Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a fiókomat az (198 db)

Miert van az, hogy altalaban a fiuknak az olyan csajok kellenek akik mindent kitesznek, es mivel en nemilyen vagyok nehezen figyelnek fel ram. Ha meg felfigyeltek, nem sietnek megismerni. Velemeny?

uj suliba kerultem,tetszik 1-2 fiu,de mit er az..ha nem is beszeltem veluk.nemtudom mit tegyek hogy nekem is legyen valaki aki szeret..varok,persze csak rohadt nehez igy.tudom. azt is,hogy fiatal vagyok (15) de azert faj ez a helyzet!

Legjobb válasz: hat elhiheted hogy rossz,latni masoknal mennyire nem ez a helyzet es nem jelent nehezseget valakihez kozel kerulni..ajj :c

A kérdező hozzászólása: hat elhiheted hogy rossz, latni masoknal mennyire nem ez a helyzet es nem jelent nehezseget valakihez kozel kerulni..ajj :c
Én nem tudom honnan veszed, hogy a fiúknak ez kell. Nem lehet, hogy mással van a gond?
A te korodban a fiúk még nagyon tapasztalatlanok azt se tudják mit akarnak valójában. Nagyon ráérsz még, nem kell elsietni semmit, persze tudom hogy nagyon rossz érzés.
Azért nem minden fiú azokra bukik, akiken a ruha csak azért van, hogy legyen rajtuk valami. Én például egy lányon legelõször a szemeit nézem meg, a haját stb. Persze ha jó egy lánnyal lenni, mert jó a kisugárzása, akkor [email protected] rá, hogy mennyire van kint a nõiessége.
A kérdező hozzászólása: mégis mire gondolsz hogy mással van a gond? amugy jó látni hogy ilyen is van !..
Lépj ki a gmail-bõl, lépj be másik azonosítóval és utána a play-be! :)
Megint ez az általánosítás!
Vannak a r*bancok és vannak a rendes lányok! Van azonban még egy probléma! Aki rendes és tetszik, az foglalt, vagy elnyom a konkurencia, vagy alapból nem kellek neki! Akinek tetszek, az meg nekem nem! Ez egy õrdögi kör! A kérdéseket olvasva észrevettem, hogy már lányok is panaszkodtak erre a problémára!
Az én barátnõm normális...
Ebben van igazság, folyton ilyesmiket hangoztatnak, közben olyanok után futnak, aki lenézi, lekezeli, kihasználja õket.
Nekem normális kellene.
Ha már így általánosítunk, akkor ez a lányokra is igaz. Sírnak, hogy minden pasi bunkó, de nekik mégis azok kellenek, akik megalázzák õket. (Persze ez se igaz mindenkire csak annyira, mint amennyire a kérdés)
Na ezzel most háború indult! XD Hülyeség tényleg az általánosítgatás! És azért mondjuk minden lányra hogy r_banc mivel a nagyrésze az! Így mi is általánosítunk, mint ahogy azt a lányok szokták! :P
Mert titeket sehol sem látni! Vagy ha látni is az emberre sem néztek siettek h mielõbb hazaérjetek.
Már megint végigpróbáltál egy egész falut hogy ennyire tudod ?
Azért én nem pont így osztályoznám õket.


a fiú lelép otthagyja a lányt a [email protected] a lány meg babával a hasában siránkozhat
Az én apámnak erre volt egy mondása: Egy fiú, ha a kalapjába [email protected], akkor is fiú marad. Ha a fiad teherbe ejt egy lányt, akkor fogja azt a gyereket magával cipelni mindenhová? Úgy megy munkát keresni, ismerkedni, hogy a gyereket viszi magával? Valószínûleg nem, hanem éli világát. De ha a lányodat teherbe ejti valaki, akkor õ kénytelen mindenhová a gyerekkel menni, mert az övé, amibõl rengeteg hátránya származik majd. Nem kap munkát, mert a gyerek beteg lehet, nem biztos, hogy a másik pasinak kell az a gyerek, stb. Kicsit sarkítva, de szerintem az a lényeg.
így van ahogy az elsõ mondja
a 21. század kedves kis csonka családjai ezen felfogás miatt lesznek
Csak szülöi felügyelet alatt engedjétek nekik lol

Miért van az, hogy szajkózzák a fiúk, hogy nekik normális lányok kellenek, és ha az a lány adott, akkor meg csak hülyítik?

A könnyen kapható, laza erkölcsű lányokkal meg kikezdenek, mégha tudják is, hogy az ágyon kívül máshova nem lesznek jók...

Legjobb válasz: Miért van az,hogy az ilyen kérdésekben mindig általánosítanak?

Miért van az, hogy az ilyen kérdésekben mindig általánosítanak?
1. A normális lányokról is gyakran kiderül, hogy "nem normálisak", azaz felszínesek, buták stb., a fiúk meg egy idõ után belefáradnak, hogy ezek az állítólag normális lányok is úgy dobják el õket, hogy gyakorlatilag meg se ismerik õket, és túlzott elvárásokkal állnak elõ, túl sokra vágynak, miközben egyáltalán nem biztos, hogy õk olyan nagy számok. 2. Ha kevesebb lenne a könnyen kapható lány, kevesebb lenne az olyan fiú is, akinek õk kellenek. És megmondom õszintén, részben megértem az ilyen srácokat. Tudod, kedves kérdezõ, rohadtul fárasztó normálisnak tûnõ lányokkal foglalkozni, ha az illetõk úgyis sorozatban elutasítanak, pedig te a tõled telhetõ legtöbbet igyekszel megtenni. Húzzák az agyad, illegetik magukat, félreérthetõen viselkednek, aztán meg ha próbálkozol, akkor a képedbe röhögnek, és közlik, hogy "ja, bocs, félreértettél, én nem akarok tõled semmit", a kicsit kikupáltabbak meg különféle jelzõkkel is illetik a fiút, mert hogy mit képzel magáról, hogy közeledni mert, annak ellenére, hogy nem 10/10-es pasi. Irreális elvárású lányokkal mégis mit lehet kezdeni? Bár az már jó lenne, ha legalább elvárásaik vagy konkrét elképzeléseik lennének, soknak még ezek sincsenek, és õk maguk se tudják, hogy mit is akarnak.
A kérdező hozzászólása: A kérdést nem azzal a szándékkal írtam ki, hogy megjelenjen "letükrözve"... értem, hogy vannak szemét csajok is, akik ugyanezt csinálják, de nem erre vagyok kíváncsi. És nem is általánosítottam.
Miért van az, hogy szajkózzák a lányok, hogy nekik normális fiúk kellenek, és ha az a fiú adott, akkor meg csak hülyítik? A jóképû, de bunkó fiúkkal meg kikezdenek, mégha tudják is, hogy az ágyon kívül máshova nem lesznek jók...
Jesse Pinkman Ez király volt :D
Muhaha: [link]
Mert akinek ilyen tapasztalatai vannak, azok általában rossz helyen keresgélnek.
Ezt én is kérdezhetném normális fiúként, hogy ha egyszer állítólag rám vágynak a nõk, akkor miért kerülnek el nagy ívben?!
Most cseréld ki a fiú és a lány szót, majd gondolkozz kicsit és vond le a következtetéseket hogy van-e értelme ennek a kérdésnek.
A kérdező hozzászólása: Akinek nem inge, ne vegye magára.
eleinte a fiuk többsége csak dugni akar. Ez a többség, persze van, aki nem. Idõvel benõ a fejük lágya. Amúgy ez is olyan általánosítás, mint hogy a fiatal csajoknak csak a pávák, idõsebb pasik, bunkók jönnek be. :)
Amúgy meg én ezért vagyok 20 évesen is szûz!Egy normális csajt keresek.Aki megbecsül.De hát kereshetem én...
Nem tudom, de ebben ti "nõk" nagyobb tapasztalatra tettetek szert mint mi "férfiak", szóval a társaiddal kellene ezt megbeszélni.

Mikor kell jeleznem az ovinak, hogy vinném a fiam? Tavasszal vagy már jobb előbb szólni?

Június elején lesz 3 éves a fiam, gondoltam tavasszal beíratom, de most rám hozta a frászt a család, hogy oda is jóval előtte szólni kell, úgy mint a bölcsiben (nem volt bölcsis a fiam). Szerintük már januárban nyugodtan mehetek az oviba felíratni a fiamat a listára. Szerintetek? Ja és még egy... honnan tudom meg, hogy melyik a körzetes ovink? Köszönöm a válaszokat előre is.

Legjobb válasz: tavasszal van ovilátogatás, ún. nyílt nap, utána be lehet menni és megmondani, melyik csoportot választod. Hivatalos beíratás késõbb van. Én odatelefonálnék, hogy mûködnek a dolgok, de elvileg muszáj felvenniük, ha te dolgozol.

tavasszal van ovilátogatás, ún. nyílt nap, utána be lehet menni és megmondani, melyik csoportot választod. Hivatalos beíratás késõbb van. Én odatelefonálnék, hogy mûködnek a dolgok, de elvileg muszáj felvenniük, ha te dolgozol.
Az Önkormányzat megmondja, hová tartoztok. Ha az nem tetszik, akkor választhatsz másikat, de oda csak akkor veszik fel, ha van üres hely. Nekünk azt mondták, hogy tavasszal menjünk beiratkozni, mert elõbb nem foglalkoznak vele.
az oviba nem tudod hamarabb beíratni, csak akkor, amikor beiratkozási idõszak van, ez általában május szokott lenni. A védõnõ, gyerekorvos és az önkormányzat is meg tudja mondani, hogy melyik a körzetes ovi.
Azt kalkuláld bele, hogy valószínûleg csak szeptembertõl mehet oviba, hiszen a június a tavalyi nevelési évhez tartozik, azaz már 2011. április-májusában be kellett volna íratnod. De az a legtisztább, ha január elsõ hetében felhívod az ovit és megkérdezed, hogy a vezetõnek mikor lesz fogadóórája, és személyesen megbeszéled vele. A körzetes ovit a védõnõnek tudnia kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igen azt gondoltam, hogy csak szeptembertõl mehet, remélem beveszik, mert én nem dolgozom (még), terhesen rúgtak ki, szóval keresnem kell valamit. Na akkor érdeklõdöm oviknál, védõnõnél.
Nekem most 2 év 7 hónapos a lányom, nálunk már márciusban be kellett íratni, de ovija válogatja, és ha azt szeretném, hogy májusban mehessen, akkor januárban szólnom kell, különben csak szeptemberben kezdheti.

Hozzáetetésnél, hogy etessem meg a fiammal az egész adagot ha nem kell neki?

1 hónapja eszünk reggelente.Eddig csak gyümölcs turmixot kapott.Most már átzállnánk a fözelékekre,de nem akarja megenni.Mit tegyek,hogy megegye?

Legjobb válasz: Ez mit jelent, hogy csak pár kanállal kéri? Nem kell elvárni, hogy már az elején megegye a teljes mennyiséget, nincsenek még hozzászokva a nem édes ételekhez. Próbáld meg almával keverni, az alma megy sok zöldséghez, és így édesebb lesz az íze. A banán is jó erre a célra. Vagy rakhatsz a zöldséghez anyatejet, vagy tápszert is.

Ez mit jelent, hogy csak pár kanállal kéri? Nem kell elvárni, hogy már az elején megegye a teljes mennyiséget, nincsenek még hozzászokva a nem édes ételekhez. Próbáld meg almával keverni, az alma megy sok zöldséghez, és így édesebb lesz az íze. A banán is jó erre a célra. Vagy rakhatsz a zöldséghez anyatejet, vagy tápszert is.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak pár kanálal eszik belöle.
Hát ha nem akarja megenni, akkor ne erõltesd, mert meg fogja utálni! Vigyázz, nagyon rafináltak ám a picik! :) Az én kisfiamnál 1-2 hónapig!!! tartott, amíg megszokta a szilárdabb ételeket. Édesítheted úgy, ahogy az elõzõ válaszoló írta. Kanállal próbáld meg, hátha tetszik neki, ha nem, akkor olyan sûrûségûre turmixold, hogy tudja inni. Csinálhatsz pl. zöldséglevest (a korának megfelelõ zöldségekbõl), összeturmixolod és szépen megisszátok. Az biztos, hogy hosszú folyamat, türelem és türelem kell hozzá a te részedrõl is és a babád részérõl is.
Elsõ vagyok. Vagy próbálj neki eleinte üveges bébikaját adni, abból általában szeretik a zöldségest is mert édesebb.
miért akarod tömni? majd megeszi ha éhes lesz
A kérdező hozzászólása: Az alma bejött!Köszönöm!

Hogyan kell megcsinálni a fiókomat az Outlook Expressben?

Mindig egy hibaüzenetet ír ki. Gondolom valamit valahol be kellene állítani, csak nem tudom, hogy hogyan. A szolgáltatótól megkaptam az e-mail címem, és a jelszavamat, de mégsem jön össze. Amikor küldés-fogadást csinálnék ennyi a reakció: "A(z) "POP3” állomás nem található. Ellen?rizze, hogy helyesen adta meg a kiszolgáló nevét. Fiók: \\\\\\'Zsani\\\\\\', Kiszolgáló: \\\\\\'POP3\\\\\\', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 11001, Hibaszám: 0x800CCC0D"

Legjobb válasz: http://www.t-online.hu/dokumentumok/outlook_express_tonline_.. /www.t-online.hu/dokumentumok/outlook_express_tonline_levele zes.pdf A t-online honlapján megtalálod! Mind a küldésnél, mind a fogadásnál mail.t-online.hu -t kell beírni!

http://www.t-online.hu/dokumentumok/outlook_express_tonline_.. /www.t-online.hu/dokumentumok/outlook_express_tonline_levelezes.pdf A t-online honlapján megtalálod! Mind a küldésnél, mind a fogadásnál mail.t-online.hu -t kell beírni!
Bocs, rosszul másoltam be a linkeket: Az elsõnek a vége: a 'http:/, már a másik linkhez tartozik! Remélem kiigazodsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, sikerült megoldanom! Mûködik :-)

Miért van az hogy ha egy lánynak nagyon jó alakja van akkor csak szexre kell a fiúknak?

18/L

Legjobb válasz: Mert az ilyen lányok csak azokat a pasikat vezsik észre akik csak erre mennek. ennire egyszerü.

Mert az ilyen lányok csak azokat a pasikat vezsik észre akik csak erre mennek. ennire egyszerü.
Ez így nem igaz :) Ha olyan a személyisége akkor barátnõnek is kell :) 23/F
Ez nem igaz! Ez akkor igaz ha mellette nagyon sötétnek néz ki agyilag.
Vagy okos és ronda, vagy szép és hülye. Okos és szép nincs.
ma már ez kb a 4. ilyen jellegû kérdés :D...mert a pasik egy része ilyen primitív, nem gondolkodnak, lát egy dugható testet és kész. Esélyt sem ad beszélgetésre, ahol kiderülne, milyen a nõ valójában...de hidd el egy pofon után elgondolkodnak ;)
Ez csak akkor van így, ha a jó alak mellett egy ostoba liba a lány. Magyarul, többet nem tud felmutatni... 25F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!