Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a fájásokat Az egyik (2 db)

1 2 3....
Az elõzõ kezdetétõl a következõ kezdetéig. Azt nézd, mikor kezdõdik a fájás. Miért? Fájásaid vannak?
A kérdező hozzászólása: Nincsenek fájásaim csak tudni szerettem volna ha eljön az idõ hogyan kell majd számolnom.Köszi a választ.
Igazán nincs mit.:) ))

Streptococcust állapítottak meg a 36. hét környékén nektek? A szemicilin kiírtja? Ha szülés közben intravénásan kapok antibiotikumot, az hogy történik? Egy helyben kell feküdnöm fájások közepette, amig le nem csöpög az infúzió?

Nekem sajnos pozitív lett, és nagyon megijedtem, mert olyan sok rosszat lehet olvasni, hogy mi lehet a babával. Most szemicilint kell szednem, de azt igazából azért kaptam, mert a vizeletemben is bacikat találtak. :( Írnának azok, akik ilyen bacival szültek, hogy mi volt náluk? Köszönöm!

Legjobb válasz: Nekem volt. Èn semmit nem kaptam elötte. Mikor a vajúdás elörehaladott volt intravénásan nyomták belém. (nálunk minden szülönö kap egy tüt a kezébe, ha valami van akkor rögtön oda nyomnak bele minden) egyböl lement. A babát meg megfigyelték az elsö pár napban és ennyi.

Nekem volt. Èn semmit nem kaptam elötte. Mikor a vajúdás elörehaladott volt intravénásan nyomták belém. (nálunk minden szülönö kap egy tüt a kezébe, ha valami van akkor rögtön oda nyomnak bele minden) egyböl lement. A babát meg megfigyelték az elsö pár napban és ennyi.
Nem kell amiatt egyhelyben feküdni. Csak lesz egy kis branül nevû csõ a karodban (hajlékony, tudsz vele mozogni) és azon keresztül benyomják. Egy perc az egész, érezni sem fogod. Annyit érdemes tudni, h ha fájásaid vannak, akkor mindenképp menj be, ne hezitálj. Ha viszont csak a gyanuja is fennáll, h szivárog a magzatvíz, akkor azonnal kórház, mert meg kell kapnod a gyógyszert. Egyébként ma már az infúziózás sem olyan, h feküdni kell vele. Ha bekötik ugyan korlátozódik a mozgástér, de lehet vele állni, sétálni, labdán ülni stb.
Annyi, h vajúdás közben kapsz egy infúziót. Mondjuk engem zavart, h bent van a tû, mert szívesen feküdtem vna oldalamon, de nem t udtam miatta, hanem hanyatt kínlódtam. A babát megfigyelik, az enyém elõvigyázatosságból azért kapott egy szurit a kórházban.
Szia, én sem kaptam gyógyszeres kezelést terhesen, csak a szülésnél intravénásan. Az tényleg annyi, hogy egy injektciót kapsz tulajdonképpen vénába, tehát nem csöpög, hanem benyomják. Viszont azt hiszem 4 óránként kell kapni nem tudom, hányszor, és nekem csak egyet sikerült beadni, mert megszültem egy óra alatt. Nem tudom, hiányzott-e a többi, mert végül a kisbabám szerencsére negatív lett.
Nekem is van, azért írom jelenidõben, mert ezt nem lehet kiírtani, csak elfojtják vagy mi. A lényeg, vajúdás kezdetén kapsz injekciót, amit 4 óránként meg kell ismételni, amíg meg nem szülsz. Én 3-at kaptam, mert 9 órát tartott az egész. Azt nem hiszem, hogy egy helyben kell feküdnöd, csak beadják és kész. Én mondjuk a 9 órát végigfeküdtem, mert folyamatosan oxitocint kaptam, így oda voltam szögezve, de az antibiotikumot a streptococcusra csak úgy beadták külön 4 óránként. A babáimat (mivel ikreket szültem) szülés után persze megvizsgálták ezzel kapcsolatosan is, semmi bajuk nincs és nem volt! (már 6, 5 hónaposak) Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok, hogy nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!