Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a cickafarkfű és (7 db)

Hogy kell a cickafarkfű és a palástfű teát együtt használni? Mikortól kell az eggyiklet és meddig és mikortól a másikat és meddig? Hány napig? Melyik mire jó? Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest),a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest), a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

Kiknek segített a cickafarkfű és a pelástfűtea, hogyan kell inni és mennyit?

Legjobb válasz: A menszi utolsó napjától peteérésig cickafark és onnatól palástfû. Nekem viszont a cickafark teljesen összekuszálta az addig percre pontos ciklusaimat. :(

A menszi utolsó napjától peteérésig cickafark és onnatól palástfû. Nekem viszont a cickafark teljesen összekuszálta az addig percre pontos ciklusaimat. :(
A cickafark rendbehozza a ciklusodat és a peteérést segítheti elõ, a palástfû pedig a beágyazódást segíti és asszem vastagítja a méhnyálkahártyát. (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: A teherbeesésnél is segít?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.

Hogyan kell inni a palástfű, a cickafarkfű, és a barátcserje teákat?

Tudatlan vagyok a témában,kérlek magyarázzátok el.

Legjobb válasz: Szia! Én nem szakember vagyok csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Én cickafark+palástfû tea 1:1 arányú keverékét ittam napi 2*2,5 dl vízbe 1 púpozott teáskanálnyi füvet, a mensi utáni napon kezdtem, ittam 3 hétig majd 1 hét szünet (ez nagyjából a mensi idõszaka), a barátcserjét kapszulában szedtem, ha jól emlékszem ebbõl is napi 2-t. Januárban kezdtem a kúrát és április végén már pozitívat teszteltem. Sok sikert!

Szia! Én nem szakember vagyok csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Én cickafark+palástfû tea 1:1 arányú keverékét ittam napi 2*2, 5 dl vízbe 1 púpozott teáskanálnyi füvet, a mensi utáni napon kezdtem, ittam 3 hétig majd 1 hét szünet (ez nagyjából a mensi idõszaka), a barátcserjét kapszulában szedtem, ha jól emlékszem ebbõl is napi 2-t. Januárban kezdtem a kúrát és április végén már pozitívat teszteltem. Sok sikert!

Hogyan kell elkészíteni a cickafarkfű és palástfű tea keveréket?

Legjobb válasz: Egy teáskanál cickafark, egy teás palást( húgyúti fertõzésre pl. ). Ha nõi gondokra iszod, akkor több cicka, kevesebb palást. Bögrébe szórod a keveréket , leöntöd lobogóan forró vízzel, letakarod egy kistányérral és 15perc mulva leszûröd.Ha lehet, akkor a szûrõn kívül ne érintkezzen fémmel a tea.

Egy teáskanál cickafark, egy teás palást( húgyúti fertõzésre pl. ). Ha nõi gondokra iszod, akkor több cicka, kevesebb palást. Bögrébe szórod a keveréket , leöntöd lobogóan forró vízzel, letakarod egy kistányérral és 15perc mulva leszûröd.Ha lehet, akkor a szûrõn kívül ne érintkezzen fémmel a tea.

Azt hallottam, hogy a palástfű és a cickafarkfű tea jó ha teherbe szeretnék esni. Valakinek tapasztalata? Mennyit kell inni egy nap?

Legjobb válasz: szia, én palástfû teát ittam 14 napig és teherbe estem, DE el is vetéltem. szóval óvatosan az ilyen teákkal.. :(

szia, én palástfû teát ittam 14 napig és teherbe estem, DE el is vetéltem. szóval óvatosan az ilyen teákkal.. :(
Szia! Én Ittam mind2 teát és teherbe is estem, de sajnos elhalt a babám! Szerintem ettõl lehetett. Most újra babát várok, de nem iszok semmit, csak baba vitamin szedek minden másnap!
Ittam, és nem sikerült, ez kb. 5 hónapig. Aztán megint ittam, és sikerült, aztán elvetéltem, ez négyszer megismétlõdött. Aztán nem ittam, nem sikerült, és 1, 5 év múlva sikerült! 3 év próbálkozás, mindenféle kúra, meg bogyó, gyógyszer, UH és egyebek után csak vitaminok, és egyészséges gyerekem lett. Õszintén szólva, szerintem semmit nem érnek.

Hogyan kell használni, fogyaszatni a málnalevél-, palástfű- és cickafarkfű teákat, és melyiket mikor? Mennyire hatásosak?

Olvastam itt nálatok hogy sokaknak bevált ez a MÁLNALEVÉL-, PALÁSTF?-, CICKAFARKF?TEA.

Legjobb válasz: egy pár kérdéssel lentebb megtalálod rá a választ.

egy pár kérdéssel lentebb megtalálod rá a választ.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
A kérdező hozzászólása: és pl. ha nem a mensim elsõ napján hanem pár nappal késõbb kezdem el inni , a málnalevél teát, akkor is hatásos?
szerintem igen

Mit tud a cickafarkfű tea és hogyan kell használni?

Elhúzódó menstruációra tényleg jó?

Legjobb válasz: Pár kérdéssel ezelõtt errõl beszélgettetek, légyszi írjátok meg nekem a tudományt!

A kérdező hozzászólása: Pár kérdéssel ezelõtt errõl beszélgettetek, légyszi írjátok meg nekem a tudományt!
Hát? a ciklus elején ittam a cickát de nekem most valamiért nagyon hosszura sikeredett.Nem merném azt mondani hogy a tea zavart be, Ha sok infot szeretnél akkor ird be a keresöbe az a szot amire kiváncsi vagy és utána csak olvasnod kell az eddig megválaszolt kérdéseket.
nekem a cicka nagyon kitolta a pémet, viszont ülõfürdõzésre tökéletes
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, lányok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!