Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a kis (380 db)

Hogyan kell a kis pin kábeleket az alaplapra helyezni?

Helló.

Legjobb válasz: szóval... pwrsw(powerswitch)-m/b sw pled(powerled)-powerled + és a másik fele minuszra ideled-hddled reset-reset sw ezek kellenek végülis csak a mûködéshez

szóval... pwrsw(powerswitch)-m/b sw pled(powerled)-powerled + és a másik fele minuszra ideled-hddled reset-reset sw ezek kellenek végülis csak a mûködéshez
meg ha van a házon USB akkor még azt kell rádugni

Magyarból, érettségin dolgozatban, hogy kell a helyesírási hibákat számolni, mindegyes kis számot amit oladalra írtak, össze kell adni, vagy a típushibákat egynek? Hogy működik ez?

Legjobb válasz: Minden egyes kis oldalra irt szam hibapont. Ezek osszeadandoak, es ebbol fogja a tanarod megallapitani, hogy mennyit von le helyesirasi hibakert.

Minden egyes kis oldalra irt szam hibapont. Ezek osszeadandoak, es ebbol fogja a tanarod megallapitani, hogy mennyit von le helyesirasi hibakert.
De csak maximum 15-öt lehet levonni. És kétszer ugyanazért a hibáért nem.

Kisfiús dolgok. Kisbabám 3 és fél hónapos. Mindenütt mást olvasok, hallok. Egyik helyen azt írják, húzogatni kell a kis fitymát lefelé (nehogy szűkülete legyen), a másikon meg azt írják, hogy fél éves koráig nem szabad. Most akkor mi a jó?

Legjobb válasz: Na nekünk az itthoni gyerekorvosunk azt mondta, hogy csak fürdésnél kell egy kicsit huzogatni, a kórházba az orvosunk meg lebaszott, hogy miért nem húzogattam neki, nagyon-nagy fitymaszûkülete van. A védõnõnk meg nem mondott rá semmi. Sógórnõméknek meg azt mondták, hogy 2 éves koráig nem kell hozzányúlni. Na ezen igazodjon ki az ember. Legalább megbeszélhetnék, hogy akkor most mit mondanak.

Na nekünk az itthoni gyerekorvosunk azt mondta, hogy csak fürdésnél kell egy kicsit huzogatni, a kórházba az orvosunk meg lebaszott, hogy miért nem húzogattam neki, nagyon-nagy fitymaszûkülete van. A védõnõnk meg nem mondott rá semmi. Sógórnõméknek meg azt mondták, hogy 2 éves koráig nem kell hozzányúlni. Na ezen igazodjon ki az ember. Legalább megbeszélhetnék, hogy akkor most mit mondanak.
Itt is felemás válaszokat fogsz kapni. :( Nekem is azt mondták ne húzogassam. Nem is nyúltam hozzá, hónap elején leszünk 3 hónaposak.
Óvatosan, amennyire engedi a fityma, húzogasd. Elég akkor amikor tisztítod.
Magától nem fog megoldódni, fõleg ha 2 évig nem nyúlsz hozzá. Finoman lehet tornáztatni.
2 éves koráig nem szabad piszkálni, csak amikor ugye mosod neki.Akkor megnézi a doki, és tornáztatni kel ha szükséges.3 éves korukra magától megoldódik a probléma, ha nem csak akkor nyúl hozzá doki.
Én sem húzogattam, aztán olyan húgyúti fertõzése lett a gyereknek a fityma alá gyült szmegma miatt, mert azt mondták, hogy hozzá se nyúljak. Hát én ezután [email protected] mit mondanak, alaposan tisztítom a kukiját, és eközben tornáztatom is. Azóta nincs baj.


Hattrick-ben hogyan kell a meccs előtt és után a fehér kis buborékba írni?

Legjobb válasz: Csak meccs elõtt lehet. "Nyilatkozat írása"-ba kell kattintani. Meccs kezdéséig lehet írni.

Csak meccs elõtt lehet. "Nyilatkozat írása"-ba kell kattintani. Meccs kezdéséig lehet írni.

Akinek a gyermeke nem tud egyedül elaludni, (pl. fogni kell a kis kezét, simogatni kell, énekelni vagy csak ott ülni szótlanul) és hamarosan bölcsibe megy, annak hogy alszik el az édesanyja vagy az édesapja nélkül?

Legjobb válasz: Nagyon sok olyan gyermek van, akit úgy hoznak a bölcsibe, hogy énekelni kell neki, simogatni, stb. Ez legtöbbször a szülõnek szól, a szülõvel kialakított rituálé. A legtöbb gyermek simán elalszik a bölcsiben a többivel együtt anélkül hogy simogatni kellene, vagy melléfeküdni. (Mivel ugye mind a 15 gyerek mellé nyilván nem tudna a gondozónõ odafeküdni) :) A mi csoportjainkban 1-2 olyan gyerek van akikhez oda kellett ülni, eleinte kellett õket simogatni de volt aki egy pár alkalom után elaludt magától.

Nagyon sok olyan gyermek van, akit úgy hoznak a bölcsibe, hogy énekelni kell neki, simogatni, stb. Ez legtöbbször a szülõnek szól, a szülõvel kialakított rituálé. A legtöbb gyermek simán elalszik a bölcsiben a többivel együtt anélkül hogy simogatni kellene, vagy melléfeküdni. (Mivel ugye mind a 15 gyerek mellé nyilván nem tudna a gondozónõ odafeküdni) :) A mi csoportjainkban 1-2 olyan gyerek van akikhez oda kellett ülni, eleinte kellett õket simogatni de volt aki egy pár alkalom után elaludt magától.

Hogy kell olyan kis számot csinálni a power pointba? (kémiai képletre gondoltam pl H2O)

Legjobb válasz: kijelölöd a 2est, aztán kiválasztod hogy alsó index

kijelölöd a 2est, aztán kiválasztod hogy alsó index
A kérdező hozzászólása: Na és azt hogy kell :D ? (infóból nem vagyok túl jó :/)

Ebben a videóban miért kellenek a kis lézerek? Az asztal négy sarkán helyezik el őket hogy befele nézzenek?

https://www.youtube.com/watch?v=mB9_Tut-WG8

Legjobb válasz: 89 fokos lézer vonal. Az ujjad hegyét világítja meg ahogy az üveglapot megérinted, ezt "látja" az alul elhelyezett kamera.

89 fokos lézer vonal. Az ujjad hegyét világítja meg ahogy az üveglapot megérinted, ezt "látja" az alul elhelyezett kamera.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen! Ment a zöld! : )

Hogy kell a HTC Desire X telefon képernyőjéről eltüntetni a kis ikonokat?

A képerny?n megjelennek a letöltött alkalmazások ikonjai (Pou, Instagram stb.) és hogy kell eltüntetni ?ket? Mert azt szeretném ha a képerny?m nagyjából üres lenne:)

Legjobb válasz: ráböksz és addig tartod amig meg nem jelenik egy kuka és belehúzod.

ráböksz és addig tartod amig meg nem jelenik egy kuka és belehúzod.
vagy bemész play áruház, bal vezérlõ gomb beállítások és rá nyomsz arra hogy modulok autómatikus hozzáadása a fõképernyõhöz. ebbõl kiveszed a pipát és ho töltögetel a playrõl akkor már nem lessz ott !
Ötvenkilencezer-nyolcszázharminc
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Hogy kell a billentyűzettel azt a kis szivecskét írni?

Legjobb válasz: alt + 3 azt hiszem (myvip meghasonló oldalakoon) facebookon -> <3

alt + 3 azt hiszem (myvip meghasonló oldalakoon) facebookon -> <3
<3 vagy (L)
☺☻♥♦♣♠•◘○◙♂♀♪♫☼►◄↕‼¶§▬↨↑↓→←∟↔▲▼ !"#$%&'()*+, ╜./012
Ctrl+C , majd a kivant oldalon Ctrl+V...
ohh de jó :D sikerül :D nyomd meg az altot folyamatosan és közbe nyomd meg a hármast és utána engedd el mindketõt és akkor meg jelenik a szív :D tök jó :D én is csak most jöttem rá :D ez tök jó :D (l)<3 
Erõsen megmarkolod, belemártod a tintába és úgy mintha tollal írnál....
♥ < alt + 3 egyszerre lenyomod.:)
a második válaszoló meg microsoft word böl illesztette be
(L) >3 <3
~·^¢°²`ÿ´
elsõ válaszoló vagyok, és már leírtam hogy kell a szívet csinálni.... a többit (amit a második hsz írt is ugyanugy csak más gombbal) http://www.alt-codes.net/ ezen az oldalon leírták h mivel mit lehet... nézd meg
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: köszi, ari vagy de ettõl nem lettem okosabb. a lényeg h ezeket hogy csináltad?
Hangjegyet hogy lehet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!