Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a keserűsót (3 db)

Hogyan kell használni a keserűsót hashajtásra?

Egyszeri alkalom lenne. Már a keserűsót megvettem(100 grammot).

Legjobb válasz: Kolonoszkópiára készülsz? Egyébként felnõtteknek, és 12 év feletti gyermekeknek 3 ek / 250 ml víz, és utána fokozatosan jó sok folyadékot (szûrt, nem rostos gyümölcslevet, teát, vizet - szénsavmenteset) kell inni, 3 litert.

Kolonoszkópiára készülsz? Egyébként felnõtteknek, és 12 év feletti gyermekeknek 3 ek / 250 ml víz, és utána fokozatosan jó sok folyadékot (szûrt, nem rostos gyümölcslevet, teát, vizet - szénsavmenteset) kell inni, 3 litert.

Hogyan kell használni a keserűsót?

Én béltükrözés el?tt állok és nemtudom mennyi keser?sót kéne innom vízzel. vki tudna segíteni?

Legjobb válasz: Ne aggódj, a kh-ban majd itatnak veled annyit, h a beled is kif.sod. "Nagymamámmal" 3X fél-1 litert itattak, amiben tömény hashajtó volt.

Ne aggódj, a kh-ban majd itatnak veled annyit, h a beled is kif.sod. "Nagymamámmal" 3X fél-1 litert itattak, amiben tömény hashajtó volt.

Hogyan kell alkalmazni a keserűsót a böjtölésnél?

Tudom, hogy vízben feloldva, meginni, de mikor a nap folyamán, hányszor és hány napig ajánlott? És kell-e valamit enni mellé, hogy tisztuljanak a belek vagy elég a folyadék?

Legjobb válasz: egy napos kúra kb feloldani a keserûsót 8dl vizben 4x2dl adagra szétosztani ezeket 2-4-6-8 órakor meginni! délelött lightosan étkezni könnyû ételeket enni, és déltõl már semmi étel és folyadék másnap reggel 6-ig a keserûsó a szervezetedbõl elvonja a folyadékot, igy elsõre csak a folyadék távozik a szerveztedbõl kb akár 7 kg-tól is megszabadulhatsz egyszerre. Nekem -5kg sikerült, de nem stagnál kb 2 hét alatt visszajön ha nem vigyázol! majd 2 het eltelte után megismétled még 2x azaz összesen 3x ez egy évre elég ha kérdésed van irj!

egy napos kúra kb feloldani a keserûsót 8dl vizben 4x2dl adagra szétosztani ezeket 2-4-6-8 órakor meginni! délelött lightosan étkezni könnyû ételeket enni, és déltõl már semmi étel és folyadék másnap reggel 6-ig a keserûsó a szervezetedbõl elvonja a folyadékot, igy elsõre csak a folyadék távozik a szerveztedbõl kb akár 7 kg-tól is megszabadulhatsz egyszerre. Nekem -5kg sikerült, de nem stagnál kb 2 hét alatt visszajön ha nem vigyázol! majd 2 het eltelte után megismétled még 2x azaz összesen 3x ez egy évre elég ha kérdésed van irj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!