Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a levelet a (199 db)

Hogy kell írni levelet a suli karának?

ÁJTK karának szeretnék írni egy levelet, de nem tudom, hogy írjak olyan hivatalos szöveget... bevezetés, befejezés, stb.

Legjobb válasz: Tisztelt [címzett neve]! Tisztelt Elõadó! Tisztelt Címzett!

Tisztelt [címzett neve]! Tisztelt Elõadó! Tisztelt Címzett!
Tisztelt Dékáni Hivatal! (Vagy ha tudsz nevet, h. ki ott a vezetõ, neki címezd)
Minden karnak van "dékánija", úgyhogy sztem oda kell megcímezni- Bár nem írtad, milyen "ügyben"
A kérdező hozzászólása: Ezt tudom. Engem az érdekelne, hogy valahogy bele kellene foglalni, hogy mikor felhívtam a kart, akkor azt mondták, hogy... Szóval hogy ilyet illik beleírni?

Freemailból hogyan kell a leveleket áttölteni autlookba?

Legjobb válasz: Hozzáadsz egy pop3 fiókot az outlookhoz.

Hozzáadsz egy pop3 fiókot az outlookhoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezt hogyan kell? nem vagyok túl okos ebben :(

KÉREM VALAKI SEGÍTSEN NAGYON SŰRGÕS LENNE! Hogy kell A Hotmailba a beérkezett levélre válaszolni? Már mindent próbáltam de nem sikerült! Nagyon sűrgős lenne

Legjobb válasz: megnyitod azt amire válaszolni szeretnél, és felül a "Válasz" opcióra kattintasz. De mostanában nagyon lassú a hotmail.

megnyitod azt amire válaszolni szeretnél, és felül a "Válasz" opcióra kattintasz. De mostanában nagyon lassú a hotmail.


Hogyan kell kitörölni véglegesen a leveleket a Gmail-ben?

Mert ha kitörlöm, akkor beleteszi a kukába, de onnan hogy kell kitörölni?

Legjobb válasz: Menj bele a kukába, jelöld ki a véglegesen törlendõ leveleket, és felül a Végleges törlés gomb.

Menj bele a kukába, jelöld ki a véglegesen törlendõ leveleket, és felül a Végleges törlés gomb.

HA nyolc napon belül kell eljuttatni a a levelet a navhoz de nyolc nap alatt jutott el hozzám a keltezéstől kezdve, hogy úszhatom meg a büntetést? Bővebben lent

HA a nav a felszólításában azt írta, hogy a " értesítésem közlését követ? 8 napon belül kell pótolni", és a felszólító személy 2012. szept.10. -én keltezte a levelet, de én csak ma kaptam meg (18. -án), akkor hogyan tudom nyolc napon belül eljuttatni a pótlást büntetés nélkül?

Legjobb válasz: Külön gratulálni fogok neked, ha a navot feltudod hívni! Én egyszer napokon át próbálkoztam napközben, és mindig foglalt volt, vagy ha kapcsoltak, megszakadt... Amúgy mielõbb pótold, és ha gáz van, akkor mutasd meg a levelen a postabélyegzõt! Ill. ha tértis levél volt, akkor tudják mikor vetted át!

Külön gratulálni fogok neked, ha a navot feltudod hívni! Én egyszer napokon át próbálkoztam napközben, és mindig foglalt volt, vagy ha kapcsoltak, megszakadt... Amúgy mielõbb pótold, és ha gáz van, akkor mutasd meg a levelen a postabélyegzõt! Ill. ha tértis levél volt, akkor tudják mikor vetted át!
A NAV-tól tértivevényes levelet kapsz mindig, így azt is tudják, mikor vetted át a küldeményt. Onnantól számít a 8 nap, nem a levél keltezésétõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Az elsõ hozzászólónak. Ha konkrét ügyben akarsz telefonálni, nem az általános ügyfélszolgálatot kell hívni, hanem az ÜCC-t, amihez kell egy kód elõtte. Ha az megvan akkor a 40/20-21-22 számot kell hívni. Én könyvelõként naponta 5-10 alkalommal is hívom és még soha nem volt olyan, hogy nem vették fel.
Az apeh minden nap 8:30-16-ig fogad hívásokat, pénteken 13:30-ig. Ha valaki ügyet akar intézni elégnek kell lennie rá ennek az idõnek.

SoS gyorsan hnapra kell egy gyermek verset kell átalakitani magánlevéllé vagy jegyző könyvé a könyvbe azt a veret irják, hogy a török és a tehenek de nem értem hogy kell magán levelet csinálni ebből?

Legjobb válasz: Szerintem úgy kell magánlevelet írni ebbõl, mintha veled történt volna, és valakinek elmeséled. Te vagy, akit felrúgtak a tehenek. Vagy egy közeli ismerõsöddel történt ez meg, és õ mesélte neked. Vagyis magát a verset alakítsd át prózává, egy magánlevél formájában. Persze nem tudom, hányadikos vagy, de ha ilyen feladatot kérnek, akkor biztos, hogy már felsõs.

Szerintem úgy kell magánlevelet írni ebbõl, mintha veled történt volna, és valakinek elmeséled. Te vagy, akit felrúgtak a tehenek. Vagy egy közeli ismerõsöddel történt ez meg, és õ mesélte neked. Vagyis magát a verset alakítsd át prózává, egy magánlevél formájában. Persze nem tudom, hányadikos vagy, de ha ilyen feladatot kérnek, akkor biztos, hogy már felsõs.
Akkor alakítsd át jegyzõkönyvvé (az vicces)
Mikor, hol kit rúgott föl a tehén
Jópofa kis feladat
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat egyébként 10. es kiderült h a jövõhétre kell igy ha van ötlet adhatok jegyzõkönyvet h irjak ebbõl?:)

Hogy lehet beállítani az outlook expresst freemailra. Úgy már sikerült, hogy tudtam a leveleket fogadni, de küldeni nem. GTS Datanet a netszolgáltatóm. Mit kell beállítani és hogyan?

Legjobb válasz: Az smtp szolgáltatót kell még beállítanod ott kell beírnod ahol beállítod a bejövõ posta fiókat smtp.datanet.hu

Az smtp szolgáltatót kell még beállítanod ott kell beírnod ahol beállítod a bejövõ posta fiókat smtp.datanet.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Gmailes levelezőn hol kell beállítani, hogy visszaigazolást kapjak, hogy elolvasták a levelemet?

Egy nagyon fontos levelet küldenék el,és szeretnék róla visszaigazolást kapni,ha elolvasták.

Angol hivatalos levelet hogyan kell megcímezni, illetve a megszólításnak és elköszönésnek milyennek kellene lenni?

Legjobb válasz: Ha tudod ki: Dear Mr. Brown, Dear Mrs. Brown, (ha nem tudod, hogy házas-e: Dear Ms. Brown,) Ha nem tudod ki, akkor: Dead Sir or Madam Elbúcsúzás: ha tudod, ki: Yours sincerely ha nem tudod, ki: Yours faithfully, 1 sor kihagyás, és utána oda az aláírásod.

Ha tudod ki: Dear Mr. Brown, Dear Mrs. Brown, (ha nem tudod, hogy házas-e: Dear Ms. Brown, ) Ha nem tudod ki, akkor: Dead Sir or Madam Elbúcsúzás: ha tudod, ki: Yours sincerely ha nem tudod, ki: Yours faithfully, 1 sor kihagyás, és utána oda az aláírásod.
A sir or madam és a sincerely után is kell vesszõ, csak elfelejtettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! És megcímezni hogyan kell? Mert kell valahova írni az én címem, illetve ahova küldöm, de nem tudom melyiket melyik oldalra és hogy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hogy kell a myvipen úgy elküldeni az összes ismerősömnek egy levelet, hogy az ne SPAM legyen?

Legjobb válasz: Ha rákattintasz arra hogy összes ismerõsnek küldje el akkor elvileg egybõl SPAM-nak rakja be szóval szerintem csak úgy tudod ezt megcsinálni hogy az összes ismerõsödet végig kattintgatod:S De ezt még nem próbáltam csak tipp:/ Viszont ha ez se jön be nem tudsz mit tenni:/

Ha rákattintasz arra hogy összes ismerõsnek küldje el akkor elvileg egybõl SPAM-nak rakja be szóval szerintem csak úgy tudod ezt megcsinálni hogy az összes ismerõsödet végig kattintgatod:S De ezt még nem próbáltam csak tipp:/ Viszont ha ez se jön be nem tudsz mit tenni:/
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötletet, kipróbáltam, de ugyis SPAM-ba küldi el... :S
Hát akkor bocsi nincs több ötletem:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!