Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a lány-felül, (60 db)

Kb 2honapja vesztettem el a szüzességem a párommal és kétszer már probáltuk, hogy én vagyok felül de nem igazán ment.Hogyan kell a lánynak felül mozognia? Mi az, hogy fel le? Picit álljak fel majd megint üljek le?

légyszives irjátok le részletesen...szeretnék neki örömet okozni hogy ne mindig neki kelljen a "varrógép" szerepét betölteni. és én is ki akarom probálni mien mikor jol megy és élvezem fenül is. ha lehet nagyon részletes leirást kérnék! köszi

Legjobb válasz: Szia! Én sem tudtam az elsõ pár szex után hogy kerekedjek felülre..:) ha már bennt van a pénisze dölj elõre és mozogj elõre hátra vagy egyenesegy fel és mozogj fel le...vagy akár köröz a csípõddel...a barátod is besegíthet h ráérezz a ritmusra...:) Nekem azért megjegyzem jobban bejön ha a párom van felül..., ha én vagyok fennt nem érzem õt annyira:(

Szia! Én sem tudtam az elsõ pár szex után hogy kerekedjek felülre..:) ha már bennt van a pénisze dölj elõre és mozogj elõre hátra vagy egyenesegy fel és mozogj fel le...vagy akár köröz a csípõddel...a barátod is besegíthet h ráérezz a ritmusra...:) Nekem azért megjegyzem jobban bejön ha a párom van felül..., ha én vagyok fennt nem érzem õt annyira:(
Azért arra is figyelj, hogy neked is jó legyen!!!Hiszen a te orgazmusod is ugyanolyan fontos! A férfinek úgy a legjobb, ha nem fel-le, hanem elõre-hátra mozogsz rajta. Neked úgy a jobb, ha ugyanúgy elõre-hátra mozogsz, de a csípõdet behúzod, a hátadat egy kicsit megkörnyeszted (picit összekuporodsz). Ilyenkor a párod pénisze erõsen ingerli a G-pontot, és nagyon könnyen el tudsz menni. Petranova
Vannak nagyon jo dokumentum filmek erre vonatkozoan probald beszerezni a : The Lovers Guide cimu filmecsket ebben mindent garantaltan megtalalsz! szinkronos verzio is letezik!
Elég nedves vagy ? Használjatok síkosítót és ha teljesen lazán csúszkál ki-be, akkor már könnyû irányítani a mozgást

Hogyan kell a lánynak felül mozognia, mit kell csinálnia, hogy mind a két embernek jó legyen?

Sztiasztok!Csak pár hónapja élek szexuális életet és nem igazán tudom mit kellene csinálnom felül valahogy nem érzek rá és nem jó ,nem megy.Segítsetek légyszi.

Legjobb válasz: Ezt igazából elmagyarázni nem lehet. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami jó neked. A párodat ne féltsd, neki jó lesz! Esetleg, kérd meg a barátodat, hogy mozgasson õ. De ne legyél szemértes, mozogj úgy, ahogy jól esik, olyantempóban, ahogy jól esik. Majd ráéreztek az ízére egy idõ után, és profik lesztek! ;)

Ezt igazából elmagyarázni nem lehet. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami jó neked. A párodat ne féltsd, neki jó lesz! Esetleg, kérd meg a barátodat, hogy mozgasson õ. De ne legyél szemértes, mozogj úgy, ahogy jól esik, olyantempóban, ahogy jól esik. Majd ráéreztek az ízére egy idõ után, és profik lesztek! ;)
Szia énis nagyon féltem elöször hogy elrontok valamit de eleinte úgy csináltuk ahogy az elötem szóló írta párom mozgatott majd belejötünk azóta legtöbször már csak lovagolok
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor gyakorlás teszi a mestert...köszi majd igyekszem:)

Szeretkezés közben a lány hogy mozgassa a csípőjét? Körözni kell a csípővel fel-le, hogy könnyebb legyen a behatolás?

Legjobb válasz: Nézd, ez az, amire nincs tananyag... :) Ennek ösztönbõl kell jönnie, ha rákoncentrálsz, az csak rosszabb lesz, mert nem tudod magad elengedni. Az alaptézis, hogy "kontrázz", tehát ha a srác irányít, vedd fel a mozdulatait, a ritmusát, úgymond segíts rá a mozgására, kiegészítve enyhe körkörös csípõmozgással. Ha te vagy felül, te irányítasz... akkor a legjobb, ha le-fel, ezzel együtt körkörösen... De: soha nem szabad hirtelen váltani. Egy pózon belül mindig tartsd az irányt, max a tempót fokozd, ill. vedd vissza!

Nézd, ez az, amire nincs tananyag... :) Ennek ösztönbõl kell jönnie, ha rákoncentrálsz, az csak rosszabb lesz, mert nem tudod magad elengedni. Az alaptézis, hogy "kontrázz", tehát ha a srác irányít, vedd fel a mozdulatait, a ritmusát, úgymond segíts rá a mozgására, kiegészítve enyhe körkörös csípõmozgással. Ha te vagy felül, te irányítasz... akkor a legjobb, ha le-fel, ezzel együtt körkörösen... De: soha nem szabad hirtelen váltani. Egy pózon belül mindig tartsd az irányt, max a tempót fokozd, ill. vedd vissza!
Szerintem ennek ösztönbõl kellene jönnie, úgy mozogj ahogy neked legjobban esik, ahogyan legjobb élvezetet nyújtja.
Könnyû behatolás? Emeld meg a csípõdet, jó magasra, amikor be akar hatolni. Úgy fogja beszippantani, hogy még te is meglepõdsz :-)
törzskörzéseket kell végezni, és karhajlításokat, zsugorüléseket. fejenállás sem árt.
Figyelj! Ilyen hozzáállással és ennyi ésszel... te inkább ne szexelj!
szerintem te fiú vagy és csak ugratsz minket, mert egy lánynak nem ez lenne az elsõ kérdése ha elõször szexel, ha meg sokadjára akkor biztos tudja, mert ez, mint mondták ösztönbõl jön. Nézd meg a: ló szerelem, címû féldokumentum kisfilmet, ha ennyire érdekel.
vannak férfiak akik már annak örülnek hogy mozog a lány. mind a kettö jó
Lehet jó, de lehet rossz... ha teljesen más tempóban mozogsz, baromira nem lesz jó... leírtuk, erre nincs recept! Ez ösztönbõl jön, ezt érezni kell!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha én vagyok alul, akkor jó, ha fel-le irányban körözök a csípõmmel?
Miért kéne pont a behatolást könnyíteni? Ha azzal van a gond, akkor azzal kéne foglalkozni (pl. síkosítás). Fék!

Csak nekem tűnt fel, hogy a szemüveges fiúk nem kellenek a lányoknak?

16 éves fiú vagyok és szemüveges, nincs baba arcom, elég magas vagyok, csak az a baj, hogy szemüveges vagyok. De nem kellek így egy lánynak sem. ://

Legjobb válasz: Az én pasim szemüveges (sõt, az elõzõ is az volt). Valamit nagyon félreértelmeztél.

Az én pasim szemüveges (sõt, az elõzõ is az volt). Valamit nagyon félreértelmeztél.
Nah, mégegy :D Mit gondolsz te is, fiam, ha utálod magadat, meg a szemüvegedet, akkor más szeretni fogja? Hát lerí rólad, hogy ezen görcsölsz! Miért is lenne más a helyzet?
Ez így nem igaz.
Nem feltétlenül a szemüveg a hibás.Én ahogy észrevettem általánosságban a szemüveges emberek, nem a kisportoltságukról híresek.Görnyedt, irodakukacok, még1x mondom, hogy általánosságban.És ha így néz ki valaki, akkor nem a szemüveg lesz a döntõ érv az elutasításra;)
A szemüveg nem lehet akadályozó tényezõ. (max. a saját szemedben) Ha egy lánynak csak azért nem kellesz, mert szemüveges vagy, akkor õ magáról állít ki egyfajta bizonyítványt, te pedig ne sajnáld, hogy annak a személynek nem kellettél. Különben is, egy jól megválasztott az egyéniségedhez illõ szemüveg még segíthet is. A kisugárzás sokkal többet számít.
Hát én majdnem 2 évig egy szemüveges srácba voltam szerelmes.. szerintem egyáltalán nem ront a kinézeten sõt, ha találsz egy olyat, ami illik a stílusodhoz, az rendesen fel tudja dobni a kisugárzásodat is :)
Csak nekem tûnt fel hogy minden szemüveges hülye, mert azt hiszi két üveglencsétõl megjavul a szeme? Meg nagy büdös ...! Csak jobban romlik tõle. Aki nem ezt mondja hazudik, vagy még a büdös életbe nem volt szemüvege.
megvallom, hogy nekem annyira nem tetszenek a szemüveges pasik. mondom ezt úgy, hogy én meg szemüveges lány vagyok. de nyilván nem döntõ szerepû.
Egy arcodhoz jol passzolo szemuveg tovabb javithat az osszkepen, mig egy rosszul valasztott keret sokat ronthat rajta. Ezert nagyon fontos a keretvalasztas. Olvass utana a neten hogy az arcformadhoz, haj es borszinedhez milyen keretek illenek. Ha ezutan ugy latod hogy valtoztatni kell, irany az optikus :)
igen, csak neked tûnt fel..
Ez jó kép!:P A szemüveg nem számít!!! De tényleg, ha téged ennyire zavar, akkor használj inkább kontaklencsét!
Nekem eddig 3 barátom is szemüveges volt... Annyira nem számít... 22/L
az elõzõnek igaza van!
ez hülyeség na m1 .. akkor vegyél kontaktlencsét ennyi .. 19F
Hidd el, hogy a szemüveg az semmi. Tényleg a kisugárzásodról az jön le, hogy nem fogadod el magad.
Szerintem nem zavaró az ha egy fiú szemüveges, mert nem tehet róla. Ha van kedved küldhetnél magadról egy képet, kiváncsi vagyok rá hogy hogy nézel ki. 16/L
Nekem egyáltalán nem hátrány az, hogy valaki szemüveges. Ha jól kijövünk egymással, és alapból tetszik valaki, akkor a legkevésbé sem érdekel, hogy van-e szemüvege, vagy sem. Tehát nekem simán "kellene" egy szemüveges fiú. :) 14/L
hallod, tavaly nyáron megismertem egy szemüveges fiút, aki hogyismondjam ki*asszott jó pasi volt. szóval tessék felkelni a gép elõl, mozogni egy kicsit, esetleg gyúrj egy picit, és akkor már meg sem érzed a szemüveg hátráltató súlyát (már ha lenne.) mellesleg megcsak akkor hátráltathat a szemcsi, ha egy hozzád nem illõ fazont választottál. a kissé vastagabb keret (szögletes) szinte mindenkinek jól áll, míg a kerek nem igazán. ennyi.
Ha hülyén áll neked a szemüveg, akkor lehet h tényleg az a baj. A lányok képesek ilyen apróságok miatt elutasítani egy fiút.
Szerintem ha egy srác szemüveges, akkor okosabbnak és intelligensebbnek tûnik. Ha pedig okos, akkor valószínûleg megbízhatóbb is. Úgyhogy nálam abszolút nem hátrány (talán mert én is szemüveges vagyok). Ui: Az más kérdés, hogy csak elsõre tûnik intelligensnek, vagy tényleg az-e, de az elsõ benyomást nálam nem befolyásolja. Ha helyes és jól áll neki a szemü akkor cuki :)

Hogyan kell kivitelezni a lány-felül, fiú-alul pózt?

Lány vagyok és sz?z (a fiú már nem sz?z)

Legjobb válasz: Nagyon egyszerûû.... a srác ledöl az ágyra te meg terpeszben felette vagy és ráülsz a péniszére úgy hogy azt bevezeted magadnak...

Nagyon egyszerûû.... a srác ledöl az ágyra te meg terpeszben felette vagy és ráülsz a péniszére úgy hogy azt bevezeted magadnak...
ráülsz a fiúra és vagy õ vagy te teszed be a nemiszervét.De ne rögtön ezzel kezdjétek, elõször ujjal próbálkozzatok és sokkal könnyebben megy majd, ha nedves vagy. Nekem pár hónapja volt az elsõ, mi is ezt a pózt használtuk és a párom elõször szájjal, majd ujjal csinálta, és nem is fájt anyira a végén. Sok sikert.
mi kutya pózban próbálkoztunk és megkell mondani 1x jó volt 1x sz*r :S szal én is ajánlom neked azt a pózt amikor felül vagy.
Elsõ alkalomra én épp a ellenkezõjét javasolnám, tehát lány alul fiú felül..de ahogy te gondolod, mert szerintem ahhoz, hogy felül legyél már kicsit "edzett" kell legyen a hüvelyed, nem tudom elképzelni azt, hogy elsõ alkalommal gond nélkül "lovagolnál" rajta...persze ez az én véleményem, sokfajta tapasztalat van
egyébként képekkel illusztrálva itt találsz pár lány felül pózt: http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/nofelul/index.html
Azért jó a lovaglóféle póz, mert a lány irányít (milyen gyorsan, milyen mélyre), de alapfeltétel hogy a srác nyugton maradjon az elején, és persze hogy elõtte alaposan felizgassa a lányt... A kivitelezés: a srác hanyattfekszik vagy félig ülõ helyzetben van, a lány fölégugol, izgatja magát a szerszámmal ha kell, megfelelõen irányítva ráereszkedik. Kis pihi, aztán a szex lassan és finoman, összeborulva is lehet.
Szerintem akkor is tud irányítani a lány ha alul van, legalábbis nekünk megy és szerintem is jobb, ha a lány van alul mert a lovaglóhoz egy kis tapasztalat kell, szerintem, mi egyébként is úgy szoktuk hogy nem egybõl ülök bele hanem a misszionáriusból fordulunk át lovaglóba, de te tudod.
A fentieket olvasva rájöhettél, hogy ott a titka, hogy te irányítsd, te szabályozd a dolgot - ha a párodnak van némi tapasztalata akkor hagyni fogja, de beszéljétek meg elõtte, ha az megvan, akkor már gördülékenyen fog menni. Javaslom a kámaszutra végig olvasását ne az elsõ alkalommal kezdjétek, ezekkel az egyszerûbbekkel sokat tudtok "tanulni" és sokkal kevésbé feszéjez, könnyebben el tudsz lazulni, ha nem az jár a fejedben, hogy milyen absztrakt a póz - azt hiszem válasszatok olyat amilyenben petting közben is izgatott már.

Egy félnk és gátlásos fiú (23), hogy szerezhet magának barátnőt? Mit keresenek a lányoka fiúkban? Milyen fiúk kelendőek? Minek kell megfelelnie korunk Rómeójának?

Ha a lányok a belevaló srácokat szeretik akkor mit csinálhatok? Ráadásul még sz?z is vagyok.Ez megint csak hátráltat.Ujabb valami ami miatt nem merek.

Legjobb válasz: Szia! Az a lány, aki komoly párkapcsolatot szeretne, elsõsorban a biztonságot keresi a szeretet/szerelem mellett. A biztonságot pedig csak olyan fiú adhatja meg, aki mellett nem kell attól félnie, hogy bármikor elcsábíthatja más. Az a fiú, aki mellett nem kell ilyesmitõl félnie, nem feltétlenül elõnytelen külsejû vagy félénkebb. Hanem egyszerûen van tartása. Aki elcsábítható, azok körül ott "ólálkodnak" a mûkörmös, idétlen frizurájú, agyonsminkelt lányok, és tapizzák, amikor csak tudják. Aki viszont "egyenes", és kevésbé a külsõségekre megy rá, azoknak nem feltétlenül szép külsejûek a barátai, a kapcsolatai viszont tartósabbak. Szóval, ebbõl csak annyi a lényeg, hogy a lányok általában nagyon jól fel tudják térképezni, kire lehet nyomulni és kire nem. Akire lehet, az általában olyan is, akire viszont nem, azt mindig kevesebb lány veszi körül, de azok a lányok legalább a belsõ értékeket tartják fontosnak. Én vmikor azért nem viszonoztam egy helyes fiú jelzéseit, mert szinte megijedtem attól, milyen emberek veszik körül - a baráti társaságát ugyanis unszimpi lányok/fiúk alkották, és ez sokat elárult róla is. Amit mondani akarok: azoknak a fiúknak, akik nem "sztárok" és nem istenítik magukat, mindig nehezebb a helyzetük - de paradox módon egyben könyebb is, mert megmenekülnek a felszínes kapcsolatoktól. Sok félénk fiú kerülõ úton talál rá a szerelem: hónapok vagy évek múltán jönnek össze azzal a lánnyal, akivel addig csak barátok voltak. Ez meglepõen sokszor van így!:) Szóval, amit tehetsz, az az, hogy önmagadat adod, és minél több (lány)barátot próbálsz szerezni! Soha ne úgy kezdj el közeledni egy lány felé, hogy az érezze, hogy bartságnál töbet akarsz tõle. Elsõre ez megijesztheti az embereket. Tényleg csak egy jó barátja akarj lenni - és ne egyetlen lánynak, hanem minél többnek. Légy udvarias (de ne vidd túlzásba), poénos, jófej, és ADD ÖNMAGAD! :)

Szia! Az a lány, aki komoly párkapcsolatot szeretne, elsõsorban a biztonságot keresi a szeretet/szerelem mellett. A biztonságot pedig csak olyan fiú adhatja meg, aki mellett nem kell attól félnie, hogy bármikor elcsábíthatja más. Az a fiú, aki mellett nem kell ilyesmitõl félnie, nem feltétlenül elõnytelen külsejû vagy félénkebb. Hanem egyszerûen van tartása. Aki elcsábítható, azok körül ott "ólálkodnak" a mûkörmös, idétlen frizurájú, agyonsminkelt lányok, és tapizzák, amikor csak tudják. Aki viszont "egyenes", és kevésbé a külsõségekre megy rá, azoknak nem feltétlenül szép külsejûek a barátai, a kapcsolatai viszont tartósabbak. Szóval, ebbõl csak annyi a lényeg, hogy a lányok általában nagyon jól fel tudják térképezni, kire lehet nyomulni és kire nem. Akire lehet, az általában olyan is, akire viszont nem, azt mindig kevesebb lány veszi körül, de azok a lányok legalább a belsõ értékeket tartják fontosnak. Én vmikor azért nem viszonoztam egy helyes fiú jelzéseit, mert szinte megijedtem attól, milyen emberek veszik körül - a baráti társaságát ugyanis unszimpi lányok/fiúk alkották, és ez sokat elárult róla is. Amit mondani akarok: azoknak a fiúknak, akik nem "sztárok" és nem istenítik magukat, mindig nehezebb a helyzetük - de paradox módon egyben könyebb is, mert megmenekülnek a felszínes kapcsolatoktól. Sok félénk fiú kerülõ úton talál rá a szerelem: hónapok vagy évek múltán jönnek össze azzal a lánnyal, akivel addig csak barátok voltak. Ez meglepõen sokszor van így!:) Szóval, amit tehetsz, az az, hogy önmagadat adod, és minél több (lány)barátot próbálsz szerezni! Soha ne úgy kezdj el közeledni egy lány felé, hogy az érezze, hogy bartságnál töbet akarsz tõle. Elsõre ez megijesztheti az embereket. Tényleg csak egy jó barátja akarj lenni - és ne egyetlen lánynak, hanem minél többnek. Légy udvarias (de ne vidd túlzásba), poénos, jófej, és ADD ÖNMAGAD! :)
Regisztrálj társkeresõ oldalakon. Írjál magadról egy jó bemutatkozást, és tegyél fel néhány jó képet. A Randihely vagy a Netrandi azért jó, mert látni is lehet, hogy ki nézett meg. Gátlásosaknak ideális! Azért vigyázz, mert akad pár csaló is.
Kedves utolsó válaszoló! Nem hiszem, hogy népszerûtlen lenne a válaszod, sõt. Inkább érdekes.Milyen megfigyelések eredménye?(kíváncsiságból:D) Hasonló kategóriába tartozom, mint a kérdést feltevõ úriember, de igyekszek próbálkozni.Más kérdés hogy semmi szerencsém, mindig rosszul választok. Egyvalamin különösen megakadt a szemem: "Ehelyett, mivel a félénk ffi nem meri megszólítani, keveset beszél, keveset cselekszik, ezért a nõ azt hiszi, hogy a ffi elõkelõen hallgat, távolságot tart, magánya önkéntes és elõkelõ.Sõt: nehezen megközelíthetõ, tehát kihívás, tehát kívánatos férfi." Na én pont az ellenkezõjét érzem .:( De hiszen ha valakinek a közelében kevés a nõ, miért érezné azt, hogy vonzó lehet.Pedig én nem tartanék senkit rangon alulinak, épphogy azt gondolná az ember, hogy õt magát nem tartják elég jónak, ezért nem sikerül ismerkedni. De már tudom, hogy ez nem így van. Remélem igazad van, mert ez elég biztató, elõbb-utóbb csak sikerül majd. 21f
Lehet, hogy népszerûtlen lesz, amit mondok, de sok megfigyelés eredménye. A félénkség nagyobb átoknak tûnik, mint amekkora igazából. Ti. a félénk emberen nem látszik, hogy félénk. Ehelyett, mivel a félénk ffi nem meri megszólítani, keveset beszél, keveset cselekszik, ezért a nõ azt hiszi, hogy a ffi elõkelõen hallgat, távolságot tart, magánya önkéntes és elõkelõ. Sõt: nehezen megközelíthetõ, tehát kihívás, tehát kívánatos férfi. Valószínûleg több nõ is van/volt a környezetedben, aki ismerkedni akar/t veled, de nem mert, mert azt hitte, rangon alulinak tartod õket. Ez a gyakorlatban sokszor megtörténik. Ez a kezdeti elõnyöd. Fõ, hogy ne rontsd le a kezdetben gyakran jó benyomást. Még annyit, hogy amikor beszélgetsz vele, akkor inkább kérdezz, magadról csak keveset árulj el (de ne semmit). Lassan adagold az információt, de ha lehet, õ beszéljen, azt pedig hallgasd figyelmesen. Általában 2-szer annyit beszéljen õ, mint te. Ez nemcsak azért jó, mert a félénknek könnyebb hallgatni, mint beszélni, hanem azért is, mert ekkor a nõk kiváló beszélgetõpartnernek fognak tartani. Soha ne mutass olyan érzelmet, vagy ne beszélj arról, hogy gátlásos vagy, és ettõl jaj de szomorú vagy stb. Ne panaszkodj semmiképpen. Fogyatékosságaidat preferenciaként láttasd (nem gyáva vagy, hanem zárkózott; nem félénk, hanem komoly stb.). Ez nem hazugság, mert egy idõ után gyakorlattal valóban ilyenné alakulsz. A zárkózottabb, csendesebb ember is tud vonzó image-t teremteni magának: õ a megfontolt, akinek a szavának súlya van stb., õ a megbízható, vagy a rejtélyes. Ez is vonzó lehet, nemcsak a színészek vagy mókamesterek.
Nem a legjobb ember akart tanácsot adni neked.A sport csak egy ötlet volt, tényleg nem megoldás, de legalább elfoglaltad magad(én is így vagyok vele). Én sem tudom mi a megoldás. Csak ne add fel!Zavar a dolog, tenni is akarsz érte, elõbb utóbb összejön valami. Dolgozol már vagy még tanulsz?Ha ingerszegény a környezeted, néha ki kell mozdulnod. Meg szolidabb lányoknál próbálkozz talán.Nem minden lánynak jön be a nagyképû stílus.Csak ne kerüld õket! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Mi az önbizalom hiányának az oka? Jó kérdés. Sportoltam, de nem lett tõle önbizalmam.Nem is azért csináltam.Élveztem, jó volt, szépvolt.Elkezdtem másikat, akkor már reméltem ettõl lesz önbizalmam.Talán meghozza.NEM Béna voltam hozzá. Mi lehet az oka? Szerintem a tapasztalatlanság rendesen belejátszik. Hogy miben vagyok jó? Tulajdonképpen semmiben. sajnos nem vagyok az a mindent kipróbálós alak.Meglehetõsen ingerszegény életet élek. Ha belegondolsz elég neház úgy, hogy nem szeretek semmilyen olyan helyet ahol lányokkal lehetne ismerkedni. Ami még rosszabb, hogy nem is vagyok olyan aki a lányokat érdekelné.Meglehetõsen szürke vagyok. Gözöm sincs mi a megoldás
Mi az önbizalomhiányod legfõbb oka? Arra kellene rákoncentrálni. Sokan nem elégedettek a külsõjükkel, ezen a legnehezebb változtatni, el kell fogadnod magad elõször. Szerintem még mindig jobb, ha beégeted magad, minthogy meg sem próbálod.Lehet, hogy többet nem is találkozol azzal a lánnyal. Ne kerüld õket, nem esznek meg.:) Egy hozzád hasonló félénkebb lány legalább annyira parázik mint te. Nekem segített a sport az önbizalomhiányra.Jó most erre azt mondod, hogy nem is vagy semmiben jó.Én se voltam jó semmilyen sportban, de szerettem csinálni, jobb kedvem volt utána mindig.Ha van lehetõséged valamire, próbáld ki kicsit levezeted a feszültséged. Vagy bármi, amiben kicsit is jónak érzed magad, és örömet okoz-hobbi vagy akármi-, hogy kicsit megjöjjön a kedved. Határozottság, talpraesettség...én is bizonytalankodó vagyok...erre nem tudom a választ, de minden ember más, nem lehetsz tökéletes. (utolsó válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: Nem csak, hogy keveset beszélek velük, de kerülöm is õket. Nem akarom magam kellemetlen helyzetbe hozni. Én nem olyan vagyok akit õk keresnének.határozott talpraesett, stb. HOgyan tudnám feltornázni az önbizalmam??
Amit ajánlottak itt könyvet nem biztos, hogy megoldás.Lehet hasonlókat letölteni itt-ott a neten.Beleolvastam hasonlóba, de általában mind arról szólnak, hogy tudsz minél több nõt megdönteni minél rövidebb idõ alatt. Ez a te esetedben nem megoldás, mert ugye barátnõt szeretnél. Próbálj beszélgetni lányokkal szóba elegyedni boltban, moziban, akárhol teljesen hétköznapi dolgokról.Csak úgy, cél nélkül.Szokatlan a társaságuk, mert keveset beszélsz lányokkal.De egy idõ után rájössz, nem is nagy ügy.Értelmes srác vagy, miért ne tudnál beszélgetni velük.Ne arra gondolj, hogy mindjárt ágyba kell vinni õket(persze jó lenne tudom:) ). Kicsit fel kéne tornázni az önbizalmad, hogy elhidd , te se érsz kevesebbet másoknál. Meg talán a hozzád hasonló, félénkebb, szolidabb lányoknál kellene próbálkozni, õk nem olyan felszínesek.A nagyképû stílus nem jön be mindenkinek(lányok mondták). Nem könnyû, én is régóta dolgozok az ügyön.:) Egyébként nem rég lett meg a jogsim, és ne hidd, hogy ez automatikusan megoldás a problémára.Egy rendes lánynak nem hiszem, hogy az számít, tudsz-e vezetni, vagy sem.(21f)
Szerintem ne görcsölj ezen annyit. Tudom könnyebb mondani mint megtenni de én hasonló cipõben járok veled. (de én lány vagyok:) ) Nekem is nagyon megtetszett valaki, elsõ látásra beleszerettem. Egyáltalán nem az a macsó címlapsrác típus de mégis kedvelem. Normális, okos és ez mindent visz. Az észjátszós embereket nem bírom. Normális nõnek tartom magam: nem szoktam szõkére festeni a hajam, mûkörmöshöz járni és idétlenül röhögcsélni. Sokkal inkább értékelem a természetességet és VISSZAFOGOTTSÁGOT. Megszólítani Õt életem legnehezebb feladata volt de megérte. Szerintem a szüzesség ne hátráltasson. Keress olyan helyet( pl:kávézó)ahova sokan járnak. Csinálj magadnak egy rendszeres beosztást és talán ha rendszeresen ott vagy ismerkedhetsz más "törzsvendégekkel". Gondolj bele hova járnak ismerõseid és tarts velük! Válassz számodra megfelelõ programot. (És tényleg ne izgulj mert az csak ront a helyzeten. Amúgy az én kiválasztottam is egy félénk srác és csak egy évvel fiatalabb nálad :) )
A kérdező hozzászólása: Az is kínos nekm, hogy megkérdezzem a könyvesboltban az eladót, hogy van-e ilyen könyvük? A neten meg nem tudtam megrendelni.Valamiért nem engedte. A tréninghez se lenne önbizalmam. Ma is láttam olyan lányokat akiket el tudtam volna képzelni mgam mellett.Azt viszont már nem, hogy megszólítsam.Egyszerûen balfasznak születtem. Már a társaságukban is zavarban érzem magam.Ez alatt azt kell érteni, hogy egy liftben vagyunk, mellém ül a buszon, stb. Miért zavar? Azért, mert egy 24(már inkább az vagyok)éves sráctól teljeítményt várnak, hellyel-közzel tud bánni a lányokkal, nincs zavarba. szóbe kell álnom egy lánnyal rögtön leizzadok. Nem csak, hogy kisfiúnak érzem magam mellettük, de olyan kis gnómnak is.Én nem vagyok az az öltözködni tudó, belevaló, discókirály. Még vezetni sem tudok. Mit tudok én adni? ezért
1et nem értek: ha 23 évesen még szûz vagy, ez miért hátráltat? én 21 vagyok és szûz, és semmit se érzek h lemaradtam volna vmirõl is. :)
javaslom olvasd el ezt a könyvet: http://www.kulcsanokhoz.hu segíteni fog , hogy küzd le a gázlásaidat, hogyan közelítsél a lányokhoz és hogyan hódísd meg õket és persze hogyan tartsd meg a kapcsolatot. ha nem szégyelled, menj el egy tréningre is! Sok sikert!
én is hasonló vagyok és nekem is évek óta tetszik egy lány és most 5 év után összejöttünk és naon szeretem a lényeg az h én nem csináltam semmi különöset és mégis jöttek hozzám a lányok igaz elkültem mindet kivéve aki tetszett ha tetszik valaki csak beszélgess vele és nem lessz probléma :D sok sikert
akkor járj :D
A kérdező hozzászólása: De ha nem járok olyan helyekre ahol lányokkal lehet ismerkedni és nem is tudk velük beszélgetni? akkor?
Elöször is ne tipizáljunk, hogy milyen fiúkat szeretnek a lányok, mert minden fiúnak más jön be, neked meg önmagadat kell adnod, és majdcsak beléd szeret valaki. Beszélgess sokat a lányokkal, próbálkozhatsz a munkahelyeden, sulidban, szórakozóhelyeken és az interneten is. Azon meg ne görcsölj, hogy tapasztalatlan vagy, egy hozzád hasonló szerényebb lánynál ez nem lesz gond.
az utólsó elõti csávó nagyon jól mondja pont olyan vagyok én is ......és sokan akkartak velem beszélgetni pont ez miatt .....csak az a gond hogy ehhez idõ kell hogy észre vegyék hogy te milyen vagy a

Ha a srác még szűz, és először van együtt egy lánnyal, akkor hogyan kéne tálalnia ezt a csaj felé? Kell egyáltalán?

19/F

Legjobb válasz: Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)

Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)
Ha rendes a lány nem is fogja érdekelni fölég ha szeretés komoly a kapcsolat .Ha pedig valami bulizós betépet kurv.a akkor meg felesleges megrántod azt lapát.
a lány már nem szûz? vagy még az? ezt jobb lenne tudni :) amúgy, ha szeret ez marhára nem fogja érdekelni hidd el. mikor én elvesztettem a szüzességem 16 voltam, a barátom meg 19 és szûz. egyszer egy beszélgetés során mondtuk el egymásnak, hogy hát, szûzek vagyunk :) és végülis, örültünk neki :) jó volt elsõnek lenni egymásnak :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nincs kapcsolatom, csak hát foglalkoztat a dolog... Viszont van egy lány, akivel egy többnapos házibuliban együtt leszünk, és annak ellenére, hogy nem járunk, talán megtörténhetne a dolog, nyilván, ha mind a ketten benne lennénk. Tehát mondjuk úgy, hogy az alkalom futókaland lenne, de régóta ismerjük egymást. Ez esetben? :) (Köszönet az eddigi válaszokért.)
A kérdező hozzászólása: Köszi az uccsó választ is, nagyon rendben volt. :)

Mit szóltok az olyan anyához aki terhesen kiakarja rakatni utcára a lányát, mert fél, hogy neki kell majd eltartani?

Szerintem undorító, nem is mondható anyának...

Legjobb válasz: Ha a szüleivel él a lány, akkor jogosan fél az anyja, hogy neki kell eltartania a gyereket. Ha meg külön él, akkor miért akarná az anyja kirakatni az utcára?

Én csak annyit mondok, hogy meg kell becsülni egymást. Bármi is történt, nem szabad elfordulni egymástól. Hiszen, ha baj van akkor kihez fordulhat az a másik? Én sajnálom a lányt, mert ha már terhes lett, akkor így kellett történnie, és ha meg akar születni a baba akkor szülessen is meg. Kitartást neki, és bízzunk benne hogy az Anyja is belátja, hogy most kell neki igazán a támogatás amíg lehet, és amíg ö is él.
A kérdező hozzászólása: írtam hogy párja van. akkor az szerinted azt jelenti hogy mindenkivel összfekszik? olyan hülyeségeket hord itt össze 1-2 ember hogy komolyan mondom ez már borzalmas. és csodálkozik mindenki hogy milyen világ van. az emberek 80%-a nem normális. tisztelet a 20% kivételnek!
Nagyon remélem, hogy megtudják oldani anyukájával. Majd ha lehet akkor írd meg, hogy mi lett mert nagyon kiváncsi vagyok. (4. vagyok)
A kérdező hozzászólása: Így gondolom én is
Egyik válaszolónak: akit megerõszakoltak, annak szoktak adni esemény utánit az ambulancián (egy ilyen eset után nem sétál haza egy normális lány, mintha mi se történt volna, hanem elmegy orvoshoz). Kérdezõnek: oké, hogy nem az a kérdés, hogyan esett teherbe, de ez is fontos a kérdés szempontjából, mert nem mindegy, hogy direkt vállaltak gyereket a szülõk nyakára, vagy felelõtlenül szexeltek és becsúszott. Bár én mindkét esetben a fiatal párt tartom elsõsorban felelõtlennek, a szülõk aggodalmát pedig megértem. Nem értem, minek vállalnak gyereket, akik a szülõk nyakán élnek még. Az lenne a sorrend, hogy elõbb összeköltöznek kettesben, külön a szülõktõl, és utána jöhet a baba. Én biztosan nem vállalnék gyereket, ha még nincsenek meg hozzá a megfelelõ körülmények. Ha jó anyagi körülmények között élnénk és lenne hely, akkor én biztosan segítenék a terhes lányomnak ilyen esetben, de abszolút megértem az olyan szülõket is, akik nem tudnak vagy nem akarnak segíteni, mert tényleg a fiataloké a felelõsség ebben az esetben és nem várhatják el a szülõktõl, hogy az õ lakásukban és az õ pénzükbõl kelljen eltartani az unokát. Szóval nem, nem tartom undorítónak az ilyen anyát.
A kérdező hozzászólása: Amikor megtudták akkor örömmel fogadta. Utána meg 1 hétre rá ordibált. Lehet, hogy valaki teletömte a fejét
Nem lehet, hogy csak idegességében akarta otthonról elzavarni? És majd késõbb beletörõdik, hogy nem tehet ellene semmit. Lehet hogy még örülni is fog, hogy unokázhat. Csak azért gondolom, mert hát az én szüleim sem örömmel fogadták a hírt. (4. voltam megint)
4. vagyok Én sem kértem a szüleimtõl, hogy tarsanak el meg a gyerekemet. Én is addig fogok itt lakni míg nem sikerül elköltöznöm. Én most terhesen nem tudom elképzelni, hogy a gyerekem annyira rosszat csináljon, amit nem lehetne neki megbocsátani.
Ha a szüleivel él a lány, akkor jogosan fél az anyja, hogy neki kell eltartania a gyereket. Ha meg külön él, akkor miért akarná az anyja kirakatni az utcára?
Kedves elsõ válaszoló és mi a helyzet azokkal a lányokkal akik azért terhesek mert mondjuk megerõszakolták õket? õk is udorítóak? Amugy én 19 éves vagyok és védekezés mellett lettem terhes és még itthon lakom és a szüleim mindenben mellettem állnak és nem raktak ki itthonról. Nem is tudom, hogy köszönjem meg nekik ezt.
Én nem raknám ki!!!! De ott biztosan voltak elõtte is problémák kettõjük között. Van hová mennie?
Az a lány se semmi, aki felcsináltatja magát a semmire! :(
A kérdező hozzászólása: Sok pénze van az anyjának, nem nélkülözik semmiben. Akkor most elmondom, hogy a pár nem tervezett babát, de a barátnõm 3 évig nem esett teherbe, és persze, hogy ilyenkor megtartja a babát. A másik meg az, hogy az elsõt nem ajánlatos elvetetni sem. És az is egy dolog, hogy az anyja nem akar segíteni, de nem az a megoldás, hogy kirakja az utcára.
A kérdező hozzászólása: Errõl van szó, szebben én sem tudtam volna megfogalmazni, és sajnos még így sem mint te. Így gondolom én is
Hát nem tudom, én soha nem dobnám ki a lányom az utcára...
A kérdező hozzászólása: Ismerem a lányt, nem a semmire csináltatta fel magát
Nem tudhatjuk az okot amiért ki akarja dobni.Mert pl ha a lányom mindenkivel összefeküdne és úgy lenne terhes, kidobnám én is, ha nem megy abortuszra.Pedig hát én ellenzem az abortuszt, de attól legyen gyereke, akit szeret.Én se szeretném az unokámat felnevelni, de támogatnám a gyerekemet persze.
A kérdező hozzászólása: Rendben
A kérdező hozzászólása: Nem kérte az anyját, hogy tartsa el majd a gyerekét, mert a barátja támogatja mindenben, csak még nincs hová költözzenek
A kérdező hozzászólása: Ott él az anyjával igen, de most nem az volt a kérdés, hogy a lány miért vagy hogy esett teherbe, hanem az, hogy mit gondoltók arról a szülõrõl. Szerintem egy anyának akármi van, a gyereke mellett kellene állnia! Ha baj van ha nem! Ez az én véleményem. Kiváncsi vagyok a tiétekre is.
Nem arra gondoltam én sem, hogy akit megerõszakolnak az utána haza megy és édesen alszik-.- Persze nem lehet olyat kérni, hogy a szülõk tartsák el az unokájukat de én úgy gondolom, hogy ne csak addig legyen egy szülõnek szeme fénye a gyereke még nincs vele gond, hanem akkor is segítsen (nem feltétlen anyagi segítségre gondolok) mikor bajban van és ne lökje el magától.
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez az, neked legalább segítenek a szüleid, ilyenek a normális emberek szerintem. Neki nem. Lehet addig majd hozzánk kölözik ha kitenné az anyja :/

Szeretkezés közben, ha a fiú kiveszi a péniszét a lányból, hogy kicsit lecsillapítsa magát és késleltesse az orgazmust, és mondjuk vár fél percig, akkor a lány ugyanolyan izgatott lesz utána, vagy előről kell kezdeni az izgatást?

Vagy közben nyaljam esetleg, vagy mit csináljak? Fiúk ti ezt hogyan oldjátok meg?

Legjobb válasz: Hat azert valahogy szinten kell tartani. nem vesziti azert el az erdeklodeset, de visszaesik egy bizonyos szintre, ahonnan ujra fel kell "hozni" :)

Hat azert valahogy szinten kell tartani. nem vesziti azert el az erdeklodeset, de visszaesik egy bizonyos szintre, ahonnan ujra fel kell "hozni" :)
A lány egy kicsit lassabban csillapodik le. De, ha közben a fiú simogatja is különbözõ izgalmas helyeken - akkor semmi gond nem lesz.
Nyald közben :)
Közben izgathatod a kezeddel, vagy igen nyaljad! KEYLA

Hogyan kell fel izgatni igazán 1 lányt, szóval mi a teendő hogy jo sex legyen hogy csináljam hogy bnőm nagyon élvezze a dolgot, hol kell keresni a lány erogén zónáját?

Legjobb válasz: Nem tudom tulajdonképpen mit szeretnél megtudni,de ha erogén zónát keresel akkor...nekem pl a nyakam nagyon érzékeny.Hihetetlen betudok indulni,ha a nyakamat csókolgatják,vagy pl.ha a hasam vagy a belsõcombom puszilgatják.

Nem tudom tulajdonképpen mit szeretnél megtudni, de ha erogén zónát keresel akkor...nekem pl a nyakam nagyon érzékeny.Hihetetlen betudok indulni, ha a nyakamat csókolgatják, vagy pl.ha a hasam vagy a belsõcombom puszilgatják.
mellbimbó nyalogatás, mell két oldala, belsõ comb, fül, szeméremdomb, nem árt ha van egy jó adag szerelmes érzelem irántad... jó hosszú elõjáték...ami nem azt jelenti, hogy a csaj csinálja neked az orálist... gyengédség, simogatások, puszik, csókok, nyalogatás stb...
A agyában.
A Google-ba keresd. Bászki.
a puncijában.
vagy azt is élvezi ha kinyalják
mi lenne, ha a barátnõdtõl kérdeznéd meg, hogy õ hol szereti, ha simogatják, csókolgatják?? ennyire töketlen nem lehetsz... minden csaj mást szeret!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!