Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a már (2442 db)

Szeretném a Facebook Messengert letölteni, de a Market nem találja! Talán csak a Google Playen van fent? És akkor hogyan kell a Market helyett Google Playt felrakni?

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro-m van és szeretném feltelepíteni a Facebook Messengert rá, de a Market nem találja. Lehetséges, hogy csak a Google Playen van fent? Elvileg fel lehet erre a típusú telefonra is telepíteni, szóval ezért nem értem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A Facebook Messenger rendszerkövetelménye legalább 2.2 android, ha neked még Market van, akkor valószínûleg régebbi rendszer van a telefonodon, ezért nem találod (csak azok az alkalmazások jelennek meg, amik kompatibilisiek a telóval, hardverrel, szoftverrel). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.o..

A Facebook Messenger rendszerkövetelménye legalább 2.2 android, ha neked még Market van, akkor valószínûleg régebbi rendszer van a telefonodon, ezért nem találod (csak azok az alkalmazások jelennek meg, amik kompatibilisiek a telóval, hardverrel, szoftverrel). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.o..
A kérdező hozzászólása: Köszi! És hogyan kell szoftverfrissítést csinálni? Azt írja, a legfrissebb van a telefonon. De akkor miért még mindig Marketem van?
Tudomásom szerint 2.1 az utolsó GYÁRI hivatalos android verzió rá, fõzött, custom rom van újabb is: http://prohardver.hu/tema/re_sony_ericsson_x10_mini_pro_kics.. ha nem érted, akkor inkább kérj meg valakit, nehogy elrontsd.

Hogy kell a "dakine"-t kiejteni? (táska márka. )

így írjátok pls : dc= dííszíí, converse=konverz

Legjobb válasz: Gondolom már nagyon késõ, tekintve hogy 3 éves lassan a kérdés, de "dákájn"-nak kell ejteni.

Gondolom már nagyon késõ, tekintve hogy 3 éves lassan a kérdés, de "dákájn"-nak kell ejteni.
dakin vagy dékin


Helotok! Szoptatas alatt szabad csiposet enni? Es ha mar keves a tejem, es tapot kell adni a kicsinek, azt hogy kell? A babavizet fel kell foralni, vagy nem muszaj, eleg csak melegiteni! Mert olvastam tobb helyen es mindehol maskepp irjak!

Legjobb válasz: A babavizet nem kell forralni ha frissen bontod fel.De utána már igen.(rá is van írva a palackra)A csípõs kaját nem tudom nekem kezdetektõl tápszeres a lányom.

A babavizet nem kell forralni ha frissen bontod fel.De utána már igen.(rá is van írva a palackra)A csípõs kaját nem tudom nekem kezdetektõl tápszeres a lányom.

Hogy kell a szemölcsöt véglegesen eltüntetni? Már 6 éve próbálom

orvos nélkül

Legjobb válasz: Milyen, hol, mekkora? próbáld orvossal... nekem az ujjaimon volt vagy 15-20, olyan fél borsószemnyi max, illetve kisebbek, a doki elõször a Verrumalt javasolta, hogy kenegessem, és majd az leszárítja, de hamar rájöttem, hogy az nem fog bejönni, így aztán késõbb már úgy mentem vissza, hogy csak fagyasztás, azóta szépen elmúltak, nem is jöttek vissza, makacsabbnál, nagyobbnál vagy ha nem fagy ki gyökérig, kellhet ismétlés, de tök jó volt látni, hogy úgy ahogy van lejön egybe az egész, és nem kell kínlódni a kenegetéssel

Milyen, hol, mekkora? próbáld orvossal... nekem az ujjaimon volt vagy 15-20, olyan fél borsószemnyi max, illetve kisebbek, a doki elõször a Verrumalt javasolta, hogy kenegessem, és majd az leszárítja, de hamar rájöttem, hogy az nem fog bejönni, így aztán késõbb már úgy mentem vissza, hogy csak fagyasztás, azóta szépen elmúltak, nem is jöttek vissza, makacsabbnál, nagyobbnál vagy ha nem fagy ki gyökérig, kellhet ismétlés, de tök jó volt látni, hogy úgy ahogy van lejön egybe az egész, és nem kell kínlódni a kenegetéssel

Az iPhone 4-re hogy kell a gépről képeket tenni mert már csatlakoztattam, de nem tudom, hogy hogy kell?

Legjobb válasz: Használati útmutató. ITunes, stb. Ilyesmik kellenek, de olvasd el a haszn. utm-ót, hasznos dolgok vannak benne.

Használati útmutató. ITunes, stb. Ilyesmik kellenek, de olvasd el a haszn. utm-ót, hasznos dolgok vannak benne.
A kérdező hozzászólása: kösz -.-" és a válasz rá basszus?? -.-''''''
Leírtam, hogy itunes...
a kérdés nem android fan-oknak szólt köszi... Nah bedugod az iPhone-od. Elinditod az iTunes-ot. Ott a bal oldali sávba lesz olyan rész hogy devices, az alatt közvetlenül a telefonod van. Rákattintasz. Ott elsõ oldalon lesz a telefonod képe, és pár sor adat. Efelett vannak kis fülek, mint Summary, Music Apps stb... Ott lesz egy olyan rész hogy photos. Ott kipipálod hogy Sync Photos from ... és a Choose Folderre teszed és megkeresed a mappát amibe a képek vannak, kiválasztod. Végül alul rányomsz az Apply-re és akkor ráteszi
A kérdező hozzászólása: letöltöttem az iTunes-t de nem találom beírtam a keresõbe rá kattintottam mert talált vmit de már vagy 20 perce tölt és most pl zene megy ha nem kattintok rá hanem mást csinálok a gépen-.-" szóval... O.o??? na most ki akartam lépni és ezt írta: are u sure u want to cancel iTunes installation?? most ez mi ez?? HELP!!!
minek van iphone 4ed ha meg az itunes se tudod kezelni.. sok sikert az appstorehoz meg a tobbihez..
AppStore a legegyszerûbb, az iTunes azért elsõre kicsit bonyolultnak tünhet, ha meg nem telefon kocka akkor végképp... mindent megkell tanulni.

Találtunk egy kis fácánt hogy kell felnevel? Már a feje kivételével tollas az egész meg fog majd szokni? és mennyi az esély hogy életben marad?

Legjobb válasz: Arra, hogy egyedül életben marad nincsen sok esély. A tyúk alakúak csibéi nem bírják a magányt. Minek vitted haza, ha azt se tudod mit kezdj vele?

Arra, hogy egyedül életben marad nincsen sok esély. A tyúk alakúak csibéi nem bírják a magányt. Minek vitted haza, ha azt se tudod mit kezdj vele?
A kérdező hozzászólása: Be tudom rakni kiscsibék közé Úgy jó?
Ha nem sokkal nagyobbak nála a csibék akkor úgy jó.
A kérdező hozzászólása: szerintem kissebek

Mi okozza a nyelőcsőgyulladást, hogyan kell kezelni már inni is fájdalmas és a hátamon sem bírok aludni?

Legjobb válasz: ez a refluxbetegség, kezeltetni kell. jó gyógyszerek vannak már, amivel a fájdalom csökkenthetõ. de egy gyomortükrözés elkerülhetetlen a pontos diagnózishoz. jobbulást.

ez a refluxbetegség, kezeltetni kell. jó gyógyszerek vannak már, amivel a fájdalom csökkenthetõ. de egy gyomortükrözés elkerülhetetlen a pontos diagnózishoz. jobbulást.
A kérdező hozzászólása: De ez el fog múlni nyomtalanul ugye, ha kezeltetem?
A kérdező hozzászólása: köszi hát gyomortükrözés az elég fájdalmas nem? :S
nem, nem fájdalmas, inkább kellemetlen. lidocain sprét fújnak a torokba, szóval a csövet lemenetkor nem érezni, de hányinger az van, mert a gyomor tiltakozik... pár perc az egész, és az orvos látja, hogy agyomor illetve a nyelõcsõ milyen állapotban van. e szerint ír gyógyszert, ami hamarosan hatni is fog. addig is oldalfekvés, és a fejpárna legyen magas, mert a visszafolyó gyomorsav okozza a nyelõcsõ gyulladását, a kaparó, égõ fájdalmat. addig is jók a vény nélküli savlekötõk, Rennie, Alusonil.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Remélem jobb lesz majd mert ez így annyira rossz érzés...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!