg, amik kompatibilisiek a telóval, hardverrel, szoftverrel). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.o..
A kérdező hozzászólása: Köszi! És hogyan kell szoftverfrissítést csinálni? Azt írja, a legfrissebb van a telefonon. De akkor miért még mindig Marketem van?
Tudomásom szerint 2.1 az utolsó GYÁRI hivatalos android verzió rá, fõzött, custom rom van újabb is: http://prohardver.hu/tema/re_sony_ericsson_x10_mini_pro_kics.. ha nem érted, akkor inkább kérj meg valakit, nehogy elrontsd.

Kis lakásban hol és hogyan tároljátok a már nem kell kismamaruhákat, kinőtt gyerekruhákat, játékokat?

Van 2 nagy szekrényünk, az egyik beépitett, de már nem fér beléjük semmi. Új szekrényt nem tudom, hova tudnék tenni. Vagy rögtön elajándékoztátok/eladtátok ?ket? Nem lesz rögtön 2. baba nálunk, mit javasoltok?

Legjobb válasz: Ez nehéz kérdés, sokaknak fejtörést okoz. Mi a legtöbb ruhát örököltük, vagy kölcsön kaptuk. A kölcsön ruhákat rakosgatom, gyûtögetem, mikor összegyûlik egy adag kinõtt ruha, visszaadom. Az örökölteket, illetve sajátot mamánál rakosgatjuk, illetve jól lezárt zsákokban a férjem nagymamájánál a garázsban raktározzuk. Egy-két év múlva kiderül, lesz-e kistesó, akkor neki használjuk. Ha õ is kinõtte, meg továbbajándékozom. Esetleg a szebbeket lehet, hogy áruba bocsátom, de inkább szeretnék majd valakin ugyanúgy segíteni, mint amilyen nagy gondot az én vállamról is levettek a rokonok, ismerõsök, hogy ezt az oldalát a babavárásnak elfelejthettük.

Ez nehéz kérdés, sokaknak fejtörést okoz. Mi a legtöbb ruhát örököltük, vagy kölcsön kaptuk. A kölcsön ruhákat rakosgatom, gyûtögetem, mikor összegyûlik egy adag kinõtt ruha, visszaadom. Az örökölteket, illetve sajátot mamánál rakosgatjuk, illetve jól lezárt zsákokban a férjem nagymamájánál a garázsban raktározzuk. Egy-két év múlva kiderül, lesz-e kistesó, akkor neki használjuk. Ha õ is kinõtte, meg továbbajándékozom. Esetleg a szebbeket lehet, hogy áruba bocsátom, de inkább szeretnék majd valakin ugyanúgy segíteni, mint amilyen nagy gondot az én vállamról is levettek a rokonok, ismerõsök, hogy ezt az oldalát a babavárásnak elfelejthettük.
szia, nálunk a fiam a legkisebb a gyerekek között, így nagyon sok ruhát kap folyamatosan.már van 3 nagy zsák amit kinõtt.ezeket szépen elcsomagoltam, és bezsákolva vagy a padlásra, vagy a garázsba rakom el.(jelenleg az ajtó mögött vannak a hálóban).igaz mi viszonylag hamar szeretnénk kistesót, így nem viszem messzire.szerintem is valamelyik szülõtökhöz vigyétek el.
A bátyám "fõállású anya".Na ne nevessetek.:-D Kivettek az intézetbõl 6 gyermeket és nekik szoktam mindent elküldeni.Kertes házban laknak és van hol tárolniuk az éppen nem jó ruhákat.Most mi várunk megint babát és küldenek vissza belõle.Szerencsére így semmit nem kell vennünk..Amúgy ha valami nagyon nem kell és nem rossz állapotú azt oda szoktam adni a Heim Pál kórháznak(ide inkább játékot viszünk), vagy a Vöröskeresztnek.Mindig nagyon örülnek neki.A játékokat a kislányommal szoktuk elcsomagolni és kimosni(bár ott azonnal fertõtlenítik)és Õ adja át magától.Sajnos laktunk már ebben a kórházban többször is és ez az Õ ötlete volt, mert nagyon unatkozott bent.(intenzív osztályon voltunk és az ott lévõ pár db. játékkal tudott csak játszani.Nem vihettünk be sokat. Üdv.9 év/36 hetes Km.
Mi a pincében bérelünk egy kis helyet. Szerencsére jelképes összeget kérnek érte. Érdemes nálatok is megkérdezni, vagy a szomszéd házakban. Ide kerül minden, amit (még) nem dobnánk ki. Mózes kosár, biciklik, apa szerszámai stb... Ide teszem a gyerek kinõtt cuccait, mert még kell, most szeretnénk kistesót. Szerencsére a barátnõimnél is most sok baba született, körbe-körbe járnak a kismama- és babaruhák. De lassan visszajönnek. Mi az ágy alá (nem ágynemûtartós) vettünk zippzározható mûanyag tárolót, abból három simán befér. És folyamatosan selejtezek... A nem túl szépeket a vöröskeresztnek vagy a védõnõnek adom, a szépeket elteszem. Ha már nem kell a babámnak, akkor minden megy! A kórházas nagyon jó ötlet! A játékoknál majd erre fogok gondolni!
Mi csináltunk a folyosóra egy "padlást". Lejjebb hoztuk a mennyezetet, kb. 80 cm-rel és csináltunk a két végébe két kis ajtót. Az alját lambériából csináltuk meg, így ugyanúgy néz ki, mint a falon a lambéria és az ajtón. A fejünk befér és úgy dobáljuk be a holmikat. Már tele van, de még mindig lenne mit felrakni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket!
nálunk van egy sufni ahova zsákokba dobáljuk aztán elajándékozzuk ha tudjuk kinek, de még van hely :)


Helotok! Szoptatas alatt szabad csiposet enni? Es ha mar keves a tejem, es tapot kell adni a kicsinek, azt hogy kell? A babavizet fel kell foralni, vagy nem muszaj, eleg csak melegiteni! Mert olvastam tobb helyen es mindehol maskepp irjak!

Legjobb válasz: A babavizet nem kell forralni ha frissen bontod fel.De utána már igen.(rá is van írva a palackra)A csípõs kaját nem tudom nekem kezdetektõl tápszeres a lányom.

A babavizet nem kell forralni ha frissen bontod fel.De utána már igen.(rá is van írva a palackra)A csípõs kaját nem tudom nekem kezdetektõl tápszeres a lányom.

Szocpol szocpolt adnak úgy bővítésre, hogy igazából bővíteni már nem kell, csak befejezni a bővítést? Ellenőrzik, hogy tényleg bővítésre kellett e? Hova kell menni, ha szocpolt szeretnék igényelni?

Nálunk a konyha (vagy is a leend? konyha,mert van egy,csak az nagyon kicsike) félkészen van-álmennyezet,bejárati ajtó,vakolat híja,valamit valami lentre (linóleum,járólap)kellene,a füribe már csak egy mosdó hiányzik,az egyik szobát szeretnénk ketté választani,és a jelenlegi kamrából egy szobát szeretnénk csinálni,az ablakokat lecserélni.

Legjobb válasz: Bõvítésre nem jár jelenleg, csak új lakás építésére, vagy vásárlására.

Bõvítésre nem jár jelenleg, csak új lakás építésére, vagy vásárlására.
olyan formán van, ha a ház nagyságát növelitek, tehát hozzáépítetek, korszerûsítetek. az, hogy linóleumot tesztek le vagy új mosdót tesztek, nem számít, a szocpol azoknak a családoknak jár, akik új otthont teremtenek (az elsõt), nekik is nehéz dolguk van, nagyon megszigorították :( de itt a link, olvasd el, mindent leírnak http://www.szocpol.net/
A kérdező hozzászólása: Mi számít korszerûsítésnek? Pontosan mire kell itt gondolni, amire adják? Köszönöm a válaszod!
fûtés, szigeteles szerintem. mondjuk így önmagában szocpolt ezekre nem adnak, azt tényleg csak fiatal családok elsõ lakására adják. de sok önkormányzat ad korszerûsítési támogatásokat, városban ezeket inkább paneloknak adják, de vidéken elõfordul, hogy fel lehet venni :)

Ma megyek nőgyógyászhoz, hogy javasoljon táppénzre. Mit mondjak neki, hogy kiadja a papírt? Nem hozzá tartozon körzetileg, csak már kell a táppénzes papír, mert már helyettem vettek föl új dolgozót!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mondd azt, hogy olyan munkát végzel, ami nem kismamáknak való, pl. sokat kell emelgetni. Egyébként nem szoktak ezen sokat problémázni a dokik, nekem még arra sem hagyott idõt, hogy rendesen megmagyarázzam, már írta is a papírt. 29 hetes kismama

Szia! Szerintem mondd azt, hogy olyan munkát végzel, ami nem kismamáknak való, pl. sokat kell emelgetni. Egyébként nem szoktak ezen sokat problémázni a dokik, nekem még arra sem hagyott idõt, hogy rendesen megmagyarázzam, már írta is a papírt. 29 hetes kismama
Az enyémet sem izgatta, hogy miért. Nem kell magyarázkodni!
Szia, mondd azt, hogy ki akarnak rúgni. Azonnal ki fog írni. Engem tényleg ki akartak, úgyhogy a körzeti orvosom azonnal kiírt, a nõdokim nem foglalkozott ezzel, azt modta intézzem a háziorvosommal. Elvileg nem kell különösebb indok ahhoz, hogy táppénzre menj a terhesség alatt! Az is elég ha te úgy döntesz kímélni akarod magad és nem akarsz dolgozni, és ki kell írjanak! Sok sikert, boldog babavárást!
Én dokim megkérdezte, hol dolgozom és rögtön kiírt. Amúgy eladó voltam egy boltban.
Amúgy az sem fontos, hogy a dokihoz menj, engem a védõnõm vett táppénzre.

Az iPhone 4-re hogy kell a gépről képeket tenni mert már csatlakoztattam, de nem tudom, hogy hogy kell?

Legjobb válasz: Használati útmutató. ITunes, stb. Ilyesmik kellenek, de olvasd el a haszn. utm-ót, hasznos dolgok vannak benne.

Használati útmutató. ITunes, stb. Ilyesmik kellenek, de olvasd el a haszn. utm-ót, hasznos dolgok vannak benne.
A kérdező hozzászólása: kösz -.-" és a válasz rá basszus?? -.-''''''
Leírtam, hogy itunes...
a kérdés nem android fan-oknak szólt köszi... Nah bedugod az iPhone-od. Elinditod az iTunes-ot. Ott a bal oldali sávba lesz olyan rész hogy devices, az alatt közvetlenül a telefonod van. Rákattintasz. Ott elsõ oldalon lesz a telefonod képe, és pár sor adat. Efelett vannak kis fülek, mint Summary, Music Apps stb... Ott lesz egy olyan rész hogy photos. Ott kipipálod hogy Sync Photos from ... és a Choose Folderre teszed és megkeresed a mappát amibe a képek vannak, kiválasztod. Végül alul rányomsz az Apply-re és akkor ráteszi
A kérdező hozzászólása: letöltöttem az iTunes-t de nem találom beírtam a keresõbe rá kattintottam mert talált vmit de már vagy 20 perce tölt és most pl zene megy ha nem kattintok rá hanem mást csinálok a gépen-.-" szóval... O.o??? na most ki akartam lépni és ezt írta: are u sure u want to cancel iTunes installation?? most ez mi ez?? HELP!!!
minek van iphone 4ed ha meg az itunes se tudod kezelni.. sok sikert az appstorehoz meg a tobbihez..
AppStore a legegyszerûbb, az iTunes azért elsõre kicsit bonyolultnak tünhet, ha meg nem telefon kocka akkor végképp... mindent megkell tanulni.

Ciklus.hu-n hogyan kell a bejelöléseket csinálni? Nem tudok semmit bejelölni, pedig már regisztráltam.

Legjobb válasz: Szia! Ha belépsz, van olyan, hogy normál nézet. Bármelyik napra ha rámész az egérrel, rákattintasz bal gombbal, feljön egy rózsaszín ablak, hogy ciklus hozzáadása...illetve nap részletei... ezekre rákattintva tudod beírni, amit szeretnél. Sok sikert! Szép napot!

Szia! Ha belépsz, van olyan, hogy normál nézet. Bármelyik napra ha rámész az egérrel, rákattintasz bal gombbal, feljön egy rózsaszín ablak, hogy ciklus hozzáadása...illetve nap részletei... ezekre rákattintva tudod beírni, amit szeretnél. Sok sikert! Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged! Szép napot Neked is! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!