Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a fősulis jelentkezési ívet (1 db)

Hogyan kell kitölteni a fősulis jelentkezési ívet?

két suliba szeretném beadni.ezt egy jelentkezési lapra kell leírnom, vagy kett?re?mert ha kett?re, akkor nem tudom, h hogyan tudnák meghatározni, h melyik sulit írtam els? helyre.

Legjobb válasz: Egy jelentkezési lapot kell beadni! Ha jól emlékszem, van ott egy táblázat, ahova azokat a sulikat kell beírni, ahova jelentkezni akarsz. Egymás után lehet vagy 20 sulit is beírni. (Legalábbis tavaly így volt. Nem tudom, hogy változtattak-e rajta.) Csak arra figyelj, hogy azt a sulit írd az elsõ helyre, ahova szívesebben mennél! Sok sikert!

Egy jelentkezési lapot kell beadni! Ha jól emlékszem, van ott egy táblázat, ahova azokat a sulikat kell beírni, ahova jelentkezni akarsz. Egymás után lehet vagy 20 sulit is beírni. (Legalábbis tavaly így volt. Nem tudom, hogy változtattak-e rajta.) Csak arra figyelj, hogy azt a sulit írd az elsõ helyre, ahova szívesebben mennél! Sok sikert!
Egy A lap és két B lap, ha két helyre adta be a jelentkezését. Legalábbis a "mi idõnkben" úgy volt, hogy az A lap száma egy, a B lapszám pedig annyi, ahány helyre beadta!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A KREA Kortárs Művészeti Iskolán a "DIVATSTYLIST" képzés egy főiskolai/egyetemi alapképzésnek felel meg?

Mert itt azt írja, hogy képzési forma: alapképzés

Viszont a főoldalon ezt írja:
Iskolánk akkreditált, középfokú OKJ-s oklevelet adó és/vagy felsőszintű magániskolai képzést nyújt Lakberendezés, Enteriőrtervezés, Stylist, Divattervezés, Smink- és öltözködéskultúra, Alkalmazott fotográfia, Tervezőgrafika, Tervezőoperátor, Kiadványszerkesztés és Webdesign szakokon.

1

Mentesítési kérelem iktatószám?

Mentesítési kérelmet adok be az oktatási hivatalhoz, és az lenne a kérdésem, hogy ahova az iktató számot kell írni oda az egészet be kell írni ilyen formába pl:
ABC/1234-1/2013

4

Milyen suli a XVII. kerületi Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium? Milyen a közösség, tanárok, hangulat?

1

A biológia vagy a földrajz érettségi a könnyebb?

Az érdekelne hogy melyik könnyebb,illetve melyiknek lenne nagyobb haszna?
Mert azt hallottam a biosz könnyebb,de a földrajz jobban érdekel.
Köszönöm.

3

Mennyire nehéz egy minimum 40%os érettségit írni matekból?

4-es 5-ös vagyok matekból,de a tudásomat csak gyenge hármasnak tartom:D A dolgozatok még most is úgy írjuk,hogy a tanár mellettünk áll,és diktálja hogy hogy oldjuk meg a feladatot.Lehetséges így akár egy gyenge hármast is összehozni majd az érettségin?

6

Mik a vélemények/tapasztalatok a pécsi Szinergia Szakképző Iskoláról?

ott kezdenék jövőre. Kollégiumi elhelyezést tud az iskola biztosítani?

0

Hol lehetne megtalálni a PSG órarendjét?

Sziasztok!
A budapesti (azt hiszem I. ker.) Petőfi Sándor Gimnázium órarendjére lenne szükségem, leginkább a 9.ny vagy 10.ny (nem tudom hogy idén hányadikosok) osztályéra.
Az iskola weboldalán nem találtam, remélem tudtok segíteni.
Köszönöm!

0

Minden magyar középiskola ad éretségit? Vagy nem? Ha nem mindegyik akkor melyik az amelyik nem ad, és melyik az amelyik ad?

magyar, iskola, éretségi,

6

Mit találjak ki, miért nem tudtam aláírni a katalógust?

Egyetemen van egy óra a nagy előadóban, amire nem nagyon jártam be. Tehát nem is írtam alá a katalógust soha. Arra gondoltam, hogy kitalálom mondjuk azt, hogy én mindig továbbadtam, vagy el sem jutott hozzám viszont a vizsgán jól teljesítek így megúszom a bukást. Tehát kéne valami alibi, ami kb arról szólna, hogy én ott voltam, de nem jutott el hozzám a katalógus.

A troll válaszok azonnal negatívot kapnak, a kérdésre kérem a választ, nem pedig fejmosást arról miért nem járok be, nem erről szól a kérdés.

6

Alkalmazott matematikus mesterszak vagy biztosítási és pénzügyi matematika mesterszak?

Mi a különbség a kettő között? Melyiket a nehezebb elvégezni? A kettő közül melyikkel könnyebb utána elhelyezkedni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!