Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a már (2364 db)

Szeretném a Facebook Messengert letölteni, de a Market nem találja! Talán csak a Google Playen van fent? És akkor hogyan kell a Market helyett Google Playt felrakni?

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro-m van és szeretném feltelepíteni a Facebook Messengert rá, de a Market nem találja. Lehetséges, hogy csak a Google Playen van fent? Elvileg fel lehet erre a típusú telefonra is telepíteni, szóval ezért nem értem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A Facebook Messenger rendszerkövetelménye legalább 2.2 android, ha neked még Market van, akkor valószínûleg régebbi rendszer van a telefonodon, ezért nem találod (csak azok az alkalmazások jelennek meg, amik kompatibilisiek a telóval, hardverrel, szoftverrel). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.o..

A Facebook Messenger rendszerkövetelménye legalább 2.2 android, ha neked még Market van, akkor valószínûleg régebbi rendszer van a telefonodon, ezért nem találod (csak azok az alkalmazások jelennek meg, amik kompatibilisiek a telóval, hardverrel, szoftverrel). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.o..
A kérdező hozzászólása: Köszi! És hogyan kell szoftverfrissítést csinálni? Azt írja, a legfrissebb van a telefonon. De akkor miért még mindig Marketem van?
Tudomásom szerint 2.1 az utolsó GYÁRI hivatalos android verzió rá, fõzött, custom rom van újabb is: http://prohardver.hu/tema/re_sony_ericsson_x10_mini_pro_kics.. ha nem érted, akkor inkább kérj meg valakit, nehogy elrontsd.

Hogy kell a "dakine"-t kiejteni? (táska márka. )

így írjátok pls : dc= dííszíí, converse=konverz

Legjobb válasz: Gondolom már nagyon késõ, tekintve hogy 3 éves lassan a kérdés, de "dákájn"-nak kell ejteni.

Gondolom már nagyon késõ, tekintve hogy 3 éves lassan a kérdés, de "dákájn"-nak kell ejteni.
dakin vagy dékin

Helotok! Szoptatas alatt szabad csiposet enni? Es ha mar keves a tejem, es tapot kell adni a kicsinek, azt hogy kell? A babavizet fel kell foralni, vagy nem muszaj, eleg csak melegiteni! Mert olvastam tobb helyen es mindehol maskepp irjak!

Legjobb válasz: A babavizet nem kell forralni ha frissen bontod fel.De utána már igen.(rá is van írva a palackra)A csípõs kaját nem tudom nekem kezdetektõl tápszeres a lányom.

A babavizet nem kell forralni ha frissen bontod fel.De utána már igen.(rá is van írva a palackra)A csípõs kaját nem tudom nekem kezdetektõl tápszeres a lányom.

Hogy kell a szemölcsöt véglegesen eltüntetni? Már 6 éve próbálom

orvos nélkül

Legjobb válasz: Milyen, hol, mekkora? próbáld orvossal... nekem az ujjaimon volt vagy 15-20, olyan fél borsószemnyi max, illetve kisebbek, a doki elõször a Verrumalt javasolta, hogy kenegessem, és majd az leszárítja, de hamar rájöttem, hogy az nem fog bejönni, így aztán késõbb már úgy mentem vissza, hogy csak fagyasztás, azóta szépen elmúltak, nem is jöttek vissza, makacsabbnál, nagyobbnál vagy ha nem fagy ki gyökérig, kellhet ismétlés, de tök jó volt látni, hogy úgy ahogy van lejön egybe az egész, és nem kell kínlódni a kenegetéssel

Milyen, hol, mekkora? próbáld orvossal... nekem az ujjaimon volt vagy 15-20, olyan fél borsószemnyi max, illetve kisebbek, a doki elõször a Verrumalt javasolta, hogy kenegessem, és majd az leszárítja, de hamar rájöttem, hogy az nem fog bejönni, így aztán késõbb már úgy mentem vissza, hogy csak fagyasztás, azóta szépen elmúltak, nem is jöttek vissza, makacsabbnál, nagyobbnál vagy ha nem fagy ki gyökérig, kellhet ismétlés, de tök jó volt látni, hogy úgy ahogy van lejön egybe az egész, és nem kell kínlódni a kenegetéssel

Az iPhone 4-re hogy kell a gépről képeket tenni mert már csatlakoztattam, de nem tudom, hogy hogy kell?

Legjobb válasz: Használati útmutató. ITunes, stb. Ilyesmik kellenek, de olvasd el a haszn. utm-ót, hasznos dolgok vannak benne.

Használati útmutató. ITunes, stb. Ilyesmik kellenek, de olvasd el a haszn. utm-ót, hasznos dolgok vannak benne.
A kérdező hozzászólása: kösz -.-" és a válasz rá basszus?? -.-''''''
Leírtam, hogy itunes...
a kérdés nem android fan-oknak szólt köszi... Nah bedugod az iPhone-od. Elinditod az iTunes-ot. Ott a bal oldali sávba lesz olyan rész hogy devices, az alatt közvetlenül a telefonod van. Rákattintasz. Ott elsõ oldalon lesz a telefonod képe, és pár sor adat. Efelett vannak kis fülek, mint Summary, Music Apps stb... Ott lesz egy olyan rész hogy photos. Ott kipipálod hogy Sync Photos from ... és a Choose Folderre teszed és megkeresed a mappát amibe a képek vannak, kiválasztod. Végül alul rányomsz az Apply-re és akkor ráteszi
A kérdező hozzászólása: letöltöttem az iTunes-t de nem találom beírtam a keresõbe rá kattintottam mert talált vmit de már vagy 20 perce tölt és most pl zene megy ha nem kattintok rá hanem mást csinálok a gépen-.-" szóval... O.o??? na most ki akartam lépni és ezt írta: are u sure u want to cancel iTunes installation?? most ez mi ez?? HELP!!!
minek van iphone 4ed ha meg az itunes se tudod kezelni.. sok sikert az appstorehoz meg a tobbihez..
AppStore a legegyszerûbb, az iTunes azért elsõre kicsit bonyolultnak tünhet, ha meg nem telefon kocka akkor végképp... mindent megkell tanulni.

Találtunk egy kis fácánt hogy kell felnevel? Már a feje kivételével tollas az egész meg fog majd szokni? és mennyi az esély hogy életben marad?

Legjobb válasz: Arra, hogy egyedül életben marad nincsen sok esély. A tyúk alakúak csibéi nem bírják a magányt. Minek vitted haza, ha azt se tudod mit kezdj vele?

Arra, hogy egyedül életben marad nincsen sok esély. A tyúk alakúak csibéi nem bírják a magányt. Minek vitted haza, ha azt se tudod mit kezdj vele?
A kérdező hozzászólása: Be tudom rakni kiscsibék közé Úgy jó?
Ha nem sokkal nagyobbak nála a csibék akkor úgy jó.
A kérdező hozzászólása: szerintem kissebek

Hogy kell a tusrózsával kielégíteni magad? Olvastam már többhelyen is, hogy tusrózsával csinálják, de hogy? 14*L

Legjobb válasz: Elõször azt olvastam, "hogy kell a túróstáskával kielégíteni magad?" :D

Elõször azt olvastam, "hogy kell a túróstáskával kielégíteni magad?" :D
A vizet max erõsségûre állítod, és odateszed a puncidhoz. Am akkor intenzívenn a harás, ha le tudod venni a zuhanyfejet, és úgy rakod oda. Sok vizet fogyaszt, viszont hatalmas az élvezet.
Szívesen kinyallak!
Perverz bunkó!!!!
Én szívesen kinyallak, ha gondolod. 43/F Majd számolj be, hogy milyen volt a tusi.
sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: és most megyek tussolni xD
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :DD
Próbálj ki minden fokozatot, és amelyikkel a legjobban élvezed, értelem szerûen az használd.
Én fiú vagyok! Én úgy szoktam, hogy leveszem a zuhanyrózsát és amikor magasból folyik a vízsugár és letérdelek és a kezembe veszem a farkam és úgy tartom, hogy a víz a makkra folyjon. Ez olyan, mint egy agresszív vibrátor! Elég hamar elélvezek tõle! Lányok , nem tudom, hogyan csinálják!
most jöttem rá miért van 3 állása a zuhanyrózsának. hát nem a pasiknak van, már értem.
A kérdező hozzászólása: és ha masszirozóra állítom, ugyanaz?
Folyasd a vizet a puncidra.

Teljesen összezavarodok már, mindenki mást mond nekem arról, hogy hogyan kell a lányokkal ismerkedni. Miért mond mindenki mást?

Sikertelen vagyok a nõknél, ezért elég sok fiú ismerõsömtõl kérek tanácsot, de úgy felesleges.

Legjobb válasz: azert mond mindenki mast, mert mindenkinel mas a recept. nincs olyan, hogy egyik mukodik mindenhol, a masik meg nem. az adott szituaciohoz es nohoz kell alkalmazkodni es cselekedni :)

azert mond mindenki mast, mert mindenkinel mas a recept. nincs olyan, hogy egyik mukodik mindenhol, a masik meg nem. az adott szituaciohoz es nohoz kell alkalmazkodni es cselekedni :)
Legyél sikeres! Minél sikeresebb srác/férfi vagy annál kevésbé kell törnöd magad a csajoknál, õk fognak érdeklõdni irántad. Egyes csajoknál ez a jóképû férfimodell alkatú, öltönyös menedzser típus, másoknak a kidolgozott testû jól keresõ sikeres sportoló, harmadikaknak meg pl. a fullra kigyúrt gengszteres vállalkozó.
most bárki bármit mond sztem a mai lányokkal nagyon nem egyszerû ismerkedni, kapcsolatba kerülni vad idegenként, eléggé tartózkodóak, elvannak a maguk világában, társaságában, és onnan ismerkednek inkább, vannak kivételes esetek igen, de nem ez a jellemzõ, szóval úgy ismerkedj hogy próbálj tartozni valami közösséghez talán iskola/munkahely vagy valami...még a szórakozóhelyeket sem vetném el, kicsit oldódj fel, ne akarj becsajozni, csak élvezd a bulit..
mert a siuk es a lányok kulombozõek, és a egymástol is kulömboznek, szoval sokesélyes a dolog :D
Mert minden nõ más, mindegyikkel máshogy kell bánni. Ha szerinted van egy alap recept ami az összes nõnél beválik, akkor dehumanizálod a nõi nemet, ami alapvetõen egy rettentõen rossz megközelítése a dolognak.
Mert mindenkinek mások a tapasztalatai és mások a habitusok. Van akinek könnyen megy a bunkózás más ha megszakadna se tudna ilyen lenni. A sikerráta pedig nagyban függ attól, hogy milyen csajhoz mész oda. Van akinek a keményebb "bunkó" az ideálja van akinek a kedves "mackó". Én a csipkelõdõ, finoman beszólogató vonalat képviselem (állítólag az eszem és a külsõm is megvan hozzá, ez NEM önfényezés), és a sikerráta majdnem 100%. Azaz volt, egy ideje nagyon jól elvagyok magányosan. Hozzáteszem nem egyéjszakásra vadásztam és kb. fél- háromnegyed évente próbálkoztam de akkor bejött hála a gondos válogatásnak. Szerintem add magad és valami csak lesz, kivéve ha teljesen rágörcsöltél. Persze nem kevés kosarat is kapsz de hát ez van, benne van a pakliban.
Mindenkinek más a tapasztalata, mindenkinél más vált be.
Tényleg add önmagad. Miért lennél bunkó, ha nem vagy az? Miért lennél más, amilyen egyébként vagy? És igen, tényleg sokszor csak úgy mennek a dolgok maguktól. Legyél nyitott, barátságos és majd alakul.
azért mond mki mást, mert erre nincs egyetemes recept, mki csak a saját tapasztalatira tud hagyatkozni ;)
Két szó: add önmagad Így egy olyan lányt fogsz találni, aki passzol hozzád, merj kezdeményezni. Ne félj a kudarcoktól, lesznek, mindenkinek vannak, lépj tovább és haladj elõre.
elmeselek valamit: nem vagyok nagy csajozos tipus, de voltak mar baratnoim es sikereim. nem szoktam leszolitani noket csak ugy, nem a stilusom. inkabb barati tarsasagban ismerkedem. ennyit az eloeletemrol :) kb ket hete bevasarolni voltam, majd kifele menet eloreengedtem egy fiatal holgyet az ajtoban, aki egy konnyed "merci" felkialltassal koszonte meg az udvariassagot. ravigyorogtam es megkerdeztem, hogy ez hogy jott? mondta, hogy fogalma sincs, de jot nevettuunk az eseten, es mivel megvolt a kezdo lokes, elkezdtunk beszelgetni. azota minden nap talalkoztunk es azota is jol elvagyunk egymas tarsasagaban. talan meg alakul is valami. ennyire egyszeru, csak fel kell ismerni a helyzetet es nem kell betojni. add magad, nem kell ezt tulbonyolitani, meg csak jo duma sem kell hozza, hanem egy kis elelmesseg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!