Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a gyümölcs levest (2 db)

Hogyan kell készíteni a gyümölcs levest tejjel és pudinggal habarva, hogy ne legyen csomós? És milyen fűszerek kellenek bele és mennyi?

Legjobb válasz: Szia. A pudingot keverd el a tejben, forrald a levest és lassan adj hozzá a forro levesbõl a pudingos keverékhez, keverni kell annyit adj hozzá hogy átmelegedjen a pudig ekkor bele öntheted a levesbe óvatosan. Én étkezésikeményítõvel szoktam sûríteni attól biztosan nem lesz csomós. Fûszernek pedig egész fahéjat és egész szekfûszeget használok, pici cukor és citromlé v. citrom karika.

Szia. A pudingot keverd el a tejben, forrald a levest és lassan adj hozzá a forro levesbõl a pudingos keverékhez, keverni kell annyit adj hozzá hogy átmelegedjen a pudig ekkor bele öntheted a levesbe óvatosan. Én étkezésikeményítõvel szoktam sûríteni attól biztosan nem lesz csomós. Fûszernek pedig egész fahéjat és egész szekfûszeget használok, pici cukor és citromlé v. citrom karika.
Én úgy szoktam, hogy a habarást lassan öntöm a levesbe, és a másik kezemmel habverõvel gyorsan kevergetem. Nekem soha nem marad így csomós.
Ha forrásban van a levesed, húzd félre a tûzhelyen, keverd bele a habarást, tedd vissza, és kevergetve fõzd fel.Tovább nem kell fõzni, mert akkor a puding "elenged" és egyre hígabb lesz.Így sosem lesz csomós.

Napi rendszerességgel futok egy napi étkezésem: reggeli 1 tálzabpehely ebéd 1 leves vacsi hat előtt valami zöldség vagy gyümölcs jó ez így a futás mellet a fogyáshoz vagy nem ha nem akkor leírnád pontosan h mit hogyan kell mert nem értek hozzá?

Legjobb válasz: Ez koplalás. Egészségtelen, és hosszú távon hízni fogsz tõle, bármily hihetetlennek is tûnik. Látogasd meg a http://shapeshifter.blog.hu oldalt, ott rengeteg étrendet és leírást találsz!

Ez koplalás. Egészségtelen, és hosszú távon hízni fogsz tõle, bármily hihetetlennek is tûnik. Látogasd meg a http://shapeshifter.blog.hu oldalt, ott rengeteg étrendet és leírást találsz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!