Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a fősulis (3 db)

Hogyan kell kitölteni a fősulis jelentkezési ívet?

két suliba szeretném beadni.ezt egy jelentkezési lapra kell leírnom, vagy kett?re?mert ha kett?re, akkor nem tudom, h hogyan tudnák meghatározni, h melyik sulit írtam els? helyre.

Legjobb válasz: Egy jelentkezési lapot kell beadni! Ha jól emlékszem, van ott egy táblázat, ahova azokat a sulikat kell beírni, ahova jelentkezni akarsz. Egymás után lehet vagy 20 sulit is beírni. (Legalábbis tavaly így volt. Nem tudom, hogy változtattak-e rajta.) Csak arra figyelj, hogy azt a sulit írd az elsõ helyre, ahova szívesebben mennél! Sok sikert!

Egy jelentkezési lapot kell beadni! Ha jól emlékszem, van ott egy táblázat, ahova azokat a sulikat kell beírni, ahova jelentkezni akarsz. Egymás után lehet vagy 20 sulit is beírni. (Legalábbis tavaly így volt. Nem tudom, hogy változtattak-e rajta.) Csak arra figyelj, hogy azt a sulit írd az elsõ helyre, ahova szívesebben mennél! Sok sikert!
Egy A lap és két B lap, ha két helyre adta be a jelentkezését. Legalábbis a "mi idõnkben" úgy volt, hogy az A lap száma egy, a B lapszám pedig annyi, ahány helyre beadta!!!
Elég
ha van annyi pontod fel vagy véve, nincs már semmi utána:D
de azért szokás megvárni a hivatalos értesítõt.de igen ha megvan a pont, akkor felvettek.
elõzõnek:igen!illetve egyéb oka is lehet h.a képzést nem indítják, de ez nem gyakori eset.nyilván komoly kritériumoknak kell megfelelniük az intézményeknek is.ha már egyszer meghirdették, igyekeznek feltölteni és elindítani a szakot.pótfelvételikbõl is lesz még plusz ember elvileg...
Azt szeretném kérdezni, ha meg van a megfelelõ pontszámon és 5-fõtõl indítanak egy adott szakot, akkor még nem bíztos, hogy felvettek ha nincs meg a megfelelõ létszám? Ezt csak a suli értesítésébõl tudom meg?
arrol is értesitenek haa nem indul egy adott szak. Ujságban is bent szokott lenni másnap vonallal kihuzva.
Persze, mindenrõl kapsz majd egy szép vastag borítékot.

Mi kell ahhoz, hogy államilag támogatott helyről fizetőssé váljon a fősulis pozícióm?

4-5 bukás kell ehhez, vagy mi?

Legjobb válasz: Ezt honnan tudhatjuk? Még csak azt sem árulod el, hova jársz, nem mintha a fõiskolád TVSZ-t kezdeném el bújni. Olvass utána, mi ott erre aszabály.

Ezt honnan tudhatjuk? Még csak azt sem árulod el, hova jársz, nem mintha a fõiskolád TVSZ-t kezdeném el bújni. Olvass utána, mi ott erre aszabály.
Nagyon sok helyen úgy van, hogy 2 aktív félév alatt kevesebb mint 30kredót gyûjt össze az illetõ, akkor átdobják államiról fizetõsre. Más kérdés, hogy fizetõsrõl nagyon jó átlaggal vissza lehet kerülni újra államira :)
Nálunk, DE ÁJK-n úgy van, hogy az évfolyam utolsó 5%a automatikusan átkerül, az elsõ 5%-ból, átkerülhet államira, ha kérvényezi és van még állami támogatott féléve! Bár lehet nem jól tudom, de valahogy így van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!