Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a Windows Movie (27 db)

Hogyan kell a Windows Movie Maker-t magyarra állitani?

Legjobb válasz: Ha magyar a Windows, akkor magyar a Movie Maker is, legalábbis az új, live-nál. Régebbinél szerintem meg a telepítõ nyelve határozza meg, hogy milyen lesz, azt kell letölteni, amelyikre szükséged van, késõbb nem tudod változtatni.

Ha magyar a Windows, akkor magyar a Movie Maker is, legalábbis az új, live-nál. Régebbinél szerintem meg a telepítõ nyelve határozza meg, hogy milyen lesz, azt kell letölteni, amelyikre szükséged van, késõbb nem tudod változtatni.
A kérdező hozzászólása: Azért köszi a választ :(
A kérdező hozzászólása: Egyszer csak beléptem és már magyar volt :DD

Hogy kell a Windows Movie Maker-ben ezt csinálni? (többi lent)

Tudjátok van az az effekt (a kezd?déseknél) amikor az újság forogva közeleg. Abban hogy kell azt megcsinálni, hogy abban a négyzetben amit kinagyít egy kép jelenjen meg?

Legjobb válasz: A sony vegas-al pl. próbálgasd de magyar legyen, ha azt megtanulod akkor zsonglõrködhetsz az effektekkel és nem is a leg bonyolultabb program, torrenteken ott általában vannak. A movie makerrel sztem nem lehet.

A sony vegas-al pl. próbálgasd de magyar legyen, ha azt megtanulod akkor zsonglõrködhetsz az effektekkel és nem is a leg bonyolultabb program, torrenteken ott általában vannak. A movie makerrel sztem nem lehet.
egyszerû. Ha megvan a program akkor csak keresd ki az az effektet és valahogy kilehet választani. nem bonyolult!!!
A kérdező hozzászólása: 2.1-es verzió, és lehet, mert youtube-on már láttam

Hogyan kell kitörölni Windows Movie Maker-en a felesleges folytatást? Vagyis.

vagyis hogy amikor kész van a vidi(nem megyek rá h kész)akkor rámegyek arra hogy történet megjelenítése.Ott mutataja h hol van vége a vidinek de utána még ott van egy csomó hely.de azt hogy töröljem ki?

Legjobb válasz: Sehogyan de nem is kell. Amikor elmented a videót az lesz a videó végén ami az utolsó képkocka. Az csak azért van ott hogy ha még szeretnél be tudj tenni valamit.

Sehogyan de nem is kell. Amikor elmented a videót az lesz a videó végén ami az utolsó képkocka. Az csak azért van ott hogy ha még szeretnél be tudj tenni valamit.


Milyen Kodek kell a Windows Movie Makernek hogy támogassa a HD videókat?

Ha HD videót akarok belehúzni, akkor kér valami kódeket, s igy nemmegy, ezt hogy oldhatom meg? tudja valaki? honnan tölthetek ilyen kodeket hozza?

Legjobb válasz: Szia . Nekem sem sikerült kodeket találnom hozzá , ezért átkonvertáltam . Ezen a linken találsz ingyenes és jó konvertálót , amikben Magyar nyelv is van :http://www.koyotesoft.com/ Betudod úgy is állítani hogy ne rontsa a minõséget , aztán szerkesztés után vissza is konvertálhatod .

Szia . Nekem sem sikerült kodeket találnom hozzá , ezért átkonvertáltam . Ezen a linken találsz ingyenes és jó konvertálót , amikben Magyar nyelv is van :http://www.koyotesoft.com/ Betudod úgy is állítani hogy ne rontsa a minõséget , aztán szerkesztés után vissza is konvertálhatod .
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) küldtem zöld kezet ;)

Akik használták már a Windows Movie Makert azoktól kérdezem, melyiket verziót töltsem le, hogy kell használni, hogy lehet rajzfilmet készíteni benne?

Egyszer megpróbáltam letölteni: letöltöttem, majd kikerestem az ikonját és rákattintottam, lefuttattam meg minden, de nem akart bejönni a program. Szóval azt is írjátok le, hogy hogy kell letölteni (rendesen).

Legjobb válasz: MOVIE MAKER letöltése WINDOWS 7: http://explore.live.com/windows-live-movie-maker?os=other WINDOWS XP: http://download.chip.eu/hu/Windows-Movie-Maker-2.6_92496.html

A második link Vista-s, de az xp-ben van alapból, azt le se kéne tölteni.
A használatához használd a súgóját, a YouTube-t. Rajzfilmet teljesen más progival kell csinálni.
legendavagyok01: elfelejtettem h benne van az xp-ben, de a 7-ben nincs benne

Hogyan kell használni a Windows Movie Markert, esetleg magyar leirása van? Free Video dub magyar leirása nincs meg, valahol?

Legjobb válasz: Ha a Windows Movie Maker-re gondoltál, (nem Marker!) akkor a Google-on elég sok találatot kapsz, magyart is. Pl: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/hu-HU/help/ec3fff68..

Ha a Windows Movie Maker-re gondoltál, (nem Marker!) akkor a Google-on elég sok találatot kapsz, magyart is. Pl: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/hu-HU/help/ec3fff68..

Hogy kell xp-re letölteni a windows movie maker-t? Vagy egyáltalán rajta van hogy tudom megnyitni MAGYARRA?

El?re is köszönöm

Legjobb válasz: Ha magyar nyelvû az XP-d, akkor tartalmazza a magyar nyelvû Movie Makert is. http://www.absoluteppt.com/movie/ppt-to-youtube-moviemaker/i..

Ha magyar nyelvû az XP-d, akkor tartalmazza a magyar nyelvû Movie Makert is. http://www.absoluteppt.com/movie/ppt-to-youtube-moviemaker/i..
A kérdező hozzászólása: Bocsi én még kezdõ vagyok ez hol van start menü gondolom utána mire kell menni további ezközök vagy mi bocsi de én ezt nemnagyon értem biztos hülyének tartasz de én csak internetezni szoktam meg néha használom a photoshopot
Ha ennyire nem vagy képben, ajánlom a Windows súgóját. Megtalálod a start menüben, ha megtalálod a start menüt.
A kérdező hozzászólása: csak én vagyok ilyen hülye meg vak?? nem lehet hogy letörlõdött? http://www.kepfeltoltes.hu/view/121012/Screenshot_2_www.kepf..
Szia Rajta van a gépeden! Windows Movie Maker a neve. Amikor a startra kattintasz, akkor a Media Player és a Creative között találod meg a felugró listádban( a fényképed alapján mondom) . Felülrõl a 23. lesz. Nem kell a kellékekre kattintanod! :)

Hogyan kell használni a Windows Movie Maker programot?

Legjobb válasz: Beírod YouTubera , hogy Movie Maker. Kapsz sok videót a használatáról.

Beírod YouTubera , hogy Movie Maker. Kapsz sok videót a használatáról.

Hogy kell kezelni a Windows Movie Maker-t?

Megnéztem és nagyon jó de nem tudtam kezelni!!!!!

Legjobb válasz: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/Getting-sta..

A kérdező hozzászólása: Ez meg mi??????
Egy oldal, ami leírja a program használatát.
A kérdező hozzászólása: Ááá!

A Windows Movie Maker-el csináltam egy videót, de a Windows Media Player nem játsza le. Valamilyen kodek-ről ír. Mit kell csinálnom, hogy jó legyen?

Legjobb válasz: Tipikus Windows, mikor saját magával nem kompatibilis, csak szedj le egy kodek pack-et és jó lesz.

Tipikus Windows, mikor saját magával nem kompatibilis, csak szedj le egy kodek pack-et és jó lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!