Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a System of a (2 db)

Hogyan kell kiejteni a System Of a Down együttes nevét? PLS HELP ME!

Kérlek segítsetek, mert németes vagyok a suliban, és mindig emiatt égek!!!!

Legjobb válasz: sztem nem nehéz kimondani: szisztem of daun/dan de ha gondolod itt menj rá a "Meghallgatás" menüre: http://translate.google.hu/?hl=hu&tab=wT#hu/en/system%20of%2..

sztem nem nehéz kimondani: szisztem of daun/dan de ha gondolod itt menj rá a "Meghallgatás" menüre: http://translate.google.hu/?hl=hu&tab=wT#hu/en/system%20of%2..
Ez így nagyon csúnyán néz ki, de magyar megközelítéssel valahogy így hangzik: szisztem ov ö dáon (IPA: /ˈsɪstəm əv ə ˈdaʊn/)
A google azt mondja "sistem of dawn" Amúgy szisztem of ö dá(ó)n. Az n-t nazálisan! :)

Hogyan kell kiejteni a System of a Down együttes nevét? és a Dream theatre- t?

Legjobb válasz: Az angol fonetikus ABCvel nem tudom neked bepötyögni, de kb. "szisztem of ö dávn" meg "drím szietör"... legegyszerûbb az lenne ha keresnél egy interjút, amiben szó van róluk, vagy valamit amiben bekonfolják az együtteseket...

Az angol fonetikus ABCvel nem tudom neked bepötyögni, de kb. "szisztem of ö dávn" meg "drím szietör"... legegyszerûbb az lenne ha keresnél egy interjút, amiben szó van róluk, vagy valamit amiben bekonfolják az együtteseket...
A kérdező hozzászólása: Azért köszi :)
szisztem of a dovn, drim teatre
szisztem of ö dáon, drím szietör


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!