Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a licsi (2 db)

Hogy kell a licsit enni? És milyen az íze?

Legjobb válasz: Azt a "szúrós" héját leszeded, a magot kiszeded (vagy kiköpöd). Elég nagy magja van. A gyümölcs húsa meg olyan csúszós, amúgy finom édes. Szerintem nincs igazán jellegzetes íze, de végülis nem rossz.

Azt a "szúrós" héját leszeded, a magot kiszeded (vagy kiköpöd). Elég nagy magja van. A gyümölcs húsa meg olyan csúszós, amúgy finom édes. Szerintem nincs igazán jellegzetes íze, de végülis nem rossz.
Dehogy nincs! Olyan a húsa állaga, mint a szõlõé, az íze, meg mint a bodzáé!Pucold ki a héjából!Simán kézzel.Egy nagyobb magja van.
Ahogy az elõzõ mondta, úgy egyed. Az íze leginkább mandarinhoz és bodzaszörphöz hasonlít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Hogyan kell kihajtatni a licsi gyümölcs magját? Vizbe tenni vagy csak egyszerüen virágföldbe?

Legjobb válasz: Bent a munkahelyemen most jött ki az elsõ kis hajtás.. :) vízben állt kb. 3 hétig. de látni lehet amikor csírázni kezd. majd földbe tettük és most megjelent az elsõ hajtás.

Bent a munkahelyemen most jött ki az elsõ kis hajtás.. :) vízben állt kb. 3 hétig. de látni lehet amikor csírázni kezd. majd földbe tettük és most megjelent az elsõ hajtás.
Szia! Mi egyszerûen ledugtuk a magját a földbe, egy virág mellé. Nem számítottunk rá, hogy kikell, de azóta is gyönyörûen hajt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!