Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a cickafarkfű (10 db)

Hogy kell a cickafarkfű és a palástfű teát együtt használni? Mikortól kell az eggyiklet és meddig és mikortól a másikat és meddig? Hány napig? Melyik mire jó? Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest),a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest), a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

Hogyan kell szedni a cickafarkfű teát? Többi lent.

Tehát a menszi els? napjától és amig tart, vagy már el?tte kell inni? És mennyit egy nap?

Legjobb válasz: Inni kell!! Attól függ milyen problémára szeretnéd fogyasztani a teát!

Inni kell!! Attól függ milyen problémára szeretnéd fogyasztani a teát!
Mi a problémád?
A kérdező hozzászólása: bocs inni:D szóval menstruációs fájdalmakra, görcsökre kellene....
Igen, akkor már a mensi elött ihatod és a mensi végéig folytasd! Napi 3X2dl! Viszont erõsebb a cickafark tinktúra, ezt egy korty üdítõbe cseppentve ihatod! Napi 3X20 csepp, ha jól emlékszem! Nekem jobb volt a tinktúra!
A ciklus elotti heten elkell kezdeni, cickafarkfu-kamilla, de lehet csalant is fogyasztani kozben. Napi 2-3 cseszevel lehet. A csalan azert nagyon jo, mivel verkepzo is.
A kérdező hozzászólása: de izesithetem nem?
Ha feltetlen akarod izesiteni, akkor inkabb mezzel es csak keveset!
A cickafark és pásztortáska 1:1 arányú keveréke hatásosabb menstruációs görcsre.Ezt is már elõtte 4-5 nappal elkezdheted inni.A cickafarkból készült ülõfürdõ is jó görcsoldó, sõt a kamillás altesti gõzõlés is.

Olvastam hogy a cickafarkfű tea helyreteszi a menzeszt, ez igaz? Hogyan kell inni? Bármikor elkezdhetem?

Legjobb válasz: Ez nem csak erre jó, hanem arra is ha esetleg nõgyógyászati gyulladásod, vagy görcseid lennének. Tényleg jó, én is azt iszom missed ab. után, mert még mindig szúró fájások vannak. 3 hónapig én is ezen élek, mert akkor újra megpróbáljuk. Sok sikert!

Ez nem csak erre jó, hanem arra is ha esetleg nõgyógyászati gyulladásod, vagy görcseid lennének. Tényleg jó, én is azt iszom missed ab. után, mert még mindig szúró fájások vannak. 3 hónapig én is ezen élek, mert akkor újra megpróbáljuk. Sok sikert!
Utolsó vagyok. Igen lehet recept nélkül, már nem emlékszem pontosan mennyi volt a 100 db-os vagy 2000 ft talán... Lehet egyszerre a teával szedni, hiszen ez nem gyógyszer csak vitamin, de pont jó arra, hogy rendbeszedje a prolaktint. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni hogy babát szeretnék, azért érdekelne!
Sokaknak használ, érdemes kipróbálni! A ciklusod 1. napjától idd a középidõdig, ez 28 napos ciklus esetén a 14. npod és utána a mensiig palástfûtea!
A kérdező hozzászólása: Sajna nekem nagyon össze vissza van meg, és már egy ideje csak norcoluttal. Azért is gondoltam a cickafarkfû teára. Lehet csak azt inni?
Nekem a dokim a ciklusom beállítására azt javasolta, hogy E-vitamint szedjek (200 mg-osat napi 1-et), és bevállt. Így elkerültem, hogy gyógyszert szedjek. Egy éve nekem is olyan volt a ciklusom, hogy két hónapig nem volt meg, aztán ha megjött, akkor két hétig tartott, de az E vitamin teljesen beállította. 2. válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: Az e-vitamint recept nélkül lehet patikában kapni?Kb mennyi az ára? Lehet e vitamint és cickafarkfüvet egyszerre?

Azt hallottam, hogy a palástfű és a cickafarkfű tea jó ha teherbe szeretnék esni. Valakinek tapasztalata? Mennyit kell inni egy nap?

Legjobb válasz: szia, én palástfû teát ittam 14 napig és teherbe estem, DE el is vetéltem. szóval óvatosan az ilyen teákkal.. :(

szia, én palástfû teát ittam 14 napig és teherbe estem, DE el is vetéltem. szóval óvatosan az ilyen teákkal.. :(
Szia! Én Ittam mind2 teát és teherbe is estem, de sajnos elhalt a babám! Szerintem ettõl lehetett. Most újra babát várok, de nem iszok semmit, csak baba vitamin szedek minden másnap!
Ittam, és nem sikerült, ez kb. 5 hónapig. Aztán megint ittam, és sikerült, aztán elvetéltem, ez négyszer megismétlõdött. Aztán nem ittam, nem sikerült, és 1, 5 év múlva sikerült! 3 év próbálkozás, mindenféle kúra, meg bogyó, gyógyszer, UH és egyebek után csak vitaminok, és egyészséges gyerekem lett. Õszintén szólva, szerintem semmit nem érnek.

Hogyan kell használni, fogyaszatni a málnalevél-, palástfű- és cickafarkfű teákat, és melyiket mikor? Mennyire hatásosak?

Olvastam itt nálatok hogy sokaknak bevált ez a MÁLNALEVÉL-, PALÁSTF?-, CICKAFARKF?TEA.

Legjobb válasz: egy pár kérdéssel lentebb megtalálod rá a választ.

egy pár kérdéssel lentebb megtalálod rá a választ.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
A kérdező hozzászólása: és pl. ha nem a mensim elsõ napján hanem pár nappal késõbb kezdem el inni , a málnalevél teát, akkor is hatásos?
szerintem igen

Mit tud a cickafarkfű tea és hogyan kell használni?

Elhúzódó menstruációra tényleg jó?

Legjobb válasz: Pár kérdéssel ezelõtt errõl beszélgettetek, légyszi írjátok meg nekem a tudományt!

A kérdező hozzászólása: Pár kérdéssel ezelõtt errõl beszélgettetek, légyszi írjátok meg nekem a tudományt!
Hát? a ciklus elején ittam a cickát de nekem most valamiért nagyon hosszura sikeredett.Nem merném azt mondani hogy a tea zavart be, Ha sok infot szeretnél akkor ird be a keresöbe az a szot amire kiváncsi vagy és utána csak olvasnod kell az eddig megválaszolt kérdéseket.
nekem a cicka nagyon kitolta a pémet, viszont ülõfürdõzésre tökéletes
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, lányok!

Kiknek segített a cickafarkfű és a pelástfűtea, hogyan kell inni és mennyit?

Legjobb válasz: A menszi utolsó napjától peteérésig cickafark és onnatól palástfû. Nekem viszont a cickafark teljesen összekuszálta az addig percre pontos ciklusaimat. :(

A menszi utolsó napjától peteérésig cickafark és onnatól palástfû. Nekem viszont a cickafark teljesen összekuszálta az addig percre pontos ciklusaimat. :(
A cickafark rendbehozza a ciklusodat és a peteérést segítheti elõ, a palástfû pedig a beágyazódást segíti és asszem vastagítja a méhnyálkahártyát. (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: A teherbeesésnél is segít?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.

Hogyan kell elkészíteni a cickafarkfű és palástfű tea keveréket?

Legjobb válasz: Egy teáskanál cickafark, egy teás palást( húgyúti fertõzésre pl. ). Ha nõi gondokra iszod, akkor több cicka, kevesebb palást. Bögrébe szórod a keveréket , leöntöd lobogóan forró vízzel, letakarod egy kistányérral és 15perc mulva leszûröd.Ha lehet, akkor a szûrõn kívül ne érintkezzen fémmel a tea.

Egy teáskanál cickafark, egy teás palást( húgyúti fertõzésre pl. ). Ha nõi gondokra iszod, akkor több cicka, kevesebb palást. Bögrébe szórod a keveréket , leöntöd lobogóan forró vízzel, letakarod egy kistányérral és 15perc mulva leszûröd.Ha lehet, akkor a szûrõn kívül ne érintkezzen fémmel a tea.

Hogyan kell inni a palástfű, a cickafarkfű, és a barátcserje teákat?

Tudatlan vagyok a témában,kérlek magyarázzátok el.

Legjobb válasz: Szia! Én nem szakember vagyok csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Én cickafark+palástfû tea 1:1 arányú keverékét ittam napi 2*2,5 dl vízbe 1 púpozott teáskanálnyi füvet, a mensi utáni napon kezdtem, ittam 3 hétig majd 1 hét szünet (ez nagyjából a mensi idõszaka), a barátcserjét kapszulában szedtem, ha jól emlékszem ebbõl is napi 2-t. Januárban kezdtem a kúrát és április végén már pozitívat teszteltem. Sok sikert!

Szia! Én nem szakember vagyok csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Én cickafark+palástfû tea 1:1 arányú keverékét ittam napi 2*2, 5 dl vízbe 1 púpozott teáskanálnyi füvet, a mensi utáni napon kezdtem, ittam 3 hétig majd 1 hét szünet (ez nagyjából a mensi idõszaka), a barátcserjét kapszulában szedtem, ha jól emlékszem ebbõl is napi 2-t. Januárban kezdtem a kúrát és április végén már pozitívat teszteltem. Sok sikert!

Igaz az, hogy a mensi első napjától két hétig cickafarkfű teát kell inni, a következő két hétben pedig palástfű teát?

Legjobb válasz: Aha igaz és nagyon hatásos szerintem én is azt iszom!!!És tudom ajánlani mindenkinek!!!

Aha igaz és nagyon hatásos szerintem én is azt iszom!!!És tudom ajánlani mindenkinek!!!
Én is ugyanezt hallottam és csinálom is.Pontosan ugyanúgy, ahogy leírtad. Nagyon reménykedek benne, hogy segít is:)
Én sajna nem ihatom a palástfût, mert méz aroma van benne és nem találtam olyat amiben nincs, viszont helyette a málnalevelet iszom naponta, az segíti a peteérést és majd a beágyazódást is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!