Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a kis (370 db)

Hogyan kell a kis pin kábeleket az alaplapra helyezni?

Helló.

Legjobb válasz: szóval... pwrsw(powerswitch)-m/b sw pled(powerled)-powerled + és a másik fele minuszra ideled-hddled reset-reset sw ezek kellenek végülis csak a mûködéshez

szóval... pwrsw(powerswitch)-m/b sw pled(powerled)-powerled + és a másik fele minuszra ideled-hddled reset-reset sw ezek kellenek végülis csak a mûködéshez
meg ha van a házon USB akkor még azt kell rádugni

Magyarból, érettségin dolgozatban, hogy kell a helyesírási hibákat számolni, mindegyes kis számot amit oladalra írtak, össze kell adni, vagy a típushibákat egynek? Hogy működik ez?

Legjobb válasz: Minden egyes kis oldalra irt szam hibapont. Ezek osszeadandoak, es ebbol fogja a tanarod megallapitani, hogy mennyit von le helyesirasi hibakert.

Minden egyes kis oldalra irt szam hibapont. Ezek osszeadandoak, es ebbol fogja a tanarod megallapitani, hogy mennyit von le helyesirasi hibakert.
De csak maximum 15-öt lehet levonni. És kétszer ugyanazért a hibáért nem.

Hattrick-ben hogyan kell a meccs előtt és után a fehér kis buborékba írni?

Legjobb válasz: Csak meccs elõtt lehet. "Nyilatkozat írása"-ba kell kattintani. Meccs kezdéséig lehet írni.

Csak meccs elõtt lehet. "Nyilatkozat írása"-ba kell kattintani. Meccs kezdéséig lehet írni.


Kisfiús dolgok. Kisbabám 3 és fél hónapos. Mindenütt mást olvasok, hallok. Egyik helyen azt írják, húzogatni kell a kis fitymát lefelé (nehogy szűkülete legyen), a másikon meg azt írják, hogy fél éves koráig nem szabad. Most akkor mi a jó?

Legjobb válasz: Na nekünk az itthoni gyerekorvosunk azt mondta, hogy csak fürdésnél kell egy kicsit huzogatni, a kórházba az orvosunk meg lebaszott, hogy miért nem húzogattam neki, nagyon-nagy fitymaszûkülete van. A védõnõnk meg nem mondott rá semmi. Sógórnõméknek meg azt mondták, hogy 2 éves koráig nem kell hozzányúlni. Na ezen igazodjon ki az ember. Legalább megbeszélhetnék, hogy akkor most mit mondanak.

Na nekünk az itthoni gyerekorvosunk azt mondta, hogy csak fürdésnél kell egy kicsit huzogatni, a kórházba az orvosunk meg lebaszott, hogy miért nem húzogattam neki, nagyon-nagy fitymaszûkülete van. A védõnõnk meg nem mondott rá semmi. Sógórnõméknek meg azt mondták, hogy 2 éves koráig nem kell hozzányúlni. Na ezen igazodjon ki az ember. Legalább megbeszélhetnék, hogy akkor most mit mondanak.
Itt is felemás válaszokat fogsz kapni. :( Nekem is azt mondták ne húzogassam. Nem is nyúltam hozzá, hónap elején leszünk 3 hónaposak.
Óvatosan, amennyire engedi a fityma, húzogasd. Elég akkor amikor tisztítod.
Magától nem fog megoldódni, fõleg ha 2 évig nem nyúlsz hozzá. Finoman lehet tornáztatni.
2 éves koráig nem szabad piszkálni, csak amikor ugye mosod neki.Akkor megnézi a doki, és tornáztatni kel ha szükséges.3 éves korukra magától megoldódik a probléma, ha nem csak akkor nyúl hozzá doki.
Én sem húzogattam, aztán olyan húgyúti fertõzése lett a gyereknek a fityma alá gyült szmegma miatt, mert azt mondták, hogy hozzá se nyúljak. Hát én ezután [email protected] mit mondanak, alaposan tisztítom a kukiját, és eközben tornáztatom is. Azóta nincs baj.

Akinek a gyermeke nem tud egyedül elaludni, (pl. fogni kell a kis kezét, simogatni kell, énekelni vagy csak ott ülni szótlanul) és hamarosan bölcsibe megy, annak hogy alszik el az édesanyja vagy az édesapja nélkül?

Legjobb válasz: Nagyon sok olyan gyermek van, akit úgy hoznak a bölcsibe, hogy énekelni kell neki, simogatni, stb. Ez legtöbbször a szülõnek szól, a szülõvel kialakított rituálé. A legtöbb gyermek simán elalszik a bölcsiben a többivel együtt anélkül hogy simogatni kellene, vagy melléfeküdni. (Mivel ugye mind a 15 gyerek mellé nyilván nem tudna a gondozónõ odafeküdni) :) A mi csoportjainkban 1-2 olyan gyerek van akikhez oda kellett ülni, eleinte kellett õket simogatni de volt aki egy pár alkalom után elaludt magától.

Nagyon sok olyan gyermek van, akit úgy hoznak a bölcsibe, hogy énekelni kell neki, simogatni, stb. Ez legtöbbször a szülõnek szól, a szülõvel kialakított rituálé. A legtöbb gyermek simán elalszik a bölcsiben a többivel együtt anélkül hogy simogatni kellene, vagy melléfeküdni. (Mivel ugye mind a 15 gyerek mellé nyilván nem tudna a gondozónõ odafeküdni) :) A mi csoportjainkban 1-2 olyan gyerek van akikhez oda kellett ülni, eleinte kellett õket simogatni de volt aki egy pár alkalom után elaludt magától.

Hogy kell olyan kis számot csinálni a power pointba? (kémiai képletre gondoltam pl H2O)

Legjobb válasz: kijelölöd a 2est, aztán kiválasztod hogy alsó index

kijelölöd a 2est, aztán kiválasztod hogy alsó index
A kérdező hozzászólása: Na és azt hogy kell :D ? (infóból nem vagyok túl jó :/)

Hány fokos vízben kell az újszülöttet fürdetni? Hogy tisztítsam a kis kádját?

Legjobb válasz: Szia! 37 fokos vízben kell fürdetni, szerintem vegyetek vízhõmérõt mi is azzal mérjük a fürdõvizet már 7 hónapja. Ha megtehetitek, akkor digitálisat....(gyorsabb - kb. 5000 ft) Bár én mindig 37.5-38 fokosba kezdtem el füdteni, mert utána úgyis kicsit csökken a hõmérsklet. Elõször a popsiját tegyétek bele lassan.... Én egyszerûen csak kimostam tiszta vízzel a kádját és eddig még semmi baja nem volt (ma 7 hónapos) Remélem segítettem. Bármilyen kérdésetek va, írjatok nyugodtan, ha tudok akkor szívesen válaszolok. [email protected] (minden nap többször nézem) Dia

Szia! 37 fokos vízben kell fürdetni, szerintem vegyetek vízhõmérõt mi is azzal mérjük a fürdõvizet már 7 hónapja. Ha megtehetitek, akkor digitálisat....(gyorsabb - kb. 5000 ft) Bár én mindig 37.5-38 fokosba kezdtem el füdteni, mert utána úgyis kicsit csökken a hõmérsklet. Elõször a popsiját tegyétek bele lassan.... Én egyszerûen csak kimostam tiszta vízzel a kádját és eddig még semmi baja nem volt (ma 7 hónapos) Remélem segítettem. Bármilyen kérdésetek va, írjatok nyugodtan, ha tudok akkor szívesen válaszolok. [email protected] (minden nap többször nézem) Dia
Mindenképp vegyetek babavízhõmérõt, azon jelölve van a baba számára ideális 37 fok. Bár mi is kicsit melegebbe szoktuk tenni, fõleg ha hüvösebb van. (szerintem "felesleges" 5000ft kiadás a digitálisra, amíg telik a kád, beáll a sima hõmérõ is ) Mi is csak tiszta vízzel szoktuk fürdés után kiöblíteni, néha folyékony súrolószerrel átmossuk. (van aki domestossal mossa, én nem merem...)
Szia! Én a fiamat testmeleg két ujjnyi vízben fürdettem. Beleteszed a csuklódat és ha neked jó neki is.

Ebben a videóban miért kellenek a kis lézerek? Az asztal négy sarkán helyezik el őket hogy befele nézzenek?

https://www.youtube.com/watch?v=mB9_Tut-WG8

Legjobb válasz: 89 fokos lézer vonal. Az ujjad hegyét világítja meg ahogy az üveglapot megérinted, ezt "látja" az alul elhelyezett kamera.

89 fokos lézer vonal. Az ujjad hegyét világítja meg ahogy az üveglapot megérinted, ezt "látja" az alul elhelyezett kamera.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen! Ment a zöld! : )

Egy kis segítség kéne: a Crysis első részének a végén mikor a vízből felemelkedik a főgenya hogy kell a TAC gunnal kinyúvasztani?

Már lelőttem a lövegtornyokat is az a nagy állat viszont tovább lő a nő meg mindig azt nyivákolja hogy : Get a lock on your TAC gun:D De az a stuki nem tud célt befogni. Most akkor mi van? :/

Legjobb válasz: Most így hitelen nem is tudom melyik az elsõ... Ha az,amiben a végén van egy izmos puskád,és egy bazi nagy ürlény,akkor azt már át vittem.És ha jól emlékszem azokat a kék izéket kell rajta lõni,meg a fejét.

Most így hitelen nem is tudom melyik az elsõ... Ha az, amiben a végén van egy izmos puskád, és egy bazi nagy ürlény, akkor azt már át vittem.És ha jól emlékszem azokat a kék izéket kell rajta lõni, meg a fejét.
Elõször szedd le a négy ágyút sima fegyverrel. (Gauss, RPG a legjobb rá.) Ha leszedted a négy ágyút, akkor fogja a csaj átküldeni a ruhádba a kódot, amivel deaktiválható a pajzs. Elõször a bal szárnyát, vagy mit kell leszedni. Ha a bal szárnyra rámész, akkor a TAC elkezdi befogni. Ha kész, akkor kell lõni. Utána jöhet a jobb szárny. A végén a közepe, de az megint egy kicsit trükkös lesz. De majd meglátod.

Hogy kell a HTC Desire X telefon képernyőjéről eltüntetni a kis ikonokat?

A képerny?n megjelennek a letöltött alkalmazások ikonjai (Pou, Instagram stb.) és hogy kell eltüntetni ?ket? Mert azt szeretném ha a képerny?m nagyjából üres lenne:)

Legjobb válasz: ráböksz és addig tartod amig meg nem jelenik egy kuka és belehúzod.

ráböksz és addig tartod amig meg nem jelenik egy kuka és belehúzod.
vagy bemész play áruház, bal vezérlõ gomb beállítások és rá nyomsz arra hogy modulok autómatikus hozzáadása a fõképernyõhöz. ebbõl kiveszed a pipát és ho töltögetel a playrõl akkor már nem lessz ott !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!