Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell a System (15 db)

Hogyan kell kiejteni a System Of a Down együttes nevét? PLS HELP ME!

Kérlek segítsetek, mert németes vagyok a suliban, és mindig emiatt égek!!!!

Legjobb válasz: sztem nem nehéz kimondani: szisztem of daun/dan de ha gondolod itt menj rá a "Meghallgatás" menüre: http://translate.google.hu/?hl=hu&tab=wT#hu/en/system%20of%2..

sztem nem nehéz kimondani: szisztem of daun/dan de ha gondolod itt menj rá a "Meghallgatás" menüre: http://translate.google.hu/?hl=hu&tab=wT#hu/en/system%20of%2..
Ez így nagyon csúnyán néz ki, de magyar megközelítéssel valahogy így hangzik: szisztem ov ö dáon (IPA: /ˈsɪstəm əv ə ˈdaʊn/)
A google azt mondja "sistem of dawn" Amúgy szisztem of ö dá(ó)n. Az n-t nazálisan! :)

Hogy a fenébe kell kitörölni a System Volume Information nevű mappát? Nemrég feltettem a Windows 7-et formázás nélkül és bennemaradt az öreg xpből ez a mappa ami 12 GB-ot foglal. Már próbáltam az unlockerrel, a lemezkarbantartóval de nem jött össze

Legjobb válasz: Még szerencse. A System Volume Information mappa tartalmazza a rendszer visszaállítási pontokat, biztonsági mentéseket. Ez mindegyik vindózban meg van, tehát a win7 is használja.

Még szerencse. A System Volume Information mappa tartalmazza a rendszer visszaállítási pontokat, biztonsági mentéseket. Ez mindegyik vindózban meg van, tehát a win7 is használja.
A kérdező hozzászólása: 65 gigás merevlemezen én nem akarom hogy fennt legyen. Ha elromlik a gép akkor újrainstalálom és kész.
Formázás nélkül egy új rendszert telepíteni hiba volt. Vezérlõpult/Biztonsági mentés és visszaállítás menüben próbáld törölni a régi rendszervisszaállítási pontokat. A mappát nem könnyõ törölni mert rendszermappa. Talán meg tudnám oldani a kiürítését, de ahhoz látnom kellene, távvezérléssel (TeamViewer) megnézhetem. Ha neked az újratelepítés a megoldás, ki is kapcsolhatom, feleslegesn ne foglalják a helyet a visszaállítási pontok. Nálam is ki van kapcsolva, de használok helyette más alternatívát.
Hiren's BootCD-t letöltöd, kiírod cd-re. Boot-olsz a cd-rõl és a miniXP-vel törölheted
F2 õt megnyomod elvileg jonak kéne lenni.
A kérdező hozzászólása: oks jo is! csak minden alkalommal meg kell nyomnom
F2, biosban save setup és kész.
jah nekem is ez volt de egy idö után kimaradt :S azután megint visszajött


Hogyan kell kikapcsolni/semlegesíteni a System Progressive Protection Programot?

Éppen zenét hallgattam,amikor önmagától bejött ez a program és elkezdte átvizsgálni a gép memóriáját. A vizsgálat végeztével 38 vírust talált és lezárta a rendszert. Azóta nem tudok semmit megnyitni a gépen. Se netet, se a Microsoft programokat nem hozza be. Már mindennel megpróbálkoztam, hogy feloldjam, de nem ment, kérlek segítsetek! Sürg?s lenne! Várom a válaszaitokat! :)

Legjobb válasz: Sziasztok!! Velem is ezt történ! Az idegtõl nem láttam!! Mindent blokkol! Sok videó van fent az oldalakon hogyan lehet kilõni!! Én egyszerûbbet mondok!! Csökkentett üzemmódban kell csinálni, akkor már meg tudsz nyitni mindent! Én Total commandert használtam! A lényeg tedd láthatóvá a rejtett karaktereket! Beállításokban a képernyõnél lehet bepipálni! Ha ez megvan Akkor elõjön egy olyan mappa a C: meghajtón hogy ProgramData azon belül 40D6955EF188D5BD000040D6548DDAFB ebben található 3 file azokat töröld!! Újraindítod és máris nem indul el! Azután mindent tudsz csinálni!! Nem tudom mennyire tartós de én tudtam feltelepíteni azután vírusölõket!

Sziasztok!! Velem is ezt történ! Az idegtõl nem láttam!! Mindent blokkol! Sok videó van fent az oldalakon hogyan lehet kilõni!! Én egyszerûbbet mondok!! Csökkentett üzemmódban kell csinálni, akkor már meg tudsz nyitni mindent! Én Total commandert használtam! A lényeg tedd láthatóvá a rejtett karaktereket! Beállításokban a képernyõnél lehet bepipálni! Ha ez megvan Akkor elõjön egy olyan mappa a C: meghajtón hogy ProgramData azon belül 40D6955EF188D5BD000040D6548DDAFB ebben található 3 file azokat töröld!! Újraindítod és máris nem indul el! Azután mindent tudsz csinálni!! Nem tudom mennyire tartós de én tudtam feltelepíteni azután vírusölõket!
http://www.fakeavremovals.com/system-progressive-protection-.. leírja és videóval meg is mutat pár egyszerû lépésben egy eljárást.. nekem is volt, és eltávolította!
Ha valamit explorer.exe-re átnevezel, akkor azt engedi elindítani, én pl Kaspersky antivirus-t így telepítettem fel, és utána azzal elintéztem. Amit ez elõzõ válaszadó belinkelt, ott van ez az ötlet, de talán az még hasznos, hogy bármilyen programmal mûködik hogy elindul explorer.exe néven.
Honnan és milyen mappát?
A kérdező hozzászólása: Beállítottam arra, hogy mielõtt kikapcsol a gép csináljon ellenõrzést és amikor másnap bekapcsoltam volt az adataim között egy új mappa, ami tele van azokkal amit leellenõrzött a gép és ezt nem tudom kitörölni....rögtön ki is kapcsoltam a gép ellenõrzését, de ezek attól ott maradtak... :(
szervízbe vidd be. Ingyen megcsinálják ha garanciális a hiba. Gondolom garanciális mert február elején jött ki

Hogyan kell kiejteni a System of a Down együttes nevét? és a Dream theatre- t?

Legjobb válasz: Az angol fonetikus ABCvel nem tudom neked bepötyögni, de kb. "szisztem of ö dávn" meg "drím szietör"... legegyszerûbb az lenne ha keresnél egy interjút, amiben szó van róluk, vagy valamit amiben bekonfolják az együtteseket...

Az angol fonetikus ABCvel nem tudom neked bepötyögni, de kb. "szisztem of ö dávn" meg "drím szietör"... legegyszerûbb az lenne ha keresnél egy interjút, amiben szó van róluk, vagy valamit amiben bekonfolják az együtteseket...
A kérdező hozzászólása: Azért köszi :)
szisztem of a dovn, drim teatre
szisztem of ö dáon, drím szietör


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!