Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a kis méretű (3 db)

Hogyan kell gondozni a kis méretű cserepes rózsát?

Hányszor kell locsolni? Ki lehet-e tenni közvetlen napfénynek? Vissza kell-e vágni? Ki lehet majd ültetni a kertbe?

Legjobb válasz: Szia! A gondozását én sem tudom, de ne ültesd ki! Én tavaly valentin napra katam cserépben rózsaszín rózsát, azt mondta a virágos ültessük ki nyáron, megtettem, meg is halt. Idén kaptam megint, ezt már nem ültetem ki.

Szia! A gondozását én sem tudom, de ne ültesd ki! Én tavaly valentin napra katam cserépben rózsaszín rózsát, azt mondta a virágos ültessük ki nyáron, megtettem, meg is halt. Idén kaptam megint, ezt már nem ültetem ki.

Sajnos a legnehezebb módhoz kell, hogy forduljak, hogy könnyítsek a kutyusomon, ha elaltatom Azt szeretném meg tudni, mennyi idő mire elalszik végleg? Kis méretű Kutyusról van szó.

altatás

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom. Én is voltam ilyen helyzetben nagyon beteg volt a kutyám,de mire megbírtam hozni ezt a nagyon fájdalmas,és nehéz döntést addigra a természet megoldotta. Mi a baja ? :(

Nagyon sajnálom. Én is voltam ilyen helyzetben nagyon beteg volt a kutyám, de mire megbírtam hozni ezt a nagyon fájdalmas, és nehéz döntést addigra a természet megoldotta. Mi a baja ? :(
Ha ért hozzá az orvos, akkor pár másodperc, esetleg fél perc, de tényleg elalszik, nem szenved. Már többször volt ilyen eset nálunk, ott lehettünk végig vele, és egy halk sóhajon kivül semmit nem vettünk észre. Részvétem.
elõször kap egy bóditót intravénásan, majd egy izombénítót szintén intravénásan. Kb 5 perc amíg szépen elalszik.
Az enyém elõször altatót kapott, amit mûtéteknél is használnak. Miután elaludt, akkor kapta azt, amitõl meghalt. Pár perc volt az egész.
Sajnálom a dolgot.Én is voltam hasonló helyzetben 4 éve , el kellett altatni a németjuhászunkat mert lebénult a hátsó része.Kiöjött a doki beadott neki egy altatót amitõl 1-2 perc után elaludt , aztán várt a doki még pár percet hogy mély álomba kerüljön a kutyánk , és beadta neki az injekciót amitõl leállt a szíve a kutyánknak.Kb 5-10 perc volt az egész.
Együttérzésem! Sajnos nekem is át kellett élnem ezt tavaly augusztusban. Nálunk egy hármas véletlen játszott közre: -14. évében volt a kutyus ( malamut ) -valakinek sikerült beetetni, bár 2 hetes kínlódás árán visszahoztuk, de utána már nem az a kutya volt -ebben az idõszakban 3 kismacskát hoztak a szomszédba, ami után teljesen "megbolondult" olyannyira, hogy 3 hét alatt 5 családbarátnak neki ment-közûlük az 5.-et csúnyán meg is tépte ( mindkét kezét ) . Innentõl kezdve nem volt kérdés -nagy bánatunk mellett-az elaltatás kérdése. De visszatérve a kérdésedre: maga a procedúra gyors-ahogy elõttem is írták-és az orvos hozzáállásától is függ, hogy hogy éli meg a kis kedvenc. De amit nem írtak eddig:( nekem már 3 kutyust kellett elaltatnom, tehát tapasztalatból írom ) lehet hogy az utolsó nap lesz kedvencednek olyan dolga amit idáig soha nem csinált.Ezek ugyan mély hatással nem lesznek rád, mint maga az altatás( persze annál fájob nincs, hogy az ember keze között hal el a kedvenc ) de utólag visszaemlékezve mégis ez az utolsó nap fog felderengeni, hogy mit is csinált. Nálam mindamellett, hogy semmi jelét nem mutattam az elkövetkezõknek az állati ösztön ilyeneket hozott ki belõlük: -egész nap evett -elbúj egész nap -egyedül elment fürödni -sokat tisztálkodott -állandóan bújt simogatásért Tehát : Õneki az a kis idõ már nem számít, Õ már fogja érezni ezt elõre, neked kell erõsnek lenni és feldolgozni a tényt és ha igazi kutyabarát vagy mielõbb egy új kiskutyával vígasztalódni.
Szerencsére ilyen helyzetben még nem voltam, nagyon sajnálom a kutyusodat. Én csak arra szeretnék reagálni, hogy hamar vegyél magadhoz kiskutyát. NE! Jogod van gyászolni, megélni a kutyusod elvesztését, hogy fel tudd dolgozni, és a késõbbiekben egészséges lélekkel tudj majd újra kutyust tartani. De ez az idõ csak tõled függ, csak akkor legyen újból kutyusod, ha már teljesen biztos vagy magadban, hogy el tudod õt fogadni úgy, ahogy van, nem pedig csak "pótkutyát" keresel benne.
Bocsi elõre is: úgy is kezdted, hogy nincs tapasztalod a témában.Akkor mért adsz tanácsot? Majd ha megtapasztalod ezt a szörnyû érzést akkor adj tanácsot! Még egyszer mondom-ugyan úgy mint az embereknél-az élõkkel kell tovább élni, az elveszítettek emlékét megõrizni. Ha ez könnyebb egy új barát vállalásával akkor minél elõbb.( de ha eszt választod ne a régi pajtást keresd benne, hanem egy új õszinte TÁRSAT). Ehhez kívánok sok szerencsét-fel a fejjel!!!
A kérdező hozzászólása: Szijasztok! Köszönöm a sok együtt érzést! Sajnos Petefészek gyulladása lett! És nem sok esélyt látott a gyógyulásra az orvosunk. Így ma nõnap alkalmából kellemes kis ajándékot kaptam :((

A Title szöveg fölött van egy kis képecske a honlap loholya általába azt a képet hogyan lehet berakni és mekkora méretűnek kell lenni?

Legjobb válasz: Itt tudsz készíteni: http://www.favicon.cc/ Ezt kell a HEAD -ba beilleszteni(értelemszerûen a href-et átírni a saját fav icon-od éra amit csináltál :)) <link rel="icon" type="image/png" href="/somewhere/myicon.png" />

Itt tudsz készíteni: http://www.favicon.cc/ Ezt kell a HEAD -ba beilleszteni(értelemszerûen a href-et átírni a saját fav icon-od éra amit csináltál :) ) <link rel="icon" type="image/png" href="/somewhere/myicon.png" />


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!